2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi Akşamlar Kızlar,

Mutlu,Sağlıklı nıce seneler....

Ayy cok özlemişim burayı.Uzun zamandan beri hıç bakamadım.Umarım hepiniz iyisinizdir.Bı yaramazlık yoktur.
Bana gelince regl olunca bı bunaldım daha yenı kendıme geldim.Azcık bunalım takıldım anlıycanız.Ama yenı kararlar aldım.Ve sımdı cok daha ıyıyım.Bi ara cok yoğundum hıç gelelim,gidenim bitmedi.Tam sakınledim sızlere bakıcam.Şifremı unutmusum.Ve bı turlu sıfre değiştiremedim.Yenı kayıt yapamadım.
Neyse sonunda halloldu ve sızınleyım yıne.
Bora değişti demeyı cok isterdım.Ama hala aynı napalım öyle buyuycek benım velet.Alıştım artık.Sağlığı yerınde olsunda baska bısey istemıyorum.Dişlerimiz 4 oldu teyzoşlar.2 alt 2 üst ve hep çifter cıkıyor.
Ve en önemlilerden bırıde.Yenıyıla kılo hedefım vardı hatırlarsanız.57 ile gırmeye kararlıydım.Ve ben bunuda asarak 55 kılo olmayı basardım.Nasıl mutluyum anlatamam.71 kiloyla diete başlamıştım.Ve azmın elinden hıçbir seyın kurtulamayacağını bırkez daha öğrendım.Ama insan inceldikce gaza geliyormuş.Hala dıete devam 52 de bırakıcam inşallah.
Bizden bu kadar şimdilik....

Özlemcım sok oldum okuyunca ve cok sevındım senın adına.Zeynep kucuk ama olsun birlikte buyuycekler ve ileride rahat ediceksın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canım.Heyecan yaptım yaa

fıstıgım hoşgeldin...a.s.

senin adına çok sevindim yeni yıl yeni kararlar en önemliside senin kendini iyi hissetmen canım ayrıca kiloda süper olmuşşşşşşşş hariksın ya bnede 55 takıldım kaldım şimdide liste araştırıyorum öyle deneyecegim kafama göre olmuyor.. varmı bildigin etklili bi liste??

kızlar cumburlop diye girdim iyi ve mutlu seneler diliyorumm..

esra teyzemizden hediyelerimizi aldık defneye şirin polar bir battaniye banada çok şık bir şal yollamış sagolsun :))çok teşekkür ederiz...

Nurten kız 55 nasıl indiysen aynı yolu uygulasana.Ama bak bı sure kılo takılıyor sonra yıne hızlanıyor.Yanı en azından benım öyle.Valla lıste fılan takılmadım ama cok yesıl elma yedım canım.

Bu arada temennılerın için cok sağol.Hedıyelerinizide gule gule kullanın.

Kız bide kaç kılo olucan bakım.Benım ideal kılom 55 ama ben zayıf sevdığım için 2-3 daha vericem.

merhabalar ...çok başım ağrıyoo bu kadar gezmenin bedeli bu olsa gerek

dün eşimle gittik eylendik gece 3 de geldik...herşeye rağmen kuzularımı özledim tlf çocukların resmine bakıp durdum....sabahda halamlara kahvaltıya gittim kuzularım annem oradaydı kahvaltı sonrası
uyduum sonra form istanbula gittim...reale gittik dolaştık vs. eve geldim şimdi başım çatlıyorrr

canım sagolasın ya bide liste deneyelim bakalım diger türlü olmadı denedim bide ben senin gibi düzenli spor yapmıyorum zorlanıyorum bayagı, bu gidişle sigaraya başlayacagım 2sattte midem kazınıyo öbür türlü yak sigara açlık gitsinmafoldumben ama o zıkkımıda bidaha asla elime almak istemiyorum. canım ya onu diyecektim sen şuan bencede ideal kilondasın boyunda var tatlım dahada zayıflarsan güçsüz düşersin borada zorluyor seni canım bence sen kilonu koru ve eminim harika gözüküyorsundur..Şeniz
benim ideal kilom 49-50 aslında 52 olsam göbek atacam ama eger inebilirsem 49 istiyorum inş.:Saruboceq: offf 2gündür taktım bu mevzulara bıraksan sabaha kadar konuşurummafoldumben

canım eglenmene sevindim..
yarın bizde otaraftayız kısmetse bi forum yapıcaz sonra metroya yakın kubinin teyzesi oturuyo onlara ugrayacaz..

şoktayım kızlar yaa,bu saat oldu hala kimseler uğramamış buraya.!!!

neyse bugünde ben geldim günaydınnn herkese,,,

oğlum sabah 7 de uyandırdı sağolsun,neyse bende bahaneyle kalktım kahvaltı hazırladım bende kardeşim gitti bugün Bolu'ya sabah 10 da onunla eşimle kahvaltı ettik,onu yolcu ettim Dağhan'ımı uyuttum evimi toparladım vee tabiiki kk ziyaret etmeden olmaz.. dimi??

Gülhancım hoşgeldin,halletmişsin neyse şifre olayını sinir olurum bende o işlere!! ee demek yeni yıla yeni kararlar hıı,paylaşsana benimlede kader arkadaşım!! seninde yeni yılın kutlu olsun bu arada.Kilolara sevindim fıstık gibi olmuşsundur eminim ee yeni resimlerini eklede görelim barii...

Nurtencim sende sakın başlama sigaraya aman diyim,sanada iyi yıllar...

Slm Birsencim oh gezmişsin ne güzel hava kötüya gözüm kesmiyor benimde,oğluşunda burnu tıkalı biraz!!!

neyse biraz geçmişe bakıyım görüşürüz...

günaydın kızlarrr.......
bizde kalktık kahvaltı yaptık....
evi toplayacağız .....nurten kızzz bizde forma gideceğiz reale alışverişe aynı saatlerde olursak görüşürüz
böceğim benimde aliş hasta gibi ama ben geziyomm yaa ben burada gezdim gezdim sonra eve gidince gezmem artık...

geçmiş olsun birsencim..iyi gezmeler..

bu arada geçmişe baktımda herkes hemen hemen aynı girmiş yeni yıla ailecek,bizde öyle girdik tek bi farkla ; saat 12 de ailecek uyuyorduk :)) evet evet yalnış duymadınız Dağhanım zaten uyuyordu,,kocişle bende sızmışız salonda... :))olsun bizde sabah kutladık ne farkederki.. :kedi:zemuszemus

canım ya inan kurtulduguma okadar seviniyorumki anlatamam 2 sene olacak ben sigara içmiyorum allah korusunda içmeyeyim:Saruboceq:sanada iyi yıllar canıma.s.
canım görüşürüz valla iyi olur biz 2 saate çıkarız heraldekaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla bizde annemdeydik gelene kadar 2 olmuştu ve defne arabada çıldırdı ne uyudu nede sustu tabi benide bi baş agrısı ve mide bulantısı tuttuki sorma gelir gelmez defneye mama bile vermeden yattık...

cnm boranın dişleri çıkmış hayırlı olsun,inş ağrısız sızısız çıkarlar,sende süper zayıflamışssın ne güzel,darısı 9 ay sonra başıma artık,3 kilom vardı doğumdan önce veremediğim kaldı artık onlar
Özlemcım sok oldum okuyunca ve cok sevındım senın adına.Zeynep kucuk ama olsun birlikte buyuycekler ve ileride rahat ediceksın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canım.Heyecan yaptım yaa
canım çok teşekkür ederim,umarım hayırlısı olur

geçmiş olsun cnm

merhaba kızlar nasılsınız?dışarıda fırtına var,ann4eme gidemedim ya offfff
artık yarn giderim
biri almaya gelirse arabayla tabi

Beyazz inanmıyorum hamilemisinn.delikafadulden Tebrik ediyorum hayırlı olsun.Çok farklı bir psikoloji ya insan ne düşünceğini bilemiyor.bende kıl payı yırttım kaydirigubbakcemile3 Ben hala regl olmadığım için her ay hamile sanıyorum kendimi test alıyorum negatif kaydirigubbakcemile3

sağol cnm bende beklemiyordum ,negatif çıkacak diye yaptım ama süpriz pozitif çıktı işte
bakalım bi dr.a gitsem inanıcam bende bu hafta gidicem

Birsenciiim enerjine hayranım yaa sırrı ne hele banada deyiver.Valla senin yaptıklarını gezmelerini tozmalarını okurken yoruluyom ben kafamçokkarıştı Beni gören sanır 10 tane doğurdum 8 aydır eve kapandım resmen gezmeyi unuttum delikafadulden evde sorsan evdede halim pek iç açıcı sayılmaz gündelik işlerimi bile bitiremiyorum.benim oğlan saolsun bana yapışık yemeği bile beraber yapıyoruz . Süpersin süperr :hooray:

sağol cnm bende beklemiyordum ,negatif çıkacak diye yaptım ama süpriz pozitif çıktı işte
bakalım bi dr.a gitsem inanıcam bende bu hafta gidicem

Sen normal regl görmeye başlamışmıydın cnm..Yeni bir maratona daha başlıyorsun çok heycanlıı umarım kolay sorunsuz geçirirsin a.s.

Sen normal regl görmeye başlamışmıydın cnm..Yeni bir maratona daha başlıyorsun çok heycanlıı umarım kolay sorunsuz geçirirsin a.s.

evet cnm 4,5 ayılık olduğundan beri görüyorum
evet he heyecanlı hem füel hemde yorucu bir maraton beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…