2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

esencim şekercim nasılsın tatlım geçmişi okuyamadım ahsen nasıl

iyi dileklerde bulunan herkese tesekkurler kizlar tlfdan yaziyorum alinti yapamiyorum

Kızlar kpss çalışıyorum da önereceğiniz vatandaşlık ve anayasa kitabı varmı ya nerden çalışabilirim:uhm:

iyiyim banucum sagol ahsende iyi anneannesiyle oynuyorlar ben kucagima alamadigim icin cok kizgin ve uzgun dudagini buzerek agliyor kusum

nurtencim acıksa uyanırdı zaten( kızma kendine bede bazen sabaha karşı erken yattığı zamanlarda uyanıyorum.aç kalmıştır kaç saat oldu diye hazırlıyorum ama kesnlikle yemiyor.
canım normalde 7veya 8de kalkıyodu ama 2gündür kalkmıyo ben kurdum saati kalkayım diye oda olmadı bide bu aralar zayıfladıgını hissediyorum fazla mamada yemiyor of yani offffsenağlama
burcu tesekkurler canim
nurten kiz bu kolla nereye geleyim hadi geldim diyelim kimseler beni kabul etmez. hic bi ise yaramiyorum minnosumun altini bile degisemiyorum
annemde kilise gitmek zorunda kayinvalidem bakicak simdide cok canim sikiliyor
kız ben kimsemiyim aşkolsun ben bakarım mercimege ne olmuşşşş eşin bıraksın alsın olmazmı yane?? havan degişir canım benim :) annenin gidecek olması hakkaten kötü olmuş, hayırlıısı olsun ama kayınvaalidende iyi bakar üzülme canımopuyorumnanaktan
canım bunlar adamı sirk maymunu yapıyolar inankaydirigubbakcemile3 sana kolay gelsin opuyorumnanaktan
iyiyim banucum sagol ahsende iyi anneannesiyle oynuyorlar ben kucagima alamadigim icin cok kizgin ve uzgun dudagini buzerek agliyor kusum

yaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

benim kuşumunda uykusu geldi onu uyutup evi süpürecegim ama önce yatak od. süpürmem lazım yoksa işler kalır orda yatıyo çok öp. herkesiiii

sagol nurtencim zaten eger uzun sure kalirsa evde patlarim gelirim ne de olsa defne de ahsende akilli bakmak zor olmaz zannimca
hadi sana kolay gelsin

sağol cnm ya,iiçim rahatladı hem de nasıl,bi de zeynebim düzelse keyfime diyecek yok o zaman ama hiç iyileşemedi ya 2 gündür
kızlar selam

esen sende dinlenmene bak cicim kolunada dikkat et çarpma biyerlere :)

özlemin zeynebi, fulya ve onunda zeynebi hasta imiş çok geçmiş olsun
]

selam cnm,sağolasın geçmiş olsun dileklerin için
herkes yaprak dokumumu ızlıyor nerdesınız kızlar nıye bu kadar sessız burası
yok be cnm 20:00 de yattaım valla zeyneple bende pestilim çıktı dün
Günaydınlar,nasılsınız, bugün göz den randevu almıştım birazda kağan erken kalkıyo nasılsa diye güvendim ,o saaatte uyuya kalmışız ikimizde iyimiboshayallersmile
hadi ya hep böyle olur zaten
sağol cnm,senin oğlan ne kadar yormuş seni,inş en kısa zamanda patlatır cnm ya
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm bende okurken telaşlandım neyseki bişey yokmuş
iyi olmaya calisiyorum tatlim yarin kontrolum var bakalim ne kadar daha kalicak alci
burcu gunaydin tatlim gezmelere gidiyormussun ohhhhh

su aralar cok sikiliyorum kizlar bunaldim tek guzel sey arabamizi aldik sukurr
canım hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın aranbanızı
ohhhhhhhhh çok şanslısınız çokhihoyyyt
burcu tesekkurler canim
nurten kiz bu kolla nereye geleyim hadi geldim diyelim kimseler beni kabul etmez. hic bi ise yaramiyorum minnosumun altini bile degisemiyorum
annemde kilise gitmek zorunda kayinvalidem bakicak simdide cok canim sikiliyor
annenin gitmesi kötü olmuş cnm ya
benim kuşumunda uykusu geldi onu uyutup evi süpürecegim ama önce yatak od. süpürmem lazım yoksa işler kalır orda yatıyo çok öp. herkesiiii

kolay gelsin

herkese merhab kızlar,nasıslınız? biz hala çok kötüyüz ya ne olacak bilmem
burnu silmekten yara oldu yavrumun,bide ağzı dili hep yara oldu ses hala yok,şeyinde de uçuk tarzı bişey çıkmış,off yavrum ya içim acıyor resmen baktıkça,inş düzelir hemen

özlem canım merhaba..ayy kıyamam ya ilaç falan kullanıyormusunuz?

öğlenden beri buzdolabını temizliyorum. çok sinir bir iş. bütün rafları bölmeleri söküp yıka kurula içini sil yerleştir bu saat oldu. yarın pazar var aldıklarımı temiz temiz yerleştiririm artık.
akşam için de börek yaptım. fırına verip pişirmek kaldı yanına da ayran oldu bitti.
şimdi kendime bir nescafe yapıp oturayım biraz kızım uyanmadan.

kızlar bebişlere balık veren oldumu hiç .ya ben bu hafta başlıcam ama herkes şunu ver bunu verme diyip duruyor.somon yada mezgit versem olurmuki?

ayşecim evetya en sinir şey.ama ben şu çok amaçlı bezler var her yere ondan yerleştirdim o yüzden çok rahat ettim.

geçmiş olsun canım. nolur sanki bebekler hiç hasta olmasa. çok üzülüyorum ben mafoldumben

bacılarım benım cumartteıs gunum var kalabalık olcaz arkadaslar falan bugunde temızlık işlerı başaldı yarında pasta falan cumarttesı onlar anlıycanız bırkac gun yogunum gıremeyebılırım hepınızı cok opuyrum kendınıze ve kuzulara cok ıyı bakın

canım valla ben uzun süredir koyuuyorum zaten raflarda komple cam o yüzden bişey olcanı sanmıyorum. annemlerin tel raf ama yıllardır koyuyorlar..yoksa yanlışlıkla bişey dökülünce tüm dolap mahvoluyor:::::::::::::(

ikizlerle çok zor olacaktır kolay gelsin canım.

Heee bende bugün gidiyosun zannettim tatlım a.s.

Benimkide en son akşam 9'da yemişti. Gece uyurken verdim yemedi. Sabah 10,5'da zorla yedirdik babası ile. Yemeyince yemiyorlar tatlım takma kafana a.s.

Selam canım a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

Ay canım ya bi deüzelemdi kuzum çok geçmiş olsun tekrar :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…