- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
maşallah cnm biz daha lostu bile bitiremedik 5. sezonda Dağhan doğunca takılıp kaldık ancak uyuyunca izleyebiliriz heralde,o zamanlarda da uyumayı tercih ediyoruz yorgunluktan..
herkese iyi akşamlar kızlar,
bugün bizde bi ilk yaşandı ve oğlum 9 da uyandı şaşırdım kaldım vvalla..
kahvaltı yine yok tabii ama öğlendi güzelce bi kase tavuklu şehriye çorbası içti..
ve bugün yine bi bayanla görüştüm ama kararsız kaldım çünkü kadın 48 yaşında ,aslında çalışmaya başlayınca Dağhana iyi bakar gibi geldi ama şimdi benim işimi çok zor yapar..Cam filan silemez sildiremem yanii..Dur bakalım bidaha konuşalımda eşimle karar vericez artık...
benimki şu an babasının koynunda koltukta uyuyor tabiiki kocişte ikiside derin uykudalar..
uyansında yıkayalım bizde bebişimizi..
şimdilik iyi akşamlar kızlar..
Ben denedim birkac kere canim, somonu severek yiyiyor. Haftasonu omega 3 zengini oldugundan, alabalik deneyecegim. Buharda pisiriyorum ben Doruk icin ve lime lime edip ezerek veriyorum. Ama soslu tariflerde var bebisler icin, onlarida deneyecegim ve eger tutturursam, yazarim forumada.
ah canım sorma bide kitabını eline alsan hiç bırakamıyorsun kaydirigubbakcemile3
selam kızlar Türkiz hala hasta bugün annemler çok kusunca dr götürmüşler burnuda tıkanmış boğazlar şişmiş nerden üşüttü bu kadar anlamadım dr 3-4 güne diş gelir rahatlar demiş.Bu kadar özendiğim dişten nefret ettim.Artık çoksında rahatlıyalım ya .....
Bu arada hasta olanlara geçmiş olsun.
Geceleri uyumadığım için ve sabahta işe gittiğim için harap oldum çok uykusuz ve yorgunum.
Burcu gel bakalım yakınımıza kız
aferin defdefe uslu durmuşta anne babası film izlemiş. kıyak geçmiş size afacan
Gunaydın Canlar,
Anam ben sabah bı giriyorum sıteye öğlen cıkıyorum hemen.Pazartesıden beri hergun mısafir geliyor.Gunduz ayrı,gece ayrı anlamadım bu işi.Sevılen yere gelirmiş cok ta severim ama pilim bitti.Bugun gelmesın artık kımse lutfen.
Hasta bebişlerime cok gecmış olsun.
Ya kızlar sabah 9 da 10 da 8 de uyanıyor dıyorsunuz ya.Nasıl bi şey o.Benım velet neden 6 da kalkıyor anlamış değilim.Zaten hastalıktan olmayan duzende gıttı.Gece hep ağlıyor,gunduz yerde durmuyor.Bide dişlerini gıcırdatıyor ya.Çocuklarda kişilik bozukluğumuz ama bu ne böyle.Gıcır gıcır butun gun.
Regl olucam heralde.Sağdan sağdan geliyorlar yıne bana.
günaydınlar ....bizde kalktık aman aksam bi dünya bulaşık kalmış 45 dk. bulaşık çalkala yerleştir sığmasyanı elimde yıkadım .....çayı demle sofra kur ancak geldim....
dün evimi temizledim annemle tabi şıkır şıkır oldu tertemiz gidince ipin ucunu tutacam
ama aksam çok yoruldum......kocişim geldi,
bugün annemde bir iki temizlik yapacam aksamada yarın için bir iki şey hazırlayacağım...
çocukları yıkayacam....
sibelim çok geçmiş olsun kuzum yağız baya heybetli bir çocuk ve dirençli bir çocuğa benziyor
ama hasas demek benim ömer gibi......rabbim acil şifa versin sanada güç kuvvet ...
çünki en iyi doktora gidiyor ilaçlar ona keza o yüzden sadece bu bir süreç diyeceğiz....
pınar kuzum dikkat ettim senin koca bu ara evde hayırdır erken geliyor vs.bu arada yapmayanız bir defdef daha sırnaşık şey
ayyy halit den beterdir aytunç bende doktorumuzu aradım ama adamın tf kapalıydı
dünde dedi toplantıdaydım...gördüm ama çok geçti dedi....
neyse gittik kalça rotgeni çekildi iyi oldu bebekken çekilmişti sadece....bi sorun yok çok şükür...
gülhan cnm zor yaaa hem hasta bora hem misafir offf
bende adet olacağım ....ama bende bitmek bilmeyen bir mantar illeti var dönem dönem geçior
ama sonra yine hortluyor şu iki günlük mantar hapından almıştım onu içtim dün...krem süreceğim
adettim bittikten sonrada doktora gideyim yaa olmuyor böyle ne bu bölee kaşın kaşınnn offfffffffff yaa
günaydın pınar ve gilhan.
iyi tülaycım çok şükür:)))
sibelcim sanada günaydın nasılsın tatlım yağız nasıl
sibelcim ayva elma armut mandalin limon portakal azda ıhlamur demleyip hergün yağıza biraz içirsen direncini kuvvetlendirir.belki iyi gelir
Gunaydın Canlar,
Anam ben sabah bı giriyorum sıteye öğlen cıkıyorum hemen.Pazartesıden beri hergun mısafir geliyor.Gunduz ayrı,gece ayrı anlamadım bu işi.Sevılen yere gelirmiş cok ta severim ama pilim bitti.Bugun gelmesın artık kımse lutfen.
Hasta bebişlerime cok gecmış olsun.
Ya kızlar sabah 9 da 10 da 8 de uyanıyor dıyorsunuz ya.Nasıl bi şey o.Benım velet neden 6 da kalkıyor anlamış değilim.Zaten hastalıktan olmayan duzende gıttı.Gece hep ağlıyor,gunduz yerde durmuyor.Bide dişlerini gıcırdatıyor ya.Çocuklarda kişilik bozukluğumuz ama bu ne böyle.Gıcır gıcır butun gun.
Regl olucam heralde.Sağdan sağdan geliyorlar yıne bana.
günaydınlar ....bizde kalktık aman aksam bi dünya bulaşık kalmış 45 dk. bulaşık çalkala yerleştir sığmasyanı elimde yıkadım .....çayı demle sofra kur ancak geldim....
dün evimi temizledim annemle tabi şıkır şıkır oldu tertemiz gidince ipin ucunu tutacam
ama aksam çok yoruldum......kocişim geldi,
bugün annemde bir iki temizlik yapacam aksamada yarın için bir iki şey hazırlayacağım...
çocukları yıkayacam....
sibelim çok geçmiş olsun kuzum yağız baya heybetli bir çocuk ve dirençli bir çocuğa benziyor
ama hasas demek benim ömer gibi......rabbim acil şifa versin sanada güç kuvvet ...
çünki en iyi doktora gidiyor ilaçlar ona keza o yüzden sadece bu bir süreç diyeceğiz....
pınar kuzum dikkat ettim senin koca bu ara evde hayırdır erken geliyor vs.bu arada yapmayanız bir defdef daha sırnaşık şey
ayyy halit den beterdir aytunç bende doktorumuzu aradım ama adamın tf kapalıydı
dünde dedi toplantıdaydım...gördüm ama çok geçti dedi....
neyse gittik kalça rotgeni çekildi iyi oldu bebekken çekilmişti sadece....bi sorun yok çok şükür...
gülhan cnm zor yaaa hem hasta bora hem misafir offf
bende adet olacağım ....ama bende bitmek bilmeyen bir mantar illeti var dönem dönem geçior
ama sonra yine hortluyor şu iki günlük mantar hapından almıştım onu içtim dün...krem süreceğim
adettim bittikten sonrada doktora gideyim yaa olmuyor böyle ne bu bölee kaşın kaşınnn offfffffffff yaa
olur banucum hatta süper olur.bide atatürk parkında alara restaurant var denize sıfır kahvaltı keyfi manzaraya karşı süper oluyor oraya gidelim.
Canım meyvelerin suyunu vereyim ama 1 yaşından önce trunçgiller vermiycektik sanki yanlışmı hatırlıyorum.Ihlamuruda çok denedim içmiyo
olur banucum hatta süper olur.bide atatürk parkında alara restaurant var denize sıfır kahvaltı keyfi manzaraya karşı süper oluyor oraya gidelim.
pınarcımm valla atla gel senide götürürüz:))