günaydınnn
günaydınnn
günaydın esen nasılsın ahsen nasıl?:ecrin_bebek:
günaydın..
iyiyim banucum Ahsen bugünlerde çok huysuzlaştı nesi var anlamadım hep kucak istiyor
yeri hiç sevmiyor 2 dk sonra bağırıyorokulla birlikte olunca yoruluyorum haliylee
ii geceler kızlar nasılsınız? bende yarın spora gideceğim o yüzden yemek yapıyorum bugünden pınarcım anladığım kadarıyla güzel iyere benziyor hem defne hanımda gözünün önünde olur aklın ewde kalmaz benimde şubatta bitecek 3.aylık süre.ayrıca yüzmek çokta ii gelecektir.
ohh iyi alıştırmışınız güzelim siz Defne hanımı rahat uyuyabiliyomusunuz o yanınızdayken açıldımı,düşermi,uyanırmı diye bizimki kesin düşer acayip hareketli çünkü...
spor işinde olur inşallah cnm
hadi iyi geceler tekrar kaçtım bende...
önce annemlerle balık yedik. daha doğrusu onlar balık,ben ekmekkaydirigubbakcemile3
şimdi evimize geldik,şööyle sere serpe bi oturalıma.s
annem beni yatırdı ama benim hiç uykum yokki:sm_confused: acaba biras şirinlik yapsam beni geri alır mı burdan??[/SIZE][/COLOR]
evet evet,işe yaradı! hemde elime bi tabak oyuncak verdi:lepi:[/SIZE][/COLOR]
oyuncaklar her tarafa dağılmış,bari yoğurtumu yeyim. aaaa ama bu bitmişşşakannehir
çok pis olmuşum,burnuma bile makarna girmiş! o neyse,annem öyle diyor! bide yıkattım kendimi iştekaydirigubbakcemile3
pijamaları da giydim,kesin yatıracak bunlar beni yine!:1no2: hepinize iyi uykular teyzoşlarra.s.
kızlar burada bişey sormak istiyorum sizlere aranızda meyve filesi kullanan varmı benim oğlum bizim yediğimiz meyvelerden istiyo bende haliyle korkuyorum kemirirken boğazına kaçar falan diye .meyve filesi almaya karar verdik meyveyi içine koyuyosun o içindeki fileden emiyo ben uygun gördüm sizce nasıl arkadşlar:1rolleyes:
günaydın herkese nasılsınız kızlar
herkese günaydın a.s.
bugün kızım 8. ayını doldurdu 9'a girdi hihoyyyt bir ayı daha devirdik. ne çabuk geçiyor günler.
günaydın kızlar ohhh çok şükür bugece kuzular uyudu tabi bende uyudum ....
şimdi kalktılar ....kahvaltı edeceğizzzzzzzz.....
ceren cnm maşallah yaa.....sizin kuzular örtü serip duruyolarmı yaaa
benimkiler o örtüyüde tabağıda alırrrrrr eevi talan ederler.....
ali sandalyenın arka tarafına asılıyorr sallanıyor velet yayamazın önde gideni bişey olduu
günaydınnn
iyiyim banucum Ahsen bugünlerde çok huysuzlaştı nesi var anlamadım hep kucak istiyor
yeri hiç sevmiyor 2 dk sonra bağırıyorokulla birlikte olunca yoruluyorum haliylee
sorma pınarcığımm yaa sormaaa
aliş tam bir felaket olduuu tammmm
bu nasıl bir eşkiya olacak
ömerin saçını yolan o
ömerin elinden oyuncağı alan o
ömerin sırtına çıkan o
ömeri kıskanan o
sinirden yerde cığlık atıp sesini kısan o
artık eşim acaba bu çocuk hiperaktifmi oldu
park yatağına asılıp sallanıyor yaa
cuma günü 9 ay kontorlümüz var gidince soracağım
çok sinirleniyor sinirden bağrıyoo
valla bebek için sakinleştiriici varsa isteyecem
Bak sen deliye ya yerim ben onu a.s. Zaten ikizlerden biri yaramaz biri sakin olur genelde. Sizede tam azgını düştü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sanırımm birde burda alişi halam çok şımartıyor yaaaaaa laelaelaelaelae
önce annemlerle balık yedik. daha doğrusu onlar balık,ben ekmekkaydirigubbakcemile3
şimdi evimize geldik,şööyle sere serpe bi oturalıma.s
annem beni yatırdı ama benim hiç uykum yokki:sm_confused: acaba biras şirinlik yapsam beni geri alır mı burdan??
evet evet,işe yaradı! hemde elime bi tabak oyuncak verdi:lepi:[/COLOR
oyuncaklar her tarafa dağılmış,bari yoğurtumu yeyim. aaaa ama bu bitmişşşakannehir
çok pis olmuşum,burnuma bile makarna girmiş! o neyse,annem öyle diyor! bide yıkattım kendimi iştekaydirigubbakcemile3
pijamaları da giydim,kesin yatıracak bunlar beni yine!:1no2: hepinize iyi uykular teyzoşlarra.s.
kızlar burada bişey sormak istiyorum sizlere aranızda meyve filesi kullanan varmı benim oğlum bizim yediğimiz meyvelerden istiyo bende haliyle korkuyorum kemirirken boğazına kaçar falan diye .meyve filesi almaya karar verdik meyveyi içine koyuyosun o içindeki fileden emiyo ben uygun gördüm sizce nasıl arkadşlar:1rolleyes:
günaydın herkese nasılsınız kızlar
herkese günaydın a.s.
bugün kızım 8. ayını doldurdu 9'a girdi hihoyyyt bir ayı daha devirdik. ne çabuk geçiyor günler.
günaydın kızlar ohhh çok şükür bugece kuzular uyudu tabi bende uyudum ....
ali sandalyenın arka tarafına asılıyorr sallanıyor velet yayamazın önde gideni bişey olduu
günaydınnn
sorma pınarcığımm yaa sormaaa
ömerin saçını yolan o
ömerin sırtına çıkan o
ömeri kıskanan o
bekliyorum resimleri canım. bu arada adın neydi senin? benim face'de kayıtlı mı?canım hiç resmini koymadım ben oğlumun resim koyma alışkanlığım yoktur malesef.facede bi ara vardı sonra gerialdım ama uygun bi zmanda mutlaka koyacağım sanada haber ederim oğluna baktığımda oğluma benzetiyorum.maşallah kuzularımıza.Allah kaderlerinide güzel yazar inş. :Saruboceq:
canım bende gördüm ama,meyve ordan çıkıp da gelene kadar,sanırım fileyi yer benim oğlum:))kızlar burada bişey sormak istiyorum sizlere aranızda meyve filesi kullanan varmı benim oğlum bizim yediğimiz meyvelerden istiyo bende haliyle korkuyorum kemirirken boğazına kaçar falan diye .meyve filesi almaya karar verdik meyveyi içine koyuyosun o içindeki fileden emiyo ben uygun gördüm sizce nasıl arkadşlar:1rolleyes:
amin canım çok sağol!ayşe'cim maşallah oğluşunaresimlerin hepsi birbirinden şeker. allah bütün kuzularımızı nazarlardan korusun :Saruboceq:
canım veriyorum bende balık. ama orda yemek istemedi. ama bir gün önce balık çorbası yapmıştım, 1 kase içti maşallah!Ayşecim oğluş çok tatlı maşallah,benimkini hayatta sırtüstü yatıramazsın ne güzel yatıyo seninki!!bide ben artık Dağhana ufak ufak balık veriyorum sende verseydin keşke siz balık yerken çocuğa ekmek yemek reva mı??lmaz:
sağol canım benim, mayıs bebelerinin hepsi de öyle:lepi:maşallah ayşecim çok şeker yerim ben onu ya
yok yahu,senin anlattıklarını okuyunca, benim oğluş bir kuzukaydirigubbakcemile3 sadece tabağı devirdi 10 kere filan. toplayıp geri verdim,sonra da kaldırıp yıkadukzemuszemusgünaydın kızlar ohhh çok şükür bugece kuzular uyudu tabi bende uyudum ....
amin canım. sağolasın!ayşe resimler çok güzel olmuş çok hoşuma gitti Allah uzun ömürler versin oğluşunaa
ayyy yüzmeyi bende çok severim!! keşke imkaınm olsa,hem en iyi zayıflama metodu,hemde çok zevkli!!kaydirigubbakcemile5Evet canım yüzmeyi de çok severim zaten. ınşallah Defdef'e bakabileceklerini söylerlerse çok iyi olucak a.s.
Hay maşallah oğluşuma pek tatlı olmuş. Makarnayı dün Defdef'de böyle yedi çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3
:
aliş'in maceraları!! film bu çocuk bekaydirigubbakcemile3sorma pınarcığımm yaa sormaaa
ömerin saçını yolan o
ömerin sırtına çıkan o
ömeri kıskanan o
yemiyoo,oyun oynuyo sıpakaydirigubbakcemile3OY maşallah ya ne tatlı allah nazardan saklasınŞeniz Makarnada yiyo Şeniz
hepinize günaydın!! öğlen oldu gerçi ama, son izin günlerimin keyfini sürüyorum işte:çok üzgünüm: ancak kalktık,oğluşuma kahvaltı,babasına öğle yemeği hazırladım. (ben orucum bugün) babamız yemeğe geldi,gitti. ortalığı toparladım. çamaşır-bulaşık derken bir de buraya bakıp işlereime geri gömülecemkaydirigubbakcemile3 bugün ev süpürüp silinecek. sonra da babamız okluldan gelince ben dışarı çıkacam. hepinize mutlu bir gün diliyoruma.s.
kızlar merhaba nasılsınız?? ayşecimm çok güzel çıkmışssınız benim için oğluşu öpp annesi.. birsencim ya ömer bayağı çektircek galiba:))