Iyi Aksamlar Kizlar,
Bugün hic bakamadim, tüm gün oglumla ugrastim durdum. Ya su kabizlik bizi perisan etti, artik her seye potansiyel suclu gözüyle baktigim icin, ne pisirecegimi sasirdim. Neyseki bir kasik yag ve armut püresiyle 2 kere yapti bugün kakasini. Sanirim atlattik.
Ve Pinar'cigim, Doruk su pek icmiyor. Günde en fazla 60 ml ve o da cok zor. Hele cayi hic icmiyor, bir ara cok iyi iciyordu su ve cayi ama artik sadece emmek istiyor. Zaten biberonu hic kullanamiyoruz, isiriyor ve oyuncak muamelesi yapiyor. Asla emmiyor. Kasikla veriyorum zor bela. Ama bugün siyah üzüm ve elma suyu verdim, hic umudum yoktu ama sevdi ve epeyce icti. Cok sevindim.
Defdef'de dis cikarmis, hayirli olsun canim. Bizim dis gözüküyor ama henüz cikmadi. Bu da ayri bir sorun.
Birsen cok gecmis olsun canim. Tez zamanda atlatir oglusun insallah.
Gülhan'cigim hayallerim azaldi demissin, takildim bu sözüne. Bence insan her yasta hayal kurabilmeli. Kücücükte olsa, hayal kurmaya zorla kendini bence. Ben hayal kurmasam, bogulurum sanirim. Yasamimin can damari hayallerim...
Nurten'cigim, kiz bir hata yapmis, ailesinin sahip cikmamasi ne aci...
Burcu'cucugum, muhallebisini degistirdim bende Dorugun. Ve birkac kasik ancak yiyiyor. Bende alternatif ariyorum acikcasi ama illaha olmasi mi gerekiyor ki?