Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler cnm saada mutlu yıllarÖzlemcim doğum günün kutlu olsun meleklerinle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllaraaahihoyyyt
maşallah defneye ne hoş olmuşTüm teyzoşlarımın ve kardeşlerimin yeni yılını kutluyoruz annemle birlikte. İnşallah 2010 hepinize gönlünüzden geçen şeyleri verir. Banada bol bol süt versin yeni yıl kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Öptüm hepinizi kocaman a.s.
(Siboş teyzemede bu güzel yılbaşı elbisesi için çok tşk ederim. Nişanlım Yağız'ı öp benim için opuyorumnanaktan)
mutlu yıllar cnmMutlu Yıllar Bacılar...
Yeni yılın ilk gününde tüm bacılarıma ve kuzularıma günaydınnnnnn a.s.
Akşam 1,30 gibi yatıp sabah 9,30'da kalkınca biraz uykusuz hissediyorum kendimi ama enerjik olmam lazım malum yılın ilk günü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kahvaltımızı ettik, kızımı uyuttum, eşimde cuma namazına gitti. Bende o gelene kadar size bakayım sonrada evi toparlayayım dedi.
Bu arada kızım yeni yılı yeni dişiyle karşıladı :lepi: Üst sağ ön gözüktü. Solda gelmek üzere belli alkisalkisalkis Vampir diye dalga geçince kuzumda çıkarayımda kurtulayım bari dedi sanırım kaydirigubbakcemile3
Burcu çok tşk ederim canım a.s.
Kağan ve siz harika çıkmışsınız ne güzel a.s. Bizde ailecek geçirmekten çok memnun olduk. Eşim zaten 9 gibi geldi. Çok yorgundu. Yemeğimizi yedik. Sonra kızımızı da yanımıza alıp yerde hem oynadık hem tv izledik. Defdef en son 23:30 gibi uyudu. Bizde yeni yıla girerken gittik kızımızın yanına yattık. 5 dk öyle durduk. Sanırım bütün yıl uyuyacağız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yeni yılın ilk gününde tüm bacılarıma ve kuzularıma günaydınnnnnn a.s.
Akşam 1,30 gibi yatıp sabah 9,30'da kalkınca biraz uykusuz hissediyorum kendimi ama enerjik olmam lazım malum yılın ilk günü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kahvaltımızı ettik, kızımı uyuttum, eşimde cuma namazına gitti. Bende o gelene kadar size bakayım sonrada evi toparlayayım dedi.
Bu arada kızım yeni yılı yeni dişiyle karşıladı :lepi: Üst sağ ön gözüktü. Solda gelmek üzere belli alkisalkisalkis Vampir diye dalga geçince kuzumda çıkarayımda kurtulayım bari dedi sanırım kaydirigubbakcemile3
Burcu çok tşk ederim canım a.s.
Kağan ve siz harika çıkmışsınız ne güzel a.s. Bizde ailecek geçirmekten çok memnun olduk. Eşim zaten 9 gibi geldi. Çok yorgundu. Yemeğimizi yedik. Sonra kızımızı da yanımıza alıp yerde hem oynadık hem tv izledik. Defdef en son 23:30 gibi uyudu. Bizde yeni yıla girerken gittik kızımızın yanına yattık. 5 dk öyle durduk. Sanırım bütün yıl uyuyacağız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
burcu ne güzel eğlenmişsizi
kağan da çok şeker maşallah
kızlar bize gelince eşim akşm pasta almış gelmiş sağolsun,doğum günümü kutladık
çok uykum geldim bira zyatayım dedim zeynebimin yanına uyumuş kalmışım
yeni yıla uyuyarak girdim tüm yıl uyrum artık
dün eşim dr.la görüşmüş bir sakınca olmadığını diğer sezeryanımınçok iyi geçtiğini falan söylemiş dr.gelsin tahlillerini yapalım demiş ma önce muayenesine çağırmış paragöz ya sinir oldum
bende haftaya başka dr.a gidicem
sonuçlar çıksın öyle iderim artık onada daha bhcg baktırmadık biz gidince en azından bir keseyi görelim bari
neyse ben kaçtım kzıar
zeynebim acıktı
herkese mutlu yıllar
defdefcikin yeni dişi hayirli olsunnnn a.s.
burcucum kaganda cok tatli olmus maşaAllah :)
bende kacayim eşim geldi camiden..bi kahve yapayim :)
canım benim çok teşekkürler,inş iyi olur,zeynepde küçük olduğu için takmıştım hem de maddi yönden ne yapalım oldu bi kere,herşeyi düşündümama kıyamaıyorum ya,ne suçu ne günahı var,canını vermedim ki alayım,haksızmıyım ama:uhm:slm kizlar a.s.
ay özlemcim yilin ilk süprizini sen yaptin valla :) üstteki mesajinda kese diyince ups noluyor ne kesesi dedim :) geçmiş mesajlarina bi baktimki hamileymişsin :) ilk süpriz senden geldi :) güzel bi süpriz :) zeyneple birlikte büyüyüverirler zaten aralarinda 1.5 yaş felan olcak..bilmiyorum şimdiki ruh halin nasil ama geçmiş mesajlarindan okudugm kadariyla biraz kafana takmişsin :) herkes rizkiyla dogar hiç merak etme canim Rabbim saglikla dünyaya getirmeni nasip etsin inşaAllah cok güzel bi hamilelik gecirirsin inşaAllahh cok sevindim senin adina keyfini cikar bugunlerin hiçbişey için canini sıkmaaa
Sağol cnmmmm kız senin yazdığını okurken gördüm şimdi senin doğumgününmüydü yeni yıl :)))))) ayy ne güzel yaaaa, ikisi bir arada , bak herkes senin dğum gününü kutluyo gibi oluyo ne güzel, ösleemmmm kızzz ne güzdel biri yanında biri karnında, sana biraz zor olacak ama birsenin ki gibi ikisi birden aradan çıkmış olucak, ay bide zeynep abla olucak ya :)))
B]