günaydın kızlar size birşey danışmak istiyorum ben 2010 mayıs anne adayıyım ve doktorum renkli dopler obrestik yaptırdı herşey normal çıktı bebeğimin organlarınıda ölçtü kendisi maşallah çok sağlıklı dedi ve beni ayreten 2,düzey renkli ultrasona gönderiyo organlarının tam ölçümü için ve gitmek istemiyorum sizler nedersiniz
Tüm teyzoşlarımın ve kardeşlerimin yeni yılını kutluyoruz annemle birlikte. İnşallah 2010 hepinize gönlünüzden geçen şeyleri verir. Banada bol bol süt versin yeni yıl kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Öptüm hepinizi kocaman a.s.
(Siboş teyzemede bu güzel yılbaşı elbisesi için çok tşk ederim. Nişanlım Yağız'ı öp benim için opuyorumnanaktan)
Taptaze fırından yeni çıkmış çıtır çıtır bir yılın sabahından hepinize günaydın dostlarım :))))
Dün akşam yeni yıla eşim oğlum ve ben sıcacık yuvamızda girdik bence yeni gelen yıla bundan daha güzel bi başlangıç olamazdı,ve tabiki kağaniş saat tam 12de emiyodu :))) gündüz vakti gezip oğlumuza oyuncaklar aldık , sonra eve geldik ,yemek hazırlayıp yemeğimizi yedik , sonra oğlumuzu süsledik ve yeni oyuncakları ile nasıl oynayacağını gösterdik, sonrada beraber oynadık :))))))
Zaman zamanda şarkılara eşlik edip kağana şarkıyla dansetmeyi öğretmeye çalıştık :)))))
işte size bizim yeni yılımızdan bir kaç kare :
Kağanişe oyuncak aldığımız mağazadaki noel babişide pek beğendik :))))
Mamiş öncesi :))))
Yeni yıl masamız :))))
veeeeee tabikide yeni yıl kağanı :))))
İyi Akşamlar Kızlar,
Mutlu,Sağlıklı nıce seneler....
Ayy cok özlemişim burayı.Uzun zamandan beri hıç bakamadım.Umarım hepiniz iyisinizdir.Bı yaramazlık yoktur.
Bana gelince regl olunca bı bunaldım daha yenı kendıme geldim.Azcık bunalım takıldım anlıycanız.Ama yenı kararlar aldım.Ve sımdı cok daha ıyıyım.Bi ara cok yoğundum hıç gelelim,gidenim bitmedi.Tam sakınledim sızlere bakıcam.Şifremı unutmusum.Ve bı turlu sıfre değiştiremedim.Yenı kayıt yapamadım.
Neyse sonunda halloldu ve sızınleyım yıne.
Bora değişti demeyı cok isterdım.Ama hala aynı napalım öyle buyuycek benım velet.Alıştım artık.Sağlığı yerınde olsunda baska bısey istemıyorum.Dişlerimiz 4 oldu teyzoşlar.2 alt 2 üst ve hep çifter cıkıyor.
Ve en önemlilerden bırıde.Yenıyıla kılo hedefım vardı hatırlarsanız.57 ile gırmeye kararlıydım.Ve ben bunuda asarak 55 kılo olmayı basardım.Nasıl mutluyum anlatamam.71 kiloyla diete başlamıştım.Ve azmın elinden hıçbir seyın kurtulamayacağını bırkez daha öğrendım.Ama insan inceldikce gaza geliyormuş.Hala dıete devam 52 de bırakıcam inşallah.
Bizden bu kadar şimdilik....
şoktayım kızlar yaa,bu saat oldu hala kimseler uğramamış buraya.!!!
neyse bugünde ben geldim günaydınnn herkese,,,
oğlum sabah 7 de uyandırdı sağolsun,neyse bende bahaneyle kalktım kahvaltı hazırladım bende kardeşim gitti bugün Bolu'ya sabah 10 da onunla eşimle kahvaltı ettik,onu yolcu ettim Dağhan'ımı uyuttum evimi toparladım vee tabiiki kk ziyaret etmeden olmaz.. dimi??
Gülhancım hoşgeldin,halletmişsin neyse şifre olayını sinir olurum bende o işlere!! ee demek yeni yıla yeni kararlar hıı,paylaşsana benimlede kader arkadaşım!!seninde yeni yılın kutlu olsun bu arada.Kilolara sevindim fıstık gibi olmuşsundur eminim ee yeni resimlerini eklede görelim barii...
Nurtencim sende sakın başlama sigaraya aman diyim,sanada iyi yıllar...
Slm Birsencim oh gezmişsin ne güzel hava kötüya gözüm kesmiyor benimde,oğluşunda burnu tıkalı biraz!!!
neyse biraz geçmişe bakıyım görüşürüz...
Kızlarrrrr sarışın oldum :)))) platin röfle yatırdım :))))
ben geldim ama kimseciklerde yok...
İyi akşamlar kızlar a.s.
Dün alışveriş için evden bi çıktık bugün girdik kaydirigubbakcemile3 Defdef'ime kısa ve uzun kollu çıtçıtlı badiler ve pijama takımları aldım ama tam oldu yarın gidip bir büyüğü ile değiştireceğim. Bu arada Mothercare'den aldım. İndirime girmiş badiler. 7'li kısa kollular 32, 7'li uzun kollular 35 olmuş. Tavsiye ederim a.s.
Ordan Defdef'i kayınvalideme bırakıp eşimle dışarı çıktık. Geç gelince hadi uyandırmayalım kuzumu diye kaldık orda. Bugünde kontrollerimiz vardı.
Kuzum 354 gr almış bu ay. Doktor çok hareketli ve 1 ayda 6 diş çıkardığı için az almış dedi. 9350 olmuş. Çok iyi kilosu, fazlasına gerek yok dedi. Boyuda 73 cm olmuş. Veee 6.dişinide çıkardı bugün kuzum zemuszemus Hareketlerini, çevikliğini falan çok beğendi. 1 aya kalmaz yürür dedi alkisalkisalkis
Bu ayda makarna, pilav ve bakliyatlara başlıyoruz. Makarna ve pilavı pişir ister ez ister blenderdan geçir yoğurtla ver dedi. Nohutuda et ile haşla blenderdan geçir dedi. Günde bir öğün ya çorba, ya bakliyat yada makarna-pilav yiyecekmiş artık. Balık-tavuk yada et ekle mutlaka her yemeğine dedi a.s
Bu arada kuzum bugün 1 kase içine ekmek ufalanmış sebze çorbası yedi. Alışıyo artık sebzeye demekki. Pütürlüyüde güp güp yuttu valla. Çok sevindim hihoyyyt
Benimde kontrolüm vardı. Akıntım vardı biraz :kedi: Kültür aldı. Salı günü sonucu çıkacak. Umarım spiralden değildir dedi. İnşallah değildir ya :çok üzgünüm:
Sonrada eve geldik. Yemek yedik. Akşam yemeğini koydum ocağa. Eşimde Defdef'i uyutmuş o arada. Şimdi ütü yapmam lazım ama halim kalmadı. Bitireyimde yarın kahvaltı sonrası temizlik yaparım. Sonra yine dışarı çıkarsak evim pis kalmasın a.s
Ay çenem düştü beee :kedi:
Bende 2 saatten fazla ütü yaptım akannehir Yarısı Defdef kuzumun du. Bu kız bizden çok çamaşır çıkarıyor valla. Kirli torbası yine doldu bile akannehir
Sonra girdim duşumu aldım. Defdef'im uyandı. Babası ile onu yıkadık. Hepimiz mamalarımızı yedik. Onlar baba-kız oynuyorlar. Bende dinlenmeye çekildim. Ütülediklerimi kaldırıcam biraz dinleneyim de akannehir
Kızımın size selamı var opuyorumnanaktan
Yıkandım teyzoşlarım beni koklayabilirsiniz opuyorumnanaktan
Ay bide saçımı taradım harika oldum yahuuuuu opuyorumnanaktan
akşam misafirim vardı, bugün de gezmedeydim oğluşla. ama çok uyuşuğum ama bugünlerde.zorrrla kaldırıyorum popoyu:kedi: 1 haftadır doğum kontrol hapına başladım, ondan olabilir mi kızlar??
Kızlar selam herkesin yeni yılı kutlu olsun
Kaçgündür giriyorum ama site açılmadı bi türlü anlamadım bu kulübü yav....
Melek Aslı yani Siribron la hediyeleştik kızıma çok güzel bi elbise ve bana da 2 küpe yollamış.Çok beğendik teşekkürler Pc sini eşi üstüne oturup kırmışdelikafaduldenbu sebeple giremiyormuş.Fotolarını ekliycem malum ben hala şu aygıtı bulamadım nereye soktum anlamıyorum ya...........
kızımla dün gezdik biraz bu ara sık çıkarıyorum inşallah üşütmem.Sizler nasılsınız bakalım?Hatiş selam vermiş ama kimse olmayınca çıkmış galiba...
Birso, Cerencim,Mimesra ve KNK varmış sanırım onlarda yok bi ben varım yaghu
selam kızlar ben bu ara sürekli annemdeyim o yüzden giremiyorum
ablam geldi annemlerde kalalım mı dedi e hadi kaldık hep birlikte olalım diye ama bu hafta evdeyim inşallah
cuma günü gezmeye gittik sabahtan veli ziyareti akşam bi arkadaş cumartesi düğüne gittik Ahsen masanın üstünde oynadı zilli bir sallanıyor şarkılarda göreceksiniz vakit bulyrsam faceye ekliycem:))
gittiğimiz düğün eşimin ailesinindi çok gergindi kimse kimseyle konuşmuyor aman allahım barut gibiydi bi ateş eksikti neyse atlattık şükür
bugünde annemle başbaşa keyif yaptık akşam eve geldim Ahsen uyudu bende yatağın ısınmasını bekliyorum elektrikli battaniyeyi yaktım:)))
sizi seviyorum bu arada iyi geceler
Selamlar Kizlar,
Dün gece geldik biz. Tatilimiz cok güzeldi ama maalesef kisaydi. Ayrilmak yine her zaman ki gibi zor oldu. Hele Doruga bizimkiler öyle alistilar ki, nasil eski düzenlerine dönecekler bilmiyorum. Biz nasil dönecegiz hele onu hic bilmiyorum. Esimin isi burada olmasa, 1 dk bile kalmak istemiyorum artik buralarda.
Eve dün bir geldik, odalarin icinde rüzgar esiyor resmen. Doruk dondu resmen ya. Kalin kazaklarla yatirdim, gece yine de elleri ve yüzü buz gibiydi. Kaloriferleri son gaz yakmama ragmen hala oda isisi 16-17 derece civarinda. Benimdie burnum akiyor. Bir sürü is var, dag gibi camasir var off...
Gecmisi hic okumadim desem yeridir, bakacagim müsait bir zamanimda. Hepinizi cok özledim, umarim hersey yolundadir.
günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız kızlar haftasonum yoğun geçti cumartesi arkadaşlarımız vardı gece 2:30 a kadar oturduk sohbet ettik çok keyifli geçti
pazar günüde annemler bize geldiler akşamda eşimle alışverişe çıktık
geçmiş okuyamadım henüz
kızlar günaydın nasılsınız? umarım herkes güzel bir yeni yıl geçirmiştir.bizimde yılbaşımız güzel geçti.cumada babamın köyüne gittik değişiklik oldu yıllar sonra ilk kez gittim.babam vefat ettikten sonra zaten hiç gitmiyorduk(.cumartesi pazarda temizlik ütüt çamaşır yemek derken geçti gitti.malum hafta sonu diş buğdayımız var . bu arada selin emeklediği için onu bir yerde tutmak imkansız.ya koltuk başında ya masa altında bütün koltukları sıra sıra gezicek mutlaka:)) sanırım emeklemeyi sevmedi direk yürümeye geçti:)) b,zden böyle kızlar işte ye iç temizlik yap gez :))
günaydınlar sabah 4 den beri böüm pörçük uykuylayım
gece ali kalktı mama verdim...uyumuyor en sonunda babasına verdim...
ömer ağladı o arada ona mama yaptım yedirdimyanımda uyudu
ama ali uyumuyor...sonra omzumda biraz uyuttum yatağa attım tam uyuyacam dalıyorum ali ağlıyo
yataktan hızlı kalktımki başım dönmeye başladı...eşime verdim yattım sonra uyumuş hemen
sanırım gece mama içerken gazı oluyor eşşeğinn ondan bağrıyoo tam uykumun en güsel yerinde ömer ağlıyoo
onu annem aldı ..ali başladııııııııııııı uyumadım..........bide çok fena oldular ali ömerin saçını çekior üstüne çıkıyor..........istediğini yapamayınca kıyamet kopuyor gıcık bir ağlama keşfetmiş ağlıyorr....
ayyy uykusuzum yani kısacaaa
günaydın kızlar size birşey danışmak istiyorum ben 2010 mayıs anne adayıyım ve doktorum renkli dopler obrestik yaptırdı herşey normal çıktı bebeğimin organlarınıda ölçtü kendisi maşallah çok sağlıklı dedi ve beni ayreten 2,düzey renkli ultrasona gönderiyo organlarının tam ölçümü için ve gitmek istemiyorum sizler nedersiniz
İncihan seni tebrik ediyorum 55 olmuşsun yeter ama artık verme bence süpersin bu arada ben de 55.500 üm kız iki dünür fındık kurdu gibi olduk be.Damadım iyi sanırım kız onların ikiside haylazlar napalım sabredicez.
Pınar maşallah kız Defnoşa bizde diş miş yok hala sinir durumdayım.
Burcu fotoları gördüm çok eğlenmişsiniz.Bu rada saçlar süper çok yakışmış bu renk havalı olmuş
Minju hoşgeldin kız.Bigudi nasılsın tatlım
İlgin senide görelim yakında bende ekliycem.
Aysun yok bu ara nerdeki