2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oğluşu uyuttum geldim bugün biraz dışarı çıkardım hava aldık iyi oldu,geç de olsa Ayşeciğimin hediyesini aldım,en son ben kaldım heralde utanıyorum..:kedi: neyse yarın öbürgün göndericem inşallah geç olsunda güç olmasın dimi?
Kociş de aradı maça gidicekmiş işten sonra sinirlendim,hiçbi aktivitelerindende geri kalmıyolar kızdım birsürü bendaha 8 aydır yalnız hiçbişey yapmadım bizim beyler ohh valla..Bir yıl onlarda ara verse ne olacak sanki..Neyse biraz trip yaparım gelince..
Bende yorulmuşum oğlum uyuyrken uyuyabilirsem bende uyuyum bari kızlar görüşmek üzere..

doymama belirtisi mi??eyvahedigeldismile aslında bende doyup doymadığından endişeliydim.gündüzleri hiç mama içmiyor. sadece ek gıda diye tabir ettiğimiz şeylerle besleniyor. tereddütteydim,bak şimdi kafam karıştı. ne yapsam ki???boshayallersmile

ohh ne güzel gezmişsiniz. canım niye dert ediyosun hediye işini aşkolsun! dediğin gibi,geç olsun da güç olmasınopuyorumnanaktan hadi iyi uykular.

herkese merhabalar
ben yeni üyeyim
Adım hilal
19 aylık kerem adında bir oğlum var

Hoşgeldin canım ben de Sevgi 8 aylık kızım var

günaydın kızlar dr rapor verdi 10 gün gidemiycem Ahseni de babannesi uyttu şimdi bende uzanayım gece uyuyamadım

Bu 10 günde dinlenir iyileşirsin inşallah canım iyi olmuş rapora.s.

afiyet olsun cnm

Sağol tatlımopuyorumnanaktan

Canım bende ilk günden beri park yatak kullanıyorum alt katta yatıyor kuzum çok memnunum

günaydin hayirli cumalar kizlarrr a.s

spapatya adin sevgiydi dimi ya? unutuyorum hep sanada kolay gelsin tatlim a.s.

Evet tatlım adım Sevgi sağolsına.s.

Allah kabul etsin canım a.s.Bende başlamıştım 30 tane emzirmeden dolayı borcum var 8 tane tuttum regl oldum ara verdimkaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canıma.s.

Kötü bişi yoktur inşallah canım:Saruboceq:

Canım yeni terazinden istediğin küçük rakamları görürsün inşallahopuyorumnanaktan

bende bugün karşı komşuma geçtim ilk defa. komşular orda toplanmış. bina yeni olunca kimse birbirini tanımıyor. tanışalım diye. iyi insanlar var. 15 günde 1 cumartesi toplanıp yasin okumaya karar verdik. ee tabi dünden gönüllü arkadaşınız aldı ilk toplantıyı haftaya cumartesikaydirigubbakcemile3

amaa karşı komşu biraz kafamı bulandırdıboshayallersmile benim ayarladığım bakıcı hakkında iyi şeyler duymadığını söyledi. ne duydun diyorum, bişey de söylemiyor!! kalbim gıcıklandı işte!! pazartesi başlıyor kadın. bakalım:gitme:

bide kızlar, Allah başa vermesin,alt komşum 6,5aylık hamile ve bebeğinin kafa tası oluşmamış!! 7 tane doktor da aldıracaksın demiş. doğarsa da yaşamaz demişler. ama ona rağmen bu vakitten sonra aldıramam,doğuracam, doğduktan sonra da ölürse en azından bir mezarı olur diyor! Allah yardımcısı olsun:Saruboceq: çok üzüldüm:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

ohh ne güzell Allah kabul etsin inşallah..

Bakıcı konusunda bişey diyemicem sen evdeyken geliyor dimi?bence bikaçgün birlikte kalın bak bakalım huyuna husuna!!İnşallah iyi çıkar cnm..

Komşunada üzüldüm yaa Allahım hayırlısını versin..Sabır versin!

slm canlar

kaç gündür defnenin tahlilleriyle ugraşıyorum, kanda fosfor oranı yüksek çıkmıştı

dr idrarada bakalım kum olabilir dedi çişinide torbaya yaptırmak bi mesele oldu zaten kanı vermiş çişi verememiştik..

neyseki idrarda temiz çıktı fosfora gelince önemli bişi degildil labratuar hatasıdır dedi..

zaten özellerin testlerine hiçmi hiçç güvenmiyorum ya oda ayrı mesele..

neyse atlattık sorunsuz şimdilik..

bugün sohpete katılmak istedim ama ne mümkün.. inanın 8de yemek yapıyordum işler bitmiyorrr bitmiyorrr..

dıdım bugün 1 defa uyudu ve az önce zorla uyttum inş. gece uykusuna geçmiştir..

canım sana kolay gelsin , ne güzel ya oralarda böyle toplantılar hoşuma gidiyor komşulugunuz çok güzel.. sende işe başlamadan komşuları alman iyi olmuş bakıcı meselesi komşun ne duymuş ya niye söylemıyoki? otaya laf atıp kenara çekilenlerden nefret ederim adam gibi söylese ya çocugunu bırakcan,evini emanet etcen ona göre vaktin varken başka birini bulursun neyse hakkında hayırlısı olsun..
bebek olayıda çok zormuş bee allah yardımcısı olsun..

geçmiş olsun cnm,işler bitermi..inşallah gece uykusudur..

canım bakıcı pazartesi gelecek, ben cuma günü işe başlayacam. 4 gün evde beraberiz yani. oğlumun alışması lazım,onun bizim düzenimize alışması lazım. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah! :çok üzgünüm:

burası küçük bir yer canım ve çok kapalı bir çevre. daha tam şehirleşmemiş gibi sanki. komşuluk iyi. dindar insanlar çevremdekiler. ve böyle toplantılara katılmak benimde hoşumda gidiyor. Allah için bişeyler yapıyoruz, daha huzurlu oluyorum. evet işe başlamadan alayım dedim. hem yeni evimde bir Kuran okunmuş olsun istedim.

bakıcı mevzunu bende çok taktım kafama. ya hiç söyleme,ya da hepsini anlat!lmaz: neyse 4 gün beraberiz evde. bakarım. opuyorumnanaktan

iyi geceleeeer nasılsınız kızlar face Türkizin fotolarını yükledim.Eşimden vakit bulup alamıyorum şu pc yi çok öptüm hepinizi

kısaca baktım şöyle KNK geçmiş olsun tatlım
Cerencim sen bakıcıyı bi izle bide o komşun aklını bulandırcağına ne duymuş söylesin en azından dikkat edersin.Küçük yer sizin orası dimi dedikoduda bol olur ondan dikkat et.
Hilal hoşgeldin aramıza.
Mutahara güldüm valla tartına.
Pınar ha gayret iyi gidiyosun performansına hastayım.
Beyaz,Böcek,İlgin,Bigudi selam kızlar

selam canım hosgeldınolumunekankayizsmile

Kızlar iyi geceler, bi görünmeden yatmayayım dedim, hepinizi ve kuzucukları öpüyorumbayanssulusmile

geçmiş olsun cnm,işler bitermi..inşallah gece uykusudur..
sagol canım gece ykusuna geçmiş şükür.. ama bugun sadce öglen uykusu yaptı bidaha o saate kadar uyumadı şaştım valaa inş. bidaha böyle bişi olmaza.s.
evet canım iyi düşünmüşsün, darısı bizim başımıza nediyima.s.
iyi gecelerrbayanssulusmile
Annelere ve meleklere iyi gecelerropuyorumnanaktan
sizede iyi gecelerolumunekankayizsmile
sagol cicim türkizi çokk merak ediyom seni nezaman görcez bayan gizem??aklinialirimsmile
selam canım hosgeldınolumunekankayizsmile
napıyon bu saatte kıs yatsana işe gitcen senboshayallersmile
Kızlar iyi geceler, bi görünmeden yatmayayım dedim, hepinizi ve kuzucukları öpüyorumbayanssulusmile

naber fıstık nerelerdesinolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
cnm inş bişey çıkmaz bence stresten falan olmuştur,endişelenme lütfen
bu arada işin tuhaf tarafi ayni regl gibi belim kopuyor agridan :S bacaklarim kesiliyor..gerci bunlar spordanda olabilir :S ay neyse kactim ben..dua edinde kötü bişi cikmasin kizlar ya
umarım kötü bişey yoktur cnm ilk kez mi oldu böyle
iyi tatiller cnm
cnm inş bakıcın iyidir,iyi bakar kuzuna,denemeden karar verme sende,herkes herkesi sevecek diye bişe yokki
komşuna da üzüüldüm doğrusu,hakkında hayırlısı olsun inş
geçmiş olsun Defneye
merhaba cnm,resimlere bakıcam facden

kız nerelerdesin sen bakim kaçak

Günaydın kızlar nasılsınız?
biz dümn kızımla çıktık babsını aradık o da işten erken çıkmış,yoldaymış bizde yarı yolda buluştuk,sonra prkta bşraz dolaştık,ufak şelale gibi bişey vardı zeynep bayıldı ona
biraz gezip dolaştık evimize geldik
dün dr.um la görüşememiş eşim,hem dr.çok yoğunmuş bi kaç kez gitmiş ulaşamamış
hemde eşimin biraz morali bozukmuş birileriyle tartışmış kötü bir gün geçirmiş
bakalım salı gün dr.umla görüşebiliriz inş.
bi de bişey daha öğrendim 2008 mayıs annelerinden biri 2 aylıkken hamile kalmış sezeryanlı olmasına rağmen doğurabilmiş
bende doğrururm o zaman sağlıklı olursak moralim yerine geldi
eşim iş için Ankaraya gitti
bizde evi toparlayıp çıkıcaz zeyneple annemlere gidiyoruz
herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…