2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcım defdefimin incisi hayırlı olsun:) duruda büyüyor tetesiiiiiiiiiiiiii:))

beyazcım görüşürüz canım iyi akşamlar kolay gelsin

tünaydın anneler bende mayıs annesiyim bir kızım var çok şükür elif çiçek adı kızımın inşallah bir sorun olmazsa burdan devam edicem sizlerle tabii sizlerde isterseniz

merhaba canım nasılsın bebişini güle güle büyüt aramızda görmekten mutluluk duyarız herzaman:)

asistan27 tabiki canım hoşgeldin.bebişinide sağlıklı huzurlu büyüt inşallah.

ilgin0707
teşekkür ederim iyiyim kızım uyurken girdim bende, allah herkese sorunsuz büyütmek nasip etsin kuzularını a.s.

ömerede üzüldüm ya canım valla inşallah atlatır birsen de rahat eder.bu havalar çocukları çok etkiliyorya

teşekkürler arkadaşlar hepinize tek tek yazamıcam isimleri kaydirigubbakcemile3

buarada dişler çıkmış bazı bebeklerde benim kızım hala çıkarmadı, nerdeyse 3. aydan beri kaşınıyor ama hala bişey yok :sm_confused:

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

sibelcim hediyelerini çok beğendim teşekkür ederim tekrar:) akşama eklemeye çalışacağım cicilerimizi

nette sorun oldu yazamadım, emziriyorum kızımı aynı zamanda aptamil günde 1 öğün içiyor, eklerede geçtim 6.aydan beri kahvaltı hazırlıyorum, öğlen ikindi arası çorba içiyor, akşamları bazen muhallebi ama genelde aptamil içiyor kızım

İşler bitmiş ne güzel canım güle güle kirlet Defdef'in de dişleri hayırlı olsun o dişlerle sebzelerini yer inşallahŞeniz

tünaydın anneler bende mayıs annesiyim bir kızım var çok şükür elif çiçek adı kızımın inşallah bir sorun olmazsa burdan devam edicem sizlerle tabii sizlerde isterseniz

Merhaba canım hoşgeldinna.s.

merhaba kızlar naıslsınız
baya oldu giremedim yine şu okul bitsede kurtulsam valla
herşey yolundadır umarım

Canım inş okulun hayırlısıyla biter ve rahatlarsına.s.

ya varya sabahtan beri şefim tepemde dosya düzenliyor bir türlü tepemden ayrılmadıki açıp yazayım sinir oldum offffff

canım sana kolay gelsin

pınarcım nasılsın tatlım

Sağolasın canım iyiyim çok şükür Defdef'le vakit geçiriyoruz işte a.s.

pınarcım defdefimin incisi hayırlı olsun:) duruda büyüyor tetesiiiiiiiiiiiiii:))

beyazcım görüşürüz canım iyi akşamlar kolay gelsin

Sağolasın canım a.s.

Aramıza hoşgeldin canım a.s. Evet bebişlerimizin dişler çıkıyor tek tek . Sizde sorunsuz çıkarırsınız inşallah a.s.

Sağolasın canım bitti çok şükür. Yarın ütü var bugün keyif günüm zemuszemus

Ay Defdef'i uyuttum sonunda. Fena uykusu var naz yapıyor cadı. Diş jeli sürdüm rahatladı uyudu kuzum a.s.

Eşim aradı şimdi 15 dk'ya geliyormuş. Evde yemek var ama yine şu ton balıklı, kremalı makarnamdan istedi. Hepte evde yemek varken istiyor bu adam klava:

Kalkayımda o mantar getirene kadar bende diğer malzemeleri doğrayayım bari Defdef uyurken. Öptüm hepinizi a.s.

AY kuzum ya yazık diş ne zormuş daha bizim başımıza gelmedi .....
afiyet bal şeker olsun canım....

afiyet olsun pınarcıom.ilk fırsatta bende denicem bu tariften.kızlar öptüm hepinizi iyi akşamalr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…