2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç resmini koymadım ben oğlumun resim koyma alışkanlığım yoktur malesef.facede bi ara vardı sonra gerialdım ama uygun bi zmanda mutlaka koyacağım sanada haber ederim oğluna baktığımda oğluma benzetiyorum.maşallah kuzularımıza.Allah kaderlerinide güzel yazar inş. :Saruboceq:

kızlar burada bişey sormak istiyorum sizlere aranızda meyve filesi kullanan varmı benim oğlum bizim yediğimiz meyvelerden istiyo bende haliyle korkuyorum kemirirken boğazına kaçar falan diye .meyve filesi almaya karar verdik meyveyi içine koyuyosun o içindeki fileden emiyo ben uygun gördüm sizce nasıl arkadşlar:1rolleyes:

bugün kızım 8. ayını doldurdu 9'a girdi hihoyyyt bir ayı daha devirdik. ne çabuk geçiyor günler.

bugün kızım 8. ayını doldurdu 9'a girdi hihoyyyt bir ayı daha devirdik. ne çabuk geçiyor günler.

günaydın canım ALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ GÜZEL GÜNLER GÖSTERSİN KIZINA.ewt zamn çok çabuk akıp gidiyor bizlerde bebişlerimizin büyüdüğünü gördükçe çok mutlu oluyoruz.opuyorumnanaktan

ayşe'cim maşallah oğluşuna resimlerin hepsi birbirinden şeker. allah bütün kuzularımızı nazarlardan korusun :Saruboceq:

günaydın canım ALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ GÜZEL GÜNLER GÖSTERSİN KIZINA.ewt zamn çok çabuk akıp gidiyor bizlerde bebişlerimizin büyüdüğünü gördükçe çok mutlu oluyoruz.opuyorumnanaktan

çok sağol canım. aynen öyle valla her gün yeni bişeyle bizi şaşırtıp mutlu ediyorlar. allah gülen yüzlerini hiç soldurmasın yavrularımızın opuyorumnanaktan

günaydın cnm kullanmadık ama bende almayı düşünüyorum aynen senin gibi korkuyorum bende çünkü,alıp kullanırsan bana da bilgi verirsen sevinirim..
günaydın herkese nasılsınız kızlar
günaydın cnm iyiyiz sağol sen nasılsın?kızlar nasıllar?
herkese günaydın a.s.

günaydına.s.

UOTE=simal06;10837716]günaydın banucum nasılsın kızların nasıllar gece hava çok soğuktu yaa bu kışı hayırlısıyla bi atlatsak.bende kalktım bakalım kahvaltımı yapıyorum oğluş uyuyor.[/QUOTE]

günaydın tatlım iyiyiz tatlım kızlarım anneannesinde akşama kadar çok özlüyorum sen nasılsın bebişin nasıl hava çok soğuk tatlım dikkat etmek gerek:)

herkese günaydın a.s.

günaydın canım sanada nasılsın

maşallah aynen öyle zaman çabuk geçiyor tatlımma.s.

Ayşecim oğluş çok tatlı maşallah,benimkini hayatta sırtüstü yatıramazsın ne güzel yatıyo seninki!!bide ben artık Dağhana ufak ufak balık veriyorum sende verseydin keşke siz balık yerken çocuğa ekmek yemek reva mı??lmaz:

ferdacım teşekkürler canım iyiyiz şükür bizde sen nasılsın

maşallah ayşecim çok şeker yerim ben onu ya

günaydın kızlar ohhh çok şükür bugece kuzular uyudu tabi bende uyudum ....
şimdi kalktılar ....kahvaltı edeceğizzzzzzzz.....

ceren cnm maşallah yaa.....sizin kuzular örtü serip duruyolarmı yaaa
benimkiler o örtüyüde tabağıda alırrrrrr eevi talan ederler.....

ali sandalyenın arka tarafına asılıyorr sallanıyor velet yayamazın önde gideni bişey olduu

ayşe resimler çok güzel olmuş çok hoşuma gitti Allah uzun ömürler versin oğluşunaa

UOTE=simal06;10837716]günaydın banucum nasılsın kızların nasıllar gece hava çok soğuktu yaa bu kışı hayırlısıyla bi atlatsak.bende kalktım bakalım kahvaltımı yapıyorum oğluş uyuyor.
ewt canım seni anlamaya çalışıyorum ben bikaç saatliğine dışarı çıktığımda bile özlüyorum paşayı.ama Allahtan annelerimiz var.bakıcı olduğunda daha çok aklın kalır.a.s.
günaydın tatlım iyiyiz tatlım kızlarım anneannesinde akşama kadar çok özlüyorum sen nasılsın bebişin nasıl hava çok soğuk tatlım dikkat etmek gerek:)

günaydın canım sanada nasılsın

maşallah aynen öyle zaman çabuk geçiyor tatlımma.s.[/QUOTE]

iyiyim banucum Ahsen bugünlerde çok huysuzlaştı nesi var anlamadım hep kucak istiyor
yeri hiç sevmiyor 2 dk sonra bağırıyorokulla birlikte olunca yoruluyorum haliylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…