Birsencim ben galiba biyerde kaçırdım sen artık kayınvalidendemi kalıyorsun,yani bi ara oraya geçeceğini biliyordumda o günlermi gelip çattı diye soruyorum.Eğer öyleyse Allah sabır versin değişik bi bayan anladığım kadarıyla cidden işin zormuş....
Canım arkadaşın sağlıkla büyütsün bebeğini inşalalh şeker çıkmaz ondada yoksa zor olur cidden...
Hanzadeyede bravo valla dağhan gibi bulaşık makinesini boş bırakmıyo desene,valla hepimiz aynıyız güzelim,evde oyuncak yerine,elektrik süpürgesi,saç kurutma makinesi,pc,ütü,Şarjlı süpürge hep onlarla oynanıyor,ben anlamadım gitti...akannehir...
Sevindim cnm bak seninde sınıfın var artık,hadee kolay gelsin zordur heralde 1.sınıfları okutmak,ama özletme kendinii fazla tamammı???
Hiç yakışıyomu sana dikizlemek hayatım,aaa gel aramızaa olmaz ama çok özletiyosun sende,gezmekten fırsat yok dimi ama...Kız yapsana bitane daha sende ne güzel olur..yakışır sana kaydirigubbakcemile3 Gazelcim akıllı nasılsa üzmez seni...yerimseniben
Ayyy hangi türküyü söylesen haklısın ,hatta gelmezsen gelme gelmezsen gelme gelmezsen gelme...diye bi türküzü varya ibonun onu bile söyleyebilirsin.Yok gülüm nasip olmadı valla..Hattta bugün yine o taraftaydık ama malum kız kardeşimin eşini yolcu ettik atatürk havalimanından şimdi nasıl geliyim onlaral..Ama kulakklarını çınlattım ..Anıllada konuştuk inşallahçocuklar 2.yaşına gelmeden görüşücez...SÖZ a.s. vereliniortak
canım yalnış okumuşsun demir ilacını meyveyle beraber veriyorum zaten şu ilaç olmasa meyvede asla bu kadar istikrarlı olamazdım meyve öğünü tam doyurmadıgı gibi bide iştahını tıkıyodu oyüzsen atlıyordum ama ilaç olunca daha başka türlüsü içime sinmiyor öğün gibi yapıyoruz meyveyide içine cevizdi,bademdi bebe bis. falan katıyorum aradada ilacını veriyorum doyurucu ve besleyici oluyo..
şu kan testini yenileicezde çapada yaptırmak istiyorum özeller malum hep yalnış çıkıyo randevu alabilsem hemen gidicez ama hep dolu diyo..
canım ya kahvaltısna daha fazla özen göster bence kesinlikle ekmek katmalısın doyurucu olsun bide ben hazır kahvaltılıkta ekliyorum daha lezzetli oluyor iştahla yesin ne o öyle peynir süt yumurta sen hiç denedinmi ne kötü oluyo tadı???
canım inş. ya gelirsem kesin defneyi getirmeyecegim benimki yola gelemiyo :)
tubiş beyin demişsin beyin yedirmenin bi faydası yok diye okudum karaciğer daha faydalıymış beyin ne faydasını biliyon sen bakım??
kız ben seni bir gece ansızın bi ararım susturum alimAllah :)))
canım ya eline bişiler alıp yemesi çok güzel inanki o daha çok yararmış annme hep öyle der :) aslında öğünler iyide sen gelene kadar bide meyve yese şeftali ve muzun içine bebe bis. ve ceviz katsın çok leziz oluyo kesin sever şu daninoları verme ya..
kız sen şu gece süt içerken içine bebe bis. veya kaşık maması katsan daha besleyici olur nasıl olsa biberaonda yiyorlar sade verme bence.. bide 4+ prima çok sızdırıyo sen hagiz yada canbebe al en iyisi onlar..
sen şimdi otobüslemi gidicen tek vesaitmi oluyomuş? haberleşelim senle gelmeye niyetim var annm bakarım defneye sen git dedi :)
canım gayette süpermiş ne istese onu yesin :) yarasın kuzuma :)
meyveyle ver canım ben rondoya vuruyorum güzel oluyo..
maş. borama daha ne olsun gayet güzel benim bi eksiğim balık ve yoğurt gibi gözüküyo
aaa serra gece süt içmiyoru ben içiyor biliyordum kötü olmuş be.. kaç saat açmı kalıyor kuzum ya ? defnede acıktım diye uyanmıyor bıraksam oda sabaha kadr uyanmaz ama ben hem kendim yatarken veriyorum bide sabah 6-7-8 gibi kalkıp veriyorum günde 500 bizde bulmuyoruz benimki en fazla 120lik içiyor..
bence kesin formulü bulacaksın beklliyorum senden :)
selam canım evet ya her bünye farklı ama yemeyen bebkle uğraşmak cok ama cok zor sinir minir bişi kalmıyor insanda direk farklı boyuta geçiyosun uğraşırken.. neyseki sağlıgı yerindeymiş bu da çok iyi maş.
hoşgeldin ayşecim :)
sınıf olayın sorunuda olsa çözülüş hayırlısı diyelim..
yakışıklı oğluşun nelerde diyormuş beee yirim onu ben beeee bu bidahaki seneye okumayıda .çözer :)
sende ne yalnışı olacak bee denede gör ozman bende merak ettim gazele kardeş gelsin ozaman bekliyoruz :)
haberleşelim cicim gelirsin sende ne olcek bakarız gazele beraber, cadı defene gibi değil gazel seviyo arabaları.. sen bi düşün ok
merhaba kızlarrrr dün annem geldi bende havuzlu hana gittim kuzularıma 4 er tane uzun ve yarım kollu çıt çıtlı badi aldım..birer tane pijama aldm birer tane bu havalar için yelek aldım...eşimle bakrköyde gezdik vs...eve geldik yemek faslı felan sonras yattım çok yorgundum.....
bugünde anneme gideceğiz kuzenim gelmiş kahvaltıya ....kız var bizimkilerden 1 ay küçük onlarla dolaşacağız....
ferdacığm evet o günler geldi çattı hatta 1 haftası bitti bile
nurten cnm sabah 8 de çıkacağım evden bakırköy incirli metrobüsüne binip cevizlibağında inip 500t bineceğim denizotobüsü tutuyor benii konuşur buluşuruz..olmadı direk cevizliği bağında buluşuruz...
kimsecik gelmedi mi herkes pazar gezmesinde demek iyi eğlenceler kızlar
yarın okullar başlıyor herkese hayırlı uğurlu olsun.
Cerencim iyi bak iyi kötü sınıf ayarlamışlar aferin onlara
KNK cım Defnoş nasıl?
Pınar kesin kaynanasındadır keyfi yerindedir.
Gülhan maşallah Borama inşallah Türkiz de öyle yerde büyür
Mutaharam maşallah Serroşada inşallah benim kızda görürde yer sizinkiler gibi
Dırım boşver kaynanayı sinir oldukça ev çekilmez olur görmemeye çalış zor ama bi süre idare et
Nurran sende kaçaksın kız nerdesin bugün
Esen zaten yok bu ara nerdeyse
Civcivim naber yoksun arada gelip gidiyorsun
Sibele gelmek istiyorum netleşsin eşime öyle söyliycem yoksa çok geriliyoruz
Ferda ve Bigudi gelcekmisiniz sizde Sibele
kız uyandı öptüm herkesi
sağol canım benim. yemesi de bir günü bir gününü tutmuyorkiayşecim 1.sınıfları okutacakmışsın hadi gazan mubarek olsun :)) yakışıklımada afiyet olsun..maşAllah açılmış iştahı aşmış kendini :))
anneside öğretmen olunca doğaldır onun erken okumayı sökmesi tabi :))
sağol canım. inşallah arada uğrayıp veletlerin maceralarını anlatırım:)Sevindim cnm bak seninde sınıfın var artık,hadee kolay gelsin zordur heralde 1.sınıfları okutmak,ama özletme kendinii fazla tamammı???
hoşbulduk canım:))canım yalnış okumuşsun demir ilacını meyveyle beraber veriyorum zaten şu ilaç olmasa meyvede asla bu kadar istikrarlı olamazdım meyve öğünü tam doyurmadıgı gibi bide iştahını tıkıyodu oyüzsen atlıyordum ama ilaç olunca daha başka türlüsü içime sinmiyor öğün gibi yapıyoruz meyveyide içine cevizdi,bademdi bebe bis. falan katıyorum aradada ilacını veriyorum doyurucu ve besleyici oluyo..
şu kan testini yenileicezde çapada yaptırmak istiyorum özeller malum hep yalnış çıkıyo randevu alabilsem hemen gidicez ama hep dolu diyo..
hoşgeldin ayşecim :)
sınıf olayın sorunuda olsa çözülüş hayırlısı diyelim..
yakışıklı oğluşun nelerde diyormuş beee yirim onu ben beeee bu bidahaki seneye okumayıda .çözer :)
ohh yap alışverişini canım. benim daha doğumunda gelenler bu yıl da idare eder sanırım:))merhaba kızlarrrr dün annem geldi bende havuzlu hana gittim kuzularıma 4 er tane uzun ve yarım kollu çıt çıtlı badi aldım..birer tane pijama aldm birer tane bu havalar için yelek aldım...eşimle bakrköyde gezdik vs...eve geldik yemek faslı felan sonras yattım çok yorgundum.....
bugünde anneme gideceğiz kuzenim gelmiş kahvaltıya ....kız var bizimkilerden 1 ay küçük onlarla dolaşacağız....
nurten cnm sabah 8 de çıkacağım evden bakırköy incirli metrobüsüne binip cevizlibağında inip 500t bineceğim denizotobüsü tutuyor benii konuşur buluşuruz..olmadı direk cevizliği bağında buluşuruz...
ayyy bak sen yaramaza:))) aferin ona,çocuğumun yaratıcılığı gelişiyor:))selamlar,,,
aslında bu saatelere kadar kalmak istemiyorum ama illa oturuyoruz bide mutfaga takıldım öteberi temizlerken geç oldu yine yatamadım sizede bakmadan yatmak istemedim eee böle gider artık..
sabahta kalkamıyorum defne erken kalkıyor ve yanımızdada yatmıyor yatktan aşagı iniyor bu sabah kalktıgım andaki evin manzarasını hiiççççççç unutamammmm bütünn çekmeceler boşalmıştı çoraplar,pedler,tülbentler,boş poşetler,rende,oyuncaklar vs.vs...
bugun işim hiç bitmedi tüm cekmeceleri baştan düzenledim elinin altındaki çekmeceleri boşalttım onu oraya,bunu buraya tıkıştırdım biraz idare edicez böle saglık olsun..
eşim defnneyi bi ara parka cıkardı ilk defa yalnız cıktılar 3 saat takıldılar baba kız:) bi geldiki hertafı çiş olmuş heralde bezini kaydırdılar kucakta tutarken yoksa bez çok şişmemişti..
hemen yıkadım temizledim..
koşturmuş durmuş çok seviyor sallnmayı her park dönüşümüz ağlayarak oluyor.. salıncaktan alırken yırtıyo kendini zilli..
saat yine geç oldu ama yok defne kalktıgı zman bende kalkacagım olmuyo ya geç kalkınca evde işim bitmiyo bi bakıyorum akşam olmuş keyifti,dolanmaktı imkansız..
en iyisi yatayım öpüyorum
iyi pazarlar herkese :)
aynen dağılıyor tatlım:)) arkasını alamıyorum biraz boşversem!!akannehirselam kızlar nasılsınız?
Ben iyiyim yalnız kızımın arkasını toplamaktan ve tekrar tekrar toplamaktan bıktım ya sizinde dağılıyormu bu kadar eviniz odasına alıştıramadık bi türllü bütün oyuncaklar salonda bide bu ara alışsın diye eline veriyoruz bi şeyler heryerde artıklar topla dur yoruldum valla.
bde eşim demezmi ev çok dağınık diye hadi ya dedim kaldır poponuda biraz çocukla ilgilen hatta git gezdir dedim bende toparlıyım bugün 3. toplama seansım deli etti beni bu adam
bu arada dünde zekeriya sofrası diye bişey yaptı komşu oraya gittim 41 şeşit yiyecek vardı dualar namaz falan kılındı dileğin olsun diyeymiş aslında ben oğlu okula başlıyor onu için hediye almıştım üstüne geldim yani bende diledim olursa sende yapıyormuşsun yedim herşeyden azar azar sora midem döndü durdu tüm gece
ay ne aferini yaa, salak adamın kapatıp kendisine müdür yardımcısı odası yaptığı sınıf bundan çok daha büyüktü!!kimsecik gelmedi mi herkes pazar gezmesinde demek iyi eğlenceler kızlar
KNK cım Defnoş nasıl?
Dırım boşver kaynanayı sinir oldukça ev çekilmez olur görmemeye çalış zor ama bi süre idare et
kız uyandı öptüm herkesi
iyi geceler,,
size yazdıktan sonra ani bi kararla abime gittim defneyi alıp eşim götürdü sagolsun annemlerde ve bizim gelinin kız kardeşleri vardı bitannesi iyi fal bakıyo fal baktırdım :))))
hayırlısı diyelim çatı çıktı çatıııııııııı:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hee dediki birden ev alacaksınız hemde 5.kat olacak söylüyorum dedi :)
zaten yavaştan olmaz bizim işler birden alınırsa ev sahibi oluruz ama planlarsak asla olmaz malesef..
arabanın borcu bitti çok şükür :) yrn eşim gidip rehinini kaldıracak nasıl mutluyuz sormayın!
ALLAHIN izniyle bide ev sahibi olursak karada ölüm yok bize :)
hiç birikmişimizde yok ama bizim işler belli olmuyor tuttumu iyi tutuyor, olmadımıda hiç olmuyor..
kısmet işte ümit ediyorum inş. bi gün olur...
neyse işte fala inanmak olmazda doping oluyo :)
şimdi tv izliyoruz ama yorgunum kaç gecedir çok geç yatıyorum gidimde dinleneyim..
öpüyorum hepinizi...
Günaydın kızlar ben dün kuaföre gidemedim misafirim geldi şimdi gidicem.
Pınar moda haftası kapsamında geziyormuşsun haberim olmadı takılırdım bende
KNK cım hadi atlatmışsınız hastalığı bi daha olmasın inşallah güzel bir gün olmuş senin içinde
İlgin sen nasılsın canım.
Bigudicim nasılsın tatlım sende
Ferda canım öpüyorum senide
Dırım canım Alş ve Ömer nasıl facede gördülçe fotolarını gülüyorum onlara
Sibel nice yıllara tekrar
Nurran güle güle kullanın giydiklerinizi
özlem bebiimiz nasıl öp onu şimdi mis gibi kokuyodur o ya
Çavvvvvvvvv kızlar
merhaba kızlar men geldimm allahım mügeye takıldım 54 gündürbulunmayan..kızı merak ediyorum..
bide şu çocuğunu kaybeden kadına difrit oluyorum...
gülhan kuzu yoğun
pınarcığım gezmiş
nurten yalova dönüşü bendede ali vardı kızzzz
hadi hayırlı olsun cnm krediniz..bitmiş.ev alacakmıssını...hayırlısı olsun cnm...
bizde sabahları erken kalkıyoruz...aksamdan kalma bulaşıkları yıkıyorum..çocukları besliyorum..
sonrada kahvaltı yapıyorum....sofrayı kaynana topluyor...bende netteoluyorum
karar verdim benim kaynana gerçekten bunamış ve herşey herkes hakkında fesatdüşünüyor
aksam PATLICAN yemeği vardı..anne bu bitsin dedim...tmm dedi...
şehriyeçorbası yapmışş löp olmuş dışarıda unutmuş..bozulmuş..hemen patates kızarttım...gündüzde bana kaynana dediki oğluma patates kızart yok dedim yemek bitsin....ne bilem çorba bozulmuş..
hemen kızarttım...sofrayı koydum....eşime..diyooki...ben..kızart dedim kızrtmadı....bi bozuldum..
ben evde yemek varken önden yenilcek yemek yapmam yemek kalıyor dedim....öğlende kendisi yemiyor yemek....hep benyiyorum....neyse gececek bu günler....çocuklara sürekli bağrıyo...çocuklarda bunu istemiyor....beni istemiyorlar seni istiyolar diyor.........
gidip kizcemle evcilik oynayim biraz..bebek salliyoruz..kızımda bebegi kiskaniyor..kafasindan tuttugu gibi firlatiyordemekki kardes zamani daha gelmedi bizim için DD Allah muhafaza bu yavru herkül firlatir cocugu heran yada dişarimi ciksam ya..hava cok güzel..gerci karnimda agriyor..püff bakalim zaman nereye sürükleyecek bizi :))) hadi öptüm hepiniziiii :)
selam kizlar..bakimli süslü kokoş forumumuz gene bakimda oldugundan giremedim :)))
gecmişe uzanayim hemen :))
Selam Iyı Akşamlar Kızlar,,,
Aaaa uzuldum valla neden herkes kendını eksık hıssettı bu beslenme olayında hemen hemen aynı yıyır ıste hepsı.Sımdı deyatlı yazıp bıtırıcem bu konuyu.Ben fazlamı abartıyorum oldum sımdı:)))
Sabah 1 dılım tam buğday ekmek ıcı,ıhlamur,bal yada pekmez,kaymak,tereyağ,cevız badem,yarım muz,yumurta,peynır(lor,kasar,labne,pınar beyaz donusumlu olarak)Muzu tek olarak sevmedığı ıcın arada kaynasın dıye ılave edıyorum.
Öğle corba yada yemek.Parcalı deıl blendırda deıl catalla ezıyorum.Haftada bır tavuk,balık,bırgun boş sebze,dığer gunler etlı corba(pirzola,kusbası ve kıyma seklınde)Tereyağ ve zeytınyağ karısımlı yapıyorum sureklı.Yazmıstım 10 gunde bır de sakatat.
Evde mayalanmıs yoğurt.Kucuk parcalar halınde meyva verıyorum akşam öğünune kadar.Malesef elıne alıp yemıyor.Elınde ekmek,cubuk kreker ve salatalık alıyor sıpa.
Akşam evde uygun corba yada yemek varsa onu verıyorum ama ayrı yaptığımda oluyor.Akşam oğününü az yıyor.Ama mutlaka besleyıcı ve vıtamını olan seyler yıyıyor.
Yatmadan önce muhallebı.Pırınc unu,buğday nısastası,ırmık karıstırıp sutle ve bır tane esmer sekerle hazırlıyorum.Gunluk az meyva yedıyse muhallebının ıcıne uzum suyu,seftalı puresı gıbı seyler katıyorum.
Gece 200-300 cc arası sut ıcırıyorum.Gece harıcı bıberon beslenmesı yapmıyorum kı dığer öğünler tamamlansın.Dr 500 cc gecme dıyor cunku.
Bunun harıcınde herhangı bır vıtamın ılac takvıyesı yapmıyorum.
Offff yaz yaz bıtmedı beee yedırınce az gelıyordu gözume dağ gıbı lıste varmıs meğer.Tam kase bıtırmıyoruz ama genelde yarımı bıraz gecınce doyuyor cunku.
tubacığım danino seviyolar....yediriyorum....
bu ara dışarı .çıktığımızdan fazla yiyolar mesela şeftali yedirdim bugün muz yedirdim...
çorbalarnı yediler...daninolar yendi....kendi kahvaltısı dışında bizlede yiyolar...
sonrada normal muhallebi tarifinin iki katını yapıyorum yeniyor...soframıza gelip salata suyu domates salatalık ve yemeklerden alıyolar....
kurabiye kek ,çıbıkkk kraker ne varsa yerler....
ama gece sütü alişten azaltmam gerek yaaaaaaaaaa 4+ bez yetmiyor gece için aliş 10650 gr ama bez yeterli değil çişşş kapasitemiz yüksek...bide benimkiler çok su içiyolar yaa sizdede varmı cokk cokk lar yaaaaaaaaa
canım sıkıliii beeeeeeeeeeeeee
kaynana ile borsa gibiyiz...sinirlerim geriliyor....
bana diyorki elektirik süpürgesine torbasını tak ben sabahtan oğlumun odasın temizleyeceğim....
sen geç kalkıyorsun diyor....dedim bende sabah 8 de kalkıyorum geçmii oluyor dedim
eşimde anne kaçta yapacaksın ki sen dedi...eee o 10 da kalkıyor diyor
''o'' ben oluyorum ve geleli 5 gün oldu 2 sabahtır zaten 7.40..8 de kalkıyorum
aksam bulaşığını yıkıyorum mutfağı topluyorum çay koyup masaya gidecekleri tepsiye hazırlıyorum
çocuklarn kahvaltısını hazırlayıp yediriyorum....o arada o tepsiyi getiriyor sadece ....
sinir oldum ....eşimde anne saat 10 dan önce temizlik yapılmaz ..yarın c.tesi hem dedi
bide annem gelecek sabah kahvaltıya ...işte bu durumlar beni deli ediyor geriyor..
çok hijjenik yaaaaa bayan ....oğlunun nevresimini ben değiştirdim leş gibiydi....
bi tuvalet adabndan bi haber patlayacam ama bakalım...ikimizde bi uçtayız valla
tubaaa aliş onun yerinede içiyorrr hahaha 1 lt bu gece vermedim boşş biberon çekti cokk cokkk
günaydınlarrr
sabah 8 de kaktık kahvaltımızı yaptık ortalıgı topladık hanzadeyle oyndık
ben tam mutagı topladım makinaya attım
makinaya azcık domestos dökeyim dedim neyse döktüm o sırada bulasık makinası canavarı kızım koşa koşa geldi makinaya yapıştı tabi kapagı acık sonra eline domestos bulaştı bende yapma iye bagırmama kalmadı elini hoooppp üstüne mis gibi güzelim pembe t-shirt bembeyaz oldu
bende sinirlendim tabi neyse elini yıkadık şimdi uyuttum
off bu kızla bas edemiyorum yaa arkasını toplamaktan normal iş yapamıyorum
neyse geceyim bu konuyu dün yazacaktım gene bakıma girmiş site maşallah
arkadasım aradı dün hamile 37. haftadaydı doguma giriyorum nuran dua et diye sezaryen olucak şeker hastası kendi neyse bende hemen kalktım erik hoşafı yaptım hem sütü gelir hemde kabız olmasın diye neyse hanzde uyandı gidelim hastaneye dedik eşim geldi arabaya bi indik babam ve kardeşim gelmiş hanzade onları görünce bizi bıraktı bay bay yatı onlarla gitti şok oldum neyse bizde eşimle hastaneye gittik arkadasım ameliyattan cıkalı yarım saat olmus daha kendinde degildi bebekte yoktu yanında megersem yogun bakıma almıslar bebgi maşallah 4 kilo dogmus ama sürekli şekeri düşüyormus yavrum benim anneden sanırım dogustan şeker hastalı dogdu
neyse bebegi cam arkasından gördüm maşalla topac gibi dedim heralde 40 hafta dogursa 5 kilo rahat dogururdu
neyse eve gldim gec vakit gene gidelim hastaneye dedik kısmet olmadı şimdi arıyorum acan ok hastaneden cıktılarmı bilmiyorum da kıza sölememişlermiş sekeri düştügünü
inşallah iyi olur
neyse bugun öğleden sonra eşim gelcek azcık dolaşcaz dünden yaptıgım ama annemlerde oldugumuz için yiyemedigimiz ıspanak yemegim var dolaşmadan gelincede onu yeriz hazır yani
hadi öpt
kimseler yokmuş ama ben raporumu verip kaçayım:))
okulda durumlar hala karışık. güç bela bir sınıf ayarladılar benim için. kütüphaneyi kapatıp sınıf yapıyolar ama sınıf demeye bin şahit ister!! yanyana 2 sıra sığmaz, o kadar!! tek iyi yanı, normal bi sınıf olsaydı 40 civarı öğrencim olacaktı, buraya sığmayacağı için 25 filan olacak heralde. bu arada bu yıl 1. sınıfları okutuyorum kızlar, benden umudu kesin( komşularıma da dedim,daha beni göremezsiniz:))
kırtasiyeciler bir sürü örnek set getirmiş okuma yazma için. onların cd'lerini izliyordum pc'de. Kaan gülmekten öldürdü kızlar yaa:)) cd'de harfleri öğretiyor, "e" diyor bizimki de ardından "e" diyor:)) sonra bide kahkaha atıyor:))) "a" diyor cd'deki kız, ardından Kaan!! :)) bu gidişle okumayı benim öğrencilerden daha çabuk sökecek kuzum:))
yemek mevzusu açılmış hatta kapanmış bile:)) çok şükür bugünlerde biraz yemeye başladı benim iştahsız tosbağa:)) öğlen uykusu uzun olunca düzensiz oluyor yememiz ama; vitamin, protein, karbonhidrat dengelemeye çalışıyorum. dün akşam 1 tane karnıyarık, yanında pilav ve cacık yedi ve ben hala şokk içerisindeyim!!! doktor kansızlıktan dolayı hergün kırmızı et ver dedi,pilavını yayla çorbasını bile kıymalı yapıyorum.önce yemedi ama artık alıştı.
siboşta toplanıyormuş hatunlar, bizi de anarsınız artık:))
öpüyorum hepinizi. iyi geceler.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/391025-kazen-diskoya-gotur.html
arkadaslar oylarınızı bekliyoruz hayır işi dilek çelik'i destekliceksiniz ve sonunda rep alcaksınız ama bu linke yazın oy verdim diye arkadaslarınızada söyleyin
merhaba kızlarrrr dün annem geldi bende havuzlu hana gittim kuzularıma 4 er tane uzun ve yarım kollu çıt çıtlı badi aldım..birer tane pijama aldm birer tane bu havalar için yelek aldım...eşimle bakrköyde gezdik vs...eve geldik yemek faslı felan sonras yattım çok yorgundum.....
selam kızlar nasılsınız?
Ben iyiyim yalnız kızımın arkasını toplamaktan ve tekrar tekrar toplamaktan bıktım ya sizinde dağılıyormu bu kadar eviniz odasına alıştıramadık bi türllü bütün oyuncaklar salonda bide bu ara alışsın diye eline veriyoruz bi şeyler heryerde artıklar topla dur yoruldum valla.
bde eşim demezmi ev çok dağınık diye hadi ya dedim kaldır poponuda biraz çocukla ilgilen hatta git gezdir dedim bende toparlıyım bugün 3. toplama seansım deli etti beni bu adam
bu arada dünde zekeriya sofrası diye bişey yaptı komşu oraya gittim 41 şeşit yiyecek vardı dualar namaz falan kılındı dileğin olsun diyeymiş aslında ben oğlu okula başlıyor onu için hediye almıştım üstüne geldim yani bende diledim olursa sende yapıyormuşsun yedim herşeyden azar azar sora midem döndü durdu tüm gece
merhaba kızlar ...........biz geldik...bugün kahvaltıdan sonra kuzenim anneme kahvaltıya gidiyordu
bizide aradılar sizide alalım dediler ...bizde sofraya oturdupumuzdan gidemedik çocuklarla
yıkadım uyudular sonra gittik çocuklarla......tam gittim oturdum
annem böğrek aç dedi..açtım kek yaptk çay içiyorduk tam sonlarında emlakcı aradı bizi evin son fiyatı nedir dedi...eşimde 60 bin dedi....evdeysen müşteri görmek istiyor dedi..kuzenimin arabası vardı hemen çıktılar gittiler 5.30 evdelerdi..ama 6 da gelmişler
eşim deli olmuş yok tavan eğik yok küçük....eşimde burası teras kardeşim tavanı nasıl olacaktı demiş
karsı eşyalarımı nasıl sığdırcam demiş...eşimde kızmış...sormuyormu bu millet evin büyüklüğünü vs. oradan kuzenim halkalıya gitmiş evden bişiler almış eve gelmeleri 7 oldu.....biz sözde dışarı çıkacaktık çıkamadk çocuklar evde oynadılar aksamda bizi eve bıraktılar....yorulmuşum ama....
yarın benim için çok güzelll kocişimmm evdeeeeeeeeee süperrrrrrrrrrrr..........
YİNE bİRSEN İŞ BAŞINDA TEMPONA HAYRANIM CANIM BENİM.hADİ KOCİŞİNDE BUGÜN EVDEYMİŞ SEN GELEMEZSİN BELKİ BU GÜN TÜM ARALAR DOLU OLUR BELKİmerhaba kızlar ...........biz geldik...bugün kahvaltıdan sonra kuzenim anneme kahvaltıya gidiyordu
bizide aradılar sizide alalım dediler ...bizde sofraya oturdupumuzdan gidemedik çocuklarla
yıkadım uyudular sonra gittik çocuklarla......tam gittim oturdum
annem böğrek aç dedi..açtım kek yaptk çay içiyorduk tam sonlarında emlakcı aradı bizi evin son fiyatı nedir dedi...eşimde 60 bin dedi....evdeysen müşteri görmek istiyor dedi..kuzenimin arabası vardı hemen çıktılar gittiler 5.30 evdelerdi..ama 6 da gelmişler
eşim deli olmuş yok tavan eğik yok küçük....eşimde burası teras kardeşim tavanı nasıl olacaktı demiş
karsı eşyalarımı nasıl sığdırcam demiş...eşimde kızmış...sormuyormu bu millet evin büyüklüğünü vs. oradan kuzenim halkalıya gitmiş evden bişiler almış eve gelmeleri 7 oldu.....biz sözde dışarı çıkacaktık çıkamadk çocuklar evde oynadılar aksamda bizi eve bıraktılar....yorulmuşum ama....
yarın benim için çok güzelll kocişimmm evdeeeeeeeeee süperrrrrrrrrrrr..........
CANIM KOLAY GELSİN VALLA.İNŞALLAH ZEYNEBİNDE BİŞEYİ YOKTUR.mEHMET NASIL ÖP BENİM İÇİN ONUgeçmişi okudum alıntılarımı yaptım ama cevap yazmaıyorum
zeynep sürekli uyanıp anne dite ağlıyo dahaa doğrusu yırtınıyo su gibi oldu
annem yanında olmasına rağmen byle bi yeri mi ağrıyo nee
kusuruma bakmayın artık girebilirsem yazarım size
iyi geceler
ay bende gelicem inşallah kahvaltımı şimdi kaçtaGünaydınlar Kızlar,
Geçmişi okudum tam cevaplar öğlene inşallah.
Bazı detayları netleştirelim.Birsom erken olması benim için ok.O kadar ağır misafirlerim olacakki sabah 6 da kalksam anca yetişirim.Kahvaltıda buluşuyoruz o vakitHerkese duyrulur..Öpüldünüz ben kaçtım..
valla tam gaz eğlenmişsin yine valla hızını kesme sonra zor oluyor bizim gibi oturur kalırsın sonraHerkese günaydınlar bacılar a.s.
Cuma günü ben çıktıktan sonrada yemek muhabbeti tam gaz devam etmiş. Amaann çok takmayalım valla Birso'nun dediği gibi yedikleri, içtikleri, mıçları hayatımız oldu kaydirigubbakcemile3
Kayınvalidem de bugünden itibaren Defdoş'a yoğurdu sevdirme çabalarına başlıyor. 1 haftaya başarır valla çok azimli kendisi yemek konusunda :lepi:
Cevizi de meyvesine katamam çünkü bizim zilli elinde yiyor meyveyi. Akşam eline verdim ısırarak yemedi. Babanesi yoğurduna katacak bakalım öyle yiyecek mi?
Neyse bende cuma günü çok erken gittim eve. Patronun oğlu Palladium'a gidicekmiş sağolsun eve bıraktı beni. 10 dk'da gitmiş oldum. Annemi yolladım hemen. Arkadaşlar geldi yemeğe. Yedik, içtik, film falan derken ben uyumuşum. Arkadaşlar da gitmişler. Sabahta kalktık. Defdoş'un kahvaltısı falan derken öğlen oldu. Defdoş'u öğle uykusuna yatırınca hemen evi temizlemeye giriştim. Akşama doğru ancak bitti işim. Akşam yemeğini de yedik. Defdoş'u anneme bırakıp dışarı çıktık. Gece çok geç geldik yine. Arkadaşlar da bizde kaldılar. Dün sabahta kahvaltıya gittik hep birlikte. Anadolu Yakası'nda oturanlara müthiş bi yer tavsiye edeceğim. İkea'nın karşısındaki tepede bir yer var. Mesire yerinin içinde Fevzi Hoca'nın yeri. Mis gibi, kocaman, lezzetli, uygun. Acaip güzel bi yer. Havalar soğumadan mutlaka gidin kuzularla a.s.
Ordan da Optimum'a gittik. Defdoş'a ev ayakkabısı buldum arıyordum ne zamandır. Onun harici bi halt alamadım yine. Eve geldik yemek falan derken akşam oldu yine. Kocişle bi kavga ettik, ağlaştık, barıştık falan kaydirigubbakcemile3
Sabahta Defdoş'u kayınvalideme bıraktım. Saçımı başımı düzelttim işe geldim. Hepimize hayırlı pazartesiler a.s.
Esra'cım bu adamlar hep böyle. Yapmazsan niye orası kirli derler ama yaparsan da takdir etmezler. Oyyy oyyyklava: Bu arada kayınvalidem de değildim canım evdeydim ama keyfim yerindeydi doğru tahmin Hadi bakalım ilk iş günün hayırlı olsun canım. Kuzucuklarına kavuş bakalım İyidir ya gözün alışır bakalım tepkiler nasıl olacak a.s.
Siboş'um sabahın köründe sendeyiz o zaman kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana sabah senin içinde uygunsa herkese en uygunu sanırım. Allah izin verirse hafta sonuna sendeyük yerimseniben[/B]
canım Avon ve Oriflame in var görmüştüm katalogta arkadaşım kızına kullanıyor memnun du ama ben hiç almadımYa kızlar bizim Defdoş'un saçlarının tepesi hariç heryeri kıvırcık olduğu için özellikle yatınca acaip karışıyor. Her banyodan sonra çocuğun canını acıtmadan tarayacağım diye canım çıkıyor. Dün canıma tak dedi saçını yıkadıktan sonra en arkasındaki o karışan bölüme saç derisine değdirmeden saç kremimden sürdüm biraz. Güzelce duruladım. Ay öyle kolay taradım ki. İyi bişey değil biliyorum ama yok mu ya çocuklar için saç kemi falan. Valla ben üretime geçicem yoksa kafamçokkarıştı
ay bende gelicem inşallah kahvaltımı şimdi kaçta
valla tam gaz eğlenmişsin yine valla hızını kesme sonra zor oluyor bizim gibi oturur kalırsın sonra
Siboşa kaçta gidilcek ki Türkiz 10 da kalkıyor çok zor olur onla gelmem ben gelirim artık daha eşimin haberi yok ona süpriz yapcam yani emirvaki
canım Avon ve Oriflame in var görmüştüm katalogta arkadaşım kızına kullanıyor memnun du ama ben hiç almadım
kızlar günaydın geçmişi okuyamıcam uzun süredir giremediğim için.herkes iyidir umarım.
pınarcım en son senin ayzıdğı gördüm selininde ön kahkülleri ahriç her yeri kıvırcık bende yumuşak fırca aldım onla ıslatıp tarıyorum zor oluyor ama yinede..
slm kızlar kahvaltı sonrası damladım
sabah eşim erken kalkmış çocukları bahçeye indirmiş bütün apartmanın kadınları camda bizimkileri izliyor ...bende kalktım bekar kaynım seyhatten dönmüş
diğer kaynımda gelmiş biri kahvaltın yapmış...kaynanam diğerine hazırlıyordu...
en son biz kahvaltı yaptık....
eşim bugün dşarı çıkack tlf adsl iptal ettirecek....
sonra kaynannın maaşını çekecek.....
bugün dışarı çıkarmıyız bilmem ama ben parkıma gideceğim
adet olacağım diye karım davul kadar uyuz oluyorum adet dönemlerime çok şişiyorum....
sibel evet cnm allahın izni ile sabah erkeden geleceğim birde doğumgünü var ben oraya gideceğim kusuruma bakmazsan erken kalkacağım.....
nurten kızzz senle buluşuruz cnm arayacağım cnm.....hülya kızz essen gelirse sende onla gelirsin
beni deniz yolu bozuyor evde bile 2 gün sallanıyorum cnm yaa
tutkunum saogol iyiyiz cok şükür..canım ya aynen valla evin ucu kactı gidiyor evim hic dagılmadıgı kadar dgaılıyor tüm gardorop falan allak bullak herşey karman corman idare ediyoruz ama bu duru 2,5yaşına kadar dvm ediyormuş malesef biraz daha dayanacagız:)kimsecik gelmedi mi herkes pazar gezmesinde demek iyi eğlenceler kızlar
KNK cım Defnoş nasıl?
kız uyandı öptüm herkesi
niye öyle diyosun kız orası belli olammz belkide oluverir hemn sen başlada görelim :) hülyacım sen gelicem ama tek gelemiyorum falan dersen ben sana eşlik ederim idoda kacta dersen o saatte cıkarız sana uyarım yani şekerim.. yoksa gelemezsen catlarsın sen ya kıyamam..hadi bakalım bacım bekliyorum ne zaman negirseniz başımın üstünde yeriniz var a.s.
heheh ben hehalde şimdi başlasam çalışmala 7 yıl sonra anca kardeş gelir o yüzden benden beklemeyin bacım siz önden buyrun :roflol::roflol:
eger ido ile giderseniz gelme ihtimalim yüksek olur ....
ama Birsen aşağıda yazmışya o şekilde mümkün değil otobüsle okadar yolu Gazelle gelemem cnm artık zor zaptediyorum valla sürekli arabasından çıkıp metrobüsüs içinde gezmek istiyor heleki sabah o saatte
hiç çıkamam hem kahvaltısını vermemiş olacağım hemde yolda uyuma ihtimalimiz hiç kalmaz ..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cnm valla sizden alta kalırr yanımız yok aynı durumları hatta fazlasını Gazel yapıyor..hele pc başında gördüm mü vay halime
ayşecim bende santefer veriyorum meyvesiyle veriyorum 1,5tatlı kaşıgı ama okadr leke yapmadı hem dişlerini fırcalamaya başladı hoşuna gidiyor epeyce beyazladı.. ferro sanolun tadı cok berbat ya defne hic seviyordu aa şurubu iciyor..sağol canım benim. yemesi de bir günü bir gününü tutmuyorkiama eline verdiğim şeyleri döke saça yemeyi çok seviyor sıpa:)) onada yürek lazım!!ohaoldumsmile
sağol canım. inşallah arada uğrayıp veletlerin maceralarını anlatırım:)
hoşbulduk canım:))
ya ben demiri sabah uyanınca veriyorum hemen. kahvaltısında meyve suyu verirsem hemen yediriyorum,süt vereceksem 1 saat bekliyorum. bu arada senin kızın dişleri lekelendi mi? ferro sanol veriyordum önce, hiç sevmiyordu,işkenceyle veriyordum!! ve daha çok leke yapıyordu. şimdi santafer veriyorum günde 2 çay kaşığı. lekeler de azaldı sanki??
ohh yap alışverişini canım. benim daha doğumunda gelenler bu yıl da idare eder sanırım:))
ayyy bak sen yaramaza:))) aferin ona,çocuğumun yaratıcılığı gelişiyor:))
aynen dağılıyor tatlım:)) arkasını alamıyorum biraz boşversem!!akannehir
ay ne aferini yaa, salak adamın kapatıp kendisine müdür yardımcısı odası yaptığı sınıf bundan çok daha büyüktü!!
canım ya ne olduki kıyamamgeçmişi okudum alıntılarımı yaptım ama cevap yazmaıyorum
zeynep sürekli uyanıp anne dite ağlıyo dahaa doğrusu yırtınıyo su gibi oldu
annem yanında olmasına rağmen byle bi yeri mi ağrıyo nee
kusuruma bakmayın artık girebilirsem yazarım size
iyi geceler
canım sacların ve yeni döne hayırlı olsun resmibi eklede görelim ama eger kahvaltıya gelrisen daha süper olur canlı canlı görürüz..turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
GÜÜÜÜÜÜNAYDIN KK LILAR IN EN TATLI MAYIS ANNE VE KUZUCUKLARI bugün yeni eğitim öğretim yılımız başlıyor hazırlanıp gidicem havada süper yani yağmur yağdım yağacam diyor kötüsü krem takım ayarlamıştım şimdi başka bi şeyler ayarlayım kendime ay çok heyecanlı inşallah güzel bi yıl olur her yönüyle öpüyorum herkesi ay bide söylemeden geçemiycem biliyosunuz sarı saçlarımı çikolata karamel yaptım şimdi makyaj ve kıyafet sorun oluyor benim için hangi renk güzel olur nasıl makyaj yapmalıyım bilemedim ya bide daha mı yaşlı gösterdim ne?bugün yorumları görcem eski öğrencilerim doğruyu söyler ne derlerse o doğrudur
kız yagmurmu geliyormuş???Günaydınlar Kızlar,
Bazı detayları netleştirelim.Birsom erken olması benim için ok.O kadar ağır misafirlerim olacakki sabah 6 da kalksam anca yetişirim.Kahvaltıda buluşuyoruz o vakitHerkese duyrulur..Öpüldünüz ben kaçtım..
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Cuma günü ben çıktıktan sonrada yemek muhabbeti tam gaz devam etmiş. Amaann çok takmayalım valla Birso'nun dediği gibi yedikleri, içtikleri, mıçları hayatımız oldu kaydirigubbakcemile3
Kayınvalidem de bugünden itibaren Defdoş'a yoğurdu sevdirme çabalarına başlıyor. 1 haftaya başarır valla çok azimli kendisi yemek konusunda :lepi:
Cevizi de meyvesine katamam çünkü bizim zilli elinde yiyor meyveyi. Akşam eline verdim ısırarak yemedi. Babanesi yoğurduna katacak bakalım öyle yiyecek mi?
Neyse bende cuma günü çok erken gittim eve. Patronun oğlu Palladium'a gidicekmiş sağolsun eve bıraktı beni. 10 dk'da gitmiş oldum. Annemi yolladım hemen. Arkadaşlar geldi yemeğe. Yedik, içtik, film falan derken ben uyumuşum. Arkadaşlar da gitmişler. Sabahta kalktık. Defdoş'un kahvaltısı falan derken öğlen oldu. Defdoş'u öğle uykusuna yatırınca hemen evi temizlemeye giriştim. Akşama doğru ancak bitti işim. Akşam yemeğini de yedik. Defdoş'u anneme bırakıp dışarı çıktık. Gece çok geç geldik yine. Arkadaşlar da bizde kaldılar. Dün sabahta kahvaltıya gittik hep birlikte. Anadolu Yakası'nda oturanlara müthiş bi yer tavsiye edeceğim. İkea'nın karşısındaki tepede bir yer var. Mesire yerinin içinde Fevzi Hoca'nın yeri. Mis gibi, kocaman, lezzetli, uygun. Acaip güzel bi yer. Havalar soğumadan mutlaka gidin kuzularla a.s.
Ordan da Optimum'a gittik. Defdoş'a ev ayakkabısı buldum arıyordum ne zamandır. Onun harici bi halt alamadım yine. Eve geldik yemek falan derken akşam oldu yine. Kocişle bi kavga ettik, ağlaştık, barıştık falan kaydirigubbakcemile3
Sabahta Defdoş'u kayınvalideme bıraktım. Saçımı başımı düzelttim işe geldim. Hepimize hayırlı pazartesiler a.s.
Tuba'cım sende daha fazla dert etme bacım. Katı gıdaya geçmeyen çocuk yok nasıl olsa. Eninde sonunda yiyecek. Kusması daha kötü bence. Yakında alışır Serra kuzum benim a.s.
Gülhan'cım görümcene çaktırma, kocanı da kandır gel mutlaka a.s.
Birsom şu kaynananı takma artık kafana. Bak 1 hafta geçti. Zaman su gibi akıp gidiyor. Sen onu dert ettikçe yaptığı herşey gözüne batıyor iyice. Boşver de, bildiğin gibi yap sen. Kendini de ezdirme ama. Masayı toplamama yardım eder misin anne de gerekirse. Sıkma canını bacım a.s. Ciciler alınmış. Güzel günlerde giysin kuzularım a.s. Kocişin de bu hafta evde dimi hadi bakalım keyfili vakit geçirin
Nuran'cım arkadaşın doğum yapmış. Maşallah kuzuya tosun olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin a.s.
Ayşe'cim neyse lütfedip bi sınıf bozması yapmışlar sana he. Hadi buna da şükür tatlım. 1.sınıflar hem zor hemde heyecanlı olur heralde. Şimdiden kolay gelsin canım sana. Özletme kendini a.s.
Hülya'cım Tuba'ya da yazdım aynısını. Naıl olsa yiyecek katı gıdaları. Sıkma canını a.s. Vayyy kendini sınamak için bi bebş daha he neden olmasın
Nurten'cim iyi sen uyurken Defne uyanınca duruyor. Benimki anında yüzümü yalamaya başlıyor kalkayım diye kaydirigubbakcemile3 Çekmeceleri de boşaltacağına kilit alsaydın ya be kuzum çok rahat oluyor a.s.
Özlem'cim niye öyle yaptı Zeynep kuzum ya CADIARZU Bi sıkıntısı mı vardı şimdi nasıl?
Esra'cım bu adamlar hep böyle. Yapmazsan niye orası kirli derler ama yaparsan da takdir etmezler. Oyyy oyyyklava: Bu arada kayınvalidem de değildim canım evdeydim ama keyfim yerindeydi doğru tahmin Hadi bakalım ilk iş günün hayırlı olsun canım. Kuzucuklarına kavuş bakalım İyidir ya gözün alışır bakalım tepkiler nasıl olacak a.s.
Siboş'um sabahın köründe sendeyiz o zaman kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana sabah senin içinde uygunsa herkese en uygunu sanırım. Allah izin verirse hafta sonuna sendeyük yerimseniben
Ya kızlar bizim Defdoş'un saçlarının tepesi hariç heryeri kıvırcık olduğu için özellikle yatınca acaip karışıyor. Her banyodan sonra çocuğun canını acıtmadan tarayacağım diye canım çıkıyor. Dün canıma tak dedi saçını yıkadıktan sonra en arkasındaki o karışan bölüme saç derisine değdirmeden saç kremimden sürdüm biraz. Güzelce duruladım. Ay öyle kolay taradım ki. İyi bişey değil biliyorum ama yok mu ya çocuklar için saç kemi falan. Valla ben üretime geçicem yoksa kafamçokkarıştı
slm kızlar kahvaltı sonrası damladım
sabah eşim erken kalkmış çocukları bahçeye indirmiş bütün apartmanın kadınları camda bizimkileri izliyor ...bende kalktım bekar kaynım seyhatten dönmüş
diğer kaynımda gelmiş biri kahvaltın yapmış...kaynanam diğerine hazırlıyordu...
en son biz kahvaltı yaptık....
eşim bugün dşarı çıkack tlf adsl iptal ettirecek....
sonra kaynannın maaşını çekecek.....
bugün dışarı çıkarmıyız bilmem ama ben parkıma gideceğim
adet olacağım diye karım davul kadar uyuz oluyorum adet dönemlerime çok şişiyorum....
sibel evet cnm allahın izni ile sabah erkeden geleceğim birde doğumgünü var ben oraya gideceğim kusuruma bakmazsan erken kalkacağım.....
nurten kızzz senle buluşuruz cnm arayacağım cnm.....hülya kızz essen gelirse sende onla gelirsin
beni deniz yolu bozuyor evde bile 2 gün sallanıyorum cnm yaa
selamlar kıızlar
bayadır girmiyordum yani giriyordumda yazamıyordum pek iyi değildim ama şimdilerde daha iyiyim şükür
bugün okulun ilkgünü sabahta seminer olunca baya yoğun bir gün geçirdik eve geldim özel dersimi de verdim şimdi eşim gelecek kuzenine gideceğiz
sibelcim bende gelicem size inşallah bir sorun çıkmazsa ama arabayla gelmiycem eşime lazım araba bende birsen gibi gelirim sanırım hava iyi olursa idoyla gelirim sana zahmet bana nasıl geleceğimi iki şekilde de anlatırmısın ama burdan göremeyebilirim özelden yaz sana zahmet
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
GÜÜÜÜÜÜNAYDIN KK LILAR IN EN TATLI MAYIS ANNE VE KUZUCUKLARI bugün yeni eğitim öğretim yılımız başlıyor hazırlanıp gidicem havada süper yani yağmur yağdım yağacam diyor kötüsü krem takım ayarlamıştım şimdi başka bi şeyler ayarlayım kendime ay çok heyecanlı inşallah güzel bi yıl olur her yönüyle öpüyorum herkesi ay bide söylemeden geçemiycem biliyosunuz sarı saçlarımı çikolata karamel yaptım şimdi makyaj ve kıyafet sorun oluyor benim için hangi renk güzel olur nasıl makyaj yapmalıyım bilemedim ya bide daha mı yaşlı gösterdim ne?bugün yorumları görcem eski öğrencilerim doğruyu söyler ne derlerse o doğrudur
inşallah gelebilirim tatlım..çok istiyorum bakalım...Günaydınlar Kızlar,
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
[/B]
Güzelim saç kremi sür bence bişey olmaz yaa...yazık canı yanmasın..Ya kızlar bizim Defdoş'un saçlarının tepesi hariç heryeri kıvırcık olduğu için özellikle yatınca acaip karışıyor. Her banyodan sonra çocuğun canını acıtmadan tarayacağım diye canım çıkıyor. Dün canıma tak dedi saçını yıkadıktan sonra en arkasındaki o karışan bölüme saç derisine değdirmeden saç kremimden sürdüm biraz. Güzelce duruladım. Ay öyle kolay taradım ki. İyi bişey değil biliyorum ama yok mu ya çocuklar için saç kemi falan. Valla ben üretime geçicem yoksa kafamçokkarıştı
selamlar kıızlar
bayadır girmiyordum yani giriyordumda yazamıyordum pek iyi değildim ama şimdilerde daha iyiyim şükür
bugün okulun ilkgünü sabahta seminer olunca baya yoğun bir gün geçirdik eve geldim özel dersimi de verdim şimdi eşim gelecek kuzenine gideceğiz
sibelcim bende gelicem size inşallah bir sorun çıkmazsa ama arabayla gelmiycem eşime lazım araba bende birsen gibi gelirim sanırım hava iyi olursa idoyla gelirim sana zahmet bana nasıl geleceğimi iki şekilde de anlatırmısın ama burdan göremeyebilirim özelden yaz sana zahmet