iyiyim güzelim sağol...
opuyorumnanaktan tamamcnm bekliyorum
bak merakla bekliyoruz ona göreee :uhm:
banucum bende vermiştim ama bir seferinde biz eve hazır tarhana çorbası almıştık o sırada baktım bizimkide ağzını açıyor ver diye biraz yedirmiştim ama dediğim hazır çorba idi bizimki.
günaydın kızlar. bu akşam kalabalık bir misafir grubum var. pek takılamayacağım size( hazırlık yapıyorum. sabah sabah canınız çekmez heralde. menümde elmalı pasta, haşhaşlı revani, kedidili pasta ve mayalı çörek var. akşam yemekten sonra gelindiği için salata tarzı koymuyorum.
hepinize güzel bir gün diliyorum. a.s.
bu arada bahsettiğiniz tarhana nasıl bişi? maraş'ta yoğurt ve yarma ile yapılıyor. ama ege taraflarında un tarhanası diyolar ve rengi kırmızı oluyor. sizin bebişlere verdiğiniz neli??:uhm:
bende yararlı ve vitaminli olduğunu biliyorum ama banada dokunur tarhana ne zaman yesem mide reflüm kötüleşir acaba kızımada ondan mı dokunuyor anlamadımsağol bitanem
olabilir cnm bu aklıma gelmemişti hiç
günaydın kızlar. bu akşam kalabalık bir misafir grubum var. pek takılamayacağım size( hazırlık yapıyorum. sabah sabah canınız çekmez heralde. menümde elmalı pasta, haşhaşlı revani, kedidili pasta ve mayalı çörek var. akşam yemekten sonra gelindiği için salata tarzı koymuyorum.
bu arada bahsettiğiniz tarhana nasıl bişi? maraş'ta yoğurt ve yarma ile yapılıyor. ama ege taraflarında un tarhanası diyolar ve rengi kırmızı oluyor. sizin bebişlere verdiğiniz neli??:uhm:
burcuuuuuuuuuuuuuu ne yazmıştınya ben kaçırdımmm( bu arada banucum tarhana ver biz hep veriyoruz uzun süredir.
sorma cnm ama halam geldi annem ben ancak misafir ağırlıyoruz valla
ama annemlerin burada bigün boş değilsin
bizim kredi borcumuz var 2011 de bitecek mayısda
onu bitirelim evimi satıp bende buraya gelecem inş.
herkese iyi geceler
ben burcu bende mayıs annesiyim mahmut efe isminde bir oğlum var
arada sizleri okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
çoğunuzu tanıyorum aslında
bundan sonra daha çok girmek istiyorum tabi beni de aranıza alırsanız
günaydın herkese bugün topiği ben açayım dedimmmmm :hulya:
oyyy kuzucum günaydın sana prenses Şeniz
herkese günaydın teyzoşlarım:)))))))
ok özlemcim bende merak ediyorum seni:))
kızlar dün duruya annem tarhana yapmış ama dokunmuş sanırım gece pek keyifli değildi tarhana acısızdı yediren var mı aranızda
kızlar günaydın nasılsınız)) banucum duru cuk nee güzel çıkmış öyle. ceren o yazıyı okudum ve inan içim parçalandı.özlemcim bazen sinirle bizde kızyoruz beişlere merake tme.hele işyerinde yorulup eve gidip yorulduğum zaman bide keyfim yoksa çok zor oluyor. kızlar bu arada kızıma annem bay bay demeyi öğretmiş giderken bay bay deyince arkamdan el sallıyor gel gel d,y,nce ellerini açıp kapatıyor :) hafta başı yeni resimleini eklicem kızımın facebooka.
günaydın tülaycım teşekkürler teyzesi patron burada bitanem daha gitmedi seni arayıp konuşmak istiyorum ama ortam müsait değil inşallah gider gün içinde tatlım maşallah selinime duruda bay bay yapıyor eliyle birde ellerini kaldırıp oynuyor babamla annem öğretmiş ellerini açıp kapıyor bizimkide :)) maaşallah bebişlerimize
bu arada bitanem yarına randevu aldın mı selinime bize gelecekmisiniz :))
kızlar çok işim var bende kaçıyorum canım çok sıkkın akşam eşimle tartıştık yine deli etti beni
ilk kez bu kadar şiddetli kavga ettik valla evde bişeyler yapmam lazım anca kendime gelirim,sorun bana yadrım etememesi habire oyun oynuyo ben yemek yerken ve sofrayı toplarken bakıyo çocuğa o kadar
hiç o bakarken ben oturmadım daha keyif yapmadım yani,hem okul hem ev hem çocuk sıkıldım artık
2 hafta kaldı okulun bitmesine bana bırak o zaman diyo ya Allahım,neyse anlattıkça sinir oluyorum,şimdi kullanmadığımız küçük bi oda var ordaki çekyatlardan birini çıkarıp oda yapıcam zeyneple oynarız orda eşimde otursun pc nin yanında,bakalım gücüm yetecekmi odadan odaya taşımaya umarım yeter sonra yine uğrıycam
inş .gönlünüze göre olur cnmopuyorumnanaktan
Hoşgeldin cnm benim adımda burcu :)))
günaydın cnm
oyyy kuzucum günaydın sana prenses Şeniz
cnm ben tarhana verdim... bişi olmadı...
günaydın canım nasılsın ohhhhhhhh döktür bakalım menü güzelmiş benimde akşam kardeşimin doğumgünü var bizde kutlayacağız bende tiramisu elmalı pasta börek mozaik pasta yaptım dünden böreğide gidince fırına atacağım :)))
canım kırmızı tarhana bizimki
burcu canım günaydın dün yazdıklarını okudum gerçekten çok sinir bozucu bir durum bende hiç sevmiyorum görümcemi böyle birşey yapsa bende çok sinir olurdum
kızlar günaydın nasılsınız)) banucum duru cuk nee güzel çıkmış öyle. ceren o yazıyı okudum ve inan içim parçalandı.özlemcim bazen sinirle bizde kızyoruz beişlere merake tme.hele işyerinde yorulup eve gidip yorulduğum zaman bide keyfim yoksa çok zor oluyor. kızlar bu arada kızıma annem bay bay demeyi öğretmiş giderken bay bay deyince arkamdan el sallıyor gel gel d,y,nce ellerini açıp kapatıyor :) hafta başı yeni resimleini eklicem kızımın facebooka.
cnm ben sana msn den anlatırım buraya yazdığımı sildimburcuuuuuuuuuuuuuu ne yazmıştınya ben kaçırdımmm( bu arada banucum tarhana ver biz hep veriyoruz uzun süredir.
günaydın tülaycım teşekkürler teyzesi patron burada bitanem daha gitmedi seni arayıp konuşmak istiyorum ama ortam müsait değil inşallah gider gün içinde tatlım maşallah selinime duruda bay bay yapıyor eliyle birde ellerini kaldırıp oynuyor babamla annem öğretmiş ellerini açıp kapıyor bizimkide :)) maaşallah bebişlerimize
bu arada bitanem yarına randevu aldın mı selinime bize gelecekmisiniz :))
kızlar çok işim var bende kaçıyorum canım çok sıkkın akşam eşimle tartıştık yine deli etti beni
ilk kez bu kadar şiddetli kavga ettik valla evde bişeyler yapmam lazım anca kendime gelirim,sorun bana yadrım etememesi habire oyun oynuyo ben yemek yerken ve sofrayı toplarken bakıyo çocuğa o kadar
hiç o bakarken ben oturmadım daha keyif yapmadım yani,hem okul hem ev hem çocuk sıkıldım artık
2 hafta kaldı okulun bitmesine bana bırak o zaman diyo ya Allahım,neyse anlattıkça sinir oluyorum,şimdi kullanmadığımız küçük bi oda var ordaki çekyatlardan birini çıkarıp oda yapıcam zeyneple oynarız orda eşimde otursun pc nin yanında,bakalım gücüm yetecekmi odadan odaya taşımaya umarım yeter sonra yine uğrıycam