ay banada gina geldi he
bence sen eşininde oldugu bi ortamda güzelce konus..temizlik ve yemek işini al eline..bi evde iki kadinin hükmü olmaz..ben gidince sen yaparsin de..ben varken ben yapayim de..yoksa kaldiginiz sürece daha cok yiyeceksiniz birbirinizi..yada yemeklerini seviyorsan ona yemek işini ver..ama sınırlarınızı belirleyin bence güzelce..
az sabir canim ya..gececek bugünlerde inşaAllah..sen nelerle ugrastin bi kayinvalideylemi ugrasamican..he de gec..
ay valla zaten bende öyle teselli ediyorum kendimi..zaten sunu iyice anladimki serra cok inatci bi cocuk..daha dogrusu inat etmeye gelmiyor..bende bu huyunu törpülemeye calişiyorum..oyuzden fazla inatlasamiyorum..cünkü onun kusmasi bana ölüm gibi geliyor..doktorlar için konusmasi kolay..kussada verceksin diyor bana doktor..bigün öyle gün boyunca inatlaştim..6 keremi ne kusturdum cocugu..her kusmasinda oturdum 1 saat agladim..tepki vermemeye caliştim ama nereye kadar vermeyeceksin ki..bi tokat atasim geliyor..o derece sinirleniyorum..amannnnnnnn üff kapayalim bu konuyu..denemicem hiçbişi..ne zaman isterse ozaman yesin..
şimdi tubacığım kaynanamı hamilelik öncesine kadar sever ve olduğu gibi kabul ederdim
ama gebeliğimi lohusalığımı berbat eden biri olarak antipatik görüyorum
pis olması pinti olması kezaaaaaaaaaaaaaa.....
ben şöle dedim sen alışverişine bak ben yemek işini yapacağım dedim..karışma dedim...
temizliğede giremem cnm çünki ev o kadar piski benim gireceğim yerden 5 saatte çıkmam imkansız....o yüzden el atmııyorum cnm...çocuklarıma bakmıyor ben iş yaparken..
hala çalı süpürgesi ile süpürüyor evi düşün elektirik süpürgesi çok büyük külfet
ne gerek var diyor.. ben süpürme toza alerjim var dedim...
ölelikle süpürgeye torba aldı....
zaten ben geldiğim an bana dedi ben ayda bir yaparım temizliği..yapma demek istedi...
hee bende banyoya girdikce lovabayı fırçalıyorum klozeti yıkıyorum...
ama klozet takmını almaz geçen pis su döküldü ..bana diyoki
bu pis dimi geldi dimi su diyor anne o su pisss dedim daha ne olabilirki dedim..
bulaşık sepeti leş bi ara gideceğim yapımarkete tel krom bulaşık e sepeti alacağım...
ancak bu kadar yapabilirim tubiş...çünki ben büyük işe girince çok deterjan ve su harcaynca..geriliyor anlıyorum...
ama şu varki ben yemek yapacam karışma dedim diye hiçççç sofra işine bulaşmıyor ne yardm edeyim getireyim diyor....kordor 10 metre bir tenecere getirsem su getiremiyorum..
ayyy şişirdimmm bakma kuzum ben analatacağım...anlattkca rahatalayacağım...
bedeva piskolog buldum kaçırmam...
benim hedefim var ...ona ulaştıkca mutlu olacağım....olumunekankayizsmile