- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun banu.basit ve güzel oluyor
merhaba kızlar,bugün dr.a gittim
kanda bhcg ye bakmadan hamilesindir dedi dr.sadece bhcg istedi,o da çıkmadı artık yarın sabah olur sanırım,bide ben her zaman giitiğim dr.a gitmedim bu sefer,ben senin takibini yapmam,riskli bir gebelik en az 2yıl geçmeli bana göre dedi,bebeği ,istiyorsan seni fakülteye sevk edeyim dedi
şok oldum oturdum ağladım neden böyle ters gidiyor anlamadım
eşim bana sezeryan yapan dr.la konuşmuştu,o herşey yolunda sorun yok dedi,bakalım birkaç dr.la daha konuşup netleştiricez olayı,hayırlısı olsun demekten başka çarem yok
sizde bana dua edin lütfen
geçmişe baktım okudum da ama inanın kafam durdu remen kimseye cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın
BU arada Pınarcım senin tiramisudan yaptım şimdi afiyetle yiyoruz cokacimcoookgüzel oldu Defne yiyo zilli tarıf için teşekkürleropuyorumnanaktan
Iyi Geceler Kizlar,
Inat ettim saatlerce gecmisi okudum. Off, bitmek bilmedi vallahi. Aklimda kaldigi kadariyla, Özlem'cigim hamileymissin. Hic dert etme, ben saglikli ve cok güzel bir bebek doguracagini hissediyorum, bir sorun olmayacak eminim. Ayrica tebrik ederim seni, insallah saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirirsin.
Gülhan'cigim, cita gibi olmussun, imrendim sana. Darisi benim basima...
Defnos, Melih Kaan ve Kagan resimlerinde tam isirmalik cikmislar, nasilda büyümüsler kuzucuklar...
Bize gelince, iki gündür ev toparlamaya calisiyorum, isin icinden cikamadim bir türlü. Ne menem birsey bu ev isleri ya, yap yap yap bitmiyor bir türlü. Bugünde feci hastaydim, ambulans aramaya ramak kalmisti ki aldigim agri kesici etkisini gösterdi. Siddetli bas agrisi, bulanti ve titreme vardi. Bu arada ben hala regl olmadim, doktora gidecegim önümüzdeki hafta. Hamilede olamam, düzenli hap kullaniyorum cünkü. Bu kadar gecikme normal mi acaba?
Oglum'da Avusturya'daki yogun tempoya alistigindan, evi dün öyle yadirgadi ki. Ic cekip durdu, sebepsiz agladi ve kucagima hapsoldu. Cok üzüldüm haline. Bugün yine mahsundu, "bebegim hastayim beni yorma bugün" dedim sabah. 1 saat boyunca gikini cikarmadan kendi kendine oynadi, aralarda yüzümü oksayip gülümsedi. Tipki büyük insanlar gibi davraniyor bazen, "bebek mi bu simdi" diye sasiriyorum cogu zaman.
Sevindirici bir haber geldi, Pazartesi iki haftaligina kardesim geliyor buraya. Aslinda gelinlik icin Türkiye'ye gelecekti ama vazgecmis. Benim icinde iyi olacak, Doruk'la ilgilenir ve bende söyle köse bucak bir temizlik yaparim, ihmal ettigim cok degerli birkac insan var, onlara gideriz. Gezeriz bol bol, havalar bize kiyak cekerse...
Artik yatayim, saat epey gecikmis. Kendinize iyi bakin kizlar, görüsmek üzere...
günaydın canım ee öyle yürümeye başlayınca cimcimelerin peşinde gezeceğiz tatlım:)) duruda çok seviyor koltuğa tutunmayı bir adım atıp düşüyor teyzesi ama hoşuna gidiyor akşamada bebeği olan arkadaşım gelecek biryaşında bebişi çok güzel maşallah badem gibi gözleri var :)) durucukla oynarlar
sana kolay gelsin kardeşim :) defnemi öp benim içinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
pınarcım günaydın... valla selinde aynı hatta dün oturtmaya kalktım yok illa koltuklarda dolanacak nasıl sinirleniyor ellerini yumruk yumruk yapıp çok komikya bide varya yete yatıp yan duruşu var çok komikya öyle durup tv izliyor ama benimki cadı olcak hiç kaçarım yok:)))))))))
Bende Defne peşimde pıtır pıtır dolanırken etrafı toparladım neyse. Şimdi uyuttum salıncağına yatırdım, kayınpederim aradı yarım saate geliyomuş. Defne'nin çantasını hazırlayayım bende giyineyim. O gelincede Defdef'i uyandırırım artık offf uyandırmayı da hiç sevmiyorum ya huzursuz oluyo sonra inşallah kendi uyanır :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar,nasılsınız biz şükür iyiyiz oğlum oyuncaklarıyla oynuyor bende patates soyacağım akşama kızartırım hazır bulunsun.oğlumada bi tarhana çorbası yapayım diyorum kızlar 1 tatlı kaşığı tarhana ve yarımbardak su yeterlimi sizce?
mrh kızlar
dunden berı kafamı bır toparlayamadım ya
dun gune gıtmısrtım oglum uyuyunca arkadasın yatagına bıraktım aradan yarım saat gectı bende ara ara bakıyodum bır aglama oglum yataktan dusmus hemde dırek betona halıda yokmus nasıl agladı yavrum ılk defa dustu o agladı bende agladım neyse sag.ocagındakı drumuzu aradım o da hemen goturun hastaneye dedı esıme soyledım goturduk drlar bır yarım saat ızledıler kusması olmayınca korkmayın dedıler yarım saat sonra beyın cerrah geldı bızımkı yatakta kıpır kıpır gulucukler sacıyor dr hıcbırseyı yok bebegın fılmede gerek yok dedı cok kucuk zararlı dedı benımde 11 aylık oglum var bende olsam cektırmezdım dedı sonra bırsey olsaydı cok sıddetlı fıskırtarak kusardı baygın olurdu dedı sadace gece uyurken mesela 10 damı uyudu gece bır 2:30 da uyandırın dedı geldık evımıze cok sukur boylece ılk dusmemeızı atlşattık cok panıkledım ama kızlar bundan sonra asla yatakta yatırmam baskasının evındede olsa yere yatırcam
Aysun canım Çok geÇmİŞ olsunya.. Bİlİrİm valla yaŞadıĞını geÇen akŞam eŞİmde yataĞa koymuŞ kumandayı alcam dİye arkasını dÖnÜnce selİnde dÜŞmÜŞ.İnan varya canımdan can gİttİ sankİ.allah korusun hepsİnİ valla..
merhaba arkadaşlar,nasılsınız biz şükür iyiyiz oğlum oyuncaklarıyla oynuyor bende patates soyacağım akşama kızartırım hazır bulunsun.oğlumada bi tarhana çorbası yapayım diyorum kızlar 1 tatlı kaşığı tarhana ve yarımbardak su yeterlimi sizce?
mrh kızlar
dunden berı kafamı bır toparlayamadım ya
dun gune gıtmısrtım oglum uyuyunca arkadasın yatagına bıraktım aradan yarım saat gectı bende ara ara bakıyodum bır aglama oglum yataktan dusmus hemde dırek betona halıda yokmus nasıl agladı yavrum ılk defa dustu o agladı bende agladım neyse sag.ocagındakı drumuzu aradım o da hemen goturun hastaneye dedı esıme soyledım goturduk drlar bır yarım saat ızledıler kusması olmayınca korkmayın dedıler yarım saat sonra beyın cerrah geldı bızımkı yatakta kıpır kıpır gulucukler sacıyor dr hıcbırseyı yok bebegın fılmede gerek yok dedı cok kucuk zararlı dedı benımde 11 aylık oglum var bende olsam cektırmezdım dedı sonra bırsey olsaydı cok sıddetlı fıskırtarak kusardı baygın olurdu dedı sadace gece uyurken mesela 10 damı uyudu gece bır 2:30 da uyandırın dedı geldık evımıze cok sukur boylece ılk dusmemeızı atlşattık cok panıkledım ama kızlar bundan sonra asla yatakta yatırmam baskasının evındede olsa yere yatırcam
cnm cok saolopuyorumnanaktansızede gecmıs olsun :teselli:Aysun canım Çok geÇmİŞ olsunya.. Bİlİrİm valla yaŞadıĞını geÇen akŞam eŞİmde yataĞa koymuŞ kumandayı alcam dİye arkasını dÖnÜnce selİnde dÜŞmÜŞ.İnan varya canımdan can gİttİ sankİ.allah korusun hepsİnİ valla..
saol cnm opuyorumnanaktanofff artık bundan sonra dusmemız eksık olmaz herhalde yakında yurumeyede baslayacaklarcanım yeterli gelir ben bir bardağa birbuçuk ekliyorrum
aysuncum geçmiş olsun tatlım artık dikkat etmemiz gerekiyor düşme olayları yaşanır Allah korusun yavrularımızı
kızlar bende türk kahvesi yaptırdım içtim bir güzelopuyorumnanaktan pek keyifliyim akşama çok sevdiğim bir arkadaşım gelecek
Aysuncum çok geçmiş olsun Allah korumuş.bebeklerimizin çok hareketli olduğu bir dönem çok ama çok dikkat istiyor biran gözünün önünden ayırmaya gelmiyor ya bi yere vuruyolar kendilerini yada biyere sıkıştırıyolar o minik parmaklarını.canımbenim kıyamam ben recebime canım yaa artık üzülme canım bak dr da iyi demiş tekrar çok geçmiş olsuna.s.
kızlar bende türk kahvesi yaptırdım içtim bir güzelopuyorumnanaktan pek keyifliyim akşama çok sevdiğim bir arkadaşım gelecek
cnm cok saolopuyorumnanaktansızede gecmıs olsun :teselli:
saol cnm opuyorumnanaktanofff artık bundan sonra dusmemız eksık olmaz herhalde yakında yurumeyede baslayacaklar
cnm afıyet olsun dur bende kendıme bır bogurtlen cayı sallıyam
Aysuncum Tülaycım çok geçmiş olsun a.s.allah bidaha yaşatmasın bende çok korkuyorum bu düşme olaylarından allah bizim ve yavrularımızın yardımcısı olsun artık çok hareketli bunlarr