hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin....
burcuuuuuuu banada yollarmısın sana zahmet olmazsa canım yaa
oooo bugün ne kadar kalabalığız??
bizde uyandık,babamız evde bugün. biraz iş güç yapcam,cumartesi tüm komşular bana gelecek yasin için. balkonu Özay'a yıkattım sağolsun,bu soğukta yıkayamazdım valla! bende azcuk ev ile ilgileneyim, komşuya geçicem, yaprak saracaz beraber. öpücükler hepinize!!
kızlar bende yemekten geldim yoğunum bu hafta fazla takp edemiyorum
yaa tam çıkıyordum aklıma geldi, şu baby tv'si olan arkadaşlar, dijitürk'ün hangi paketinde var o kanal? bide aylık nekadar ödüyorsunuz??
aaa asıl önemli şeyi söylemeyi unuttum size ben ya:mymeka:
ben yarın işe başlayacaktım ya, müdürümü aradım dün saat kaçta gidiyorsunuz filan demek için. o da rica etti,"hoca hanım 1 haftalık bir rapor alabilirseniz iyi olur, sizin yerinize gelen öğretmen bu kadar emek etti bir dönemdir,karnelerini de o versin çocukların" dedi. aklinialirimsmile ohhhh canıma minnet,müdür böyle dedikten sonra, 1 hafta daha evdeyim, üstüne 2 hafta da yarıyıl tatilizemuszemus:teytey::teytey: kuzumla 3 hafta daha!!:dance:
tmm cnm cerene attım şimdi mesaj süresi dolsun sanada atarım tabiki...burcu bende isterimm :)))) ayşecimm bende isterim yaprak sarma:))
burcu bende istiyorum tatlim mumkun mudur??
Kızlar herkese selamlar a.s.
Bugün eşim evde o yüzden geç kalktık, kahvaltı, ev topla derken bu saat oldu. Defdef tepemdeyken geçmişe baktım ama aklımda kalanları yazayım;
Esen'cim araba almışsınız gözünüz aydın canım a.s.
Filiz'cim Doruk paşanın dişleri geliyormuş gözünüz aydın. İnşallah ağrısız sancısız çıkarır a.s.
Birsom kuzuları doktora götürmüşsün. Halit'te tutturdu Defne sağ ayağını yan basıyor diye. Bende doktorumuzu aradım. Normaldir meraklanmayın dedi a.s.
Siboş'um oğluşum gece uyuyamadığı için uyuyordur sıkma canını a.s. Kızarıklıklar nasıl oldu azaldı mı ?
Fulya'cım Zeynep ve sen hastaymışsınız çok geçmiş olsun a.s.
Ayşe'cim tatilin uzamış gözün aydın canım a.s.
Burcuuuuuu ay sana zahmet vericem ama bi ara banada yollar mısın be kuzum a.s.
Unuttuğum arkadaşlarım varsa kusura bakmayın Defne tepemde ancak bu kadar yazabildim :çok üzgünüm:
banucm naber yoğunsun galiba
Günaydınlarrrrrr opuyorumnanaktan
Bizde gece 4 te uyuduk Yağız aralıksız ağladı.Sinirlerim harap oldu resmen.Dişinin ucu gözüküyor patlamak üzere.Bi patlatsada bizde rahatlasak.az önce annemi aradım halen uyuyor dedi.kafamçokkarıştı Hayatta bu saate kalmazdı.
Fulyacım sana zeynebe geçmiş olsun.
Özlemcim sizede geçmiş olsun.
Burcucum sizde attalara gidecekmişsiniz ohh ne güzel keyif yapın ananeyle.Uçaktada sorun çıkarmaz inşallah boncuğum kocaman adam oldu artık.
Nurtencim gece muhabbet iyiymiş burdaymışsınız bilseydim bende gelirdim.Benim oğlanda aynısını yaptı.Televizyon seyretmek istiyordu.Yatırınca bastı yaygarayı.Ayaklarım patladı resmen.
Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar bugün yine leyle gibiyim.Yakında vücudum halsiz düşüp bir yerde yığılıcam diye korkuyorum inanın.
kızlar varyaaaaaa of diyorum zor bizim işimiz bu veletlerle, Allah sağlık hoşluk versin, yedirmeye çalışırken kahvaltı kaşığını tuttu hadi yavaşça alayım dedim pat kaptı elimden kafasına sürdü.... neyse ıslak mendille temizledim, yine vereyim dedim yine kaşığı tuttu bu sefer aynısını yaşamayalım diye biraz sert çektim, o da pat diye bıraktımı, kaşıktakiler pat duvara... :sinifsinif:
Günaydin Kizlar,
Yazamiyorum artik, kardesim burada ve vakit nasil akiyor anlamiyorum. Aralarda göz atiyorum ama.
Burcu ne güzel, iyi gelir oglunla sana bu yolculuk insallah.
Sibel cok gecmis olsun ya, hasta olmus Yagiz.
Defnos'da ufak bir kaza gecirmis, kiyamam kuzuma. Bir daha olmaz böyle görünmez kaza insallah.
Bize gelince Doruk'da dis namina birsey yok yok hala. Ama dün fotograflarini cekmistik, damaklari görünüyordu, iyice büyüterek baktik ekrandan. Aman iki tane alttan pespese geliyor, iyice kizarmis görünüyor cizgiler. Agzini actirmadigi icin bakamiyorduk dogru dürüst. Yanlardan da belli, sanirim pespese cikartacak ve yandigimizin resmidir. Birkac gündürde istahsizlik basladi, normalinde ne versem itirazsiz yiyiyordu, simdi mizmizlik yapiyor, yemek istemiyor pek birsey...
iyi olmaya calisiyorum tatlim yarin kontrolum var bakalim ne kadar daha kalicak alci
burcu gunaydin tatlim gezmelere gidiyormussun ohhhhh
su aralar cok sikiliyorum kizlar bunaldim tek guzel sey arabamizi aldik sukurr
oooo bugün ne kadar kalabalığız??
bizde uyandık,babamız evde bugün. biraz iş güç yapcam,cumartesi tüm komşular bana gelecek yasin için. balkonu Özay'a yıkattım sağolsun,bu soğukta yıkayamazdım valla! bende azcuk ev ile ilgileneyim, komşuya geçicem, yaprak saracaz beraber. öpücükler hepinize!!
aaa asıl önemli şeyi söylemeyi unuttum size ben ya:mymeka:
ben yarın işe başlayacaktım ya, müdürümü aradım dün saat kaçta gidiyorsunuz filan demek için. o da rica etti,"hoca hanım 1 haftalık bir rapor alabilirseniz iyi olur, sizin yerinize gelen öğretmen bu kadar emek etti bir dönemdir,karnelerini de o versin çocukların" dedi. aklinialirimsmile ohhhh canıma minnet,müdür böyle dedikten sonra, 1 hafta daha evdeyim, üstüne 2 hafta da yarıyıl tatilizemuszemus:teytey::teytey: kuzumla 3 hafta daha!!:dance:
gece 2de mama vermiştim 11 de kalktık ve o saate kadar hiç kalkmadı aç kaldı kuzum 7ye kurmuşştum saati ama kalkıp kapatıp yattmışım bidahahemen kahvaltısını hazırladım ama çok az yedi çok kızdım kendime çokkk klava:
şimdide yogurt çorbası veriyorum az az yiyo(
banucum iyiyim canım bende yoğunum faturalardan gına geldi valla(( selinde iyi sabah beni bırakmıyor bir türlü işe gelirken bide dünden beri yanağıma yapışp öpmeye çalışıyor çok komik ya..ben onu öpüyorumya oda aynısını yapmaya çalışıyor:))