2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin....

burcuuuuuuu banada yollarmısın sana zahmet olmazsa canım yaa

tmm cnm özel mesaj süresi dolsun göndericem

oooo bugün ne kadar kalabalığız??
bizde uyandık,babamız evde bugün. biraz iş güç yapcam,cumartesi tüm komşular bana gelecek yasin için. balkonu Özay'a yıkattım sağolsun,bu soğukta yıkayamazdım valla! bende azcuk ev ile ilgileneyim, komşuya geçicem, yaprak saracaz beraber. öpücükler hepinize!!

kolay gelsin cnm, Allah kabul etsin

kızlar bende yemekten geldim yoğunum bu hafta fazla takp edemiyorum

afyet olsun iyi çalışmalar

yaa tam çıkıyordum aklıma geldi, şu baby tv'si olan arkadaşlar, dijitürk'ün hangi paketinde var o kanal? bide aylık nekadar ödüyorsunuz??

Cnm bizim lojmanda digiturk toplu yayın olarak geliyo satın almadık, ama normalde satın alınıyo

aaa asıl önemli şeyi söylemeyi unuttum size ben ya:mymeka:
ben yarın işe başlayacaktım ya, müdürümü aradım dün saat kaçta gidiyorsunuz filan demek için. o da rica etti,"hoca hanım 1 haftalık bir rapor alabilirseniz iyi olur, sizin yerinize gelen öğretmen bu kadar emek etti bir dönemdir,karnelerini de o versin çocukların" dedi. aklinialirimsmile ohhhh canıma minnet,müdür böyle dedikten sonra, 1 hafta daha evdeyim, üstüne 2 hafta da yarıyıl tatilizemuszemus:teytey::teytey: kuzumla 3 hafta daha!!:dance:

ben yarın işe başlayacaktım ya, müdürümü aradım dün saat kaçta gidiyorsunuz filan demek için. o da rica etti,"hoca hanım 1 haftalık bir rapor alabilirseniz iyi olur, sizin yerinize gelen öğretmen bu kadar emek etti bir dönemdir,karnelerini de o versin çocukların" dedi. aklinialirimsmile ohhhh canıma minnet,müdür böyle dedikten sonra, 1 hafta daha evdeyim, üstüne 2 hafta da yarıyıl tatilizemuszemus:teytey::teytey: kuzumla 3 hafta daha!!:dance:

:))) körün istediği bir göz Allah verdi iki göz :))) çok sevindim cnm kara kara düşünüyodun bak nasıl gidicem diye...

burcu bende isterimm :)))) ayşecimm bende isterim yaprak sarma:))
tmm cnm cerene attım şimdi mesaj süresi dolsun sanada atarım tabiki...

Kızlar herkese selamlar a.s.

Bugün eşim evde o yüzden geç kalktık, kahvaltı, ev topla derken bu saat oldu. Defdef tepemdeyken geçmişe baktım ama aklımda kalanları yazayım;

Esen'cim araba almışsınız gözünüz aydın canım a.s.

Filiz'cim Doruk paşanın dişleri geliyormuş gözünüz aydın. İnşallah ağrısız sancısız çıkarır a.s.

Birsom kuzuları doktora götürmüşsün. Halit'te tutturdu Defne sağ ayağını yan basıyor diye. Bende doktorumuzu aradım. Normaldir meraklanmayın dedi a.s.

Siboş'um oğluşum gece uyuyamadığı için uyuyordur sıkma canını a.s. Kızarıklıklar nasıl oldu azaldı mı ?

Fulya'cım Zeynep ve sen hastaymışsınız çok geçmiş olsun a.s.

Ayşe'cim tatilin uzamış gözün aydın canım a.s.

Burcuuuuuu ay sana zahmet vericem ama bi ara banada yollar mısın be kuzum a.s.

Unuttuğum arkadaşlarım varsa kusura bakmayın Defne tepemde ancak bu kadar yazabildim :çok üzgünüm:

burcu bende istiyorum tatlim mumkun mudur??

Kızlar herkese selamlar a.s.

Bugün eşim evde o yüzden geç kalktık, kahvaltı, ev topla derken bu saat oldu. Defdef tepemdeyken geçmişe baktım ama aklımda kalanları yazayım;

Esen'cim araba almışsınız gözünüz aydın canım a.s.

Filiz'cim Doruk paşanın dişleri geliyormuş gözünüz aydın. İnşallah ağrısız sancısız çıkarır a.s.

Birsom kuzuları doktora götürmüşsün. Halit'te tutturdu Defne sağ ayağını yan basıyor diye. Bende doktorumuzu aradım. Normaldir meraklanmayın dedi a.s.

Siboş'um oğluşum gece uyuyamadığı için uyuyordur sıkma canını a.s. Kızarıklıklar nasıl oldu azaldı mı ?

Fulya'cım Zeynep ve sen hastaymışsınız çok geçmiş olsun a.s.

Ayşe'cim tatilin uzamış gözün aydın canım a.s.

Burcuuuuuu ay sana zahmet vericem ama bi ara banada yollar mısın be kuzum a.s.

Unuttuğum arkadaşlarım varsa kusura bakmayın Defne tepemde ancak bu kadar yazabildim :çok üzgünüm:

Ok kızlar birazdan geliyr
a.s.

Heee aklıma geldi Burcu'cum yola çıkıyormuşsun inşallah kuzum sorun çıkarmaz uçakta a.s. Çok tşk ederim sağolasın yollayacağın için a.s.

Nurten bacıda gidiyormuş annesine. Keyifli vakit geçirin tatlım a.s.

Arada aklıma geldikçe yazıyorum atlamayayım diye kaydirigubbakcemile3

selaaaaammmm

sibelim ya valla üzülüyorum sen böyle yazınca allah kolaylık versin hem uykusuzluk hem iş hem stres valla zor bacım zor :KK43:

esen kız niye sıkılıyon arabada almışsınız hayırlı olsun cnm eee atla gel işte:eek:

ayşecim canım ohhh çok ballısın valla kız 3 hafta he??kaydirigubbakcemile3 canım bizde hem ligtvli aile paketi var 52 tl ödüyoruz ama küçük peketlerde var int.sit. bibak istersen gerçekten şe yarıyoa.s.

kız pınar yrn gitcem anneme bugun burdayımmm:dance:

burcum göz kont. gidememişsin uykucular sizi :))

banu tülay hatis sema ceylincim filizcim herkese slelam olsunnnn

gece 2de mama vermiştim 11 de kalktık ve o saate kadar hiç kalkmadı aç kaldı kuzum 7ye kurmuşştum saati ama kalkıp kapatıp yattmışım bidaha :KK43: hemen kahvaltısını hazırladım ama çok az yedi çok kızdım kendime çokkk:eek:klava:

şimdide yogurt çorbası veriyorum az az yiyo :KK43:(

nurtencim merhaba.esencim hayırlı olsun arabanız allah kazasız belasız binmek nasip eylesin.

nurtencim acıksa uyanırdı zaten:KK43:( kızma kendine bede bazen sabaha karşı erken yattığı zamanlarda uyanıyorum.aç kalmıştır kaç saat oldu diye hazırlıyorum ama kesnlikle yemiyor.

Günaydınlarrrrrr opuyorumnanaktan

Bizde gece 4 te uyuduk Yağız aralıksız ağladı.Sinirlerim harap oldu resmen.Dişinin ucu gözüküyor patlamak üzere.Bi patlatsada bizde rahatlasak.az önce annemi aradım halen uyuyor dedi.kafamçokkarıştı Hayatta bu saate kalmazdı.

Fulyacım sana zeynebe geçmiş olsun.
Özlemcim sizede geçmiş olsun.
Burcucum sizde attalara gidecekmişsiniz ohh ne güzel keyif yapın ananeyle.Uçaktada sorun çıkarmaz inşallah boncuğum kocaman adam oldu artık.
Nurtencim gece muhabbet iyiymiş burdaymışsınız bilseydim bende gelirdim.Benim oğlanda aynısını yaptı.Televizyon seyretmek istiyordu.Yatırınca bastı yaygarayı.Ayaklarım patladı resmen.

Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar bugün yine leyle gibiyim.Yakında vücudum halsiz düşüp bir yerde yığılıcam diye korkuyorum inanın.

Canım ya allah yardımcın olsun walla Yağızın dişleri çıkarda rahatlarsınız inşallah çok üzüldüm uykusuzluk iş stress hepsi birarada çabuk atlatırsınız umarıma.s.

kızlar varyaaaaaa of diyorum zor bizim işimiz bu veletlerle, Allah sağlık hoşluk versin, yedirmeye çalışırken kahvaltı kaşığını tuttu hadi yavaşça alayım dedim pat kaptı elimden kafasına sürdü.... neyse ıslak mendille temizledim, yine vereyim dedim yine kaşığı tuttu bu sefer aynısını yaşamayalım diye biraz sert çektim, o da pat diye bıraktımı, kaşıktakiler pat duvara... :sinifsinif:

Burcucum bu yaramazların hepsi aynı yemeye gelince yemezler dök karıştır de hemen yaparlar:eek:lmaz:

Günaydin Kizlar,

Yazamiyorum artik, kardesim burada ve vakit nasil akiyor anlamiyorum. Aralarda göz atiyorum ama.
Burcu ne güzel, iyi gelir oglunla sana bu yolculuk insallah.
Sibel cok gecmis olsun ya, hasta olmus Yagiz.
Defnos'da ufak bir kaza gecirmis, kiyamam kuzuma. Bir daha olmaz böyle görünmez kaza insallah.

Bize gelince Doruk'da dis namina birsey yok yok hala. Ama dün fotograflarini cekmistik, damaklari görünüyordu, iyice büyüterek baktik ekrandan. Aman iki tane alttan pespese geliyor, iyice kizarmis görünüyor cizgiler. Agzini actirmadigi icin bakamiyorduk dogru dürüst. Yanlardan da belli, sanirim pespese cikartacak ve yandigimizin resmidir. Birkac gündürde istahsizlik basladi, normalinde ne versem itirazsiz yiyiyordu, simdi mizmizlik yapiyor, yemek istemiyor pek birsey...

Senin adına sevindim Filizcim ne güzel kardeşin yanında

Dorukda bişi yemek istemediğine göre dişler yakında gelir galiba hayırlısıyla çıkarır inşallaha.s.

iyi olmaya calisiyorum tatlim yarin kontrolum var bakalim ne kadar daha kalicak alci
burcu gunaydin tatlim gezmelere gidiyormussun ohhhhh

su aralar cok sikiliyorum kizlar bunaldim tek guzel sey arabamizi aldik sukurr

Kolun daha iyidir inşallah canım arabanızda hayırlı olsun kaza bela vermesin rabbim:Saruboceq:

oooo bugün ne kadar kalabalığız??
bizde uyandık,babamız evde bugün. biraz iş güç yapcam,cumartesi tüm komşular bana gelecek yasin için. balkonu Özay'a yıkattım sağolsun,bu soğukta yıkayamazdım valla! bende azcuk ev ile ilgileneyim, komşuya geçicem, yaprak saracaz beraber. öpücükler hepinize!!

Kolay gelsin canım allah kabul etsina.s.

Hade gözün aydın süper bişi olmuş kuzunla 3 hafta daha berabersin:teytey:

gece 2de mama vermiştim 11 de kalktık ve o saate kadar hiç kalkmadı aç kaldı kuzum 7ye kurmuşştum saati ama kalkıp kapatıp yattmışım bidaha :KK43: hemen kahvaltısını hazırladım ama çok az yedi çok kızdım kendime çokkk:eek:klava:

şimdide yogurt çorbası veriyorum az az yiyo :KK43:(

Bacım benim Defne de saatlerce aç kalsa acıktım diye ağlamaz ya:eek:lmaz:

banucum iyiyim canım bende yoğunum faturalardan gına geldi valla:KK43:(( selinde iyi sabah beni bırakmıyor bir türlü işe gelirken bide dünden beri yanağıma yapışp öpmeye çalışıyor çok komik ya..ben onu öpüyorumya oda aynısını yapmaya çalışıyor:))

burcu tesekkurler canim
nurten kiz bu kolla nereye geleyim hadi geldim diyelim kimseler beni kabul etmez. hic bi ise yaramiyorum minnosumun altini bile degisemiyorum
annemde kilise gitmek zorunda kayinvalidem bakicak simdide cok canim sikiliyor

yasakkelime
banucum iyiyim canım bende yoğunum faturalardan gına geldi valla:KK43:(( selinde iyi sabah beni bırakmıyor bir türlü işe gelirken bide dünden beri yanağıma yapışp öpmeye çalışıyor çok komik ya..ben onu öpüyorumya oda aynısını yapmaya çalışıyor:))

balım benim ya kıyamam annesinide öpermiş fıstığım tatlım bu hafta fazla yoruldum izne çıkabilecekmiyim bakalım adamın hep ağır misafirleri geliyor tanıdığımız içinde bir muhabbet artık dinlemekle yetiniyorum sabahtan esneme krizine girdimmafoldumben

Herkese selamlarrra.s.

Bizde uykusuz bir gece geçirdik ben bu kızı erken yatırınca gece çok uyanıyo ya erken dediğimde 22.30 meselaakannehir uyanmadan uyuması için illa gece yarısını devircek zilli neyse sabaha karşı tam derin uyudu dedim bu seferde hanımın kakası gelmiş o uyandırdı kalktık artık sabah 7 idi kahvaltısını yaedi uyudu ama yine 45 dak falan yine kaka oyyy temizle kafamçokkarıştı

Yani çok telaşlı başladık güne

Sizler nasılsınız herkes iyidir umarıma.s.

X