2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

öğlenden beri buzdolabını temizliyorum. çok sinir bir iş. bütün rafları bölmeleri söküp yıka kurula içini sil yerleştir bu saat oldu. yarın pazar var aldıklarımı temiz temiz yerleştiririm artık.
akşam için de börek yaptım. fırına verip pişirmek kaldı yanına da ayran oldu bitti.
şimdi kendime bir nescafe yapıp oturayım biraz kızım uyanmadan.

Ohhh ellerine sağlık tatlım. Bende hiç sevmiyorum buzdolabı temizlemeyi :1no2:

kızlar bebişlere balık veren oldumu hiç .ya ben bu hafta başlıcam ama herkes şunu ver bunu verme diyip duruyor.somon yada mezgit versem olurmuki?

Ben veriyorum canım. Doktor ister parça parça yedir , istersen çorbasına kat dedi. Etli balık ver kılçık olmasın dedi. Mümkünse somon olsun dedi. Ben çinekop, palamut falan veriyorum a.s.

bacılarım benım cumartteıs gunum var kalabalık olcaz arkadaslar falan bugunde temızlık işlerı başaldı yarında pasta falan cumarttesı onlar anlıycanız bırkac gun yogunum gıremeyebılırım hepınızı cok opuyrum kendınıze ve kuzulara cok ıyı bakın

Canım kolay gelsin iyi eğlenceler a.s.

canım valla ben uzun süredir koyuuyorum zaten raflarda komple cam o yüzden bişey olcanı sanmıyorum. annemlerin tel raf ama yıllardır koyuyorlar..yoksa yanlışlıkla bişey dökülünce tüm dolap mahvoluyor::::::::::::::KK43:(

hımm benimki de cam ama kullanma kılavuzunda öyle yazıyordu. iyi o zaman bişey olmuyorsa ben de öyle yapayım bari. aslında şu plastik amerikan servislerden var onları sereyim silerim sık sık arada bir de yıkarım. iyi akıl verdin valla sağol canım opuyorumnanaktan

Bende Defdef'i uyuttum zorla. Bayılacak nerdeyse uyumayacağım diye tutturdu. Eşiminde karnı acıkmış. Yemek hazırlayayım şimdi. Sonra da ütüm var onları yaparım. Gelirim yine öptüm kızlar a.s.

pınarcım saol canım. o zaman bende somon mezgit palamut hamgisidnen taze bulursam vereyim.

sağol pınar'cım.
tülay ben uzun zamandır veriyorum balık. çokta seviyor. kendimize hangi balığı aldıysak ona da onu veriyorum. ama küçük balıklar daha iyiymiş bebekler için. çok yaşayıp büyümedikleri için ağır metal olmuyormuş bünyelerinde.
bizim doktor haftada 4 gün kırmızı et 3 gün balık veya tavuk ver dedi.

hımm benimki de cam ama kullanma kılavuzunda öyle yazıyordu. iyi o zaman bişey olmuyorsa ben de öyle yapayım bari. aslında şu plastik amerikan servislerden var onları sereyim silerim sık sık arada bir de yıkarım. iyi akıl verdin valla sağol canım opuyorumnanaktan

canım iyi oluyor valla.ama amerikan servis kalın gelebilir. benim dediğim biliyorsundur her yerde renk renk var silinebilen kağıt gibi.olmassa iğneyle 3-5 delik açarsın hava akımı olması için. için rahat etsin diye söyledim bunu:)) hatta bea.s.n bu kağıt bezlerden ayakkabığa mutfak dolaplarına her yere koydumm.

ayşecim bizde balığı çok yiyoruz.özellikle levrek yada çupra yada barbun.ama ben yağda kızarttığım için hiç vermedim açıkçası:KK43:( acaba somon alıp buzluğa atsam haftada üçgün versem olurmuki? herşeyi günlük hazırladığım için tereddüt ediyorum balık konusundada ama hergün nerden alcazki:))

özlem canım merhaba..ayy kıyamam ya ilaç falan kullanıyormusunuz?
merhaba cnm,ilaç kullanıyoruz ama bi faydası olmadı sanki,yada ben hemen iyileşsin mi istiyourm bilmem,biraz daha kullanalımda olmazsa tekrar gideeriz dr.a
kızlar bebişlere balık veren oldumu hiç .ya ben bu hafta başlıcam ama herkes şunu ver bunu verme diyip duruyor.somon yada mezgit versem olurmuki?
ver cnm bişey olmaz,taze olanını ver,ben geçenlerde hamsi vermiştim
geçmiş olsun canım. nolur sanki bebekler hiç hasta olmasa. çok üzülüyorum ben mafoldumben
çok sağol cnm ya,onların yerine biz olalım valla razıyım
bacılarım benım cumartteıs gunum var kalabalık olcaz arkadaslar falan bugunde temızlık işlerı başaldı yarında pasta falan cumarttesı onlar anlıycanız bırkac gun yogunum gıremeyebılırım hepınızı cok opuyrum kendınıze ve kuzulara cok ıyı bakın
kolay gelsin cnm,iyi eğlenceler
Ay canım ya bi deüzelemdi kuzum çok geçmiş olsun tekrar :çok üzgünüm:

çok sağol cnm

esencim beklerim ben bakarım ikisinede sen kafaya takma nede olsa 7/24 dümkaydirigubbakcemile3 ablan takmıştı bu ismi bana:))

özlem çok üzüldüm yaa dr götürmüşmüydün zeynebi??

kuzenim oliviuma gelmiş geziniyomuş bana sende gel dedi bende sen gel diye tutturdum bana geliyo hemen bi mercimek çorbsı koydum pişiyo yanınada bişiler uyduruz gece ugraraım ancak çok öptm..

banucum arkadaşımda istedi o tarifi dün.verirken aklıma geldi banuya yazdığım uzundu diye.boşuna uğraşma canım benim.a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:bbo: ay kızlar yoruldum valla hiç isteği bitmedi rapor hazırladım uçak rezerve fatura derken ayyy mesaim bitsin artıkkkkk

esencim beklerim ben bakarım ikisinede sen kafaya takma nede olsa 7/24 dümkaydirigubbakcemile3 ablan takmıştı bu ismi bana:))

özlem çok üzüldüm yaa dr götürmüşmüydün zeynebi??

kuzenim oliviuma gelmiş geziniyomuş bana sende gel dedi bende sen gel diye tutturdum bana geliyo hemen bi mercimek çorbsı koydum pişiyo yanınada bişiler uyduruz gece ugraraım ancak çok öptm..

evet cnm götürdük ya baya kötüydü hala düzelmedi off
kolay gelsin sana ne güzel oturur muhabbet edersiniz

ayşecim bizde balığı çok yiyoruz.özellikle levrek yada çupra yada barbun.ama ben yağda kızarttığım için hiç vermedim açıkçası:KK43:( acaba somon alıp buzluğa atsam haftada üçgün versem olurmuki? herşeyi günlük hazırladığım için tereddüt ediyorum balık konusundada ama hergün nerden alcazki:))

ben de ceylin'e kızartma vermiyorum zaten. biz kızartma yiyorsak ona ya buğlama ya da çotbasını yapıyorum. eğer kendimiz ızgara yiyorsak onunkini de ızgara da yapıyorum. hafta da bir gün yapsan yeter zaten. sizde deniz kenarındasınız mesela hafta sonu bir günü balık günü yapın ailecek. taze taze yemiş olur selin'de.

özlemcim çok geçmiş olsun tatlım hastalanınca çok zor oluyor dayanamıyor insan ya inşallah en kısa zamanda iyileşir

herkese merhab kızlar,nasıslınız? biz hala çok kötüyüz ya ne olacak bilmem
burnu silmekten yara oldu yavrumun,bide ağzı dili hep yara oldu ses hala yok,şeyinde de uçuk tarzı bişey çıkmış,off yavrum ya içim acıyor resmen baktıkça,inş düzelir hemen

ay özlemcim çok geçmiş olsun canım yaa
görüyormusun sende hamişsin şimdi çok zor valla.allah iyliğini versin..

kızlar ben pazartesinden beri balık yağına başladım.doktorumuza sordum içir dedi.
zeka gelişiminde ve bağışıklık sisteminin güçlenmesinde önemi büyük dedi..içinde de yazıyor
solunum yolları enfeksiyonu ve öksürüğe karşı vücüdun direncini arttırı diyor.

kızlar ben pazartesinden beri balık yağına başladım.doktorumuza sordum içir dedi.
zeka gelişiminde ve bağışıklık sisteminin güçlenmesinde önemi büyük dedi..içinde de yazıyor
solunum yolları enfeksiyonu ve öksürüğe karşı vücüdun direncini arttırı diyor.

cerencim yarasın bebişine :)))opuyorumnanaktan

X