2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada 2 gün kağana sütümü emdirmicem sağıp atıcam , deepfreezede önceden sağdığım sütlerim vardı onlardan vericem, ne olur ne olmaz, hem kuaför cilada attı saçıma saç derisine değdi yani...

Son düzenleme:
kimse yok yaaa sıkıldım pöff gelin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sağolasın canım inşallah spiral değildir üzülürüm valla :çok üzgünüm:

Valla çok iyi denk geldim. Bi baktım indirim var. Ben doğduğundan beri hep Mothercare kullanıyorum Defdef'in badilerini. O kadar yıkanmaya, leke çözücüye girmesine rağmen ne bir eskime, ne yıpranma oldu. Çok memnunum a.s

Sağolasın canım inşallah sadece mantardır. Spiral olmasın :Saruboceq:

Tşk ederim canım. Benim kuzu çok atak ya hiç durmuyor valla kaydirigubbakcemile3

Saüolasın canım a.s.

Dağhan'ıma da maşallah a.s. Al canım al kaçırma indirimi çok uygun oluyor böyle zamanlarda a.s.

Çok da geçmiş olsun ya aman inşallah en kısa sürede iyileşirsiniz a.s.

Pınarcım çekildik cnm :)))) bakalm beğenecekmisiniz :))))a.s.zemuszemus

Ooooo tek kelime ile harika olmuş tatlım inan bayıldım çok yakışmış valla a.s.

İyi yaparsın canım ne olur ne olmaz a.s.

Bende 2 saatten fazla ütü yaptım akannehir Yarısı Defdef kuzumun du. Bu kız bizden çok çamaşır çıkarıyor valla. Kirli torbası yine doldu bile akannehir

Sonra girdim duşumu aldım. Defdef'im uyandı. Babası ile onu yıkadık. Hepimiz mamalarımızı yedik. Onlar baba-kız oynuyorlar. Bende dinlenmeye çekildim. Ütülediklerimi kaldırıcam biraz dinleneyim de akannehir

Kızımın size selamı var opuyorumnanaktan

Yıkandım teyzoşlarım beni koklayabilirsiniz opuyorumnanaktan

Ay bide saçımı taradım harika oldum yahuuuuu opuyorumnanaktan

maşallah defneye ne tatlı olmuş,mis gibi kokuyodur şimdi kokla annesi..

burcu saçların çok güzel olmuş şekerim:)) bende inşallah sömestr'de yaptırıcam. röfleden döneli 5 yıl oluyor,nişanlıydım. özledim:))

ferdacım geçmiş olsun tatlım dağhanıma da sanada!

pınar cicileriniz hayırlı olsun,defnoşuma da sıhhatler olsun:))

Sağolasın canım benim muckkkk opuyorumnanaktan

Ya bu Defdef çok fena oldu cadı ya. Uykusuzluktan bayılacak ama bizim yatağa yatmadan uyumuyor. Aldım yatağa gittim. Emzirdim 5 dk'da küt bayıldı. Şimdi geniş geniş yatıyor kaydirigubbakcemile3

Ay sen ne şekersin ya maşallh allah sana bol bol süt versin fıstıkkopuyorumnanaktan

Yeni yıl Kağanı na maşallah yerim seni yawŞeniz Oyuncaklarıda güle güle kullansın

Yılbaşı masanızda lezzetli görünüyo afiyet olsuna.s.

Oy oy hayırlı olsun yeni diş sağlıkla kullansın fıstıkkŞeniz

kızlar cumburlop diye girdim iyi ve mutlu seneler diliyorumm..

esra teyzemizden hediyelerimizi aldık defneye şirin polar bir battaniye banada çok şık bir şal yollamış sagolsun :))çok teşekkür ederiz...

Güle güle kullanın hediyelerinizia.s.

Kızlarrrrr sarışın oldum :)))) platin röfle yatırdım :))))
ben geldim ama kimseciklerde yok...

Burcuuu saçın çok yakışmış güle güle kullanopuyorumnanaktan

Canım hayırlı olsun Defdefin cicileri a.s.

Sana da geçmiş olsun canım inşallah bi sorun çıkmaza.s.

Pınarcım çekildik cnm :)))) bakalm beğenecekmisiniz :))))a.s.zemuszemus

Çok şekersiniz maşşallah ya a.s.

Gene bu defne ortalığı yakıyo sıhhatler olsunnopuyorumnanaktan

Ya bu Defdef çok fena oldu cadı ya. Uykusuzluktan bayılacak ama bizim yatağa yatmadan uyumuyor. Aldım yatağa gittim. Emzirdim 5 dk'da küt bayıldı. Şimdi geniş geniş yatıyor kaydirigubbakcemile3

İyi uykular kuzuyaa.s.

Herkese iyi geceler a.s.

bizde bugün dışardaydık çok yorulduk kuzu uyudu hemen yatayım

Sağolasın canım a.s.

Günaydınlar iyi pazarlar bacılar a.s.

Bizde kızımla uyandık şimdi. Babamız biraz daha uyusun diye salona geldik. Defdef Show tv'nin reklamlarına bayıldığı için onu izliyor bende size günaydın diyeyim dedim a.s.

Kocişin kalkmaya niyeti yok gibi ben Defdef'imin kahvaltısını hazırlayayım bari acıkmıştır kuzum a.s.

Aaaa bu ne sesszilik beee erken unuttunuz burayı heeee klava:

iyi pazarlar..

kızım aygımda öglen uykusuna geçti :) 1,5saat kesin uyur bende o arada aşagı pazara inerim budefa kocişim evde uyansada o bakar... gelinncede eşimin ark.davetliyiz başakşehire gidicez biraz acele etmem lazımmm

birsen dün beiz oralarda dolandık ama ne yalan diyimben seni unuttum bacım valla:kedi: zaten acayip kalabalıktı ve çok büyük eşimin ark. orda çalışıyomuş onunla buluşana kadar ben kayışı kopardım:bbo: fazla kalmadık zaten e-bebektan bişiler aldım bu arada e bebek çok ama çokk kazıkkk bazı fiyatları karşılaştırdım püfff uçurum var aman ha mamaları oaradan almayın kızlar aralarında çok fark varr çok kızdımm neysem ben kaçtım bye

günaydın arkadaşlar;ii pazarlar.bugün hava yağmurlu ve karanlık gündüz olmasına rağmen ışıkları yaktık.oğlumun uyku düzeni yoluna girmeye başladı aman maşallah diyeyim:nazar
: babymix yoğurdunu yedi şimdide davuluyla oynuyor bende yarın sporua başlıycam tabi inş. artık ben bile inanmıyorum çünkü herseferinde işim çıktı.spora kaydımı yaptıralı 1.5 ay oldu toplasam 4 defa gitmişimdir.bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…