2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gülhan'cım buralardasın heralde tatlım. Face'den de yazdım ama çok geçmiş olsun tatlım ya. Allah acil şifasını versin kuzumun çok üzüldüm :çok üzgünüm:

yaaa üşendim yapmadım:kedi: herkes tok geliyor zaten akşam oturması olunca. bide benim gibi iştahlı olsalar,yine yaparım. mıymıy yiyolarbilmiyorumkismile

hoşbulduk tatlım

canım yeter çok yapmışsın zaten.
yapmadım zatenn:lepi:

yaa ben hiç bir şey kullanmadım. kendi kendine çıkardı iki dişikaydirigubbakcemile5

Poğaça yapsan bunların yanına yakışır tatlım a.s.

Canım biz dişi için dentinox jel kullanıyoruz sadece a.s.

yaaa ben çok tembelim bugünlerde,yapmadım başka bişiiohaoldumsmile

bişi olmaz kız, uyusun ateşi yoksa. benimki de bazen 3-4 saat uyuyor. ama ben beslemiyorum uykusunda. hemen uyanır benim sıpaakannehir

yaaa ben çok tembelim bugünlerde,yapmadım başka bişiiohaoldumsmile

bişi olmaz kız, uyusun ateşi yoksa. benimki de bazen 3-4 saat uyuyor. ama ben beslemiyorum uykusunda. hemen uyanır benim sıpaakannehir

İyi canım boşver olanları yesinler a.s.

Kız normalde bende uykusunda yedirmem ama hem e5,5 saat olmuştu yiyeli hemde azcık bişey yemişti zaten sabah. Acıkmıştır diye verdim uyanmadı bile. Normalde küt diye açar gözünü benimkide bişey var ama bakalım :uhm:

Eşim geliyormuş bende yemeğimi yapayım hemen. Dün dışarı çıkınca mantarlı et soteyi yapamamıştım. Şımdi atayım 5 dk'da ocağa. Öptüm sizi a.s.

kızlar babam neti kapttı gelemeyecem 18ocağa kadar
ananemi ziyrete geldik dayımlara
orada torunun neti var tabi çocukları uyuttum hemen nete koştum ben
nasılsınız bakim?ben dün çocukları doktora götürdüm
alişimişn yanakları çok kızarıyordu egzama dedi doktor kol altı ve çene altında vardı
alerjik bir yapısı var dedi..kortizonlu bir merhem verdi ama 3 günden fazla süremezsiniz dedi.
atak halinde kullanacaksınız dedi...sonrada losyon verdi amanınnn ben kendime almadım öle nemlendirici vallah zor bulduk bee....
alişim 8500 70 cm olmuş...400 gr almış.doktor çok hareketli buldu adamın kafasına tırmandı steskopunu çekti....adam dedi bu ne böle 9 aylık çocuk gibi değil dedi...bu hıza iyi kilo almış dedi...(BEN KıLOSU AZ DEDıMDE)ömerim bu ay 650 gr almış 9250 gr olmuş çok iyi dedi 71,5 da boy olmuş..hareketleri gelişimleri çok beğendi....cerraha gittik ömerin yumurtası inmeyecek dedi..3 ay sonra yaşları dolacak onun için 3 ay sonraya ultrason çekimi için randevu yazdı ...ogünde son muayne olup ameliyat tarihini alacasınız dedi...aksama kadar cerrahpaşadaydık kan sayımları yapıldı normal dedindi ömerinki bana az geldi pekmeze devam ilacı kes dedi..ben ilacı kesmiştim önceden zaten...

tam gaz dişbuğday hazırlığımız devam ediyor...haftaya c.tesi kısmetse olacak ...bizden bu kaderrr

geçmişe bakamıyorum hemen çıkacağım çok öptümm

Hoşgeldin canım a.s.

Maşallah oğluşlarıma ya sende az az deyip durma. Doktorun dediği gibi bu kadar harekete iyi bile kilo alıyor bizimkiler a.s.

Aaa yumurtalık inmez dedi he hayırlısı olsun bacım Allah beterinden korusun ne yapacaksın olur ameliyatını kuzum a.s.

Ciltleride ne hassas ya neyse ilacını kullansın düzelir inşallah a.s.

Diş buğdayı resimlerinizi de bekliyoruz he çekmemezlik etmeyin sakın a.s.

Bende yemeğimi yaptım hemen. Eşim geldi yedik. Defne hanımında maşallah var yani tam 5 saat uyudu be. Az önce uyandı. Onada makarna haşlamıştım hemen ezip yoğutla karıştırdım. Yarım kase yedi. Şimdi keyfi pek yerinde maşallah babası ile oynaşıyor a.s.

Bi arkadaşımızın doğum günü bugün. Sevgilisi süpriz yapıcakmış. Onlara gidiyoruz bu akşam. Ben hazırlanayım. Öptüm siziiiii a.s.

ben geldım kımsecıkler yok :umursamaz:
uzun zamandır gıremedım artık koşturmacam cok fazla bebeklerın bakıcısı ısten ayrıldı 1 ayı gectı zaten o gıttıkden sonra gıremıyorum eve yardımcı bır kadın aldım cocuk bakamıyor ev işlerı ıcın gelıyor anluycanız bu yaramazlarla yanlızım o yuzden gıremıyorum hıc
benım kuzular cok yaramaz kızlar ya sebepsız yere herseye aglıyorlar
hep kuzakta gezmek ıstıyorlar oladar yoruluyorumkı ıkı yurutec aldım şişko oglum ıkısınıde kırdı :))
ıkı haftadır hulya bendeydı gazelımle cok eglendı cocuklar bugun onlarda gıttı ıyıce bunalımdayım anlıycanız eşim hala eve gelmedı hulyayı bırakmaya gıtmıstı evdekı yardımcıda 5 de gıttı suan ıyırmak uzereyım cocukların ıkısıde yerde aglıyor bırı bana yardıma gelsın :((
umarım sızın kuzualr ıyıdır ıncıhanı bılıuyorum boracık cok hasta olmuş bıze geldıklerı gun mevlam butun meleklerı korusun

Ayy sonunda gelebildim,eşim bilg. ele geçirmiştide..
istesem verirdi ama istemedima rtık bende işlerime baktım ütü çamaşır at topla,mutfak filan derken bu saat oldu..
Sabah cnm sıkıldı azcık,Dağhan'ıma bebek ekmeğiyle kahvaltı hazırladım,peynir,tereyağ,ceviz ve meyve suyu koydum,daha kaşığın ucuyla deneme için vermemle çıkarması bir oldu midesei bulandı hiç beğenmedi,yeni de emzirmiştim,sütlerede yazık oldu ama çok korktum çünkü ilk kez çıkardı Dağhan!neyse başka bişey olmasında pes etmek yok karar verdim artık karışık bişey yapmıcam tek tek vricem hepsinden,,akşamde erişte haşladım kıymalı ondan da yedi azıcık...alıştırmaya çalışıyorum artık,makarna ve pilava..keyfi yerinde bugün babası evdeye,haftasonları hep onunla uyur benle uyumaz yani babası bırakmaz hiç sağolsun şimdide uyuyor,bizde hala pijamalarla oturuyoruz valla miskinliğimiz üstümüzde..

pınarcım maşallah Defne kuzuya,ne güzel uyumuş öyle..akşamda keyifler yapılmış ohh ohh..

Ayşecim sanada kolay gelsin cnm.

özlemcim iyi gezmeler moralini yüksek tut aman..

cnm geliyim dicemde uzaktasınız çoookk..Allah kolaylık versin.bu arada merak ettim siz Hülya'yla akrabamısınız?

ancak hafta sonu girebiliyorum onda da kimse olmuyooo tüm bebişleri öpüyorum kocamaaaannnn :)

cnm geliyim dicemde uzaktasınız çoookk..Allah kolaylık versin.bu arada merak ettim siz Hülya'yla akrabamısınız?

gel valla canım hatta uzak dıyorsan ben cocukları kargo yapıp yollarım :)) bır ara gerı yollarsın :)))
yok canım akraba degılız ıkımızde kk da tanıstık tup bebek tedavısıne başlarken sonra kısmet oldu aynı zamanda tup bebek yaptırdık ve 10 gun arayla hamıle kaldık sonrada burda mayıs annelerınde devam ettık ve kısmet aynı gun dogum yaptık :))

kız daha ne olsun bende sie gelebilirmiyim bu akşam:kedi:
canım ya iyi düşün iyi olsun kimi drlar abartıyor bencede bişicik olmayacak bak görürüsün çataır çatır doguracan allahın izniyle

..
inş cnm,kendi dr.umdan haber bekliyorum en son onun kararına güvenicez artık,ama moralim iyi çok şüküropuyorumnanaktan
ne haber tatlım nasılsın?
iyiim cnm sen naıslsın?Türkizin resimlerine bayıldım maşallah kuzuya
oh keyif yapıyor defnoş
merhaba cnm hoşgeldin özledik valla seni Birsen
kontrolünüz iyi geçmiş maşşal oğluşlarına
beyaz tenliler ya ondan mı hassamış acaba ciltleri
umarım hemen geçer
diş buğdayınızı da hayırlısıyla atlatırsınız inş
Bi arkadaşımızın doğum günü bugün. Sevgilisi süpriz yapıcakmış. Onlara gidiyoruz bu akşam. Ben hazırlanayım. Öptüm siziiiii a.s.
oh gezin bakalım:lepi:
hoşgeldin cnm hala bulamadın mı bakıcı tühh çok yorucu oluyordur ya
bende anneme sordum aam tanıdığım güvenebileceğim yok hiç diyor ama kulağını deldim birini duyarsa haber verecek bende sana cnm
ne güzel haftasonu tatili yapmışssınız pijamalarla
karışık yapma evet cnm bende yapmıyorum zzeynebe iyice tiksiniyor bi daha yemek istemiyor kahvaltısını bile ayrı veriyorum arttık
ancak hafta sonu girebiliyorum onda da kimse olmuyooo tüm bebişleri öpüyorum kocamaaaannnn :)

hoşgeldin cnm nasıslın? bi<de seni kocaman öpüyoruza.s.

gazelde mi tüp bebek ben başlarda yoktum ya burda o yüzden haberim yok ama maşallah çok şeker

tutkun cnm eylül annesi olucam güya 3 eylül ama sezeryan olacak ya ağustos sonu olur sanırım,o yüzden ağustos annelerine de bakıyorum arada kaçırmıyım bişeylerzemuszemus

tutkun cnm eylül annesi olucam güya 3 eylül ama sezeryan olacak ya ağustos sonu olur sanırım,o yüzden ağustos annelerine de bakıyorum arada kaçırmıyım bişeylerzemuszemus

canım ya sende hamıleymışın yenı ogrendım :)) hayırlı olsun canım ıkız gıbı buyur senınkılerde hamılelgın rahat gecıyormu senın bulantın falan yoksa şanslısındır
bende 2 sene sonra dusunuyorum 3. bebek ıcın ama bulantılar en cok gozumu korkutan şey

çok iyi yaa,ne güzel bi arkadaşlık,dostuk örneği diyim.Allah bozmasın cnm ..darısı 2. 3. çocuklara...

sağol cnm,evet aralarında çok fark yok ikiz gibi olacaklar biraz işim zor olacak ama bakalım hayırlısı artık
bulantılarım yeni başladı cnm,o kadar çok fazla değil,ilki de böyle olmamıştı daha çok yemeklerden tiksinme oluyor bende
her gebelik aynı olmaz 2.gebeliğin daha rahat geçer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…