Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi pazarlar..
kızım aygımda öglen uykusuna geçti :) 1,5saat kesin uyur bende o arada aşagı pazara inerim budefa kocişim evde uyansada o bakar... gelinncede eşimin ark.davetliyiz başakşehire gidicez biraz acele etmem lazımmm
birsen dün beiz oralarda dolandık ama ne yalan diyimben seni unuttum bacım valla:kedi: zaten acayip kalabalıktı ve çok büyük eşimin ark. orda çalışıyomuş onunla buluşana kadar ben kayışı kopardım:bbo: fazla kalmadık zaten e-bebektan bişiler aldım bu arada e bebek çok ama çokk kazıkkk bazı fiyatları karşılaştırdım püfff uçurum var aman ha mamaları oaradan almayın kızlar aralarında çok fark varr çok kızdımm neysem ben kaçtım bye
günaydın arkadaşlar;ii pazarlar.bugün hava yağmurlu ve karanlık gündüz olmasına rağmen ışıkları yaktık.oğlumun uyku düzeni yoluna girmeye başladı aman maşallah diyeyim:nazar
: babymix yoğurdunu yedi şimdide davuluyla oynuyor bende yarın sporua başlıycam tabi inş. artık ben bile inanmıyorum çünkü herseferinde işim çıktı.spora kaydımı yaptıralı 1.5 ay oldu toplasam 4 defa gitmişimdir.bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.
nurten cnm biz zaten gelemedik kuzum
bugün gittik evet e bebekte mamalar çok pahalııı
mamaya o kadar koyuyorsa diğerlere ne kouyor acabaaa
biz bugün alışverişe gittik mama vs.aldık eve geldik
çocukları yıkadım.kendim yıkandımmm......yemek yedik bakimm didimmmm
slm kızlar... ya ben bi girip bi kayboluyorum... evi işi doruk u ve burayı aynı anda idare edemiyorum yaaa. beceriksizim galiba biraz... siz nasıl yapıyosunuz imreniyorum size...
akşam misafirim vardı, bugün de gezmedeydim oğluşla. ama çok uyuşuğum ama bugünlerde.zorrrla kaldırıyorum popoyu:kedi: 1 haftadır doğum kontrol hapına başladım, ondan olabilir mi kızlar??
arkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız
İyi Akşamlar Kızlar,
Ben cumartesı sabahı anneme bir gıttım az önce geldim eve.Haftasonu tetılı guzeldı yanı kocışle 10 a kadar uyuduk bu sabah annemler Boray la 6 da kalkmışlar.Abımler,kuzenler,yeğenler bolca vakıt gecırdık.Salı yıne mısafırım geliyor.Yarın hazırlık yapıcam.
Kılo için tesekkur ederim canlarım.Valla ben 60 la hamıle kalmıştım sımdı 55 kıloyum.Esım zombı dıyor ama ben cok memnunum.Nurten sende verirsin cıcım takma kafana.Zaten aynı kılodayız ayol.
Burcum harıka olmuşsun.Valla bayıldım gule gule kullan canım.
Pınarcım masallah defneye 1 aya yurur mu inanmıyorum ya.Ekmeğinide yemeye başlamış.Hersey vakıt,saat canım.Biz bosuna sıkılıyoruz.Sende de bırsey cıkmaz umarım.Ya bende taktırıcam ama bı fırsat bulamadım kı.
Dünür naber cıcım.
Ferda cok gecmış olsun arkadasım.Yarın foto koyarım sıze inşallah.Umarım hemen iyileşirsiniz.
İncihan seni tebrik ediyorum 55 olmuşsun yeter ama artık verme bence süpersin bu arada ben de 55.500 üm kız iki dünür fındık kurdu gibi olduk be.Damadım iyi sanırım kız onların ikiside haylazlar napalım sabredicez.
Pınar maşallah kız Defnoşa bizde diş miş yok hala sinir durumdayım.
Burcu fotoları gördüm çok eğlenmişsiniz.Bu rada saçlar süper çok yakışmış bu renk havalı olmuş
Minju hoşgeldin kız.Bigudi nasılsın tatlım
İlgin senide görelim yakında bende ekliycem.
Aysun yok bu ara nerdeki
Artık onlar ortda buluşurlar napalım.kız bunlar huysuzluğu annelere unutma.Maşallah ya emekliycek demek süper biz biraz korkağız galiba benimki sürünmüyorki yürüsün bu kız çok üşengeççıktı çok.Ama yürüteçte badanaj yapıyor sanki araba nasıl kızsa....Esra sağol canım.Valla 2 daha gitsin sonra yemek şölenı yapıcam kendıme.İçim kurudu ot yemekten.
Damatında iyi valla.Uyuttum az önce.Cok piskopat sadece gözünüzü korkutmıyayım ama.Turkızın işi var.
Emeklemeye calışıyor ama gerı gerı suanda.1-2 Haftaya tutamam heralde artık.4 tanede dişimiz var.
Sen neden takıyosun dış olayını.Gec cıkanlar daha sağlam olurmuş.Hem vaktı gecmış değil ki canım.Elbet cıkıcak.
güle güle kullanın sizde.İhtiyaç hiç bitmiyor.Bu arada nargileeler falan hayranım sana iyi vakit ayırıyorsun.Dünür GÜLHAN kız kalk gidelim bizde kız gezmeye.Valla Defnoş heralde en erken emekleyen yürüyen koşan kız ünvanları alıyor hep.Maşallah valla.Öp benim için.İyi pazarlar canım a.s.
Kız niye ya ben hep e-bebekten alıyorum. Hatta Hipplerde 3 alıyosun 2 ödüyosun. İyide puan birikiyor e-bebk kartında falan. Orası mı farklıydı acaba :uhm:
Hadi sporun hayırlı olsun tatlım. Ben acaip sarkıttım bu aralar :kedi: Yani gidiyorum ama öylesine :kedi:
Selam canım nasıl oldun a.s.
Kız fırsat buldukça gir işte. Valla ben mutfakta yemek yaparken bile cepten giriyorum kaydirigubbakcemile3
Olabilir canım ya bünyene ağırlık yaptı belki :uhm:
Selam canım a.s.
Ohhh güzel bi hafta sonu geçirmişsin tatlım sevindim a.s.
Eşin zombimi diyor ay ne güzel benimki tosunum diye seviyor beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Defdef'e gelince, valla bir süredir ellerini bırakınca 5-6 sn ayakta duruyor. Tek elinden tut seninle yürüyor falan. Sırtını koltuğa yaslıyorum gel kızım diyorum adım atıyor ama tutunmak istiyor hemen. Doktor yakın başlar dedi bakalım CADIARZU
Dediğin gibi herşey vakitli çok takmamak lazım a.s.
Sağolasın canım a.s. Kız takma kafana elbet çıkacak boşver. Benim kızın her işi ters ya aceleci kaydirigubbakcemile3
Cicilerinizi de güle güle kullanın a.s.
kız velileride mi geziyorsun maşallahselam kızlar ben bu ara sürekli annemdeyim o yüzden giremiyorum
ablam geldi annemlerde kalalım mı dedi e hadi kaldık hep birlikte olalım diye ama bu hafta evdeyim inşallah
cuma günü gezmeye gittik sabahtan veli ziyareti akşam bi arkadaş cumartesi düğüne gittik Ahsen masanın üstünde oynadı zilli bir sallanıyor şarkılarda göreceksiniz vakit bulyrsam faceye ekliycem:))
gittiğimiz düğün eşimin ailesinindi çok gergindi kimse kimseyle konuşmuyor aman allahım barut gibiydi bi ateş eksikti neyse atlattık şükür
bugünde annemle başbaşa keyif yaptık akşam eve geldim Ahsen uyudu bende yatağın ısınmasını bekliyorum elektrikli battaniyeyi yaktım:)))
sizi seviyorum bu arada iyi geceler
of ya valla üzülmüştüm unuttum diye iyi olmuş hehe.. herşey pahalı kız emzik kutusuyla kaşık aldım tanesi 8tlden lazımdı alınmış oldu..nurten cnm biz zaten gelemedik kuzum
bugün gittik evet e bebekte mamalar çok pahalııı
mamaya o kadar koyuyorsa diğerlere ne kouyor acabaaa
biz bugün alışverişe gittik mama vs.aldık eve geldik
çocukları yıkadım.kendim yıkandımmm......yemek yedik bakimm didimmmm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3slm kızlar... ya ben bi girip bi kayboluyorum... evi işi doruk u ve burayı aynı anda idare edemiyorum yaaa. beceriksizim galiba biraz... siz nasıl yapıyosunuz imreniyorum size...
canım hiiç bilemicemki kullanmadım d.k.hapı:1no2: geçmiş olsunakşam misafirim vardı, bugün de gezmedeydim oğluşla. ama çok uyuşuğum ama bugünlerde.zorrrla kaldırıyorum popoyu:kedi: 1 haftadır doğum kontrol hapına başladım, ondan olabilir mi kızlar??
slm tatlımnasılsına.s.Kızlar selam herkesin yeni yılı kutlu olsun
Kaçgündür giriyorum ama site açılmadı bi türlü anlamadım bu kulübü yav....
Melek Aslı yani Siribron la hediyeleştik kızıma çok güzel bi elbise ve bana da 2 küpe yollamış.Çok beğendik teşekkürler Pc sini eşi üstüne oturup kırmışdelikafaduldenbu sebeple giremiyormuş.Fotolarını ekliycem malum ben hala şu aygıtı bulamadım nereye soktum anlamıyorum ya...........
kızımla dün gezdik biraz bu ara sık çıkarıyorum inşallah üşütmem.Sizler nasılsınız bakalım?Hatiş selam vermiş ama kimse olmayınca çıkmış galiba...
Birso, Cerencim,Mimesra ve KNK varmış sanırım onlarda yok bi ben varım yaghu
ohhh iyi yapmışsın cicim uyku gibisi yokkzemuszemusıyi Akşamlar Kızlar,
Ben cumartesı sabahı anneme bir gıttım az önce geldim eve.Haftasonu tetılı guzeldı yanı kocışle 10 a kadar uyuduk bu sabah annemler Boray la 6 da kalkmışlar.Abımler,kuzenler,yeğenler bolca vakıt gecırdık.Salı yıne mısafırım geliyor.Yarın hazırlık yapıcam.
Kılo için tesekkur ederim canlarım.Valla ben 60 la hamıle kalmıştım sımdı 55 kıloyum.Esım zombı dıyor ama ben cok memnunum.Nurten sende verirsin cıcım takma kafana.Zaten aynı kılodayız ayol.
Burcum harıka olmuşsun.Valla bayıldım gule gule kullan canım.
Pınarcım masallah defneye 1 aya yurur mu inanmıyorum ya.Ekmeğinide yemeye başlamış.Hersey vakıt,saat canım.Biz bosuna sıkılıyoruz.Sende de bırsey cıkmaz umarım.Ya bende taktırıcam ama bı fırsat bulamadım kı.
Dünür naber cıcım.
Ferda cok gecmış olsun arkadasım.Yarın foto koyarım sıze inşallah.Umarım hemen iyileşirsiniz.
valla bilemiyorum fiyat farkı olabilir ama bu kadar olamaz heralde kaydirigubbakcemile3 her aradıgın burda var diye kaydırıyolar arada.. orada promasyonları takip edersen karlı olursun bukadar.. hip ben hiç görmedim oarada.. senin aldıgın iyiymiş.a.s.ıyi pazarlar canım a.s.
Kız niye ya ben hep e-bebekten alıyorum. Hatta Hipplerde 3 alıyosun 2 ödüyosun. ıyide puan birikiyor e-bebk kartında falan. Orası mı farklıydı acaba :uhm:
Hadi sporun hayırlı olsun tatlım. Ben acaip sarkıttım bu aralar :kedi: Yani gidiyorum ama öylesine :kedi:
Selam canım nasıl oldun a.s.
Kız fırsat buldukça gir işte. Valla ben mutfakta yemek yaparken bile cepten giriyorum kaydirigubbakcemile3
Olabilir canım ya bünyene ağırlık yaptı belki :uhm:
Selam canım a.s.
Ohhh güzel bi hafta sonu geçirmişsin tatlım sevindim a.s.
Eşin zombimi diyor ay ne güzel benimki tosunum diye seviyor beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Defdef'e gelince, valla bir süredir ellerini bırakınca 5-6 sn ayakta duruyor. Tek elinden tut seninle yürüyor falan. Sırtını koltuğa yaslıyorum gel kızım diyorum adım atıyor ama tutunmak istiyor hemen. Doktor yakın başlar dedi bakalım CADIARZU
Dediğin gibi herşey vakitli çok takmamak lazım a.s.
Sağolasın canım a.s. Kız takma kafana elbet çıkacak boşver. Benim kızın her işi ters ya aceleci kaydirigubbakcemile3
Cicilerinizi de güle güle kullanın a.s.
selam kızlar ben bu ara sürekli annemdeyim o yüzden giremiyorum
ablam geldi annemlerde kalalım mı dedi e hadi kaldık hep birlikte olalım diye ama bu hafta evdeyim inşallah
cuma günü gezmeye gittik sabahtan veli ziyareti akşam bi arkadaş cumartesi düğüne gittik Ahsen masanın üstünde oynadı zilli bir sallanıyor şarkılarda göreceksiniz vakit bulyrsam faceye ekliycem:))
gittiğimiz düğün eşimin ailesinindi çok gergindi kimse kimseyle konuşmuyor aman allahım barut gibiydi bi ateş eksikti neyse atlattık şükür
bugünde annemle başbaşa keyif yaptık akşam eve geldim Ahsen uyudu bende yatağın ısınmasını bekliyorum elektrikli battaniyeyi yaktım:)))
sizi seviyorum bu arada iyi geceler
evet canım 40 öğrencim var 30 unu gezdim 10 tanesi kaldı öğrencileri ortamlarında görmek ailevi sorunlarını birebir dinlemek daha iyi oluyor çocuğa ona göre davranabiliyorumArtık onlar ortda buluşurlar napalım.kız bunlar huysuzluğu annelere unutma.Maşallah ya emekliycek demek süper biz biraz korkağız galiba benimki sürünmüyorki yürüsün bu kız çok üşengeççıktı çok.Ama yürüteçte badanaj yapıyor sanki araba nasıl kızsa....
güle güle kullanın sizde.İhtiyaç hiç bitmiyor.Bu arada nargileeler falan hayranım sana iyi vakit ayırıyorsun.Dünür GÜLHAN kız kalk gidelim bizde kız gezmeye.Valla Defnoş heralde en erken emekleyen yürüyen koşan kız ünvanları alıyor hep.Maşallah valla.Öp benim için.
kız velileride mi geziyorsun maşallah
Döktürdünüz demek benim adam hayatta götürmez düğüne bizim kızı 13 Şubatta bizimde düğün var kınaya gidicem annem bakacak o akşam nikahada giderim akşam yemekli eğlenceye gidemiycem.Türkiz durmaz diyor bizizmki gittikmi ki sanki biliyor.....
Aman insan içine girerizde kızını yerler sonra ne adam benimki ya.......
Gez valla döktür tatlım alıştır herşeye ben sonra çok çekicem biliyorum.
of ya valla üzülmüştüm unuttum diye iyi olmuş hehe.. herşey pahalı kız emzik kutusuyla kaşık aldım tanesi 8tlden lazımdı alınmış oldu..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım hiiç bilemicemki kullanmadım d.k.hapı:1no2: geçmiş olsun
slm tatlımnasılsına.s.
ohhh iyi yapmışsın cicim uyku gibisi yokkzemuszemus
valla bilemiyorum fiyat farkı olabilir ama bu kadar olamaz heralde kaydirigubbakcemile3 her aradıgın burda var diye kaydırıyolar arada.. orada promasyonları takip edersen karlı olursun bukadar.. hip ben hiç görmedim oarada.. senin aldıgın iyiymiş.a.s.
ohh hanıma bak özledik beee dügün meselesi fena olmuş bende bilirim öyle ortamları.. ama sorsan hepsi haklı, hepsi havacı dimi bırrrrrrr..
İncihan seni tebrik ediyorum 55 olmuşsun yeter ama artık verme bence süpersin bu arada ben de 55.500 üm kız iki dünür fındık kurdu gibi olduk be.Damadım iyi sanırım kız onların ikiside haylazlar napalım sabredicez.
Pınar maşallah kız Defnoşa bizde diş miş yok hala sinir durumdayım.
Burcu fotoları gördüm çok eğlenmişsiniz.Bu rada saçlar süper çok yakışmış bu renk havalı olmuş
Minju hoşgeldin kız.Bigudi nasılsın tatlım
İlgin senide görelim yakında bende ekliycem.
Aysun yok bu ara nerdeki