- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
merhaba kızlar naıslsınız?
Birsen geçmiş olsun cnm,şimdi nasıl oldu kuzucuklar ?umarım daha iyidirler
kızlar geçmiş okuyamadım daha yeni girdim eve ama kağanın o güzel resimlerini şimdi gördüm maşallah ya çok yakışıklı paşa
pınar kız facede defnenin videosuna bayıldım resmen inş bizimkide başlar artık
pek niyeti yok ya neyse
kızlar bende şimdi sağlık ocağından geldim bi kontrol yapalım dedik
zeynep 9 kilo olmuş ama üzerinde kazağı ve pantolonuda vardı 8700 falan diyelim
çok sevindim geçen ay da aynı kıyafetlerle 8 kiloydu acayip mutlu oldum beni emmiyor 1 aydır baya korkuyodur
bide balık yağını sordum dr.a bi tane önerdi çilekliymiş bunu severmiş çocuklar hem vitamin takviyesi hemde bağışıklığını güçlendiririmiş
bizden böyle zeynep yolda uyudu bendebişeyler aldım atıştırıyorum sabahtan beri bişey yemedim de
sonra kalkıcam yemek falan hazırlarım artık yine akşam oldu çamaşırlarım var yerleştirilecek,ütülenecek asılacak
bıktım valla bu çamaşır işinden
arkadaşlarım gelecek bi günde temzilik yapmam lazım adam akıllı
pazartesi yine ders anlatıcam nasıl olcaksa bunlar
Birsen geçmiş olsun cnm,şimdi nasıl oldu kuzucuklar ?umarım daha iyidirler
kızlar geçmiş okuyamadım daha yeni girdim eve ama kağanın o güzel resimlerini şimdi gördüm maşallah ya çok yakışıklı paşa
pınar kız facede defnenin videosuna bayıldım resmen inş bizimkide başlar artık
pek niyeti yok ya neyse
kızlar bende şimdi sağlık ocağından geldim bi kontrol yapalım dedik
zeynep 9 kilo olmuş ama üzerinde kazağı ve pantolonuda vardı 8700 falan diyelim
çok sevindim geçen ay da aynı kıyafetlerle 8 kiloydu acayip mutlu oldum beni emmiyor 1 aydır baya korkuyodur
bide balık yağını sordum dr.a bi tane önerdi çilekliymiş bunu severmiş çocuklar hem vitamin takviyesi hemde bağışıklığını güçlendiririmiş
bizden böyle zeynep yolda uyudu bendebişeyler aldım atıştırıyorum sabahtan beri bişey yemedim de
sonra kalkıcam yemek falan hazırlarım artık yine akşam oldu çamaşırlarım var yerleştirilecek,ütülenecek asılacak
bıktım valla bu çamaşır işinden
arkadaşlarım gelecek bi günde temzilik yapmam lazım adam akıllı
pazartesi yine ders anlatıcam nasıl olcaksa bunlar