2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay yine geldim bi bvakayım didim kimsecikler kalmamış
ne yapsam bilmiyorum ya canım sıklıyoooo

Bizde 4 gibi yemeğimizi yedik. Sonra kızım uyandı mamasını yedi. Kocişimle film izledik şimdi bitti. Alacakaranlık'ı izledik. Anam o nasıl bir vampir öyle. Kurban olur insan öyle vampire oyyy oyyyyy akannehir

Kızımda yerde oynadı usluca bi film izlerken şimdi onu ödüllendireyim de yoğurdunu yedireyim a.s.

Çıkan arkadaşlarıma iyi akşamlarrrrr a.s.

ohh ne güzel gidin gezin bakalım,Dağhan hiç ağlamamıştı inşallah seninkide ağlamaz cnm.Su içir kalkarken başınctan etkilenmesin..
ayy ilahii çocuk oturmak istiyomuş demekki kız..bu arada ne sesi varki?
valla cnm Dağhan doğduğundan beri müzikle uyuyor ama başka her sesi duyuyor,uyuyunca nerdeyse sessiz konuşuyoruz evde hiç tıkırtı yok,o yüzden uyuyunca bende işimi yapıyım diyemiyorum hiç!!
evet cnm gerçektende zor..
Allah kolaylık versin cnm .ıkar inşallah bbir an önce dişleri..Sende dikkat et kendine..
nasıl oluyor yaa bizimkiler 4-5 kez kalkıyorlar gecede maşallah,dert etme acıkmadı demekki..
Kızlar kpss çalışıyorum da önereceğiniz vatandaşlık ve anayasa kitabı varmı ya nerden çalışabilirim:uhm:
cnm yaa sınav ne zaman bende girmeyi düşünüyorumda senin bölüm neydi..??kitap araştırıyım bulursam söylerim sanada kolay gelsin..
maşallah cnm biz daha lostu bile bitiremedik 5. sezonda Dağhan doğunca takılıp kaldık ancak uyuyunca izleyebiliriz heralde,o zamanlarda da uyumayı tercih ediyoruz yorgunluktan..

herkese iyi akşamlar kızlar,
bugün bizde bi ilk yaşandı ve oğlum 9 da uyandı şaşırdım kaldım vvalla..
kahvaltı yine yok tabii ama öğlendi güzelce bi kase tavuklu şehriye çorbası içti..
ve bugün yine bi bayanla görüştüm ama kararsız kaldım çünkü kadın 48 yaşında ,aslında çalışmaya başlayınca Dağhana iyi bakar gibi geldi ama şimdi benim işimi çok zor yapar..Cam filan silemez sildiremem yanii..Dur bakalım bidaha konuşalımda eşimle karar vericez artık...
benimki şu an babasının koynunda koltukta uyuyor tabiiki kocişte ikiside derin uykudalar..
uyansında yıkayalım bizde bebişimizi..
şimdilik iyi akşamlar kızlar..

Sorma canim ya, bugün daha hat safhadaydi istahsizligi, birde corbasini icerken kustu:kedi:

Dis olayi bu aralar hepimizi perisan ediyor Sibel'cigim, sag salim atlatalim bir an önce.

Sagol Pinar'cigim.

a.s.

kızlar bebişlere balık veren oldumu hiç .ya ben bu hafta başlıcam ama herkes şunu ver bunu verme diyip duruyor.somon yada mezgit versem olurmuki?

Ben denedim birkac kere canim, somonu severek yiyiyor. Haftasonu omega 3 zengini oldugundan, alabalik deneyecegim. Buharda pisiriyorum ben Doruk icin ve lime lime edip ezerek veriyorum. Ama soslu tariflerde var bebisler icin, onlarida deneyecegim ve eger tutturursam, yazarim forumada.

ah canım sorma bide kitabını eline alsan hiç bırakamıyorsun kaydirigubbakcemile3

selam kızlar Türkiz hala hasta bugün annemler çok kusunca dr götürmüşler burnuda tıkanmış boğazlar şişmiş nerden üşüttü bu kadar anlamadım dr 3-4 güne diş gelir rahatlar demiş.Bu kadar özendiğim dişten nefret ettim.Artık çoksında rahatlıyalım ya .....
Bu arada hasta olanlara geçmiş olsun.
Geceleri uyumadığım için ve sabahta işe gittiğim için harap oldum çok uykusuz ve yorgunum.
Burcu gel bakalım yakınımıza kız

canım çok geçmiş olsun bizim kzında hala dişleri çıkmadı gerçekten şu diş olayı çok zormuş

aferin defdefe uslu durmuşta anne babası film izlemiş. kıyak geçmiş size afacan

hadi bakalım dağhan'da da var gelişme demek. annesi ben sana dememişmiydim sabret diye. bak 9'da uyanmış gerisi de gelir inşallah bayanssulusmilebayanssulusmile

canım çok geçmiş olsun bizim kzında hala dişleri çıkmadı gerçekten şu diş olayı çok zormuş

diş mahvediyor gerçekten kuzuları.inşallah çabucak çıkarırlar. gerçi bi sonu yok. benimki 5 aylıkken alt dişleri çıkardı. bir daha tık yok. bakalım üstler ne zaman gelecek :uhm:

biz de ceylin'e banyo yaptırdık babasıyla. mamasını yedi saat 10'da uyudu. eşimde televizyonun önünde uyuyakaldı. ben de size bakayım dedim ama kimse kalmamış. yatayım bari. hepinize iyi geceler bebişlerinize de deliksiz uykular...

ohh ne güzel uyumuş seninki,bizimkinede bişey oldu bugece daha şimdi uyudu..geç kalktıya bugün acısını çıkardı demekki :))babası 3 kez yatırmış uyudu diye 3.ündede kalkmış beni çağırdı gittim emzirdim ben yatırıncada ağladı ama pişpişledim uyudu bıraktım geldim hayırlısı bakalım hadi uyu sende iyi geceler cnm...

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız:))))) ben regl olacağım sanırım hem gerginim hemde karnım ağrıyor

Canım sende bendensin bizdede durum aynı çok geçmiş olsun.

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız:))))) ben regl olacağım sanırım hem gerginim hemde karnım ağrıyor

günaydın kızlar nasılsınız? hayırlı cumalar

Günaydınlar hayırlı cumalar kızlar.

Bende ıyıyım banucum.selın de ıyı teyzesı sabah uyuyordu bıraktıĞımda:)) senın prensesler nasıl?

iyi tülaycım çok şükür:)))

sibelcim sanada günaydın nasılsın tatlım yağız nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…