önce annemlerle balık yedik. daha doğrusu onlar balık,ben ekmekkaydirigubbakcemile3
şimdi evimize geldik,şööyle sere serpe bi oturalıma.s
annem beni yatırdı ama benim hiç uykum yokki:sm_confused: acaba biras şirinlik yapsam beni geri alır mı burdan??
evet evet,işe yaradı! hemde elime bi tabak oyuncak verdi:lepi:
oyuncaklar her tarafa dağılmış,bari yoğurtumu yeyim. aaaa ama bu bitmişşşakannehir
çok pis olmuşum,burnuma bile makarna girmiş! o neyse,annem öyle diyor! bide yıkattım kendimi iştekaydirigubbakcemile3
pijamaları da giydim,kesin yatıracak bunlar beni yine!:1no2: hepinize iyi uykular teyzoşlarra.s.
günaydın herkese nasılsınız kızlar
bugün kızım 8. ayını doldurdu 9'a girdi hihoyyyt bir ayı daha devirdik. ne çabuk geçiyor günler.
günaydın canım ALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ GÜZEL GÜNLER GÖSTERSİN KIZINA.ewt zamn çok çabuk akıp gidiyor bizlerde bebişlerimizin büyüdüğünü gördükçe çok mutlu oluyoruz.opuyorumnanaktan
günaydın cnm kullanmadık ama bende almayı düşünüyorum aynen senin gibi korkuyorum bende çünkü,alıp kullanırsan bana da bilgi verirsen sevinirim..kızlar burada bişey sormak istiyorum sizlere aranızda meyve filesi kullanan varmı benim oğlum bizim yediğimiz meyvelerden istiyo bende haliyle korkuyorum kemirirken boğazına kaçar falan diye .meyve filesi almaya karar verdik meyveyi içine koyuyosun o içindeki fileden emiyo ben uygun gördüm sizce nasıl arkadşlar:1rolleyes:
günaydın cnm iyiyiz sağol sen nasılsın?kızlar nasıllar?günaydın herkese nasılsınız kızlar
herkese günaydın a.s.
herkese günaydın a.s.
bugün kızım 8. ayını doldurdu 9'a girdi hihoyyyt bir ayı daha devirdik. ne çabuk geçiyor günler.
önce annemlerle balık yedik. daha doğrusu onlar balık,ben ekmekkaydirigubbakcemile3
şimdi evimize geldik,şööyle sere serpe bi oturalıma.s
annem beni yatırdı ama benim hiç uykum yokki:sm_confused: acaba biras şirinlik yapsam beni geri alır mı burdan??
evet evet,işe yaradı! hemde elime bi tabak oyuncak verdi:lepi:
oyuncaklar her tarafa dağılmış,bari yoğurtumu yeyim. aaaa ama bu bitmişşşakannehir
çok pis olmuşum,burnuma bile makarna girmiş! o neyse,annem öyle diyor! bide yıkattım kendimi iştekaydirigubbakcemile3
pijamaları da giydim,kesin yatıracak bunlar beni yine!:1no2: hepinize iyi uykular teyzoşlarra.s.
günaydınnn
günaydın cnm kullanmadık ama bende almayı düşünüyorum aynen senin gibi korkuyorum bende çünkü,alıp kullanırsan bana da bilgi verirsen sevinirim..
Ferdacım düngece siparişini verdik kullanışı olduğunu düşündük inş. işimize yarar.:hulya:
günaydın cnm iyiyiz sağol sen nasılsın?kızlar nasıllar?
günaydına.s.
ewt canım seni anlamaya çalışıyorum ben bikaç saatliğine dışarı çıktığımda bile özlüyorum paşayı.ama Allahtan annelerimiz var.bakıcı olduğunda daha çok aklın kalır.a.s.UOTE=simal06;10837716]günaydın banucum nasılsın kızların nasıllar gece hava çok soğuktu yaa bu kışı hayırlısıyla bi atlatsak.bende kalktım bakalım kahvaltımı yapıyorum oğluş uyuyor.