2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bayanlar ...

nassınız bakim bugün?

banucum tülaycım deprem olmuş geçmiş olsun canlarım

Birsencim çok çok geçmiş olsun üzüldüm okuyunca şimdi allah iyiliğini versin canım inş. önemli birşeyi yoktur kuzumun..

iyiler tülaycım kızlarda şükür:))

sağolun kızlar biz hissetmedik ama olmuş sabah Allah korusun

günaydın cerencim gülşah cım.evet ya sabah olmuş ama ben yolda olduğum için hissetmedim ama hisseden epey kişi varmış.allah korusun valla hepimizi.teşekkürler canlarımm.

günaydın herkese a.s.

banu,tülay deprem olmuş orada. geçmiş olsun. allah büyüklerinden korusun.

birsen ömer'ine şifa diliyorum. doktora götür bence. ateş önemli allah korusun :Saruboceq:

ben bugün sersem gibiyim. gece 1'de uyandı ceylin. 5'e kadar uyumadı. ağlamıyordu çok neşeliydi. ama oyun istiyordu cadı. sabahta 8'de uyandı tekrar. çok uykusuzum uyusada ben de biraz kestirsem. ama hiç uyumaya niyeti yok gibi.

AyŞecım gÜnaydın canım. Ya aynı dert bızded var selın bır tÜrlÜ uyumuyor sÜreklı oyun oynamak ıstıyor 2 gÜndÜr resmen Çıldırcak gıbı oldumya:KK43:(( ıŞın garıp tarafı gÜndÜzde Çok uyumuyor.bu enerjıyı nerden alıyor acaba:)))

grnt128.jpg

teyzeleri duru büyümüş mü:))))):nazar:

saat 1.15 randevu aldım çocuklara ,ikisinide götüreceğim

tülaycığım 2-3 saat ii sonra yine kötü

yani ilacın etkisi geçene kadar

AyŞecİm gÜnaydın canım. Ya aynı dert bİzded var selİn bİr tÜrlÜ uyumuyor sÜreklİ oyun oynamak İstİyor 2 gÜndÜr resmen Çıldırcak gİbİ oldumya:KK43:(( İŞİn garİp tarafı gÜndÜzde Çok uyumuyor.bu enerjİyİ nerden alıyor acaba:)))

sorma canım. aynen valla. onlardaki enerji bizde de olsa sorun olmayacak. ama nerdeee:emir_bebek:

birsen canım ya kıyamam valla yeğenim çok ateşli olarak büyüdüğü için seni iyi anlıyorum.götür canım doktora en azından neden kaynaklandığını bilirisin.bazı bebekler diş çıkarırken çok zorlanıyorlar

banucumm dünde söyledim resimleri görünce çok büyümüş durucukk allah nazarlardan saklasın gelince ısırırım artık:))

ceylinim cerencim sağolun kızlar:)

tülaycım dün sen görmüştün yiyenini:))) sağol bitanem

Kızlar bende kızımı cumartesı dr gÖtÜrcem.geÇen ayda 8,500 du bu ayda 8,500 evde tartı var bellı aralıklar kılosunu kontrol edıp yazıyorum.ama hala aynı kıloda herŞeyde yıyor ama almıyor.sanırım yakıyor benım kız Şımdıden formunu koruyor:)))

tülaycım sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil selinim şimdiden manken gibi olacak :))

birsencim çok geçmiş olsun tekrar inşallah tez zamanda iyileşirler

Ayy banucum gÜldÜrdÜn benı manken olabılır valla gıyınmeyı pek sevmıyor:))) canım kılosu sorun deĞıl ben zaten kılolu olsun ıstemıyorum yanı kof kılo.sadece persentıl doĞrusunda gıtsın Şımdı bılıyorum gıtcem dr yıne kılo almamıŞ dıcek bır sÜrÜ tahlıl falan fılan sonra bıŞey yok dıcek.allaha ŞÜkÜr saĞlıklı belkıde Çok hareketlı olduĞu ıÇın almıyor kılo.

X