tünaydın anneler bende mayıs annesiyim bir kızım var çok şükür elif çiçek adı kızımın inşallah bir sorun olmazsa burdan devam edicem sizlerle tabii sizlerde isterseniz
ilgin0707
teşekkür ederim iyiyim kızım uyurken girdim bende, allah herkese sorunsuz büyütmek nasip etsin kuzularını a.s.
Selam kızlar a.s.
Annem burdaydı sabahtan. O burdayken bende evimi temizledim. Mis gibi yaptım. Annemi yolcu ettim geldim a.s.
Yemek var dünden. Biraz ütüm var. Onları da yarın hallederim. Dinleneceğim bugün opuyorumnanaktan
Birsom geçmiş olsun canım ya şimdi okudum. Doktor dönüşü yaz mutlaka durumu a.s.
Kızlar Antalya'da deprem olmuş geçmiş olsun a.s.
Banu'cum maşallah Duru'ya abla olmuş a.s.
Sibel bacım şimdi geldi hediyelerin çok tşk ederim tatlım çok beğendik. En kısa sürede resmini çekip ekleyeceğim hemen kesene bereket a.s.
Bu arada bizim cadı öğle uykusundayken 4.dişini de çıkarmış. Dün akşam ve sabah kabarmıştı. Uykudan uyanınca eller hep ağzındaydı. Bi baktım ucu çıkmış çok şükür zemuszemus
tünaydın anneler bende mayıs annesiyim bir kızım var çok şükür elif çiçek adı kızımın inşallah bir sorun olmazsa burdan devam edicem sizlerle tabii sizlerde isterseniz
merhaba kızlar naıslsınız
baya oldu giremedim yine şu okul bitsede kurtulsam valla
herşey yolundadır umarım
canım sana kolay gelsin
pınarcım nasılsın tatlım
pınarcım defdefimin incisi hayırlı olsun:) duruda büyüyor tetesiiiiiiiiiiiiii:))
beyazcım görüşürüz canım iyi akşamlar kolay gelsin
teşekkürler arkadaşlar hepinize tek tek yazamıcam isimleri kaydirigubbakcemile3
buarada dişler çıkmış bazı bebeklerde benim kızım hala çıkarmadı, nerdeyse 3. aydan beri kaşınıyor ama hala bişey yok :sm_confused:
İşler bitmiş ne güzel canım güle güle kirlet Defdef'in de dişleri hayırlı olsun o dişlerle sebzelerini yer inşallahŞeniz
Merhaba canım hoşgeldinna.s.
Canım inş okulun hayırlısıyla biter ve rahatlarsına.s.
Ay Defdef'i uyuttum sonunda. Fena uykusu var naz yapıyor cadı. Diş jeli sürdüm rahatladı uyudu kuzum a.s.
Eşim aradı şimdi 15 dk'ya geliyormuş. Evde yemek var ama yine şu ton balıklı, kremalı makarnamdan istedi. Hepte evde yemek varken istiyor bu adamklava:
Kalkayımda o mantar getirene kadar bende diğer malzemeleri doğrayayım bari Defdef uyurken. Öptüm hepinizi a.s.
afiyet olsun pınarcıom.ilk fırsatta bende denicem bu tariften.kızlar öptüm hepinizi iyi akşamalr.