2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banucumm anlaşılan cumartesi ekiyorsun beni öyle olsun..(((([/QUOT

bitanem ne ekmesi bölge müdürleri öğlen falan gelecekler biz akşama geleceğiz ben programımı ona göre yaptım yoksa kabul etmezdim selinimi ve seni yanlız bırakırmıyım hiçopuyorumnanaktan

Canım çok tşk ederim düşünmen yeter mutlu ettin beni a.s.

Ama orası çok ters bana. Artık uzağa gitmek zor gelmeye başladı. Yakınımda bi yer olsun da Defne''yi bu soğuklarda fazla sürüklemeyeyim istiyorum. Ama tekrar çok tşk ederim düşünmen bile çok sevindirdi beni a.s.

rica ederim cnm aklıma geldide söyliyim dedim

Aynen Defne'de boynu ters dönecek nerdeyse ayakta tv'ye bakıcam diye kaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin canım a.s. Bi çorba, zeytinyağlı, bi et yemeği, pilav, bide salata yapsan 2 çeşit falan yeter heralde CADIARZU

iyiyim canım ceylin'de iyi şükür. ben mutfaktayken salıncağında uyumuş. kaldırıp yatağına koydum. şimdi çay yapıp oturmayı düşünüyorum. bugün işim yok. yemeğimi de ayarladım. biraz keyif yapayım kaydirigubbakcemile3
ayy ben biyerdeyken benimki kendi kendine uyucak,tarih yazmadı daha ,,maşallah...
kızlar duru iki gündür koltuğa tutunup tek elini bırakıp tv seyrediyor gülüyor tam cimcime oldular ya birde acıkınca bağırarak mam mam diyor ağzını açıp kapıyor
aynen cnm bi de bişey yapmış gibi seviniyoki...
Bende ütülerimi yaptım annem Defdef'le oynarken. Sonra Defne uyuyunca bütün dolabını ve şifonyerini boşzalttık annemle. Küçükleri ayırdık. Yenilerini yerleştirdik. Anam valla 3 çocuk büyür bu kıyafetlerle. Bir sürü ayırdım annem hurç getirecek ona yerleştirip kaldıracağım. Ama hala boşaltamadım şu dolabı akannehir

Neyse annemde gitti şimdi. Kızımda uyandı mamasını yedi. Bende şimdi tv karşısında keyif yapacağım opuyorumnanaktan

valla Dağhana hiç fazla bişey almadım ihtiyacı olduğu kadar aldım hatta ben bi le almadım hep hediye geldii a.annesi babaannesi bundan sonra biz alırız heralde...o yüzden güzel olan bikaçını ayırıcam gerisini vericem ihtiyacı olanlara ikinciyi düşünürsek tekrar alınır heralde ne yapalım..

bende epey kıyafetini verdim ama daha çok var.artık vermicem 2.cisi için saklıyorum:)) tabi hastane çıkışını ilk ayakkabısını bende saklıyorum

ayyy yoruldum yaa,kayınvalidem geldi doktora gitmişti sabahtan,hadi işin varsa yap ben bakarım dağhana dedi neyse evi süpürdüm,silecektimki bizimki viladayı vermem diyoo o yapacakmış, çıldırttı beni zorla kaçırdım kovayı öbür odaları sildim o arada kayınvalidem çorba yaptı dağhana,onu yedirdim uyudu uyandı bile tozlara başladım yarım kaldı,dağhanın çamaşırlarını yıkamıştım onları astım,şimdide yoğurt yicez,yarım yamalak bi temizlik oldu yanii neyse bi arada toz alırım ne yapalım,bu arada baştan aşağı kıyafet değiştik sağolsun doldurduda arkadaş,şimdide fareyi verdim eline oyalanıyor yoksa hayatta baktırmıyor bilgisayara ben de yazıcam diyor :))
Ama yavrum hala hasta yaa bi görseniz burnu akıp duruyor..spreyde sıktırmıyoo..aspiratörle ağlayas ağlaya temizliyorumm..mafoldumben

Ay canım ya aslında spreyde sıksan bayağı açılır. Defne'de çok ağlıyor sıkarken ama sonra rahatlıyor a.s.

pınarcım bende yağmurumun ilk hastane çıkışını falan saklamıştım durununkileride ayırdım :))) küçücüklerdi tatlım ya kıyafetlerine bakınca insan daha iyi anlıyor büyüdüklerini

sağol pınarcım :))))))))))))))opuyorumnanaktan

Evetc anım küçücük şeylere giriyorlarmış meğer. Şimdi ne kadar büyüdü yavruşlarımız a.s.

ayy ben biyerdeyken benimki kendi kendine uyucak,tarih yazmadı daha ,,maşallah...

aynen cnm bi de bişey yapmış gibi seviniyoki...

valla Dağhana hiç fazla bişey almadım ihtiyacı olduğu kadar aldım hatta ben bi le almadım hep hediye geldii a.annesi babaannesi bundan sonra biz alırız heralde...o yüzden güzel olan bikaçını ayırıcam gerisini vericem ihtiyacı olanlara ikinciyi düşünürsek tekrar alınır heralde ne yapalım..

Bize hediye geleler hep büyük şeylerdi canım. Eğer kahyınvalidemleri dinleyip çocuğa hiçbişey almasaydım hep hediye gelir deseydim kuzucum poposu açıkta gezerdi kaydirigubbakcemile3

Kızımla oynaştım, meyvesini yedirdim, bende bi cornflakes yiyeyim bari a.s.

tülay'cım selin'le ceylin aynı gün doğmuşlar. sizinde bugün aydönümünüz. nice aylara, yıllara inşallah sağlıkla ... opuyorumnanaktan

AYŞECıM EVETYA inaşllah canım ya.iş yoğunluğundan sana söylemeyi unuttum bende..ayy doğumgünlerinide az kaldı sayılır

AYŞECİM EVETYA inaşllah canım ya.iş yoğunluğundan sana söylemeyi unuttum bende..ayy doğumgünlerinide az kaldı sayılır

evet canım az kaldı. ben doğum gününde ankara'ya annemlere gidicem. burada kimsem yok. diş buğdayı da yapamadım. bari doğum gününde yalnız olmayalım diyorum. inşallah bir aksilik çıkmazda güzel, kalabalık bir doğum günü yaparız yavruma :Saruboceq:

inşallah ayşecimya başka bir yerde olmak gerçekten zor umarım aksilik çıkmazda gönlüne göre yaparsın

herkese iyi akşamlar kızlar yoğundu bugün patronum çıktı bende çıkarım birazdan kızlarımı alayım çok özledim sonra yemek yapacağım kargodan aradılar kızlara birşeyler almıştım onlar gelmiş :))

inşallah ayşecimya başka bir yerde olmak gerçekten zor umarım aksilik çıkmazda gönlüne göre yaparsın
inşallah canım.

herkese iyi akşamlar kızlar yoğundu bugün patronum çıktı bende çıkarım birazdan kızlarımı alayım çok özledim sonra yemek yapacağım kargodan aradılar kızlara birşeyler almıştım onlar gelmiş :))
iyi akşamlar banu.

merhaba kızlar,bugün dr.a gittim
kanda bhcg ye bakmadan hamilesindir dedi dr.sadece bhcg istedi,o da çıkmadı artık yarın sabah olur sanırım,bide ben her zaman giitiğim dr.a gitmedim bu sefer,ben senin takibini yapmam,riskli bir gebelik en az 2yıl geçmeli bana göre dedi,bebeği ,istiyorsan seni fakülteye sevk edeyim dedi
şok oldum oturdum ağladım neden böyle ters gidiyor anlamadım
eşim bana sezeryan yapan dr.la konuşmuştu,o herşey yolunda sorun yok dedi,bakalım birkaç dr.la daha konuşup netleştiricez olayı,hayırlısı olsun demekten başka çarem yok
sizde bana dua edin lütfen
geçmişe baktım okudum da ama inanın kafam durdu remen kimseye cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın

Kızlar merhaba, bugün pek aktif olamadım çünkü yarına sabah ve akşam olmak üzere misafirim var, geçmişede bakamadım ama şimdi özlemin yazısını okudum...

özlemcm cnm üzülme ya, riskli gebelik fln diye düşünme dr un dediklerne uy yeter, yaşayacak ömrü varsa gelir yaşar, bak kağanımada öyle dediler, dr 23. haftada bebek geliyor doğarsa kurtaramayız dedi bak çok şükür 38. haftaya kadar tuttuk öyle böyle Allahın izniyle, bu yüzden Rabbim işini bilir çok zor olduğunu biliyrum ama isyan etme cnm...Dualarım seninle cnm

Son düzenleme:
X