- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
cerencim yarasın bebişine :)))opuyorumnanaktan
ceren geçen sefer bende sormuştum vereyimmi diye tahlil yapalım sonuca göre gerek duyarsam veririm dedi ama vermedi gerek yok değerleri iyi diye(
evet cnm ya inşözlemcim çok geçmiş olsun tatlım hastalanınca çok zor oluyor dayanamıyor insan ya inşallah en kısa zamanda iyileşir
ay cnm inan düşünemiyor inan bu halimle bile ben hasta olmayı yeğlerdimay özlemcim çok geçmiş olsun canım yaa
görüyormusun sende hamişsin şimdi çok zor valla.allah iyliğini versin..
kızlar ben pazartesinden beri balık yağına başladım.doktorumuza sordum içir dedi.
zeka gelişiminde ve bağışıklık sisteminin güçlenmesinde önemi büyük dedi..içinde de yazıyor
solunum yolları enfeksiyonu ve öksürüğe karşı vücüdun direncini arttırı diyor.
özlemcim sen şimdi ne zamana doğurcaksın ayyy
benim aldığım seven seas diye birşey.portakallısını aldım.
29,50 tl.
cnm 3 eylül gözüküyor ama sezeryan olacağı için ağustos somnu olur sanırım tatlım
bize dr.zinco mega çilekli onu önerdi,çoğunlula sevmiyormuş çocuklar bu güzelmiş,hatıramıyorum o kadardı sanırım o da yada 35 falan aklımda kalmamış parası,severek içiyor mu oğlun cnm
hımmm o zaman kesin ağustos sonu olur. benimki de 1-5 mayıs arası gözüküyordu ilk gittiğimde.
24 nisan da doğurdum.gerçi normal yollarla geldi zaten benimki şükür...
ilk verdiğimde bulanmıştı ama şimdilerde veriyorum birazcık yüzü buruşuyor çok az oda hemen geçiyor öyle bulanmıyor artık.
zaten bir çay kaşığı veriyorum daha.ama gerçekten çokkkk iğrenç balık kokuyor.ben bile koyarken bulanıyorum.
berkeye verirkende özürdiliyorum ama ne yapıyım ama onun için demiiii
cnm daha ultrasona girmedim hafta sonu gidicez bakalım,o ne diyecek,ağustosun son haftası olur sanırım cnm ya,ilki mecburen sezeryan olmuştu keşke normal olabilseydi,beklerdim bunu da sonuan kadar,
benim göbiş çıktı nedendir bilmem,daha 7 haftalık,kilom aynı ama göbüş büyüdü ya,fark ediyor öncekine göre bebek değildir kilo mu lıyorum yok,aynıoyız,gaz mı ki üşütüyorum mu acaba
hım bakalım biizmki beğenecek mmi bağışıklığı kuvvetlensin diye istiyorum cnm ben
neyse canım hayırlısı sezeryanmış ne yapacaksın...
evet mirza berkede ayda bir hastalandığı için ben de onun için aldım.bundan öncede kendi doktorumuz "umca" diye bitkisel bir ilaç vermişti.küçücük bir şişe günde 10 damla veriyorsun. zaten bunu geçen ay hastalandığında vermişti.balık yağına başlayana kadar bunu vermiştim.buda çok güzel . fiyatı da 18 tl. bağışıklığı güçlendiriyor nezle ve gribe karşı.
kızlar iyi akşamlar hepinize.
hımonu duymadım cnm hiç,keşke habrim olsaydı sağlık olsun
herkese iyi akşamalr hanımlar
ben çıkayım yemeğim yok acıktım
kısır yapam kendime ohhh yiyeyim afiyetle
çamaşırlarımı atayım yıkansın
zeyneple ilgileneyim biraz
yarın görürüşürüz yine
aaa asıl önemli şeyi söylemeyi unuttum size ben ya:mymeka:
ben yarın işe başlayacaktım ya, müdürümü aradım dün saat kaçta gidiyorsunuz filan demek için. o da rica etti,"hoca hanım 1 haftalık bir rapor alabilirseniz iyi olur, sizin yerinize gelen öğretmen bu kadar emek etti bir dönemdir,karnelerini de o versin çocukların" dedi. aklinialirimsmile ohhhh canıma minnet,müdür böyle dedikten sonra, 1 hafta daha evdeyim, üstüne 2 hafta da yarıyıl tatilizemuszemus:teytey::teytey: kuzumla 3 hafta daha!!:dance:
Kızlar herkese selamlar a.s.
Bugün eşim evde o yüzden geç kalktık, kahvaltı, ev topla derken bu saat oldu. Defdef tepemdeyken geçmişe baktım ama aklımda kalanları yazayım;
Esen'cim araba almışsınız gözünüz aydın canım a.s.
Filiz'cim Doruk paşanın dişleri geliyormuş gözünüz aydın. İnşallah ağrısız sancısız çıkarır a.s.
Birsom kuzuları doktora götürmüşsün. Halit'te tutturdu Defne sağ ayağını yan basıyor diye. Bende doktorumuzu aradım. Normaldir meraklanmayın dedi a.s.
Siboş'um oğluşum gece uyuyamadığı için uyuyordur sıkma canını a.s. Kızarıklıklar nasıl oldu azaldı mı ?
Fulya'cım Zeynep ve sen hastaymışsınız çok geçmiş olsun a.s.
Ayşe'cim tatilin uzamış gözün aydın canım a.s.
Burcuuuuuu ay sana zahmet vericem ama bi ara banada yollar mısın be kuzum a.s.
Unuttuğum arkadaşlarım varsa kusura bakmayın Defne tepemde ancak bu kadar yazabildim :çok üzgünüm:
selaaaaammmm
sibelim ya valla üzülüyorum sen böyle yazınca allah kolaylık versin hem uykusuzluk hem iş hem stres valla zor bacım zor
esen kız niye sıkılıyon arabada almışsınız hayırlı olsun cnm eee atla gel işte
ayşecim canım ohhh çok ballısın valla kız 3 hafta he??kaydirigubbakcemile3 canım bizde hem ligtvli aile paketi var 52 tl ödüyoruz ama küçük peketlerde var int.sit. bibak istersen gerçekten şe yarıyoa.s.
kız pınar yrn gitcem anneme bugun burdayımmm:dance:
burcum göz kont. gidememişsin uykucular sizi :))
banu tülay hatis sema ceylincim filizcim herkese slelam olsunnnn
Canım ya allah yardımcın olsun walla Yağızın dişleri çıkarda rahatlarsınız inşallah çok üzüldüm uykusuzluk iş stress hepsi birarada çabuk atlatırsınız umarıma.s.
Burcucum bu yaramazların hepsi aynı yemeye gelince yemezler dök karıştır de hemen yaparlarlmaz:
Senin adına sevindim Filizcim ne güzel kardeşin yanında
Dorukda bişi yemek istemediğine göre dişler yakında gelir galiba hayırlısıyla çıkarır inşallaha.s.
Kolun daha iyidir inşallah canım arabanızda hayırlı olsun kaza bela vermesin rabbim:Saruboceq:
Kolay gelsin canım allah kabul etsina.s.
Hade gözün aydın süper bişi olmuş kuzunla 3 hafta daha berabersin:teytey:
Bacım benim Defne de saatlerce aç kalsa acıktım diye ağlamaz yalmaz:
herkese merhab kızlar,nasıslınız? biz hala çok kötüyüz ya ne olacak bilmem
burnu silmekten yara oldu yavrumun,bide ağzı dili hep yara oldu ses hala yok,şeyinde de uçuk tarzı bişey çıkmış,off yavrum ya içim acıyor resmen baktıkça,inş düzelir hemen
öğlenden beri buzdolabını temizliyorum. çok sinir bir iş. bütün rafları bölmeleri söküp yıka kurula içini sil yerleştir bu saat oldu. yarın pazar var aldıklarımı temiz temiz yerleştiririm artık.
akşam için de börek yaptım. fırına verip pişirmek kaldı yanına da ayran oldu bitti.
şimdi kendime bir nescafe yapıp oturayım biraz kızım uyanmadan.
kızlar bebişlere balık veren oldumu hiç .ya ben bu hafta başlıcam ama herkes şunu ver bunu verme diyip duruyor.somon yada mezgit versem olurmuki?
bacılarım benım cumartteıs gunum var kalabalık olcaz arkadaslar falan bugunde temızlık işlerı başaldı yarında pasta falan cumarttesı onlar anlıycanız bırkac gun yogunum gıremeyebılırım hepınızı cok opuyrum kendınıze ve kuzulara cok ıyı bakın
Süper ne güzel haber bu böyle...
Biraz daha azaldı gibi canım ya
Sorma canım allah yardımcım olsun ve tüm çalışan annelerinde.
Canım saolasın inşallah çabuk atlatırız daha çok uzarsa sanırım ben sağlam hasta olucam yorgunluk ve uykusuzluktan.
Ay kuzum kıyamam ya bu yavruşlara noldu böyle kış daha sağlam bastırmadan kuzular çok hasta oldu bide kar falan yağıp çok soğusa nolacak bilmiyorum
Oyyy ne güzel keyif yapın bakalım.
Ben çinekop verdim.En kısa zamanda somon deniycem tülaycım.
Kolay gelsin semroşum arada mamalardan bizede yolla kaydirigubbakcemile3
Çıkan arkadaşlara iyi akşamlar.Bende çıkıyorum kuzularımı kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
annadım canım sağolasın.
tmm cnm özel mesaj süresi dolsun göndericem
kolay gelsin cnm, Allah kabul etsin
afyet olsun iyi çalışmalar
Cnm bizim lojmanda digiturk toplu yayın olarak geliyo satın almadık, ama normalde satın alınıyo
ayy canım,gel yiyielim,diycem de biz yedik bile. ama 1 tabaklık kaldı,demekki senin payınmış:)burcu bende isterimm :)))) ayşecimm bende isterim yaprak sarma:))
ayyy evet çok sevindim. ben artık başlayım demiştim,müdür rica edince,eh hadi onu da kırmayım dedimkaydirigubbakcemile3
:))) körün istediği bir göz Allah verdi iki göz :))) çok sevindim cnm kara kara düşünüyodun bak nasıl gidicem diye...
tmm cnm cerene attım şimdi mesaj süresi dolsun sanada atarım tabiki...
52 tl iyiymiş canım. bi de receiver almak lazım tabibilmiyorumkismileselaaaaammmm
ayşecim canım ohhh çok ballısın valla kız 3 hafta he??kaydirigubbakcemile3 canım bizde hem ligtvli aile paketi var 52 tl ödüyoruz ama küçük peketlerde var int.sit. bibak istersen gerçekten şe yarıyoa.s.
aaa kız 8 aylık bebek yemek yesin diye uyandırılır mı??olumunekankayizsmile oğlum akşam 10 gibi yiyor en son. sabah 8buçukta kalktı bugün. o zaman verdim. acıksa zaten uyanır ve ister tatlım,düşme üstüne bu kadar:teselli:gece 2de mama vermiştim 11 de kalktık ve o saate kadar hiç kalkmadı aç kaldı kuzum 7ye kurmuşştum saati ama kalkıp kapatıp yattmışım bidahahemen kahvaltısını hazırladım ama çok az yedi çok kızdım kendime çokkk klava:
şimdide yogurt çorbası veriyorum az az yiyo(
sağol canım,öyle olduzemuszemus
Kolay gelsin canım allah kabul etsina.s.
Hade gözün aydın süper bişi olmuş kuzunla 3 hafta daha berabersin:teytey:
ben veriyorum. hangisi denk gelirse. çipura,alabalık,hamsi..kızlar bebişlere balık veren oldumu hiç .ya ben bu hafta başlıcam ama herkes şunu ver bunu verme diyip duruyor.somon yada mezgit versem olurmuki?
bende sererim raflara hep. canım zaten raflar cam. ondan da hava akımı olmuyor??nasıl yani raflara mı serdin? ama raflara bişey sermek bozuyormuş buzdolabını. içinde hava akımı olması lazımmış.
kadroluyum canım. ben başlayacaktım aslında yarın. işte diğer öğretmen o kadar emek etti,karneleri de o versin deyince müdürüm,bi rapor patlatcaz artıkkaydirigubbakcemile3Cerencİm-ayŞecİm yanİİİİ
tatİlİnİn uzamasına Çok sevİndİm valla ne gÜzel ya ÖĞretmen olmak sen kadrolumusun yoksa sÖzleŞmelİ mİ canım?