2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynurcum işte alıncakları aldım cumadan pasta börek işine girişecem.ya ablam çalışıyor gelinmizde çalışıyor annemde selinle ilgilenecek o yüzden tek başıma yapıcam:::( bir arkadaşım var izin alıp cts geleyim dedi gelirse o gelmesse yalnızım..zaten diş buğdayında 2 tane akrabam olucak genelde arkadaşlarımı çağırdım:)) onlar yardım edelim dediler de 1 yaşında kızı var şimdi bana yardım etcene dahada iş çıkarır ya:))

canım işin çok zor senin. erkek çocuklar zaten daha yaramaz oluyor. sende de iki tane. neyseki ömer biraz daha uslu galiba

Herkese tünaydınlarra.s.

Anneler ve melekler iyidir inşallah

Kızım yine hiçbişi yemek istemiyo çorbasını alıp komşuya geçicem orda yiyodu bakalım yiyecek mi:çok üzgünüm:

inşallah komşuda yemiştir mamasını defnecik. afiyet olsun opuyorumnanaktan

Annem burdayken şu ütülerimi halledeyim gelirim yine a.s.

kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

sana da kolay gelsin ayşecim.

kızlar merhaba nasılsınız?? ayşecimm çok güzel çıkmışssınız benim için oğluşu öpp annesi.. birsencim ya ömer bayağı çektircek galiba:))

merhaba tülay. biz iyiyiz sen nasılsın canım. selin'de iyidir inşallah opuyorumnanaktan

kızlar kış bir geldi pir geldi.balkonu yıkayayım dedim ama dışarısı buz gibi. donar diye vazgeçtim. patatesle soğanları da içeri aldım. ayy kıştan nefret ediyorum. yaz gelsin çabucak :1closedeyes:

ayşecim iyiyim canımya çalışıyorum işte işlerde çok.. selinde iyi canım napsın koltuklarda sıra sıra yürüme denemesi yapıyor.

Herkese tünaydınlarra.s.

Anneler ve melekler iyidir inşallah

Kızım yine hiçbişi yemek istemiyo çorbasını alıp komşuya geçicem orda yiyodu bakalım yiyecek mi:çok üzgünüm:

Yer bacım yer evde değil ama kesin başka yerde yer a.s.

Evet canım yüzmeyi bende çok seviyorum. İnşallah gidersem sizin yerinize de bol bol yüzerim a.s.

Aaaa Defne pek sevdi. Çatalla ezdim üzerine de yoğurt döktüm avuçlarıyla yedi kaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin sana canım a.s.

Sağolasın canım a.s.

Selam canım a.s. Hepsini halledersin sıkıntı yapma a.s.

a.s.

kızlar kış bir geldi pir geldi.balkonu yıkayayım dedim ama dışarısı buz gibi. donar diye vazgeçtim. patatesle soğanları da içeri aldım. ayy kıştan nefret ediyorum. yaz gelsin çabucak :1closedeyes:

Ya yaz gelincede of çok sıcak kış gelse diyoruz bizde memnuniyetsiziz valla tatlım kaydirigubbakcemile3

ayşecim sen nasılsın canım..ceylin nasıl? evetya bende yaz gelsin istiyorum zaten kışı hiç sevmem

Bende ütülerimi yaptım annem Defdef'le oynarken. Sonra Defne uyuyunca bütün dolabını ve şifonyerini boşzalttık annemle. Küçükleri ayırdık. Yenilerini yerleştirdik. Anam valla 3 çocuk büyür bu kıyafetlerle. Bir sürü ayırdım annem hurç getirecek ona yerleştirip kaldıracağım. Ama hala boşaltamadım şu dolabı akannehir

Neyse annemde gitti şimdi. Kızımda uyandı mamasını yedi. Bende şimdi tv karşısında keyif yapacağım opuyorumnanaktan

merhaba pınarcım.evet ya yetişir ne yapalım misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş:)) annemde makarna yapcaktı bugün umarım yemiştir minik kuşum.kızlar bu arada selin beni babaısnın yanına yaklaştırmıyor:))) ne zaman yanıma gelse yada yanyana otursak avazı çıktığı kadar bağırıyor sinirleniyor ama hangimizi kıskanıyor çözemedim:)))

canım öyle valla durucuğun kıyafetlerinin çoğunu arkadaşımın bebeği olacakv ona verdim içinden kıyamadıklarımıda hurçlayıp kaldırdım bitanem bende:))) artık kardeşime yada çok ilerde kızlarıma veririim

Pınarcım bize yakın bi yerde daha doğrusu bilfen kolejini biloyosan onun yanında bi spor merkezi var bizede çok yakın ordada havuz var ve çok temiz ben hamileyken gidicektim ama olmadı istersen bi bak,fiyatlarıda iyi!! defneyide bize bırakırsın dağhanla oynarlar..aaa dur yaa adı neydi okyanusdu sanırım bak istersen int. sitesi vardı..

kızlar duru iki gündür koltuğa tutunup tek elini bırakıp tv seyrediyor gülüyor tam cimcime oldular ya birde acıkınca bağırarak mam mam diyor ağzını açıp kapıyor

kızlar benimde cumartesi günü eşimin arkadaşları gelecekler bölge müdürleri falan eşleriyle yemeğe sizce ne yapsam

ayşecim sen nasılsın canım..ceylin nasıl? evetya bende yaz gelsin istiyorum zaten kışı hiç sevmem

iyiyim canım ceylin'de iyi şükür. ben mutfaktayken salıncağında uyumuş. kaldırıp yatağına koydum. şimdi çay yapıp oturmayı düşünüyorum. bugün işim yok. yemeğimi de ayarladım. biraz keyif yapayım kaydirigubbakcemile3

Oh afiyet olsun inşallah yemiştir Selin kuzum a.s.

Seni kıskanıyordur tatlım bence a.s.

Bende hastane çıkışı, ilk ayakkabısı gibi ilklerini saklıyorum. Onları büyüyünce kuzuma vereceğim. Diğerlerini de vermedim kimseye. İkinci kuzum için saklıyorum. Sonra onlarıda dağıtırım hep a.s.

Canım çok tşk ederim düşünmen yeter mutlu ettin beni a.s.

Ama orası çok ters bana. Artık uzağa gitmek zor gelmeye başladı. Yakınımda bi yer olsun da Defne''yi bu soğuklarda fazla sürüklemeyeyim istiyorum. Ama tekrar çok tşk ederim düşünmen bile çok sevindirdi beni a.s.

kızlar duru iki gündür koltuğa tutunup tek elini bırakıp tv seyrediyor gülüyor tam cimcime oldular ya birde acıkınca bağırarak mam mam diyor ağzını açıp kapıyor

Aynen Defne'de boynu ters dönecek nerdeyse ayakta tv'ye bakıcam diye kaydirigubbakcemile3

kızlar benimde cumartesi günü eşimin arkadaşları gelecekler bölge müdürleri falan eşleriyle yemeğe sizce ne yapsam

Kolay gelsin canım a.s. Bi çorba, zeytinyağlı, bi et yemeği, pilav, bide salata yapsan 2 çeşit falan yeter heralde CADIARZU

ayyy yoruldum yaa,kayınvalidem geldi doktora gitmişti sabahtan,hadi işin varsa yap ben bakarım dağhana dedi neyse evi süpürdüm,silecektimki bizimki viladayı vermem diyoo o yapacakmış, çıldırttı beni zorla kaçırdım kovayı öbür odaları sildim o arada kayınvalidem çorba yaptı dağhana,onu yedirdim uyudu uyandı bile tozlara başladım yarım kaldı,dağhanın çamaşırlarını yıkamıştım onları astım,şimdide yoğurt yicez,yarım yamalak bi temizlik oldu yanii neyse bi arada toz alırım ne yapalım,bu arada baştan aşağı kıyafet değiştik sağolsun doldurduda arkadaş,şimdide fareyi verdim eline oyalanıyor yoksa hayatta baktırmıyor bilgisayara ben de yazıcam diyor :))
Ama yavrum hala hasta yaa bi görseniz burnu akıp duruyor..spreyde sıktırmıyoo..aspiratörle ağlayas ağlaya temizliyorumm..mafoldumben

Ben azcık kızımla oynayayım bacaklarıma yapışıyor zillim a.s.

pınarcım bende yağmurumun ilk hastane çıkışını falan saklamıştım durununkileride ayırdım :))) küçücüklerdi tatlım ya kıyafetlerine bakınca insan daha iyi anlıyor büyüdüklerini

sağol pınarcım :))))))))))))))opuyorumnanaktan

afiyet olsun ayşecimm.ya yemek hazır olunca çok iyi oluyor ya.bende haftasonları yada bir yere gidicek olursam yapar giderim hazır olsun diye büyük kolaylık çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…