- 21 Eylül 2009
- 662
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar.
umarım sizler ve kuzucuklarınız iyisinizdir. hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum opuyorumnanaktan
merhaba cnm,biz iyiz çok şükür kuzuzmla,biraz gribiz atlatamadık tam ama ayaktayız yine de sen naıslsın cnm,kuzun nasıl?
özlem nasılsın canım?
bulantın filan yoktur inşallah. umarım rahat bir hamilelik geçirirsin. zeynep nasıl, minik abla adayı. ayözlem çok şeker olucaklar ikisi yan yana
merhaba hepinize bacılar. huzurlu mutlu bir yıl geçiririz inşallah kuzularımızla beraber!!
bizim de misafirlerimiz geldi dediğim gibi. yedik içtik.(kola ile fanta:)) arkadaş bağlama çalıyor, beraber türküler söyledik. gece 3 filandı uykumuz geldi. o saatten sonra evlerine göndermedik.onlarında küçük bebişi var. yazık üşür( sabah kahvaltıdan sonra (yani öğlen:)) beyler namaza gitti. döndüklerinde arkadaşları yolcu ettik. çookk uykusuzdum. 4 saat filan ancak uyuyabildim. azcık dinlendim. daha evimi bile toplamadım. akşama başka misafir gelicekmiş.kafamçokkarıştı Özay'a söyle nolur yarın gelsinler dedim. hen yorgun,hem uykusuz,hemde evim pis-tatlicadiarzu- neyse yarın gelecekler. işte bizden de bu kadar bacılarŞeniz ama biz fotoğraf çekinmeyi unuttuuk:çok üzgünüm:
İyi Akşamlar Kızlar,
Mutlu,Sağlıklı nıce seneler....
Ayy cok özlemişim burayı.Uzun zamandan beri hıç bakamadım.Umarım hepiniz iyisinizdir.Bı yaramazlık yoktur.
Bana gelince regl olunca bı bunaldım daha yenı kendıme geldim.Azcık bunalım takıldım anlıycanız.Ama yenı kararlar aldım.Ve sımdı cok daha ıyıyım.Bi ara cok yoğundum hıç gelelim,gidenim bitmedi.Tam sakınledim sızlere bakıcam.Şifremı unutmusum.Ve bı turlu sıfre değiştiremedim.Yenı kayıt yapamadım.
Neyse sonunda halloldu ve sızınleyım yıne.
Bora değişti demeyı cok isterdım.Ama hala aynı napalım öyle buyuycek benım velet.Alıştım artık.Sağlığı yerınde olsunda baska bısey istemıyorum.Dişlerimiz 4 oldu teyzoşlar.2 alt 2 üst ve hep çifter cıkıyor.
Ve en önemlilerden bırıde.Yenıyıla kılo hedefım vardı hatırlarsanız.57 ile gırmeye kararlıydım.Ve ben bunuda asarak 55 kılo olmayı basardım.Nasıl mutluyum anlatamam.71 kiloyla diete başlamıştım.Ve azmın elinden hıçbir seyın kurtulamayacağını bırkez daha öğrendım.Ama insan inceldikce gaza geliyormuş.Hala dıete devam 52 de bırakıcam inşallah.
Bizden bu kadar şimdilik....
kızlar cumburlop diye girdim iyi ve mutlu seneler diliyorumm..
esra teyzemizden hediyelerimizi aldık defneye şirin polar bir battaniye banada çok şık bir şal yollamış sagolsun :))çok teşekkür ederiz...
merhabalar ...çok başım ağrıyoo bu kadar gezmenin bedeli bu olsa gerek
dün eşimle gittik eylendik gece 3 de geldik...herşeye rağmen kuzularımı özledim tlf çocukların resmine bakıp durdum....sabahda halamlara kahvaltıya gittim kuzularım annem oradaydı kahvaltı sonrası
uyduum sonra form istanbula gittim...reale gittik dolaştık vs. eve geldim şimdi başım çatlıyorrr
şoktayım kızlar yaa,bu saat oldu hala kimseler uğramamış buraya.!!!
neyse bugünde ben geldim günaydınnn herkese,,,
oğlum sabah 7 de uyandırdı sağolsun,neyse bende bahaneyle kalktım kahvaltı hazırladım bende kardeşim gitti bugün Bolu'ya sabah 10 da onunla eşimle kahvaltı ettik,onu yolcu ettim Dağhan'ımı uyuttum evimi toparladım vee tabiiki kk ziyaret etmeden olmaz.. dimi??
Gülhancım hoşgeldin,halletmişsin neyse şifre olayını sinir olurum bende o işlere!! ee demek yeni yıla yeni kararlar hıı,paylaşsana benimlede kader arkadaşım!! seninde yeni yılın kutlu olsun bu arada.Kilolara sevindim fıstık gibi olmuşsundur eminim ee yeni resimlerini eklede görelim barii...
Nurtencim sende sakın başlama sigaraya aman diyim,sanada iyi yıllar...
Slm Birsencim oh gezmişsin ne güzel hava kötüya gözüm kesmiyor benimde,oğluşunda burnu tıkalı biraz!!!
neyse biraz geçmişe bakıyım görüşürüz...
geçmiş olsun birsencim..iyi gezmeler..
bu arada geçmişe baktımda herkes hemen hemen aynı girmiş yeni yıla ailecek,bizde öyle girdik tek bi farkla ; saat 12 de ailecek uyuyorduk :)) evet evet yalnış duymadınız Dağhanım zaten uyuyordu,,kocişle bende sızmışız salonda... :))olsun bizde sabah kutladık ne farkederki.. :kedi:zemuszemus
merhaba kızlar.
umarım sizler ve kuzucuklarınız iyisinizdir. hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum opuyorumnanaktan
çok teşekkürler cnm saada mutlu yıllar
maşallah defneye ne hoş olmuş
mutlu yıllar cnm
cnm hayırlı olsun yeni dişiniz ,ne çok dişi çıkıtı defnenin maşallah,ağrısız sızısız çıkarır hepsini inş.
defdefcikin yeni dişi hayirli olsunnnn a.s.
burcucum kaganda cok tatli olmus maşaAllah :)
bende kacayim eşim geldi camiden..bi kahve yapayim :)
Kolay gelsin cnm sağolasın, sizde güzel bir yeni yıl başlangıcı yapmışsınız, Rabbim hep beraber nice mutlu yıllar nasip etsin inş a.s. tabi kağanişimin o resimlerde görünmeyen bide o parlak süsleri yeme olayı varkiiiiii nasıl elinden alacağımızı bilemedik :))))) heee bide yeni yıl kararlarımızıda aldık, güzel bi başlangıç oldu :))))
merhaba hepinize bacılar. huzurlu mutlu bir yıl geçiririz inşallah kuzularımızla beraber!!
bizim de misafirlerimiz geldi dediğim gibi. yedik içtik.(kola ile fanta:)) arkadaş bağlama çalıyor, beraber türküler söyledik. gece 3 filandı uykumuz geldi. o saatten sonra evlerine göndermedik.onlarında küçük bebişi var. yazık üşür( sabah kahvaltıdan sonra (yani öğlen:)) beyler namaza gitti. döndüklerinde arkadaşları yolcu ettik. çookk uykusuzdum. 4 saat filan ancak uyuyabildim. azcık dinlendim. daha evimi bile toplamadım. akşama başka misafir gelicekmiş.kafamçokkarıştı Özay'a söyle nolur yarın gelsinler dedim. hen yorgun,hem uykusuz,hemde evim pis-tatlicadiarzu- neyse yarın gelecekler. işte bizden de bu kadar bacılarŞeniz ama biz fotoğraf çekinmeyi unuttuuk:çok üzgünüm:
İyi Akşamlar Kızlar,
Mutlu,Sağlıklı nıce seneler....
Ayy cok özlemişim burayı.Uzun zamandan beri hıç bakamadım.Umarım hepiniz iyisinizdir.Bı yaramazlık yoktur.
Bana gelince regl olunca bı bunaldım daha yenı kendıme geldim.Azcık bunalım takıldım anlıycanız.Ama yenı kararlar aldım.Ve sımdı cok daha ıyıyım.Bi ara cok yoğundum hıç gelelim,gidenim bitmedi.Tam sakınledim sızlere bakıcam.Şifremı unutmusum.Ve bı turlu sıfre değiştiremedim.Yenı kayıt yapamadım.
Neyse sonunda halloldu ve sızınleyım yıne.
Bora değişti demeyı cok isterdım.Ama hala aynı napalım öyle buyuycek benım velet.Alıştım artık.Sağlığı yerınde olsunda baska bısey istemıyorum.Dişlerimiz 4 oldu teyzoşlar.2 alt 2 üst ve hep çifter cıkıyor.
Ve en önemlilerden bırıde.Yenıyıla kılo hedefım vardı hatırlarsanız.57 ile gırmeye kararlıydım.Ve ben bunuda asarak 55 kılo olmayı basardım.Nasıl mutluyum anlatamam.71 kiloyla diete başlamıştım.Ve azmın elinden hıçbir seyın kurtulamayacağını bırkez daha öğrendım.Ama insan inceldikce gaza geliyormuş.Hala dıete devam 52 de bırakıcam inşallah.
Bizden bu kadar şimdilik....
kızlar cumburlop diye girdim iyi ve mutlu seneler diliyorumm..
esra teyzemizden hediyelerimizi aldık defneye şirin polar bir battaniye banada çok şık bir şal yollamış sagolsun :))çok teşekkür ederiz...
merhabalar ...çok başım ağrıyoo bu kadar gezmenin bedeli bu olsa gerek
dün eşimle gittik eylendik gece 3 de geldik...herşeye rağmen kuzularımı özledim tlf çocukların resmine bakıp durdum....sabahda halamlara kahvaltıya gittim kuzularım annem oradaydı kahvaltı sonrası
uyduum sonra form istanbula gittim...reale gittik dolaştık vs. eve geldim şimdi başım çatlıyorrr
geçmiş olsun birsencim..iyi gezmeler..
bu arada geçmişe baktımda herkes hemen hemen aynı girmiş yeni yıla ailecek,bizde öyle girdik tek bi farkla ; saat 12 de ailecek uyuyorduk :)) evet evet yalnış duymadınız Dağhanım zaten uyuyordu,,kocişle bende sızmışız salonda... :))olsun bizde sabah kutladık ne farkederki.. :kedi:zemuszemus
merhaba kızlar nasılsınız?dışarıda fırtına var,ann4eme gidemedim ya offfff
artık yarn giderim
biri almaya gelirse arabayla tabi
merhaba kızlar.
çamaşırları astım geldim kimsecikler kalmamış
komşular aşure getirmişler sağolsunlar
oh afiyetle yedim bi kaseyi
Kızlarrrrr sarışın oldum :)))) platin röfle yatırdım :))))
ben geldim ama kimseciklerde yok...
Sağolasın canım inşallah a.s.
a.s.
Ohhhh yeni kararlar alınmış çok sevindim canım a.s.
Kolay gelsin canım a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
Bora kuzumun dişleri hayırlı olsun inşallah a.s. Diet konusunda da süpersin valla yürekten tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Güle güle kullanın canım cicilerinizi a.s.
Gezgin hatun ohhhh maşallah a.s.
Anammm bütün yıl uyuyacaksınız kız ne güzel kaydirigubbakcemile3
ıyi haftasonları bacılar a.s.
Afiyet olsun canım a.s.
Aaaa süper ya acil resim istiyorum a.s.
ıyi akşamlar kızlar a.s.
Dün alışveriş için evden bi çıktık bugün girdik kaydirigubbakcemile3 Defdef'ime kısa ve uzun kollu çıtçıtlı badiler ve pijama takımları aldım ama tam oldu yarın gidip bir büyüğü ile değiştireceğim. Bu arada Mothercare'den aldım. ındirime girmiş badiler. 7'li kısa kollular 32, 7'li uzun kollular 35 olmuş. Tavsiye ederim a.s.
Ordan Defdef'i kayınvalideme bırakıp eşimle dışarı çıktık. Geç gelince hadi uyandırmayalım kuzumu diye kaldık orda. Bugünde kontrollerimiz vardı.
Kuzum 354 gr almış bu ay. Doktor çok hareketli ve 1 ayda 6 diş çıkardığı için az almış dedi. 9350 olmuş. Çok iyi kilosu, fazlasına gerek yok dedi. Boyuda 73 cm olmuş. Veee 6.dişinide çıkardı bugün kuzum zemuszemus Hareketlerini, çevikliğini falan çok beğendi. 1 aya kalmaz yürür dedi alkisalkisalkis
Bu ayda makarna, pilav ve bakliyatlara başlıyoruz. Makarna ve pilavı pişir ister ez ister blenderdan geçir yoğurtla ver dedi. Nohutuda et ile haşla blenderdan geçir dedi. Günde bir öğün ya çorba, ya bakliyat yada makarna-pilav yiyecekmiş artık. Balık-tavuk yada et ekle mutlaka her yemeğine dedi a.s
Bu arada kuzum bugün 1 kase içine ekmek ufalanmış sebze çorbası yedi. Alışıyo artık sebzeye demekki. Pütürlüyüde güp güp yuttu valla. Çok sevindim hihoyyyt
Benimde kontrolüm vardı. Akıntım vardı biraz :kedi: Kültür aldı. Salı günü sonucu çıkacak. Umarım spiralden değildir dedi. ınşallah değildir ya :çok üzgünüm:
Sonrada eve geldik. Yemek yedik. Akşam yemeğini koydum ocağa. Eşimde Defdef'i uyutmuş o arada. Şimdi ütü yapmam lazım ama halim kalmadı. Bitireyimde yarın kahvaltı sonrası temizlik yaparım. Sonra yine dışarı çıkarsak evim pis kalmasın a.s
Ay çenem düştü beee :kedi:
Kızlarrrrr sarışın oldum :)))) platin röfle yatırdım :))))
ben geldim ama kimseciklerde yok...
İyi akşamlar kızlar a.s.
Dün alışveriş için evden bi çıktık bugün girdik kaydirigubbakcemile3 Defdef'ime kısa ve uzun kollu çıtçıtlı badiler ve pijama takımları aldım ama tam oldu yarın gidip bir büyüğü ile değiştireceğim. Bu arada Mothercare'den aldım. İndirime girmiş badiler. 7'li kısa kollular 32, 7'li uzun kollular 35 olmuş. Tavsiye ederim a.s.
Ordan Defdef'i kayınvalideme bırakıp eşimle dışarı çıktık. Geç gelince hadi uyandırmayalım kuzumu diye kaldık orda. Bugünde kontrollerimiz vardı.
Kuzum 354 gr almış bu ay. Doktor çok hareketli ve 1 ayda 6 diş çıkardığı için az almış dedi. 9350 olmuş. Çok iyi kilosu, fazlasına gerek yok dedi. Boyuda 73 cm olmuş. Veee 6.dişinide çıkardı bugün kuzum zemuszemus Hareketlerini, çevikliğini falan çok beğendi. 1 aya kalmaz yürür dedi alkisalkisalkis
Bu ayda makarna, pilav ve bakliyatlara başlıyoruz. Makarna ve pilavı pişir ister ez ister blenderdan geçir yoğurtla ver dedi. Nohutuda et ile haşla blenderdan geçir dedi. Günde bir öğün ya çorba, ya bakliyat yada makarna-pilav yiyecekmiş artık. Balık-tavuk yada et ekle mutlaka her yemeğine dedi a.s
Bu arada kuzum bugün 1 kase içine ekmek ufalanmış sebze çorbası yedi. Alışıyo artık sebzeye demekki. Pütürlüyüde güp güp yuttu valla. Çok sevindim hihoyyyt
Benimde kontrolüm vardı. Akıntım vardı biraz :kedi: Kültür aldı. Salı günü sonucu çıkacak. Umarım spiralden değildir dedi. İnşallah değildir ya :çok üzgünüm:
Sonrada eve geldik. Yemek yedik. Akşam yemeğini koydum ocağa. Eşimde Defdef'i uyutmuş o arada. Şimdi ütü yapmam lazım ama halim kalmadı. Bitireyimde yarın kahvaltı sonrası temizlik yaparım. Sonra yine dışarı çıkarsak evim pis kalmasın a.s
Ay çenem düştü beee :kedi:
güle güle kullan yeni saçlarını canım. eminim çok yakışmıştır.
bu arada evet avatardaki ceylin. yılbaşı gecesi çektiğim resimlerden biri. büyük hallerini bebişlerin fotoğraflarının olduğu topikte görebilirsin opuyorumnanaktan
maşallah defdef'e. yakında yürüyecek demek ki.
ciclerini de güle güle giysin prenses.
canım umarım senin kültür sonucunda da bişey çıkmaz. spirali çıkarmak zorunda kalmazsın :Saruboceq:
bize gelince, bugün sadece markete alışveriş yapmaya gittik. onun dışında hep evdeydik. şimdi kuzum yerde oyuncaklarıyla oynuyor. babamız koltukta uyuya kaldı. ben de buraya takılayım biraz dedim. ama kimsecikler kalmamış :bbo:
geçmiş olsun pınarcım,unmarım bişey çıkmaz..
maşallah defneye zaten belli çok tombikleşmiş..Dağhan da salı günü 8350 çıktı iyi dedi doktorumuz bizde başlıyoruz bakliyat makarna pilav..yerse tabii...mother care de bende gördüm o badileri alıcam çok hesaplı küçükken almıştım dağhana askılı ve kısa kollusunu şimdiye kadar giydi..yerleride çok güzel..
burcu güle güle kullan saçlarını,bende sarıdan kahveye döndüm yıllardın sıkılmıştım artık..çok da memnun kaldım gençleştim :))
bizde oğlumla hastayız burnumuz akıp duruyor,,yavrum uyuyamıyor bile..ilaca başladım,spreyide çok zor sıktırıyor...kısa zamanda iyileşiriz inşallah..
burcu çok yakışmış canım. beyaz tenlisin zaten süper olmuş. güle güle kullan a.s.