burcu canım çokgüzel olmuşsun.güle güle kullan saçını.opuyorumnanaktan
Cnmmm hoşgeldin, kuzucum kıyafetlerini güle güle kulllansın inş. yalnız ne kadar ucuza bulmuşsun ya çok iyi olmuş, ben yılbaşı günü kağana tanesi 10 liradan aldım....((
Defnoşuma afiyet olsun güm güm güpletsin mamaları yarasın :)))
İnş senin akıntı olayıda spiralden değildir ya... bi daha tak çıkar olayı olmasında...
güle güle kullan yeni saçlarını canım. eminim çok yakışmıştır.
bu arada evet avatardaki ceylin. yılbaşı gecesi çektiğim resimlerden biri. büyük hallerini bebişlerin fotoğraflarının olduğu topikte görebilirsin opuyorumnanaktan
maşallah defdef'e. yakında yürüyecek demek ki.
ciclerini de güle güle giysin prenses.
canım umarım senin kültür sonucunda da bişey çıkmaz. spirali çıkarmak zorunda kalmazsın :Saruboceq:
geçmiş olsun pınarcım,unmarım bişey çıkmaz..
maşallah defneye zaten belli çok tombikleşmiş..Dağhan da salı günü 8350 çıktı iyi dedi doktorumuz bizde başlıyoruz bakliyat makarna pilav..yerse tabii...mother care de bende gördüm o badileri alıcam çok hesaplı küçükken almıştım dağhana askılı ve kısa kollusunu şimdiye kadar giydi..yerleride çok güzel..
burcu güle güle kullan saçlarını,bende sarıdan kahveye döndüm yıllardın sıkılmıştım artık..çok da memnun kaldım gençleştim :))
bizde oğlumla hastayız burnumuz akıp duruyor,,yavrum uyuyamıyor bile..ilaca başladım,spreyide çok zor sıktırıyor...kısa zamanda iyileşiriz inşallah..
Pınarcım çekildik cnm :)))) bakalm beğenecekmisiniz :))))a.s.zemuszemus
Kızlar bu arada 2 gün kağana sütümü emdirmicem sağıp atıcam , deepfreezede önceden sağdığım sütlerim vardı onlardan vericem, ne olur ne olmaz, hem kuaför cilada attı saçıma saç derisine değdi yani...
maşallah defneye ne tatlı olmuş,mis gibi kokuyodur şimdi kokla annesi..
burcu saçların çok güzel olmuş şekerim:)) bende inşallah sömestr'de yaptırıcam. röfleden döneli 5 yıl oluyor,nişanlıydım. özledim:))
ferdacım geçmiş olsun tatlım dağhanıma da sanada!
pınar cicileriniz hayırlı olsun,defnoşuma da sıhhatler olsun:))
Tüm teyzoşlarımın ve kardeşlerimin yeni yılını kutluyoruz annemle birlikte. İnşallah 2010 hepinize gönlünüzden geçen şeyleri verir. Banada bol bol süt versin yeni yıl kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Öptüm hepinizi kocaman a.s.
(Siboş teyzemede bu güzel yılbaşı elbisesi için çok tşk ederim. Nişanlım Yağız'ı öp benim için opuyorumnanaktan)
Taptaze fırından yeni çıkmış çıtır çıtır bir yılın sabahından hepinize günaydın dostlarım :))))
Dün akşam yeni yıla eşim oğlum ve ben sıcacık yuvamızda girdik bence yeni gelen yıla bundan daha güzel bi başlangıç olamazdı,ve tabiki kağaniş saat tam 12de emiyodu :))) gündüz vakti gezip oğlumuza oyuncaklar aldık , sonra eve geldik ,yemek hazırlayıp yemeğimizi yedik , sonra oğlumuzu süsledik ve yeni oyuncakları ile nasıl oynayacağını gösterdik, sonrada beraber oynadık :))))))
Zaman zamanda şarkılara eşlik edip kağana şarkıyla dansetmeyi öğretmeye çalıştık :)))))
işte size bizim yeni yılımızdan bir kaç kare :
Kağanişe oyuncak aldığımız mağazadaki noel babişide pek beğendik :))))[
veeeeee tabikide yeni yıl kağanı :))))
Yeni yılın ilk gününde tüm bacılarıma ve kuzularıma günaydınnnnnn a.s.
Akşam 1,30 gibi yatıp sabah 9,30'da kalkınca biraz uykusuz hissediyorum kendimi ama enerjik olmam lazım malum yılın ilk günü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kahvaltımızı ettik, kızımı uyuttum, eşimde cuma namazına gitti. Bende o gelene kadar size bakayım sonrada evi toparlayayım dedi.
Bu arada kızım yeni yılı yeni dişiyle karşıladı :lepi: Üst sağ ön gözüktü. Solda gelmek üzere belli alkisalkisalkis Vampir diye dalga geçince kuzumda çıkarayımda kurtulayım bari dedi sanırım kaydirigubbakcemile3
Burcu çok tşk ederim canım a.s.
Kağan ve siz harika çıkmışsınız ne güzel a.s. Bizde ailecek geçirmekten çok memnun olduk. Eşim zaten 9 gibi geldi. Çok yorgundu. Yemeğimizi yedik. Sonra kızımızı da yanımıza alıp yerde hem oynadık hem tv izledik. Defdef en son 23:30 gibi uyudu. Bizde yeni yıla girerken gittik kızımızın yanına yattık. 5 dk öyle durduk. Sanırım bütün yıl uyuyacağız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar cumburlop diye girdim iyi ve mutlu seneler diliyorumm..
esra teyzemizden hediyelerimizi aldık defneye şirin polar bir battaniye banada çok şık bir şal yollamış sagolsun :))çok teşekkür ederiz...
Kızlarrrrr sarışın oldum :)))) platin röfle yatırdım :))))
ben geldim ama kimseciklerde yok...
İyi akşamlar kızlar a.s.
Dün alışveriş için evden bi çıktık bugün girdik kaydirigubbakcemile3 Defdef'ime kısa ve uzun kollu çıtçıtlı badiler ve pijama takımları aldım ama tam oldu yarın gidip bir büyüğü ile değiştireceğim. Bu arada Mothercare'den aldım. İndirime girmiş badiler. 7'li kısa kollular 32, 7'li uzun kollular 35 olmuş. Tavsiye ederim a.s.
Ordan Defdef'i kayınvalideme bırakıp eşimle dışarı çıktık. Geç gelince hadi uyandırmayalım kuzumu diye kaldık orda. Bugünde kontrollerimiz vardı.
Kuzum 354 gr almış bu ay. Doktor çok hareketli ve 1 ayda 6 diş çıkardığı için az almış dedi. 9350 olmuş. Çok iyi kilosu, fazlasına gerek yok dedi. Boyuda 73 cm olmuş. Veee 6.dişinide çıkardı bugün kuzum zemuszemus Hareketlerini, çevikliğini falan çok beğendi. 1 aya kalmaz yürür dedi alkisalkisalkis
Bu ayda makarna, pilav ve bakliyatlara başlıyoruz. Makarna ve pilavı pişir ister ez ister blenderdan geçir yoğurtla ver dedi. Nohutuda et ile haşla blenderdan geçir dedi. Günde bir öğün ya çorba, ya bakliyat yada makarna-pilav yiyecekmiş artık. Balık-tavuk yada et ekle mutlaka her yemeğine dedi a.s
Bu arada kuzum bugün 1 kase içine ekmek ufalanmış sebze çorbası yedi. Alışıyo artık sebzeye demekki. Pütürlüyüde güp güp yuttu valla. Çok sevindim hihoyyyt
Benimde kontrolüm vardı. Akıntım vardı biraz :kedi: Kültür aldı. Salı günü sonucu çıkacak. Umarım spiralden değildir dedi. İnşallah değildir ya :çok üzgünüm:
Sonrada eve geldik. Yemek yedik. Akşam yemeğini koydum ocağa. Eşimde Defdef'i uyutmuş o arada. Şimdi ütü yapmam lazım ama halim kalmadı. Bitireyimde yarın kahvaltı sonrası temizlik yaparım. Sonra yine dışarı çıkarsak evim pis kalmasın a.s
Ay çenem düştü beee :kedi:
Pınarcım çekildik cnm :)))) bakalm beğenecekmisiniz :))))a.s.zemuszemus
Bende 2 saatten fazla ütü yaptım akannehir Yarısı Defdef kuzumun du. Bu kız bizden çok çamaşır çıkarıyor valla. Kirli torbası yine doldu bile akannehir
Sonra girdim duşumu aldım. Defdef'im uyandı. Babası ile onu yıkadık. Hepimiz mamalarımızı yedik. Onlar baba-kız oynuyorlar. Bende dinlenmeye çekildim. Ütülediklerimi kaldırıcam biraz dinleneyim de akannehir
Kızımın size selamı var opuyorumnanaktan
Yıkandım teyzoşlarım beni koklayabilirsiniz opuyorumnanaktan
Ay bide saçımı taradım harika oldum yahuuuuu opuyorumnanaktan
Ya bu Defdef çok fena oldu cadı ya. Uykusuzluktan bayılacak ama bizim yatağa yatmadan uyumuyor. Aldım yatağa gittim. Emzirdim 5 dk'da küt bayıldı. Şimdi geniş geniş yatıyor kaydirigubbakcemile3
Ay sen ne şekersin ya maşallh allah sana bol bol süt versin fıstıkkopuyorumnanaktan
Oy oy hayırlı olsun yeni diş sağlıkla kullansın fıstıkkŞeniz
Canım hayırlı olsun Defdefin cicileri a.s.
Sana da geçmiş olsun canım inşallah bi sorun çıkmaza.s.
Gene bu defne ortalığı yakıyo sıhhatler olsunnopuyorumnanaktan
İyi uykular kuzuyaa.s.
Aaaa bu ne sesszilik beee erken unuttunuz burayı heeeeklava: