- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
öğlenden beri buzdolabını temizliyorum. çok sinir bir iş. bütün rafları bölmeleri söküp yıka kurula içini sil yerleştir bu saat oldu. yarın pazar var aldıklarımı temiz temiz yerleştiririm artık.
akşam için de börek yaptım. fırına verip pişirmek kaldı yanına da ayran oldu bitti.
şimdi kendime bir nescafe yapıp oturayım biraz kızım uyanmadan.
kızlar bebişlere balık veren oldumu hiç .ya ben bu hafta başlıcam ama herkes şunu ver bunu verme diyip duruyor.somon yada mezgit versem olurmuki?
bacılarım benım cumartteıs gunum var kalabalık olcaz arkadaslar falan bugunde temızlık işlerı başaldı yarında pasta falan cumarttesı onlar anlıycanız bırkac gun yogunum gıremeyebılırım hepınızı cok opuyrum kendınıze ve kuzulara cok ıyı bakın
canım valla ben uzun süredir koyuuyorum zaten raflarda komple cam o yüzden bişey olcanı sanmıyorum. annemlerin tel raf ama yıllardır koyuyorlar..yoksa yanlışlıkla bişey dökülünce tüm dolap mahvoluyor:::::::::::::(
hımm benimki de cam ama kullanma kılavuzunda öyle yazıyordu. iyi o zaman bişey olmuyorsa ben de öyle yapayım bari. aslında şu plastik amerikan servislerden var onları sereyim silerim sık sık arada bir de yıkarım. iyi akıl verdin valla sağol canım opuyorumnanaktan
tülaycım sağol tatlım çok incesin şimdiki tarif daha basit
merhaba cnm,ilaç kullanıyoruz ama bi faydası olmadı sanki,yada ben hemen iyileşsin mi istiyourm bilmem,biraz daha kullanalımda olmazsa tekrar gideeriz dr.aözlem canım merhaba..ayy kıyamam ya ilaç falan kullanıyormusunuz?
ver cnm bişey olmaz,taze olanını ver,ben geçenlerde hamsi vermiştimkızlar bebişlere balık veren oldumu hiç .ya ben bu hafta başlıcam ama herkes şunu ver bunu verme diyip duruyor.somon yada mezgit versem olurmuki?
çok sağol cnm ya,onların yerine biz olalım valla razıyımgeçmiş olsun canım. nolur sanki bebekler hiç hasta olmasa. çok üzülüyorum ben mafoldumben
kolay gelsin cnm,iyi eğlencelerbacılarım benım cumartteıs gunum var kalabalık olcaz arkadaslar falan bugunde temızlık işlerı başaldı yarında pasta falan cumarttesı onlar anlıycanız bırkac gun yogunum gıremeyebılırım hepınızı cok opuyrum kendınıze ve kuzulara cok ıyı bakın
Ay canım ya bi deüzelemdi kuzum çok geçmiş olsun tekrar :çok üzgünüm:
banucum arkadaşımda istedi o tarifi dün.verirken aklıma geldi banuya yazdığım uzundu diye.boşuna uğraşma canım benim.a.s.
esencim beklerim ben bakarım ikisinede sen kafaya takma nede olsa 7/24 dümkaydirigubbakcemile3 ablan takmıştı bu ismi bana:))
özlem çok üzüldüm yaa dr götürmüşmüydün zeynebi??
kuzenim oliviuma gelmiş geziniyomuş bana sende gel dedi bende sen gel diye tutturdum bana geliyo hemen bi mercimek çorbsı koydum pişiyo yanınada bişiler uyduruz gece ugraraım ancak çok öptm..
ayşecim bizde balığı çok yiyoruz.özellikle levrek yada çupra yada barbun.ama ben yağda kızarttığım için hiç vermedim açıkçası( acaba somon alıp buzluğa atsam haftada üçgün versem olurmuki? herşeyi günlük hazırladığım için tereddüt ediyorum balık konusundada ama hergün nerden alcazki:))
herkese merhab kızlar,nasıslınız? biz hala çok kötüyüz ya ne olacak bilmem
burnu silmekten yara oldu yavrumun,bide ağzı dili hep yara oldu ses hala yok,şeyinde de uçuk tarzı bişey çıkmış,off yavrum ya içim acıyor resmen baktıkça,inş düzelir hemen
kızlar ben pazartesinden beri balık yağına başladım.doktorumuza sordum içir dedi.
zeka gelişiminde ve bağışıklık sisteminin güçlenmesinde önemi büyük dedi..içinde de yazıyor
solunum yolları enfeksiyonu ve öksürüğe karşı vücüdun direncini arttırı diyor.