Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ne güzel gidin gezin bakalım,Dağhan hiç ağlamamıştı inşallah seninkide ağlamaz cnm.Su içir kalkarken başınctan etkilenmesin..Kızlarrrr iyi gecelera.s., pazar günü kağanla anneanneye gidiyoruzhihoyyyt, burdaki gezmeler yetmedi gidelim bide tekirdağda gezelim dedik kaydirigubbakcemile3 inş. bu sefer uçağa biner binmez bağırmaya başlamaz ve yolculuk bitene dek uyur....eyvahedigeldismile
ayy ilahii çocuk oturmak istiyomuş demekki kız..bu arada ne sesi varki?3.ye sallayınca uyurmu?? ayaklarımda bi amuda kalkmadıgı kaldı bende pes ettim oturtturdum nasıl bi gülüş anlatamamsırnaşık şey
oturma od. getirdim tvyi görünce alkış yapıooo..
acaba yıkasammı:uhm:
ben en iyisi yıkayım zilloşumu hem rahat uyur hemde yrn yıkama derdim olmaz başka işlere bakarım size bakarımkaydirigubbakcemile3
cuma ve cumartesi annanedeyiz alkisalkisalkis
gece gece kendi kendime muhabbet sardı eşimde gelmedi aslında defeneye sinirlendim demin, ama şimdi onada kızmaya başlıyorumklava:
hadin bakalım bye
valla cnm Dağhan doğduğundan beri müzikle uyuyor ama başka her sesi duyuyor,uyuyunca nerdeyse sessiz konuşuyoruz evde hiç tıkırtı yok,o yüzden uyuyunca bende işimi yapıyım diyemiyorum hiç!!ay kağanda öyle yapıyo çogu zaman ya, sese alışmaları lazım artık aslında artık büyüdüler yoksa işimiz zor bizimki gık desen açıyo gözünü... şimdiki aklım olsa doğumdan itibaren hep radyo ile uyuturdum...boshayallersmile
evet cnm gerçektende zor..kızlar varyaaaaaa of diyorum zor bizim işimiz bu veletlerle, Allah sağlık hoşluk versin, yedirmeye çalışırken kahvaltı kaşığını tuttu hadi yavaşça alayım dedim pat kaptı elimden kafasına sürdü.... neyse ıslak mendille temizledim, yine vereyim dedim yine kaşığı tuttu bu sefer aynısını yaşamayalım diye biraz sert çektim, o da pat diye bıraktımı, kaşıktakiler pat duvara... :sinifsinif:
Allah kolaylık versin cnm .ıkar inşallah bbir an önce dişleri..Sende dikkat et kendine..Günaydınlarrrrrr opuyorumnanaktan
Bizde gece 4 te uyuduk Yağız aralıksız ağladı.Sinirlerim harap oldu resmen.Dişinin ucu gözüküyor patlamak üzere.Bi patlatsada bizde rahatlasak.az önce annemi aradım halen uyuyor dedi.kafamçokkarıştı Hayatta bu saate kalmazdı.
Fulyacım sana zeynebe geçmiş olsun.
Özlemcim sizede geçmiş olsun.
Burcucum sizde attalara gidecekmişsiniz ohh ne güzel keyif yapın ananeyle.Uçaktada sorun çıkarmaz inşallah boncuğum kocaman adam oldu artık.
Nurtencim gece muhabbet iyiymiş burdaymışsınız bilseydim bende gelirdim.Benim oğlanda aynısını yaptı.Televizyon seyretmek istiyordu.Yatırınca bastı yaygarayı.Ayaklarım patladı resmen.
Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar bugün yine leyle gibiyim.Yakında vücudum halsiz düşüp bir yerde yığılıcam diye korkuyorum inanın.
nasıl oluyor yaa bizimkiler 4-5 kez kalkıyorlar gecede maşallah,dert etme acıkmadı demekki..gece 2de mama vermiştim 11 de kalktık ve o saate kadar hiç kalkmadı aç kaldı kuzum 7ye kurmuşştum saati ama kalkıp kapatıp yattmışım bidaha hemen kahvaltısını hazırladım ama çok az yedi çok kızdım kendime çokkkklava:
şimdide yogurt çorbası veriyorum az az yiyo (
cnm yaa sınav ne zaman bende girmeyi düşünüyorumda senin bölüm neydi..??kitap araştırıyım bulursam söylerim sanada kolay gelsin..Kızlar kpss çalışıyorum da önereceğiniz vatandaşlık ve anayasa kitabı varmı ya nerden çalışabilirim:uhm:
maşallah cnm biz daha lostu bile bitiremedik 5. sezonda Dağhan doğunca takılıp kaldık ancak uyuyunca izleyebiliriz heralde,o zamanlarda da uyumayı tercih ediyoruz yorgunluktan..Bizde 4 gibi yemeğimizi yedik. Sonra kızım uyandı mamasını yedi. Kocişimle film izledik şimdi bitti. Alacakaranlık'ı izledik. Anam o nasıl bir vampir öyle. Kurban olur insan öyle vampire oyyy oyyyyy akannehir
Kızımda yerde oynadı usluca bi film izlerken şimdi onu ödüllendireyim de yoğurdunu yedireyim a.s.
Çıkan arkadaşlarıma iyi akşamlarrrrr a.s.
ooo gezmelere gıdılıyormus sanada kaganada degısıklık olur ne guzel bencede artık buyudu sorun yapmaz ucakta tatlım
ayy gece felakettı hanımefendı 2.20 deyattı yıkıycaktım ama burak devamlı uyandı onlada ugrastık usendım canıma okudu resmen cadı sımdıde uyuyor
gunaydın bacılarımmm
calar saat yerınemı kulllandın kaganı gordunmu bakkk:))) esımde sabah işe gıdrken artık saat kurmuyor nasılsa cocuklar uyandırıyor dıye:))))
gunaydın canım bır dişi cıksa rahatlıycak ogluş atesı dustu artık demı sanada cok oluyordur hem iş hem yorgunluk Allah kolaylık versın
guanydın canım ne guzel kardesınle keyıf yapın fırsatın varken
benımd ekızımın tek dişi var hala ama dedıgın gıbı artık dıgerlerı peşpeşe gelıcek yandık resmen dorukda diş olayları başlıyorsa ıştahsız olabılır
Cnm sağol, şu diş olayı zorluyo bütün veletleri ya... bi rahat edemedi kuzucuklar...
ardı ardına çıkarıcaktır cnm kağanda ikisini aynı anda çıkardı... sanırım böyle daha katmerli oluyo... inş. iştahsızlıkta dişle birlikte geçer cnm ya çok zormuş yemeyen bebek... ağzına tıkmaktan nefret ediyorum bak sabah 6 da emdi saat 11 yemiyo düşün yani.... hiçmi acıkmıyo bu çocuk... neyse emziriyorum şimdi bi ona hayır demiyo....
Insallah istahsizlik distendir canim, bir an önce bitsin ya. Bugün cok zorlandik yemek yedirirken...Kagan'a da hava degisimi iyi gelir umarim, rahatlikla yemek yer. Doruk Annemlerde cok istahliydi, ne versek hayir demiyordu. Bu arada Doruk bugün sadece kahvaltisini bitirebildi, onuda binbir nazla. Mama sandalyesini yarin kullanmayacagim, bakalim degisiklik olacak mi?
inş. ömerin ayağı geçer ya yazık öyle kalmasın...
Cnm evet ya normalde 7 - 7buçuk gibi kalkar, ama 6da emdiği için heralde bugün geç kalktı, tabi bende gidemedim.. bugün öğlen giderim diye düşünüyorum zaten bi arkadaş çamaşır pijama fln satmaya başlamış evinde, kataloğa bakmak için çağırdı , maksat muhabbet olsun kahveye gidicem yani öncesinde hastaneyede uğrarım boşsa görününürüm doluysa giderim nappim...
uçak konusundada vallahi öncekinde mafetti beni boncuk boncuk ter döktüm gelene kadar mızırdadı bağırdı... uçak kapalı ve dar olduğu için yaptı heralde... görücez bakalım bu sefer ne yapacak tosun paşa...
İnşallah tatlım.
Bide iştahsızlık olursa yandık Burcucum.Çocuk perişan oldu resmen şimdide ishal başladı.
Saol ayşe tetesi inşallah kolay çıkartır ceylin nasıl?
Saol canım biraz daha iyi oldu ama şimdide diş sancısı var.
Günaydın birsom kolay gelsin.Resimleri merakla bekliyoruz.
Sorma semroş ya çalışıyo olmaz çok zor.Uykusuzluk benide perişan etti.Seninde allah yardımcın olsun.
Günaydın canım evet dün gece perişan etti kendinide bizide şimdi uyur tabi.mafoldumben
Kızlar herkese selamlar a.s.
Bugün eşim evde o yüzden geç kalktık, kahvaltı, ev topla derken bu saat oldu. Defdef tepemdeyken geçmişe baktım ama aklımda kalanları yazayım;
Esen'cim araba almışsınız gözünüz aydın canım a.s.
Filiz'cim Doruk paşanın dişleri geliyormuş gözünüz aydın. İnşallah ağrısız sancısız çıkarır a.s.
Birsom kuzuları doktora götürmüşsün. Halit'te tutturdu Defne sağ ayağını yan basıyor diye. Bende doktorumuzu aradım. Normaldir meraklanmayın dedi a.s.
Siboş'um oğluşum gece uyuyamadığı için uyuyordur sıkma canını a.s. Kızarıklıklar nasıl oldu azaldı mı ?
Fulya'cım Zeynep ve sen hastaymışsınız çok geçmiş olsun a.s.
Ayşe'cim tatilin uzamış gözün aydın canım a.s.
Burcuuuuuu ay sana zahmet vericem ama bi ara banada yollar mısın be kuzum a.s.
Unuttuğum arkadaşlarım varsa kusura bakmayın Defne tepemde ancak bu kadar yazabildim :çok üzgünüm:
Canım ya allah yardımcın olsun walla Yağızın dişleri çıkarda rahatlarsınız inşallah çok üzüldüm uykusuzluk iş stress hepsi birarada çabuk atlatırsınız umarıma.s.
Burcucum bu yaramazların hepsi aynı yemeye gelince yemezler dök karıştır de hemen yaparlarlmaz:
Senin adına sevindim Filizcim ne güzel kardeşin yanında
Dorukda bişi yemek istemediğine göre dişler yakında gelir galiba hayırlısıyla çıkarır inşallaha.s.
Kolun daha iyidir inşallah canım arabanızda hayırlı olsun kaza bela vermesin rabbim:Saruboceq:
Kolay gelsin canım allah kabul etsina.s.
Hade gözün aydın süper bişi olmuş kuzunla 3 hafta daha berabersin:teytey:
Bacım benim Defne de saatlerce aç kalsa acıktım diye ağlamaz yalmaz:
kızlar bebişlere balık veren oldumu hiç .ya ben bu hafta başlıcam ama herkes şunu ver bunu verme diyip duruyor.somon yada mezgit versem olurmuki?
Bizde 4 gibi yemeğimizi yedik. Sonra kızım uyandı mamasını yedi. Kocişimle film izledik şimdi bitti. Alacakaranlık'ı izledik. Anam o nasıl bir vampir öyle. Kurban olur insan öyle vampire oyyy oyyyyy akannehir
Kızımda yerde oynadı usluca bi film izlerken şimdi onu ödüllendireyim de yoğurdunu yedireyim a.s.
selam kızlar Türkiz hala hasta bugün annemler çok kusunca dr götürmüşler burnuda tıkanmış boğazlar şişmiş nerden üşüttü bu kadar anlamadım dr 3-4 güne diş gelir rahatlar demiş.Bu kadar özendiğim dişten nefret ettim.Artık çoksında rahatlıyalım ya .....
Bu arada hasta olanlara geçmiş olsun.
Geceleri uyumadığım için ve sabahta işe gittiğim için harap oldum çok uykusuz ve yorgunum.
Burcu gel bakalım yakınımıza kız
Bizde 4 gibi yemeğimizi yedik. Sonra kızım uyandı mamasını yedi. Kocişimle film izledik şimdi bitti. Alacakaranlık'ı izledik. Anam o nasıl bir vampir öyle. Kurban olur insan öyle vampire oyyy oyyyyy akannehir
herkese iyi akşamlar kızlar,
bugün bizde bi ilk yaşandı ve oğlum 9 da uyandı şaşırdım kaldım vvalla..
kahvaltı yine yok tabii ama öğlendi güzelce bi kase tavuklu şehriye çorbası içti..
ve bugün yine bi bayanla görüştüm ama kararsız kaldım çünkü kadın 48 yaşında ,aslında çalışmaya başlayınca Dağhana iyi bakar gibi geldi ama şimdi benim işimi çok zor yapar..Cam filan silemez sildiremem yanii..Dur bakalım bidaha konuşalımda eşimle karar vericez artık...
benimki şu an babasının koynunda koltukta uyuyor tabiiki kocişte ikiside derin uykudalar..
uyansında yıkayalım bizde bebişimizi..
şimdilik iyi akşamlar kızlar..
selam kızlar Türkiz hala hasta bugün annemler çok kusunca dr götürmüşler burnuda tıkanmış boğazlar şişmiş nerden üşüttü bu kadar anlamadım dr 3-4 güne diş gelir rahatlar demiş.Bu kadar özendiğim dişten nefret ettim.Artık çoksında rahatlıyalım ya .....
Geceleri uyumadığım için ve sabahta işe gittiğim için harap oldum çok uykusuz ve yorgunum.
canım çok geçmiş olsun bizim kzında hala dişleri çıkmadı gerçekten şu diş olayı çok zormuş
biz de ceylin'e banyo yaptırdık babasıyla. mamasını yedi saat 10'da uyudu. eşimde televizyonun önünde uyuyakaldı. ben de size bakayım dedim ama kimse kalmamış. yatayım bari. hepinize iyi geceler bebişlerinize de deliksiz uykular...
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız:))))) ben regl olacağım sanırım hem gerginim hemde karnım ağrıyor
günaydın kızlar nasılsınız? hayırlı cumalar