2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi aksamlar Ozlemcim sikma canini tatlim benim bir arkadasimda senin durumunda AMA dr u sadece dikkat edin son aylar demis hayirlisi canim Allaha sigin bol dua et

Özlemcim canını sıkma allah herşeyin hayırlısını verir.

Ablamda sezaryen olmuştu ve yeğenim 7 aylıktı doktoru hiçbişey olmaz dedi ve ikincisi de sağlıklı doğdu sadece son ayda dikkat gerektiriyo geliştirici iğne yaptılar ve 9.ayı tam doldurmadan aldılar ama yine maşallah turp gibi doğdu bebeğinde sağlıkla doğar inşallah canım dualarımız seninle sakın takma kafana:teselli:

BU arada Pınarcım senin tiramisudan yaptım şimdi afiyetle yiyoruz cokacimcoookgüzel oldu Defne yiyo zilli tarıf için teşekkürleropuyorumnanaktan

teşekkürler cnm,evet Allah'ın dediği oluyor biliyorum,isyan etmiyorum sadece bu belirsizlikten yoruldum,herşeyi göze alıp doğurucam artık,inş ikimiz içinde iyi olur cnm
Herkese iyi aksamlar Ozlemcim sikma canini tatlim benim bir arkadasimda senin durumunda AMA dr u sadece dikkat edin son aylar demis hayirlisi canim Allaha sigin bol dua et
çok sağol cnm,evet dua etmekten başka bişey gelmiyor elimde,dilimde sürekli hayırlısı ne ise o olsun diye

çok teşekkürler cnm,yeğeninin sağlıklı doğmasına sevindim,umarım aynı şekilde bende sağlıklı doğururum yavrumu

kızlar zeynebi bu akşama kadar hiç böyle görmemiştim,kudurdu resmen,oynadı güldü,kahkahalar arttı hemde saatlerce onunla oynarken unutmuşum herşeyi yavrum sanki bildi de yaptı bugün tüm bunları
Rabbime ne kadar şükür etsem az,bana böyle bir meleği verdiği için,isteyipte olmayanlara en kısa zamanda versin,anneliği taddırsın yüce rabbim

Iyi Geceler Kizlar,

Inat ettim saatlerce gecmisi okudum. Off, bitmek bilmedi vallahi. Aklimda kaldigi kadariyla, Özlem'cigim hamileymissin. Hic dert etme, ben saglikli ve cok güzel bir bebek doguracagini hissediyorum, bir sorun olmayacak eminim. Ayrica tebrik ederim seni, insallah saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirirsin.

Gülhan'cigim, cita gibi olmussun, imrendim sana. Darisi benim basima...

Defnos, Melih Kaan ve Kagan resimlerinde tam isirmalik cikmislar, nasilda büyümüsler kuzucuklar...

Bize gelince, iki gündür ev toparlamaya calisiyorum, isin icinden cikamadim bir türlü. Ne menem birsey bu ev isleri ya, yap yap yap bitmiyor bir türlü. Bugünde feci hastaydim, ambulans aramaya ramak kalmisti ki aldigim agri kesici etkisini gösterdi. Siddetli bas agrisi, bulanti ve titreme vardi. Bu arada ben hala regl olmadim, doktora gidecegim önümüzdeki hafta. Hamilede olamam, düzenli hap kullaniyorum cünkü. Bu kadar gecikme normal mi acaba?

Oglum'da Avusturya'daki yogun tempoya alistigindan, evi dün öyle yadirgadi ki. Ic cekip durdu, sebepsiz agladi ve kucagima hapsoldu. Cok üzüldüm haline. Bugün yine mahsundu, "bebegim hastayim beni yorma bugün" dedim sabah. 1 saat boyunca gikini cikarmadan kendi kendine oynadi, aralarda yüzümü oksayip gülümsedi. Tipki büyük insanlar gibi davraniyor bazen, "bebek mi bu simdi" diye sasiriyorum cogu zaman.

Sevindirici bir haber geldi, Pazartesi iki haftaligina kardesim geliyor buraya. Aslinda gelinlik icin Türkiye'ye gelecekti ama vazgecmis. Benim icinde iyi olacak, Doruk'la ilgilenir ve bende söyle köse bucak bir temizlik yaparim, ihmal ettigim cok degerli birkac insan var, onlara gideriz. Gezeriz bol bol, havalar bize kiyak cekerse...

Artik yatayim, saat epey gecikmis. Kendinize iyi bakin kizlar, görüsmek üzere...

tatlım canınısıkma herşeyin hakkında hayırlısı olsun sen kendi doktorunun dediklerini dikkate al bitanem Allah herşeyin hakkında hayırlısını versin

burcucum nasılsın tatlım kağan nasıl benimde akşama misafirim var dünden yaptım hazırlıklarımı :))

kızlar herkese günaydın nasılsınız işteyim uykum var hava kapalı ahh şimdi evde sobanın başında kızlarımla uyumak vardıaklinialirimsmile:ecrin_bebek:

teşekkür ederim cnm,kardeşin gelecekmiş ne güzel bol bol gez tadını çıkar sende

sağol cnm günaydın sanada

herkese günaydın kızlar
biz zeyneple kalktık kahvaltıyı hazırladık eşimin kalkmasını bekliyoruz
bhcg sonucum çıkmış >5000 şimdi baktım
bi ara dr.uma giderim artık
sonra görürüşürz kızlar

kızlar günaydın...nasılsınız? özlem canım sıkma canını herşey olcana varır iyi düşünki iyi şeyler olsun canım.neyse faturalara gömüleyim yoksa bitmez bu işler..

günaydın tülaycım nasılsın selincik nasıl :)) sana kolay gelsin çok yorma kendini fıstık elinde kolay tuzlu kurabiye tarifi var mı akşama yapayım arkadaşlarım gelecekte

Günaydın hanımlarrra.s.

Herkesler iyidir inşallah benim cadı gece habire uyandı çok uykum var şimdi uyudu bende yatıcam başıma vurdu walla uykusuzluk-tatlicadiarzu-

Tülay Banu çalışan tüm anneler kolay gelsin kızlarropuyorumnanaktan

sanada günaydın canım teşekkür ederim:) iyi dinlenmeler

sevgi günaydın canım.. saolasın.günaydın banu iyiyiym ya selinde iyi ...
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber isteğe kalmış 1 çay bardağı sirke bu kıyır kıyır yapıyor kurabiyeyi 1 k k.tozu 1 pk margarin ve aldığı kadar un. tüm malzemeleri kariştirıp yumusak hamur elde dince şekil verip yumurta sarısını sürdükten sonra çörek otu yada susamla süsleyip kızarıncaya kadar pişirirsin.bu hem kolay hemde çabuk bayatlamıyor

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla sabah 9:30 gibi kalktık. Kahvaltısını yedi, bende atıştırdım bişeyler. Öğleden sonra eşimin kuzenine gideceğim. Kayınpederim gelip bizim araba ile götürecek sağolsun. Kayınvalidemde orda. Akşamda bize geliriz. Sporum var ben gelene kadar Defdef'e bakar.

Şimdi ortalık toparlamam lazım ama Defnoş müsade etmiyor. Salondan çıksam çığlığı basıyor, mutfağa yanıma alsam bütün çekmeceleri açıp saplarına asılıyor :bbo: Çok fena oldu bı kız yürürmeye başlayınca yandığımın resmidir akannehir

sağol tatlım tarifin için hep tatlı yapmıştım yanınada bundan yapayım:))

günaydın canım ee öyle yürümeye başlayınca cimcimelerin peşinde gezeceğiz tatlım:)) duruda çok seviyor koltuğa tutunmayı bir adım atıp düşüyor teyzesi ama hoşuna gidiyor akşamada bebeği olan arkadaşım gelecek biryaşında bebişi çok güzel maşallah badem gibi gözleri var :)) durucukla oynarlar
sana kolay gelsin kardeşim :) defnemi öp benim içinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

sevındım senın adına gurbet zor ya kardeşinin gelmesı sanada baya ıyı gelırrr
havalar dahada soguyo sızın orası daha eksılerdedır cok dıkkatlı ol canım ıyı bakın kendınızee

pınarcım günaydın... valla selinde aynı hatta dün oturtmaya kalktım yok illa koltuklarda dolanacak nasıl sinirleniyor ellerini yumruk yumruk yapıp çok komikya bide varya yete yatıp yan duruşu var çok komikya öyle durup tv izliyor ama benimki cadı olcak hiç kaçarım yok:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…