2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bebişleriniz ve sizle rumarım iyisinizdir çok yorunum kızlar spordan geldim.o yüzden sadece son sayfayı okuyabildim pınarcım defneye çok geçmiş olsun canım.park yataklardan bahsetmişsin bigudi.ben doğduğundan beri park yatağa yatırıyorum çokta memnunum ama aparatları konusunda sana katılıyorum ben onu çıkartım.üzerine düşebilir diye. park yatak ölçüsünde yatak aldık üzerinede 2 tane battaniye serip sonrada çarşap geçirdiö çokta sıcak tutuyo ama bizimki üzerini hiç örttürmüyo kızlar gece devamlı harp içindeyiz ben örtüyorum paşam açıyor:emir_bebek:

kızlar bende konyadan arkadaşımla konuştum ne zamandır görüşememiştik onunda eşinin ailesi ile sorunları varmış kız dertli biraz uzunca konuştuk telefonda
patronda çıktı birazönce mesaim bitsede gitsem artık

aynı farmvilleye takıldım işlerimi halledemedim heee
neyse zeynep de uyandı hemen hazırlanıp çıkalım
herkese iyi günler bacılarrrra.s.

merhaba arkadaşlar bebişleriniz ve sizle rumarım iyisinizdir çok yorunum kızlar spordan geldim.o yüzden sadece son sayfayı okuyabildim pınarcım defneye çok geçmiş olsun canım.park yataklardan bahsetmişsin bigudi.ben doğduğundan beri park yatağa yatırıyorum çokta memnunum ama aparatları konusunda sana katılıyorum ben onu çıkartım.üzerine düşebilir diye. park yatak ölçüsünde yatak aldık üzerinede 2 tane battaniye serip sonrada çarşap geçirdiö çokta sıcak tutuyo ama bizimki üzerini hiç örttürmüyo kızlar gece devamlı harp içindeyiz ben örtüyorum paşam açıyor:emir_bebek:

canım üst acma sorunu hemen hemen hepımıszde var sıpalar bı sekılde gece ustlerını acıyolar ben yelek gıydırıyorum gögsü sıcak olsun dıye zaten kılotlu corabla yatırıyorum öle care buldum

:1shok::1shok::1shok:eek:yyyy kızlarrrrr az once benı tanıyan bı kargocu var o geldı ofıse benı gordu hayırdır abla ıkıncımı gelıyo demesınmımafoldumben bende yok canım dedım bu bırıncıden kalanlarr:mymeka:
sinir oldum şu dakkadan ıtıbaren baslıyorum dıyete :a015:

Bak densize ya bayılırlar böyle konuşmaya :eek:klava:

Selam canım a.s. Çok tşk ederim şimdi daha iyi çok şükür a.s.

Bizimkide hep açıyor ama ev sıcak olduğu için çok dert etmiyorum ben. Zaten yarım kollu badi üzerine ünce bir pijama ile yatırıyorum. Çorapsız yatırmaya alıştırdım. Üzerine de incecik bi polar var onu örtüyorum ama o genelde ne zaman baksam üstü açık oluyor akannehir

aynı farmvilleye takıldım işlerimi halledemedim heee
neyse zeynep de uyandı hemen hazırlanıp çıkalım
herkese iyi günler bacılarrrra.s.

Güle güle canım a.s.

Defnoş'la yatakta oynaşırken fırsattan istifade tırnaklarını kestim. Sonrada oynamaktan yoruldu heralde emzirirken uyudu ama benim yatakta eyvahedigeldismile Şimdi alırsam anında uyanacak biliyorum. Etrafına yastıkları dizdim ama inşallah uyanınca kendini atmaya kalkmaz. Ayyy içim rahat etmedi gidip yanına uzanayım bende ne olur ne olmaz :uhm:

Akşama yemek yapmam lazım ama mantarlı et sote yapayım diyorum. Etim zaten kavrulmuş. Defne uyanınca hallederim hemen. Ben gidip kuzumun yanına uzanayım a.s.

of kızlar ya ben gene regl oldum :KK43:(( zaten normal günümden 13 gün önce olmustum..pazar günü temizlendim..bi baktim azönce gene gelmiş yaa :KK43: doktorumu aradim hemen..p.tesi gel bu adet kanamasi degildir dedi :KK43:( oy ben p.tesine kadar ölürüm ya :KK43:

of kızlar ya ben gene regl oldum :KK43:(( zaten normal günümden 13 gün önce olmustum..pazar günü temizlendim..bi baktim azönce gene gelmiş yaa :KK43: doktorumu aradim hemen..p.tesi gel bu adet kanamasi degildir dedi :KK43:( oy ben p.tesine kadar ölürüm ya :KK43:

alla alla nıye bu kanama sımdı regl degılse bıde nıye pazartesı yarın degıl :eek:klava:nefret eder oldum şu doktorlardan

Defnoş'la yatakta oynaşırken fırsattan istifade tırnaklarını kestim. Sonrada oynamaktan yoruldu heralde emzirirken uyudu ama benim yatakta eyvahedigeldismile Şimdi alırsam anında uyanacak biliyorum. Etrafına yastıkları dizdim ama inşallah uyanınca kendini atmaya kalkmaz. Ayyy içim rahat etmedi gidip yanına uzanayım bende ne olur ne olmaz :uhm:

Akşama yemek yapmam lazım ama mantarlı et sote yapayım diyorum. Etim zaten kavrulmuş. Defne uyanınca hallederim hemen. Ben gidip kuzumun yanına uzanayım

ohhh keyıf yapın ne guzellll:teytey: yemegınde varmıss ohhh rahatsın sanamı gelsem aksama toplayıp pılımı pırtımıaklinialirimsmile

Allah Allah niye oldu ki bu ara kanama şimdi :uhm: YArın gitsen olmaz mı tatlım ya meraklandık şimdi :uhm:

ohhh keyıf yapın ne guzellll:teytey: yemegınde varmıss ohhh rahatsın sanamı gelsem aksama toplayıp pılımı pırtımıaklinialirimsmile

Gel canım aşkolsun her zaman başımın üstünde yeriniz var a.s.

Yattım kuzumun yanına ama uyuyamadım. Çamaşırları vardı yıkanmış makinada bekleyen. Eee çamaşırlıkta bizim çamaşırlar olunca kuzumunkileri de küçük odama koltuklara falan serdim. Buzluktan etimi çıkardım. Mantarlarımı yıkadım suya bastım. Akşamda sporum var ama Defdef'i çıkarmayayım dışarı diyorum hazır iyi iken kötü etmeyeyim yavruşumu. Bi kocişi arayayım bakayım ne alemde :uhm:

yarin gidemem cünkü doktorum h.sonlari hastanede yok..kendi muaynehaneside yok..zaten olsada izmitte olur herhalde..orda oturuyor cunku :KK43: baska doktorada gitmek istemiyorum..cünkü bu doktora gercekten cok güveniyorum..şimdi baska doktora gitsem bana bişi söylese cok tantana yaparim :KK43: püf ya..stresten üzüntüden felan herhalde..sıktım sıktım şimdimi cikiyor acaba..of anam ben artik p.tesine kadar senaryolari bin yaparim :S annemler gelcek onlari bekliyorum..terazimi almişlar..onu birakicaklarmiş..geliyoruz dediler hala gelemediler :S annem rahatlatir biraz beni :S hadi öptüm hepinizii kocamann a.s.

Eşim git illa sporunu aksatma diyor. Defdef uyurken onun çantasını falan hazırlayayım bari. Zaten en gıcık olduğum şey şu çanta hazırla, boşalt işi. Azcık daha büyüselerde bavulla gezmek zorunda kalmaktan kurtulsak valla akannehir

bu arada işin tuhaf tarafi ayni regl gibi belim kopuyor agridan :S bacaklarim kesiliyor..gerci bunlar spordanda olabilir :S ay neyse kactim ben..dua edinde kötü bişi cikmasin kizlar ya :KK43:

yarin gidemem cünkü doktorum h.sonlari hastanede yok..kendi muaynehaneside yok..zaten olsada izmitte olur herhalde..orda oturuyor cunku :KK43: baska doktorada gitmek istemiyorum..cünkü bu doktora gercekten cok güveniyorum..şimdi baska doktora gitsem bana bişi söylese cok tantana yaparim :KK43: püf ya..stresten üzüntüden felan herhalde..sıktım sıktım şimdimi cikiyor acaba..of anam ben artik p.tesine kadar senaryolari bin yaparim :S annemler gelcek onlari bekliyorum..terazimi almişlar..onu birakicaklarmiş..geliyoruz dediler hala gelemediler :S annem rahatlatir biraz beni :S hadi öptüm hepinizii kocamann a.s.

Anladım canım ya çok takma kafana dediğin gibi sıkıntılı , üzüntülü günler geçirdin ondan olmuştur. Vücudumuzda doğumdan beri tam toparlanamadı tabi. Sıkma canını bişeycik çıkmaz Allah'ın izniyle a.s.

bu arada işin tuhaf tarafi ayni regl gibi belim kopuyor agridan :S bacaklarim kesiliyor..gerci bunlar spordanda olabilir :S ay neyse kactim ben..dua edinde kötü bişi cikmasin kizlar ya :KK43:

Benimde bu spiralden sonra bi garip oldu tatlım ya. 3 gün önce az bişey geldi. Regli oldum dedim. 2 gündür gelmedi. Bugün yine 1 damla gelmiş. Ve dediğin gibi kasıklarım falan regli olcakmışım gibi ağrıyo. İyice düzensiz oldu :çok üzgünüm:

Spordan da olabilir acaba :uhm:

Spora gittiğim arkadaşım aradı. Avatar diye 3 boyutlu bi film çıkmış. Şimdi ona bilet bakmaya gidiyolarmış. Akşam sinemaya gidicekmişiz. Halit'in haberi varmış. Ama beni arayıp bişey demedi ki kociş :uhm: Ay kafam karıştı benim iyice kafamçokkarıştı

esen sımdı facede gordum ahsen park yatagın ıcınde resmı var nasıl memnunmusun ya o ustte takılan aparat hıc guven verıcı gelmedı o yuzden bıraz cekımserım alıp almama konusunda hem yatagıda ınce oluyo ya park yatakların

[ben çok memnunum canım gece çok kıpırdamıyor benim kızım üstünü de pek açmıyor zaten o yüzden rahatça yatırıyorum ama gündüz yatırmıyorum kalkınca düşer diye
ablalarımda kullanıyorlar içindekini çıkardılar içine yün yatak yaptı annem sıcacık yatıyorlar vallaa

tubacım aksatma güzelim git hemen kafanda da kurma yaa strestendir çok üstüste geldii

kızlar bugün hiç giremedim yine çok işim vardı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

biraz dan da çıkıyorum işten zemuszemus

hepinizi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan

iyi tatiller kaydirigubbakcemile2

pazartesi görüşmek üzere kızlarrrr :lepi:

kendinize ve kuzucuklara iyi bakın

X