2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlarrrr
hasta bebeişlerimize acil şifalar diliyorum
mama sandalyesı alma konusunda kararsızım bır ıkı yerde denedım oturtmayı sıkılıyo hemen kalkmak ıstıyo guvenemedım bende evım zaten sıkış pekiş oldu durunun esyaları sayesınde koyacak yerımde yok sız kullanıyomusunuz?

Ben kullaniyorum canim, ikea'dan basit ve az yer kaplayan bir tane aldim, isimizi görüyor. Ilk baslarda Doruk'da sorun yaratti, oturmak istemedi, yemedi falan. Simdi yemek masasina bizimle oturuyor, sandalyesini görünce "nem, nem, nem" diyor. Kendince yemek yemek demekkaydirigubbakcemile3

Bu arada az önce yazacaktim unuttum. Pinar'cigim, Tiramisunun kremasini yiyiyormus Defdef. Canim krema'yi cig yumurtayla mi yapiyorsun. Benim bildigim tarif öyle en azindan. Eger öyle yapiyorsan, dokunmasin kuzucuga?:uhm:

birsom çok çok geçmiş olsun canım allah iyiliklerini versin kuzularımın...
maşallah boyları kiloları yerlerindeymiş buna şükür canım bak gördünmü...

günaydın anneler
rahatsız olan annelerini uyutmayan bebişlere geçmiş olsun diyorum
adım fatma melek canım

bu arada herkese günaydın kızlar ... a.s.
bu hafta neyse bende bir yoğunluk bir türlü doğru düzgün giremiyorum girip bakıp çıkmak zorunda kalıyorum...:çok üzgünüm:

herkeslere kolay gelsinnnnn opuyorumnanaktan

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Anneciğim bende yine bugün. Çayımızı demledik kahvaltı yapacağız şimdi. Size bi bakayım dedim a.s.

Videoyu yüklemeye çalışıyorum yine başladım 10 dk önce bakalım ellemicem hiç kaç saatte yüklicek :uhm:

Fulya'cım sağolasın canım a.s. Evet bazı bebek çok hareketli bazısı ise hareketsiz oluyor yapıları gereği a.s.

asistan'cım dediğin gibi önce sağlık sıhhat olsun da nasıl olsa hareketleri çoğalır a.s.

ayşegül'cüm ben kahvaltısı için 150 cc mama içine 8 tahıllı ballı 2 yemek kaşığı kahvaltılık, peynir ve yumurta ekliyorum , blenderdan geçirip biberon ile veriyorum a.s.

Nurten'cim valla bende halamın kızını görünce Defdef öyle olacak diye aklım çıkıyor :1no2:

Birsom ya Allah kolaylık versin bacım var çocuğun bi sıkıntısı ama ne :uhm:

Filiz'cim evet dediğin gibi çiğ yumurta koyuyorum ama kremayı pişirirken pişiyor. Zaten az bişey yedi. Çok da takmıyorum ben öyle boşver zamanında neler yemişiz yerimseniben

Gülşah'cım bende aldım mama sandalyesi ve çok memnunum ya. Hem orda yemeği öğrendi, hemde bi işim olunca koyuyorum yanımda duruyor mutfakta a.s.

Pisiyorsa sorun yok Pinar'cigim. Italyanlar genelde pisirmeden cigden yapiyorlar, okuyunca aklima geldi, yazayim dedim.

Kizlar, hazirlanabilirsem yarin yoksa öbür gün muhtemelen yola cikacagiz ve yaklasik 8 saat gidecegiz. Ve en kötüsü, Avusturya'nin yollari komple daglik ve simdi kis mevsimi alabildigine kar vardir, umarim yollar aciktirda aksama kalmayiz. Ayrica esime kabul ettirebilirsem, buradan aksamüzeri yola ciksak, hem Doruk arabada uyur, hemde sabaha karsi Avusturya'da olmus oluruz. Ama riskli görür ve kabul etmez kesin.

Pınarcım afiyet olsun ohh ne güzel benim yerimede kahvaltı yapın anneciğinle...

Bu arada Asistan hosgeldin canim, benim adimda Filiz.

Ceren Günaydin, neyseki haftayi yariladin, az daha sabir diyorum.a.s.

canım bende ıkeanın mama sandalyesini kullanıyorum duru seviyor bizimle yemek masasına oturuyor temizlemesi kolay

gunaydın cnm
benım evımd aynen cok sıkıs tepıs sımdıden recepın malzemelerıyle dolu
ben almadım almıycamda bırazdaha buyudumu zaten bızle oturur

gunaydın cnm saol teyzesı ama sulukla cok rahat ıcıyor kasıkla oyle olmuyor sende suluklamı ıcırıyosunda az ıcıyor

Su gibi akip gecsin zaman Ceren.

Sulukla iciremiyorum Aysun ya, suluga oyuncak muamelesi yapiyor ve agzinda cigniyor. Resimlerine bakiyor ve yere atiyor bir süre sonra. Aslinda biliyor sulugun ne ise yaradigini ama inatlasiyor. Hergün deniyorum icirmeyi ama 2 haftadir daha 10 ml bile iciremedim, bende mecburen kasikla iciriyorum.

Kizlar, evde dag gibi is beni bekliyor ama üsenip kalkamiyorum. Biraz ucundan tutayim birseylerin bari, hadi görüsürüz sonra yine...

gunaydın cnm saol teyzesı ama sulukla cok rahat ıcıyor kasıkla oyle olmuyor sende suluklamı ıcırıyosunda az ıcıyor

ay maşallah benimki nazar değmesin hem sulukla hemde biberondan hiç fark etmiyor suyu lıkır lıkır içiyor ...
anasına çekmiş falla bende litre litre su içerimde...kaydirigubbakcemile3

Heee doğru diyosun canım onlar pişirmeden yapıyorlar a.s.

Hayırlı yolculuklar canım geç olsun da güç olmasın boşver eşin ne zaman risksiz derse o zaman gidin a.s.

Pınarcım afiyet olsun ohh ne güzel benim yerimede kahvaltı yapın anneciğinle...

Sağolasın canım a.s.

Kahvaltımızı ettik, şimdi ütülerimi yapayım Defdef'im ananesiyle oynarken. Sonra annemle birlikte çıkıp kayınvalideme gideceğim. Malum akşam sporum var a.s.

ay maşallah benimki nazar değmesin hem sulukla hemde biberondan hiç fark etmiyor suyu lıkır lıkır içiyor ...
anasına çekmiş falla bende litre litre su içerimde...kaydirigubbakcemile3

masallah kız sanada oglunada
bende hıc su ıcmem nerdeyse ama allahtan oglum bana cekmemıs

Cnm geçmiş olsun, bezeyi ihmal etme bence mikrobu kana fln karışırsa tehlikeli bi durum oluşturabilir,mesela öğlen arasında dr a gidebilirsin
yerimseniben
tülaycım günaydın bitanem antalyada deprem olmuş saat 8 gibi hissetiniz mi arkadaşlarım falan aradıda birşey var mı diye

Cnm burda hep oluyo, korkmayın ben alıştım vallahi yerimden bile oynamıyorum
kaydirigubbakcemile3

cnm ya düzelir inşallah, şu uyku olayı önemli cidden...
:1hug:

cnm yediğini yakıyor prenses, inş. ilerdede bu şekilde olurda kilo sorunu olmaz yoksa teyzesi gibi çoooook uğraşır durur kilolarla

:)))) 4. dişiniz hayırlı olsun cnm
zemuszemus
tünaydın anneler bende mayıs annesiyim bir kızım var çok şükür elif çiçek adı kızımın inşallah bir sorun olmazsa burdan devam edicem sizlerle tabii sizlerde isterseniz

Hoşgeldin senide aramızda görmekten mutlu oluruz

Cnmmm çok geçmiş olsun çok yakışıklı ve akıllı oğulların var maşallah nazar deyiyo kuzulara bence... ama ben bişeye takıldım şu 1 yaşında 9 kilo meselesi, bu alt sınırdır umarım çünkü kağan muhtemelen 10kg ın üstündedir şu an,senin dr un dediğine göre değerlendirirsem kağan obez ötesi bişi oluyo o zaman, ama hiç obez görüntüsüde yok gayet sağlıklı duruy oğluş,bi dr a götürsemmi bende ya uff takıldı aklıma şimdi
kafamçokkarıştı
Çok geçmiş olsun canım ya dinlenmeye çalış azıcık a.s.

Defne çok hareketli tatlım ya maşallahı var ama tutamıyoruz :1no2: Facee video yüklüyorum az sonra bitmiş olur bi bak haline opuyorumnanaktan

sabırsızlıkla bekliyorum cnmmm o defneyi yakalarsam poposundan ısırıcam

Cnm zor kabızlık olayı cidden, sıvı şeyleri bardakla verirsem içiyo kağan, sende bildiğin cam bardağa koy elinede peçeteyi al boynunun altına bi tomar sıkıştır, bi elinle tut bi elinle içir , kağan böyle içiyo, kaşıkla anca 3-4 kaşık...

cnm muhallebi tahıl grubu olduğu için gerekli, tahıllar beslenmenin en alt basamağını oluşturuyor büyüme ve gelişme açısından önemli ,ayrıca tok ta tutuyor, muhallebi yediği zamanlar gecede 1 kere kalktığı oluyor ama başka türlü 3sefer fln kalkıyoruz emmeye, ben yoruluyorum dinlenemiyorum, ama muhallebiyi diğer öğünlerle kıyaslayınca tabiki olmazsa olmaz değil, ama bi alternatifi varsa neden bi öğünü eksik vermiş olayım ki diye düşünüyorum tatlım
opuyorumnanaktan
Ay babası Defne'ye tiramisunun kremasından yediriyor. Babası her verişinde alkış yapıyor çatlak kızım kaydirigubbakcemile3

:))))) çok güldüm yavs maş. defneye :)))) kız keşke kameraya çekseydin :)))) hatıra kalırdı

sanmıyorum cnm yaa benim ikizlerim var 33 haftalık doğdular cnm
benimkilerde sıralıyor kendi kendilerine oturup kalkıyolar
bütün evi geziyolar.....olsa benimkilerde olurdu

Cnm ben karışım sevmiyo diye bir süre ayrı ayrı verdim, sonra baktım böyle başa çıkamıyorum, 1 saatte anca yarım kk peynri bitirir olunca karıştırarak vermeye devam dedim, ben zıpçıkıma papatya yada ıhlamur çayı içine pekmez ekmek peynir ceviz yum arada azcık tereyağı karıştırıp veriyorum, kıvamsız gelirse şu kahvaltılıklardanda karıştırabilirsin içine bi kaç kaşık
opuyorumnanaktan

Cnm Allah kolaylık versin kıza zor çocuk...bide bence imkan varsa içine sinen bi dr a götür

Cnm Allah kolaylık versin ya, diş geliy aklıma bide hastalık başkada bişi gelmiyo...

her gece her gece zor oluydur cnm ya, gece muhallebisi vermeyi denesen belki daha uzun deliksiz uyur

cnm kağanda nrmalde 8de yatıyodu ama biz bi kaç gündür 9 9buçuk gibi yatırmaya başladık yavaş yavaş sende artırabilirsin

cnm büyük kolaylık

Cnm artık blender kullanma bence, ben hiç kullanmadım ezip veriyorum herşeyi şu an sende bi dene, olmadı süzgeçten geçir bi süre

Cnm iyi ylculuklar, bide geçmişe bakına gördüm benim için şiiri eklemişsin cnm çok sağol,güzel bi şiirmiş, ama bi yanlış anlaşılma oldu sanırım ben şiiri senin yazdığınıı zannetmişim yazını okuduktan sonra farkettim:))))

maş. recoma

BENIM KIS SULUKLA ICERKEN BOGULUYO:roflol:ıLLA AZ AKAN BIBERON OLUCAK YAVAS YAVAS ICECEK KEYIFLEE SUYUkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kahvaltımızı ettik, şimdi ütülerimi yapayım Defdef'im ananesiyle oynarken. Sonra annemle birlikte çıkıp kayınvalideme gideceğim. Malum akşam sporum var a.s.

kolay gelsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…