2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar sabah 4 den beri böüm pörçük uykuylayım
gece ali kalktı mama verdim...uyumuyor en sonunda babasına verdim...
ömer ağladı o arada ona mama yaptım yedirdimyanımda uyudu
ama ali uyumuyor...sonra omzumda biraz uyuttum yatağa attım tam uyuyacam dalıyorum ali ağlıyo
yataktan hızlı kalktımki başım dönmeye başladı...eşime verdim yattım sonra uyumuş hemen
sanırım gece mama içerken gazı oluyor eşşeğinn ondan bağrıyoo tam uykumun en güsel yerinde ömer ağlıyoo
onu annem aldı ..ali başladııııııııııııı uyumadım..........bide çok fena oldular ali ömerin saçını çekior üstüne çıkıyor..........istediğini yapamayınca kıyamet kopuyor gıcık bir ağlama keşfetmiş ağlıyorr....
ayyy uykusuzum yani kısacaaa

günaydın kızlar size birşey danışmak istiyorum ben 2010 mayıs anne adayıyım ve doktorum renkli dopler obrestik yaptırdı herşey normal çıktı bebeğimin organlarınıda ölçtü kendisi maşallah çok sağlıklı dedi ve beni ayreten 2,düzey renkli ultrasona gönderiyo organlarının tam ölçümü için ve gitmek istemiyorum sizler nedersiniz

merhaba canım bence doktorun tavsıyesını dınlemelısın bu iş riske atmaya gelmez tamam bırazda maddı cıkarlar için yapıyolar ama konu bebeğinse sözünü dinle doktorun

GÜnaydın bacılarrrr
ben anca gelebıldım super bı yılbası tatılı yasadım cok eglendım annemde duruyla cok mutluydu aldık kaynanamı gorumcemı donduk evımıze face atarım resımlerı zaten artık sÜrÜ halınde yasıyoruz masallah bu bıraz bozuyo morelımı ama napayım kızım emın ellerde dıye susuyorum bı gecmıse bakayım gelırım yıneee

Oy kuzum nede güzle yakışmış öle güzel günlerde giy.Yağızda seni öpüyor.

Çok güzel kareler bunlar çok keyifli geçmiş yılbaşınız allah ağzınızın tadını bozmasın kuzumada maşallah.

Canım hoşgeldin sende benim gibi bu aralar pek gelemiyorsun siteye.Kilolarda süper gitmiş valla tebrik ediyorum seni.

Hoşgeldin canım sende güzelce gezdin geldin ohhhh.zemuszemus

Kızlarrrrr sarışın oldum :)))) platin röfle yatırdım :))))
ben geldim ama kimseciklerde yok...

Süper bayıldımmmmmm Burcu.

Maşallah kuzuma kocaman olmuş.Yeni mama denemelerinede başlıycak ne güzel umarım sorunsuz yer.Yeni cicilerinizde hayırlı olsun bende bakıcam bu hafta içinde fiyatları baya uygun benimde almam lazım.

Ohhhh mis gibi kokular buraya kadar geldi.Bu tatlılıklar koklayamamki seni ancak ısırabilirim.

akşam misafirim vardı, bugün de gezmedeydim oğluşla. ama çok uyuşuğum ama bugünlerde.zorrrla kaldırıyorum popoyu:kedi: 1 haftadır doğum kontrol hapına başladım, ondan olabilir mi kızlar??

Sanmam tatlım yaaaa bu aralar bendede var o miskin hal halbuki 3 aydır hap kullanıyorum.

Hoşgeldin canım.Güle güle kullanın hediyelerinizi.

Ne güzel annenlerdeymişsin.Kalabalıkta vakit çok güzel geçmiştir.Mercimeğe bak sen demek oyuncu olacak.

Ne güzel tatil süper geçmiş hepiniz için umarım bütün yılınız aynı güzellikte devam eder.

Günaydın Birsom aynı durum bizdede var.Yağız yine üst solunum yolları enfeksiyonu oldu.Hapşırıp duruyor.Burnu tıkalı dün gece sadece 2 saat uyudum ve bu halde işe geldim.:sinifsinif:

Canım bencede doktorunun söylediklerine bağlı kalmalısın bende yaptırmıştım mesela.

Günaydınlar Herkese,

Yılbaşı günümüz çok sıradan geçti valla.23:00 de uyumuşuz Yağız biraz rahatsızdı.Bu aralar iyice coştu.Şu dişleri bi çıksa rahatlayacak.Kocişinde çene kemiğinde bir sorun çıktı hiçbişey çiğneyemiyor.Oda cuma,cumartesi doktordaydı.Tedavi olacak 6 ay boyunca dikkat etmezse ciddi sorunlar çıkabilir.Perhiz yapıyor sürekli çorba yumuşak sebzeler falan.Evdeydik üç gün boyunca ben sıkıntıdan temizliğe vurdum kendimi.Dün gecede sadece 3 saat uyuyabildim.Yağızın burnu akıyor,huysuz.

Umarım tüm yılımız iyi geçer pek olumlu başlayamadık gerçi.
Oğluşumun arabasıyla yürüme videosunuda face koyuyorum şimdi.

Hepimize iyi haftalar olsun.

günaydınnn ben şimdi kalktım minnoşum uyuyor kalksın kahvaltı yaptıracağım kuzuya
ev dağınık ama hiç iş yapasım gelmiyor okuldan dönünce yaparım artık

tülaycım nasılsın tatlım haftasonu yoğun geçmiş seninde selincik nasıl

esencim senide göremiyorum artık nasılsın ahsen nasıl

bende patronun camlarını sildiriyorum gelmeden bitsin

birsen sibel sizlerede günaydın kızlar nasılsınız

tatlım ben eklemiştim hemen sildim senin için yine eklerim tatlım kaydirigubbakcemile5

banucum iyiyim ben selinimde iyi teyzesi. işte evin her eyrinde tur atıyor:)) senin prensesler nasıl

günaydın kızlar.

hafta sonu yine eşim hiçbir iş yaptırmadı. evim acayip dağınık, çingene çadırı gibi. hemen işe koyulmam lazım. toparla, süpür, sil bakalım ne zaman bitecek offf.
hepinize güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

Günaydın Canlar,

Sibelcim hoşgeldin.Ve gecmış olsun ya cok kötü şu burun tıkanması.Havalarda anormal olduğundan kurtulamıyoruz hastalıktan.

Birsom allah yardıncın olsun.Gece sık sık kalkma ve ağlama Bora dada tavan yapmış durumda.

Filizcim hoşgeldin.Ne guzel ailenle zaman gecırmışsin.

Tulaycım,Banucum ,Gülşahcım Ve Tum çalışan annelere iyi çalışmalar.

Ay sabah bı uyandık.Lapa lapa kar yağıyor.Nasıl özlemışim anlatamam.Bora da cığlık atıyor cok şasırdı bu olaya.Bora yı uyutayım dışarı çıkıcam hem bıraz hava alırım hem de Bora ya bırseyler bakıcam.Aslında kendıme alışverış yapmam lazım ama bıraz daha indirimi beklıyorum.

incihancım nasılsın üç gün izinden sonra iş çekilmiyor hiç
ohh karda yağıyormuş ne güzel

banucum grmedim tatlım kahvaltı yaptım iyiyiz biz Ahsende hoppalasında zıplıyor
sen nasılsın iki prenses nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…