2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

s,ibelcim günaydın tühya( ama gece uyumadıysa ondan uyuyordur merak etme.inişallah biran önce rahatlarda sende rahat edersin sibelcim ya(

İnşallah tatlım.

Bide iştahsızlık olursa yandık Burcucum.Çocuk perişan oldu resmen şimdide ishal başladı.

kıyamam ben ona. nasıl canı yanıyordur. inşallah çabucak çıkarırda rahatlar kuzu.

:roflol: :roflol:

Saol ayşe tetesi inşallah kolay çıkartır ceylin nasıl?

Saol canım biraz daha iyi oldu ama şimdide diş sancısı var.

Günaydın birsom kolay gelsin.Resimleri merakla bekliyoruz.

Sorma semroş ya çalışıyo olmaz çok zor.Uykusuzluk benide perişan etti.Seninde allah yardımcın olsun.

BURCU,SİBEL,AYŞE,TÜLAY HOŞGELDİNİZ KIZLAR....a.s.

SİBELCİM KORKMA DÜN GECE UYUMAMIŞYA O YÜZDEN UYUYORDUR BENCE...

Günaydın canım evet dün gece perişan etti kendinide bizide şimdi uyur tabi.mafoldumben

Burcu canım İyİ kahve İÇmeler bende ÖÜleden sonra yapıpda İÇeyİm barİİ:)

afiyet olsun cnm iç tabi
bayanssulusmile de yağmur başladı dinmezse zor gideriz....

inş. yağızda istahsızlık yapmaz cnm ya...zaten çocuğun çekmediği kalmadı... tabi dolayısıyla seninde... bu dönemleride böyle geçecek hayırlısıyla ne diyelim, ben bu kadar tahmin etmiyodum ama bu diş çıkarma dönemi gerçekten zormuş...

Burcu canım ya senin bildiğin bebek resimleri için şablonlar olan siteler varmı.

Yağızın resimleri bastırıcamda bazılarına çerçeve benzeri yada senin kağana yaptıkların gibi figürler içerisine yerleştirmek istiyorum.

Cnm özeline yolladım, inş. işine yarar
opuyorumnanaktan

günaydın cnm :))

iyi olmaya calisiyorum tatlim yarin kontrolum var bakalim ne kadar daha kalicak alci
burcu gunaydin tatlim gezmelere gidiyormussun ohhhhh

su aralar cok sikiliyorum kizlar bunaldim tek guzel sey arabamizi aldik sukurr

Günaydın canım nasıl oldun.

Çokkk teşekkürler tatlım bakıcam bi ara bende yemeğe gideyim bari cokacimcoook güzel şeyler varmış bugün yemekte.kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun cnm, inş. işe yarar bişiler bulursun

iyi olmaya calisiyorum tatlim yarin kontrolum var bakalim ne kadar daha kalicak alci
burcu gunaydin tatlim gezmelere gidiyormussun ohhhhh

su aralar cok sikiliyorum kizlar bunaldim tek guzel sey arabamizi aldik sukurr

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin....

Cnm özeline yolladım, inş. işine yarar
opuyorumnanaktan

günaydın cnm :))

burcuuuuuuu banada yollarmısın sana zahmet olmazsa canım yaa

oooo bugün ne kadar kalabalığız??
bizde uyandık,babamız evde bugün. biraz iş güç yapcam,cumartesi tüm komşular bana gelecek yasin için. balkonu Özay'a yıkattım sağolsun,bu soğukta yıkayamazdım valla! bende azcuk ev ile ilgileneyim, komşuya geçicem, yaprak saracaz beraber. öpücükler hepinize!!

afiyet olsun SıBELCıM

bende gitcem birasdannnnn acıktımmmm cokacimcoook

şişkoyum ben şişkooooo klava:

kız paranoyak anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
ne yaptın kamerayı şarj ettinmi iyice...

yaa tam çıkıyordum aklıma geldi, şu baby tv'si olan arkadaşlar, dijitürk'ün hangi paketinde var o kanal? bide aylık nekadar ödüyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…