- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
sorma pınarcığımm yaa sormaaa
aliş tam bir felaket olduuu tammmm
bu nasıl bir eşkiya olacak
ömerin saçını yolan o
ömerin elinden oyuncağı alan o
ömerin sırtına çıkan o
ömeri kıskanan o
sinirden yerde cığlık atıp sesini kısan o
artık eşim acaba bu çocuk hiperaktifmi oldu
park yatağına asılıp sallanıyor yaa
cuma günü 9 ay kontorlümüz var gidince soracağım
çok sinirleniyor sinirden bağrıyoo
valla bebek için sakinleştiriici varsa isteyecem
Herkese tünaydınlarra.s.
Anneler ve melekler iyidir inşallah
Kızım yine hiçbişi yemek istemiyo çorbasını alıp komşuya geçicem orda yiyodu bakalım yiyecek mi:çok üzgünüm:
Annem burdayken şu ütülerimi halledeyim gelirim yine a.s.
hepinize günaydın!! öğlen oldu gerçi ama, son izin günlerimin keyfini sürüyorum işte:çok üzgünüm: ancak kalktık,oğluşuma kahvaltı,babasına öğle yemeği hazırladım. (ben orucum bugün) babamız yemeğe geldi,gitti. ortalığı toparladım. çamaşır-bulaşık derken bir de buraya bakıp işlereime geri gömülecemkaydirigubbakcemile3 bugün ev süpürüp silinecek. sonra da babamız okluldan gelince ben dışarı çıkacam. hepinize mutlu bir gün diliyoruma.s.
kızlar merhaba nasılsınız?? ayşecimm çok güzel çıkmışssınız benim için oğluşu öpp annesi.. birsencim ya ömer bayağı çektircek galiba:))
Herkese tünaydınlarra.s.
Anneler ve melekler iyidir inşallah
Kızım yine hiçbişi yemek istemiyo çorbasını alıp komşuya geçicem orda yiyodu bakalım yiyecek mi:çok üzgünüm:
bekliyorum resimleri canım. bu arada adın neydi senin? benim face'de kayıtlı mı?
canım bende gördüm ama,meyve ordan çıkıp da gelene kadar,sanırım fileyi yer benim oğlum:))
amin canım çok sağol!
canım veriyorum bende balık. ama orda yemek istemedi. ama bir gün önce balık çorbası yapmıştım, 1 kase içti maşallah!
sağol canım benim, mayıs bebelerinin hepsi de öyle:lepi:
yok yahu,senin anlattıklarını okuyunca, benim oğluş bir kuzukaydirigubbakcemile3 sadece tabağı devirdi 10 kere filan. toplayıp geri verdim,sonra da kaldırıp yıkadukzemuszemus
amin canım. sağolasın!
ayyy yüzmeyi bende çok severim!! keşke imkaınm olsa,hem en iyi zayıflama metodu,hemde çok zevkli!!kaydirigubbakcemile5
ama oğlum makarnayı yemedi. daha doğrusu önüne ilk defa tabakla bişi koydum,belki de yemek olduğunu anlamamıştır,oyuncak sandıkaydirigubbakcemile3 bi dahaya çok açken deneyecem bakalıma.s
aliş'in maceraları!! film bu çocuk bekaydirigubbakcemile3
yemiyoo,oyun oynuyo sıpakaydirigubbakcemile3
hepinize günaydın!! öğlen oldu gerçi ama, son izin günlerimin keyfini sürüyorum işte:çok üzgünüm: ancak kalktık,oğluşuma kahvaltı,babasına öğle yemeği hazırladım. (ben orucum bugün) babamız yemeğe geldi,gitti. ortalığı toparladım. çamaşır-bulaşık derken bir de buraya bakıp işlereime geri gömülecemkaydirigubbakcemile3 bugün ev süpürüp silinecek. sonra da babamız okluldan gelince ben dışarı çıkacam. hepinize mutlu bir gün diliyoruma.s.
Birsen canım oğluşunun maşallahı var desene benimkide öyle hiçyerinde durmuyo yaa ordan oraya şimdide kapı kapalı oraya gidiyo kapıyı vuruyor şap şap diyekaydirigubbakcemile3 açık olsa bebek firarda filmi gibi çıkıp gidecek herhalde paşasırnaşık şey pınarcım sanada kolay gelsin.spapatya ismin neydi canım senin kızınada afiyet bal şeker olsun maması:ecrin_bebek:.
aynurcum işte alıncakları aldım cumadan pasta börek işine girişecem.ya ablam çalışıyor gelinmizde çalışıyor annemde selinle ilgilenecek o yüzden tek başıma yapıcam:::( bir arkadaşım var izin alıp cts geleyim dedi gelirse o gelmesse yalnızım..zaten diş buğdayında 2 tane akrabam olucak genelde arkadaşlarımı çağırdım:)) onlar yardım edelim dediler de 1 yaşında kızı var şimdi bana yardım etcene dahada iş çıkarır ya:))
canım işin çok zor senin. erkek çocuklar zaten daha yaramaz oluyor. sende de iki tane. neyseki ömer biraz daha uslu galiba
inşallah komşuda yemiştir mamasını defnecik. afiyet olsun opuyorumnanaktan
kolay gelsin canım opuyorumnanaktan
sana da kolay gelsin ayşecim.
merhaba tülay. biz iyiyiz sen nasılsın canım. selin'de iyidir inşallah opuyorumnanaktan
kızlar kış bir geldi pir geldi.balkonu yıkayayım dedim ama dışarısı buz gibi. donar diye vazgeçtim. patatesle soğanları da içeri aldım. ayy kıştan nefret ediyorum. yaz gelsin çabucak :1closedeyes:
Bende ütülerimi yaptım annem Defdef'le oynarken. Sonra Defne uyuyunca bütün dolabını ve şifonyerini boşzalttık annemle. Küçükleri ayırdık. Yenilerini yerleştirdik. Anam valla 3 çocuk büyür bu kıyafetlerle. Bir sürü ayırdım annem hurç getirecek ona yerleştirip kaldıracağım. Ama hala boşaltamadım şu dolabı akannehir
Neyse annemde gitti şimdi. Kızımda uyandı mamasını yedi. Bende şimdi tv karşısında keyif yapacağım opuyorumnanaktan
ayşecim sen nasılsın canım..ceylin nasıl? evetya bende yaz gelsin istiyorum zaten kışı hiç sevmem
merhaba pınarcım.evet ya yetişir ne yapalım misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş:)) annemde makarna yapcaktı bugün umarım yemiştir minik kuşum.kızlar bu arada selin beni babaısnın yanına yaklaştırmıyor:))) ne zaman yanıma gelse yada yanyana otursak avazı çıktığı kadar bağırıyor sinirleniyor ama hangimizi kıskanıyor çözemedim:)))
canım öyle valla durucuğun kıyafetlerinin çoğunu arkadaşımın bebeği olacakv ona verdim içinden kıyamadıklarımıda hurçlayıp kaldırdım bitanem bende:))) artık kardeşime yada çok ilerde kızlarıma veririim
Pınarcım bize yakın bi yerde daha doğrusu bilfen kolejini biloyosan onun yanında bi spor merkezi var bizede çok yakın ordada havuz var ve çok temiz ben hamileyken gidicektim ama olmadı istersen bi bak,fiyatlarıda iyi!! defneyide bize bırakırsın dağhanla oynarlar..aaa dur yaa adı neydi okyanusdu sanırım bak istersen int. sitesi vardı..
kızlar duru iki gündür koltuğa tutunup tek elini bırakıp tv seyrediyor gülüyor tam cimcime oldular ya birde acıkınca bağırarak mam mam diyor ağzını açıp kapıyor
kızlar benimde cumartesi günü eşimin arkadaşları gelecekler bölge müdürleri falan eşleriyle yemeğe sizce ne yapsam
Oh afiyet olsun inşallah yemiştir Selin kuzum a.s.
Seni kıskanıyordur tatlım bence a.s.
Bende hastane çıkışı, ilk ayakkabısı gibi ilklerini saklıyorum. Onları büyüyünce kuzuma vereceğim. Diğerlerini de vermedim kimseye. İkinci kuzum için saklıyorum. Sonra onlarıda dağıtırım hep a.s.
Canım çok tşk ederim düşünmen yeter mutlu ettin beni a.s.
Ama orası çok ters bana. Artık uzağa gitmek zor gelmeye başladı. Yakınımda bi yer olsun da Defne''yi bu soğuklarda fazla sürüklemeyeyim istiyorum. Ama tekrar çok tşk ederim düşünmen bile çok sevindirdi beni a.s.
Aynen Defne'de boynu ters dönecek nerdeyse ayakta tv'ye bakıcam diye kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin canım a.s. Bi çorba, zeytinyağlı, bi et yemeği, pilav, bide salata yapsan 2 çeşit falan yeter heralde CADIARZU