2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sanmıyorum cnm yaa benim ikizlerim var 33 haftalık doğdular cnm
benimkilerde sıralıyor kendi kendilerine oturup kalkıyolar
bütün evi geziyolar.....olsa benimkilerde olurdu

sağol pınarcım iyiyim cnm sen ?
defneye maşallah pek yazamıyorum ama faceten takip ediyorum kuzucuğun fotolarından:)
zeynepte cok hareketli maşallah ama yapı meselesi her bebek aynı olmuyor asistancım.

sağol gülhancığımm

iyidileklerde bulunan herseke tşk.ederimm kızlar sağolun

allah önce sağlık sıhhat versin demi ama gerisi sonra gelir inşallah
kızında pek tatlı maşallah

dırımkızı senin bebişlerde 8,5 aylık olmuşlar maşallah
ne bileyim işte kim ne derse ona gidiyor aklım inşallah benimkide gecikmez

Birsom çokkkkkkkkkk geçmiş olsun tatlım ya arayadım yarın muhakkak arıycam.Kıyamam kuzularıma.

Esracım sanada çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine çalışan anne olmak birde ev taşıma olayı perişan oldun tabi kolay değil.

Neyse bende kaçayım yatmadan bi bakaım dedim.Sabahtan erkenden kalkıcam offff offff.

Öpüldünüz.

iyiakşamlar kızlar ya bebeklerinizin kahvaktısını nasıl veriyosunuz benim kız karışımı pek sevmedi ayrı ayrı veriyorum ama dorumu yapıyorum bilemedim peynir yumurta ekmeğine tereyağ yada reçel sürüyorum ama içicek ne verebilirm

slm kızlar

birsencim sen hangi hastaneye gittin cerrahpaşadaki degil dmek nerde ve kaça muayene?

ya kızlar ben bu ay defneye dr kontrolüne götürmek istemiyorum nasıl olsa aşı yok boşuna mikrop

almasın çocuk falan dedim ama, acaba bi başaka dr mı götürsem diyordum hani gelişimiyle ilgili herzaman başka görüşler önemli kendi drmuzdanda memnunuz ama fazla anlatmıyor işteeee ne bilim böyle düşündüm iyi dr varsa bu tarafta bana bi diyin bakim??

birsenim tekrar geçmiş olsun..

bugün kuzenim geldi kızı var 2,5 yaşına talan etti ortalıgı kızla 2.dak adam gibi sohpet edmedik ayyy defnede böyle olacak diye aklım çıkıyo çokta bahane veriyorum ama elimde degil görseniz hiç annesine fırsat vermiyo annesi boş duruken iligilenmiyo ama bişi anlatmaya başladımı tepesine çıkıyo ayyy ayyy çok gıcıkkk üzülüyom kıza, allah islah etsin diye ikinciyi bile düşünüyo valla..

neysem öptüm kuzuları ve sizi bye

günaydınlar saat 3.40 dan beridir ayaktayım sinirden dudaklarımı ısırıyorum şuan
ömer ve ali bi kalktı alişe mama yedirdim biraz oynadı salldım uyuttum
ömerede annem mama yedirdi odur budur uyumuyorr
gecede aynısını yaptı babası zorla omzunda uyuttu.....
şimdide ayağıma koyuyorum hemen ıhh ıhh ağlıyor yaa alide uyuyor bağırmason fazla diye bırakıyorum ya.annem dayanamadı saat 5 de yattı........

yaaa neden uyumuyor bu çocuk fitilde attım...hasta desem oyun oynayınca oynuyor gülüyor sırıtıyorr
off yaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

arkadaşlarımın çocukları uyuyor bunlar neden gece uyumuyor yaaaaaaaaa gündüzde öle çok uykuları yokk....çıldıracağım yaaaaaaaaaaaa

nurten cnm bu doktor özel gaziosmanpaşa hastanesinde.....52 tl ssk lıya muaynesi

günaydın kızlar.

birsen'cim tekrar geçmiş olsun.
inan günlerdir biz de aynı durumdayız. ceylin yine bu gece 1'de uyandı 5'te yattı.
hasta filan da değil. çok neşeli oluyor sadece oyun istiyor.
biz geçen hafta doktora gitmiştik hiçbirşeyi yoktu.
bugün tekrar götürücem. dayanamıyorum uykusuzluğa. benim kızım önceden
saat 9'da bir uyurdu sabaha kadar hiç uyanmazdı.
idrar,kan tahlilleri de yapıldı geçen hafta. hepsi normal çıktı.
saat 10'a randevu aldım bugün tekrar götürücem. bakalım ne diyecek.

günaydınlar

aysuncum nasılsın günaydın canım

birsencim tekrar geçmiş olsun

Neyse kisaca, aklimda kalanlar.

Pinar'cigim bende mürdüm erigini denemek isterim ama baktigim birkac markette bulamadim, kayisi deneyecegim bugün.

Aysun'cugum, Recep kuzuma bravo diyorum. Hem suyunu iciyor, hemde sulugunu kullanabiliyormus.

Gülhan'cigim, gecici bir sürectir eminim ki. Yasamamizda ciddi bir degisim oldu malum. Alismak icin zaman gerekiyor bize ve dilerim en kisa zamanda daha cok hayal kurmaya baslarsinkaydirigubbakcemile3

Birsen benzer sorun bizde de var. Doruk bazen gece 03:00'lerde uyaniyor ve yatiramiyorum geri. Ben cözümü o aksam uyurken onunla uyumakta buldum. Maalesef en gec 19.30'da uyuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…