2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ii geceler kızlar nasılsınız? bende yarın spora gideceğim o yüzden yemek yapıyorum bugünden pınarcım anladığım kadarıyla güzel iyere benziyor hem defne hanımda gözünün önünde olur aklın ewde kalmaz benimde şubatta bitecek 3.aylık süre.ayrıca yüzmek çokta ii gelecektir.

Evet canım yüzmeyi de çok severim zaten. İnşallah Defdef'e bakabileceklerini söylerlerse çok iyi olucak a.s.

ohh iyi alıştırmışınız güzelim siz Defne hanımı rahat uyuyabiliyomusunuz o yanınızdayken açıldımı,düşermi,uyanırmı diye bizimki kesin düşer acayip hareketli çünkü...

spor işinde olur inşallah cnm
hadi iyi geceler tekrar kaçtım bende...

Valla canım ortamızda yattığı için düşme şansı yok. Zaten dibimde yattığı için azcık kıpırdansa hemen uyanıp üstüne bakıyorum ama ben Defdef'i çorapsız ince bi örtüyle yatırdığım için üzeri açılsada sorun olmaz. Ev sıcak biz bile üstümüz açık yatıyoruz a.s.

Heee rahat yatma konusuna gelince tabi sere serpe yatmak gibi olmuyor ama o yanımda yatınca daha huzurlu oluyorum bende a.s.

önce annemlerle balık yedik. daha doğrusu onlar balık,ben ekmekkaydirigubbakcemile3

şimdi evimize geldik,şööyle sere serpe bi oturalıma.s

annem beni yatırdı ama benim hiç uykum yokki:sm_confused: acaba biras şirinlik yapsam beni geri alır mı burdan??[/SIZE][/COLOR]

evet evet,işe yaradı! hemde elime bi tabak oyuncak verdi:lepi:[/SIZE][/COLOR]

oyuncaklar her tarafa dağılmış,bari yoğurtumu yeyim. aaaa ama bu bitmişşşakannehir

çok pis olmuşum,burnuma bile makarna girmiş! o neyse,annem öyle diyor! bide yıkattım kendimi iştekaydirigubbakcemile3

pijamaları da giydim,kesin yatıracak bunlar beni yine!:1no2: hepinize iyi uykular teyzoşlarra.s.

Hay maşallah oğluşuma pek tatlı olmuş. Makarnayı dün Defdef'de böyle yedi çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3

kızlar burada bişey sormak istiyorum sizlere aranızda meyve filesi kullanan varmı benim oğlum bizim yediğimiz meyvelerden istiyo bende haliyle korkuyorum kemirirken boğazına kaçar falan diye .meyve filesi almaya karar verdik meyveyi içine koyuyosun o içindeki fileden emiyo ben uygun gördüm sizce nasıl arkadşlar:1rolleyes:

Canım ben alacaktım e-bebek'te gördüm ama eve gelince incecik bi tülbente koydum verdim Defne delirdi ağzına gelmedikçe. O yüzden ben büyük bir dilim kesip mesela elmadan veriyorum eline. Kıyır kıyır yarısını yiyor. Göz önünde tut ve ver sende bişeycik olmaz a.s.

günaydın herkese nasılsınız kızlar

herkese günaydın a.s.

Günaydın kızlar a.s.

bugün kızım 8. ayını doldurdu 9'a girdi hihoyyyt bir ayı daha devirdik. ne çabuk geçiyor günler.

Allah uzun ömürler versin canım a.s.

günaydın kızlar ohhh çok şükür bugece kuzular uyudu tabi bende uyudum ....
şimdi kalktılar ....kahvaltı edeceğizzzzzzzz.....

ceren cnm maşallah yaa.....sizin kuzular örtü serip duruyolarmı yaaa
benimkiler o örtüyüde tabağıda alırrrrrr eevi talan ederler.....

ali sandalyenın arka tarafına asılıyorr sallanıyor velet yayamazın önde gideni bişey olduu

Günaydın canım a.s.

Bak afacana ya büyüdü de kral kesildi başımıza Şeniz

iyiyim banucum Ahsen bugünlerde çok huysuzlaştı nesi var anlamadım hep kucak istiyor
yeri hiç sevmiyor 2 dk sonra bağırıyorokulla birlikte olunca yoruluyorum haliylee

Günaydın canım ay bu dişler mahvetti çocukları valla ya :1no2:

Tünaydınlar kızlar a.s.

Annecim bende yine. Kahvaltımızı yaptık bizde. Şimdi annem kızımla oynuyor yerde bende evi toparladım, size bakayım dedim. Bugün bi Defdef'in kıyafetleri ütülenecek bide akşam için yemek yapacağım o kadar. Ohhh keyif günüm zemuszemus

sorma pınarcığımm yaa sormaaa
aliş tam bir felaket olduuu tammmm
bu nasıl bir eşkiya olacak
ömerin saçını yolan o
ömerin elinden oyuncağı alan o
ömerin sırtına çıkan o
ömeri kıskanan o
sinirden yerde cığlık atıp sesini kısan o

artık eşim acaba bu çocuk hiperaktifmi oldu
park yatağına asılıp sallanıyor yaa
cuma günü 9 ay kontorlümüz var gidince soracağım
çok sinirleniyor sinirden bağrıyoo
valla bebek için sakinleştiriici varsa isteyecem

ömerin saçını yolan o
ömerin sırtına çıkan o
ömeri kıskanan o

Bak sen deliye ya yerim ben onu a.s. Zaten ikizlerden biri yaramaz biri sakin olur genelde. Sizede tam azgını düştü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bak sen deliye ya yerim ben onu a.s. Zaten ikizlerden biri yaramaz biri sakin olur genelde. Sizede tam azgını düştü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sanırımm birde burda alişi halam çok şımartıyor yaaaaaa laelaelaelaelae

önce annemlerle balık yedik. daha doğrusu onlar balık,ben ekmekkaydirigubbakcemile3
şimdi evimize geldik,şööyle sere serpe bi oturalıma.s
annem beni yatırdı ama benim hiç uykum yokki:sm_confused: acaba biras şirinlik yapsam beni geri alır mı burdan??
evet evet,işe yaradı! hemde elime bi tabak oyuncak verdi:lepi:[/COLOR
oyuncaklar her tarafa dağılmış,bari yoğurtumu yeyim. aaaa ama bu bitmişşşakannehir
çok pis olmuşum,burnuma bile makarna girmiş! o neyse,annem öyle diyor! bide yıkattım kendimi iştekaydirigubbakcemile3
pijamaları da giydim,kesin yatıracak bunlar beni yine!:1no2: hepinize iyi uykular teyzoşlarra.s.

OY maşallah ya ne tatlı allah nazardan saklasın:nazar:Şeniz Makarnada yiyo Şeniz

kızlar burada bişey sormak istiyorum sizlere aranızda meyve filesi kullanan varmı benim oğlum bizim yediğimiz meyvelerden istiyo bende haliyle korkuyorum kemirirken boğazına kaçar falan diye .meyve filesi almaya karar verdik meyveyi içine koyuyosun o içindeki fileden emiyo ben uygun gördüm sizce nasıl arkadşlar:1rolleyes:

Aynen canım bende korkuyorum galiba bende alıcamm

günaydın herkese nasılsınız kızlar

Günaydın canıma.s.

herkese günaydın a.s.

Günaydınna.s.

bugün kızım 8. ayını doldurdu 9'a girdi hihoyyyt bir ayı daha devirdik. ne çabuk geçiyor günler.

Maşallah Ceylinime daha nice aylara yıllara inşallahopuyorumnanaktan

ali sandalyenın arka tarafına asılıyorr sallanıyor velet yayamazın önde gideni bişey olduu

Günaydınn a.s. Bak yaramaza yaŞeniz

Günaydına.s.

ömerin saçını yolan o
ömerin sırtına çıkan o
ömeri kıskanan o

Ayy ne tatlı yaramaz bu ya maşallah sırtına çıkıyo demek kaydirigubbakcemile3

Herkese tünaydınlarra.s.

Anneler ve melekler iyidir inşallah

Kızım yine hiçbişi yemek istemiyo çorbasını alıp komşuya geçicem orda yiyodu bakalım yiyecek mi:çok üzgünüm:

Annem burdayken şu ütülerimi halledeyim gelirim yine a.s.

canım hiç resmini koymadım ben oğlumun resim koyma alışkanlığım yoktur malesef.facede bi ara vardı sonra gerialdım ama uygun bi zmanda mutlaka koyacağım sanada haber ederim oğluna baktığımda oğluma benzetiyorum.maşallah kuzularımıza.Allah kaderlerinide güzel yazar inş. :Saruboceq:
bekliyorum resimleri canım. bu arada adın neydi senin? benim face'de kayıtlı mı?

canım bende gördüm ama,meyve ordan çıkıp da gelene kadar,sanırım fileyi yer benim oğlum:))

ayşe'cim maşallah oğluşuna :nazar: resimlerin hepsi birbirinden şeker. allah bütün kuzularımızı nazarlardan korusun :Saruboceq:
amin canım çok sağol!

Ayşecim oğluş çok tatlı maşallah,benimkini hayatta sırtüstü yatıramazsın ne güzel yatıyo seninki!!bide ben artık Dağhana ufak ufak balık veriyorum sende verseydin keşke siz balık yerken çocuğa ekmek yemek reva mı??:eek:lmaz:
canım veriyorum bende balık. ama orda yemek istemedi. ama bir gün önce balık çorbası yapmıştım, 1 kase içti maşallah!:nazar:
maşallah ayşecim çok şeker yerim ben onu ya:nazar:
sağol canım benim, mayıs bebelerinin hepsi de öyle:lepi:

yok yahu,senin anlattıklarını okuyunca, benim oğluş bir kuzukaydirigubbakcemile3 sadece tabağı devirdi 10 kere filan. toplayıp geri verdim,sonra da kaldırıp yıkadukzemuszemus

ayşe resimler çok güzel olmuş çok hoşuma gitti Allah uzun ömürler versin oğluşunaa
amin canım. sağolasın!

Evet canım yüzmeyi de çok severim zaten. ınşallah Defdef'e bakabileceklerini söylerlerse çok iyi olucak a.s.

Hay maşallah oğluşuma pek tatlı olmuş. Makarnayı dün Defdef'de böyle yedi çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3
:
ayyy yüzmeyi bende çok severim!! keşke imkaınm olsa,hem en iyi zayıflama metodu,hemde çok zevkli!!kaydirigubbakcemile5

ama oğlum makarnayı yemedi. daha doğrusu önüne ilk defa tabakla bişi koydum,belki de yemek olduğunu anlamamıştır,oyuncak sandıkaydirigubbakcemile3 bi dahaya çok açken deneyecem bakalıma.s

ömerin saçını yolan o
ömerin sırtına çıkan o
ömeri kıskanan o

aliş'in maceraları!! film bu çocuk bekaydirigubbakcemile3

OY maşallah ya ne tatlı allah nazardan saklasın:nazar:Şeniz Makarnada yiyo Şeniz
yemiyoo,oyun oynuyo sıpakaydirigubbakcemile3

hepinize günaydın!! öğlen oldu gerçi ama, son izin günlerimin keyfini sürüyorum işte:çok üzgünüm: ancak kalktık,oğluşuma kahvaltı,babasına öğle yemeği hazırladım. (ben orucum bugün) babamız yemeğe geldi,gitti. ortalığı toparladım. çamaşır-bulaşık derken bir de buraya bakıp işlereime geri gömülecemkaydirigubbakcemile3 bugün ev süpürüp silinecek. sonra da babamız okluldan gelince ben dışarı çıkacam. hepinize mutlu bir gün diliyoruma.s.

hepinize günaydın!! öğlen oldu gerçi ama, son izin günlerimin keyfini sürüyorum işte:çok üzgünüm: ancak kalktık,oğluşuma kahvaltı,babasına öğle yemeği hazırladım. (ben orucum bugün) babamız yemeğe geldi,gitti. ortalığı toparladım. çamaşır-bulaşık derken bir de buraya bakıp işlereime geri gömülecemkaydirigubbakcemile3 bugün ev süpürüp silinecek. sonra da babamız okluldan gelince ben dışarı çıkacam. hepinize mutlu bir gün diliyoruma.s.

canım ewt face kayıtlı ismim AYNURa.s.

Birsen canım oğluşunun maşallahı var desene benimkide öyle hiçyerinde durmuyo yaa ordan oraya şimdide kapı kapalı oraya gidiyo kapıyı vuruyor şap şap diyekaydirigubbakcemile3 açık olsa bebek firarda filmi gibi çıkıp gidecek herhalde paşasırnaşık şey pınarcım sanada kolay gelsin.spapatya ismin neydi canım senin kızınada afiyet bal şeker olsun maması:ecrin_bebek:.

tülay mrb canım hazırlıklara başladınmı çok yorma kendini canım yardım edecek eş dost varsa yardım iste gelsinlr işte çalışıyorsun bide çok yormasın seni

kızlar merhaba nasılsınız?? ayşecimm çok güzel çıkmışssınız benim için oğluşu öpp annesi.. birsencim ya ömer bayağı çektircek galiba:))

X