Kızlar iyi geceler, bi görünmeden yatmayayım dedim, hepinizi ve kuzucukları öpüyorumbayanssulusmile
Burcucum selam nerelerdesin merak ettik seni iyi misin? Kağan nasıl?
slm canlar
kaç gündür defnenin tahlilleriyle ugraşıyorum, kanda fosfor oranı yüksek çıkmıştı
dr idrarada bakalım kum olabilir dedi çişinide torbaya yaptırmak bi mesele oldu zaten kanı vermiş çişi verememiştik..
neyseki idrarda temiz çıktı fosfora gelince önemli bişi degildil labratuar hatasıdır dedi..
zaten özellerin testlerine hiçmi hiçç güvenmiyorum ya oda ayrı mesele..
neyse atlattık sorunsuz şimdilik..
bugün sohpete katılmak istedim ama ne mümkün.. inanın 8de yemek yapıyordum işler bitmiyorrr bitmiyorrr..
dıdım bugün 1 defa uyudu ve az önce zorla uyttum inş. gece uykusuna geçmiştir..
Geçmiş olsun canım a.s.Neyseki idrar temiz çıkmış valla bu tahlilleri boşa yaptırıyoz adam gibi sonuç çıkartmıyolar habire yanlışlık varklava:
Günaydın kızlar nasılsınız?
biz dümn kızımla çıktık babsını aradık o da işten erken çıkmış,yoldaymış bizde yarı yolda buluştuk,sonra prkta bşraz dolaştık,ufak şelale gibi bişey vardı zeynep bayıldı ona
biraz gezip dolaştık evimize geldik
dün dr.um la görüşememiş eşim,hem dr.çok yoğunmuş bi kaç kez gitmiş ulaşamamış
hemde eşimin biraz morali bozukmuş birileriyle tartışmış kötü bir gün geçirmiş
bakalım salı gün dr.umla görüşebiliriz inş.
bi de bişey daha öğrendim 2008 mayıs annelerinden biri 2 aylıkken hamile kalmış sezeryanlı olmasına rağmen doğurabilmiş
bende doğrururm o zaman sağlıklı olursak moralim yerine geldi
eşim iş için Ankaraya gitti
bizde evi toparlayıp çıkıcaz zeyneple annemlere gidiyoruz
herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın
Günaydın canıma.s.Ne güzel Zeynep eğlenmiş
Bak canım arkadaşda doğurmuş sende inşallah sağlıkla kavuşursun meleğineopuyorumnanaktan
Eşin içinde allah kavuştursun canım:1hug: