2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin ve yavruşların yeni yılı kutlu olsunnnn sağlık huzur bereket aşk muhabbet getirsin inşallah yavrularımızla beraber nice mutlu senelere hihoyyyt

öğleden sonra giremedimmm işim çoktu geçmişe bakamadım arkadaşlar...
birazdan çıkıyorum

herkesin yeni yılını tekrar tekrar kutluyorum
allah herkese bu yılda bolluk bereket sağlık mutluluk huzur bol para versin kuzucuklarımızla birlikte :lepi:

nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar a.s.

herkescikler iyidir umarim :) bugun babam geldi annemide aldi eve gittiler püf alişmiştim valla annemle olmaya..Rabbim binlerce kere razi olsun cok yardimci oldu valla bana..dün aşuremizide yaptik dagittik bitirdik bile :) eşimde dün rahatsizlandi..zehirlenmiş..sali günü yilbaşi partileri vardi şirketin..mecburi gitti orda bi meyve suyu içmiş..acaba ordanmi kapti bilmiyoruz..dün doktora gitti..3 tane ilaç verdi bakalim inşaAllah biran önce gecer..patates,yogurt yemekten adama gina geldi :)

serros hanimda dün aksam annemle otururken birden bire emeklemeye basladi :))) hemen videoya cektim..face'e koycam :)) kablolari görünce gidiyor ancak :)) yürümeye geçiş siralamasi biraz komedi halde gidiyor :) bu kız önce yürür sonra emekler diye düşünüyordum ama olmadi :)))

bugun yilsonu ve yilbasi :) değişiklik olsun diye 1'den 10'a ileri saycaz p çam agacimizida süsledik çoraplarimizida yatak baslarimiza taktik noel baba gelirde yer bulamaz diye p

2009 senesi hepimiz için özel bi yil oldu :) böyle bir özelliği sizinle paylaştigim için çok mutluyum :) yani sizin içinde özel olmasina mutluyum :) mutlulugumuzu paylaştigimiz içinde mutluyum :) tabi 2009 benim için baska manalarada geldi..dogum gibi ölümde hak..ailemize biri katildi biri gitti..

inşaAllah 2010 yilinda cok güzel günler geciririz hepimiz..bebişlerimizle,eşlerimizle,ailelerimizle ve sevdiklerimizle birlikte saglikli,hayirli,mutlu,huzurlu,bol gülücüklü günlere inşaAllahhh :)

hepinizi seviyorummm :) boncuklarinizi öpün benim için emi a.s.

ayy ne zamandır giremiyodum özlemişim yaa.herkes iyidir inşallah.bebişlerimizle nice mutlu yıllara inş...

Tüm teyzoşlarımın ve kardeşlerimin yeni yılını kutluyoruz annemle birlikte. İnşallah 2010 hepinize gönlünüzden geçen şeyleri verir. Banada bol bol süt versin yeni yıl kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Öptüm hepinizi kocaman a.s.

(Siboş teyzemede bu güzel yılbaşı elbisesi için çok tşk ederim. Nişanlım Yağız'ı öp benim için opuyorumnanaktan)

Bebişlerinizle,eşlerinizle ve tüm sevdiklerinizle nice mutlu,huzurlu yillara kizlarr a.s.

ay su silah atanlari kinim kinim kiniyorum onuda belirteyim..içimde kaldi valla

2010' un ilk günaydını benden gelsin.

günaydın mayıs anneleri ve güzeller güzeli kuzuları...

Taptaze fırından yeni çıkmış çıtır çıtır bir yılın sabahından hepinize günaydın dostlarım :))))

Dün akşam yeni yıla eşim oğlum ve ben sıcacık yuvamızda girdik bence yeni gelen yıla bundan daha güzel bi başlangıç olamazdı,ve tabiki kağaniş saat tam 12de emiyodu :))) gündüz vakti gezip oğlumuza oyuncaklar aldık , sonra eve geldik ,yemek hazırlayıp yemeğimizi yedik , sonra oğlumuzu süsledik ve yeni oyuncakları ile nasıl oynayacağını gösterdik, sonrada beraber oynadık :))))))
Zaman zamanda şarkılara eşlik edip kağana şarkıyla dansetmeyi öğretmeye çalıştık :)))))
işte size bizim yeni yılımızdan bir kaç kare :

Kağanişe oyuncak aldığımız mağazadaki noel babişide pek beğendik :))))

Mamiş öncesi :))))

Yeni yıl masamız :))))

veeeeee tabikide yeni yıl kağanı :))))

Son düzenleme:
Defdeffff kuzum maş. sana, vampir dişlerinden yerim seni

Yeni yılın ilk gününde tüm bacılarıma ve kuzularıma günaydınnnnnn a.s.

Akşam 1,30 gibi yatıp sabah 9,30'da kalkınca biraz uykusuz hissediyorum kendimi ama enerjik olmam lazım malum yılın ilk günü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kahvaltımızı ettik, kızımı uyuttum, eşimde cuma namazına gitti. Bende o gelene kadar size bakayım sonrada evi toparlayayım dedi.

Bu arada kızım yeni yılı yeni dişiyle karşıladı :lepi: Üst sağ ön gözüktü. Solda gelmek üzere belli alkisalkisalkis Vampir diye dalga geçince kuzumda çıkarayımda kurtulayım bari dedi sanırım kaydirigubbakcemile3

Burcu çok tşk ederim canım a.s.

Kağan ve siz harika çıkmışsınız ne güzel a.s. Bizde ailecek geçirmekten çok memnun olduk. Eşim zaten 9 gibi geldi. Çok yorgundu. Yemeğimizi yedik. Sonra kızımızı da yanımıza alıp yerde hem oynadık hem tv izledik. Defdef en son 23:30 gibi uyudu. Bizde yeni yıla girerken gittik kızımızın yanına yattık. 5 dk öyle durduk. Sanırım bütün yıl uyuyacağız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Özlemcim doğum günün kutlu olsun meleklerinle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllaraaahihoyyyt
çok teşekkürler cnm saada mutlu yıllar
maşallah defneye ne hoş olmuş
Mutlu Yıllar Bacılar...
mutlu yıllar cnm

cnm hayırlı olsun yeni dişiniz ,ne çok dişi çıkıtı defnenin maşallah,ağrısız sızısız çıkarır hepsini inş.

kızlar bize gelince eşim akşm pasta almış gelmiş sağolsun,doğum günümü kutladık
çok uykum geldim bira zyatayım dedim zeynebimin yanına uyumuş kalmışım
yeni yıla uyuyarak girdim tüm yıl uyrum artık
dün eşim dr.la görüşmüş bir sakınca olmadığını diğer sezeryanımınçok iyi geçtiğini falan söylemiş dr.gelsin tahlillerini yapalım demiş ma önce muayenesine çağırmış paragöz ya sinir oldum
bende haftaya başka dr.a gidicem
sonuçlar çıksın öyle iderim artık onada daha bhcg baktırmadık biz gidince en azından bir keseyi görelim bari
neyse ben kaçtım kzıar
zeynebim acıktı
herkese mutlu yıllar

slm kizlar a.s.

ay özlemcim yilin ilk süprizini sen yaptin valla :) üstteki mesajinda kese diyince ups noluyor ne kesesi dedim :) geçmiş mesajlarina bi baktimki hamileymişsin :) ilk süpriz senden geldi :) güzel bi süpriz :) zeyneple birlikte büyüyüverirler zaten aralarinda 1.5 yaş felan olcak..bilmiyorum şimdiki ruh halin nasil ama geçmiş mesajlarindan okudugm kadariyla biraz kafana takmişsin :) herkes rizkiyla dogar hiç merak etme canim Rabbim saglikla dünyaya getirmeni nasip etsin inşaAllah cok güzel bi hamilelik gecirirsin inşaAllahh cok sevindim senin adina keyfini cikar bugunlerin hiçbişey için canini sıkmaaa

defdefcikin yeni dişi hayirli olsunnnn a.s.

burcucum kaganda cok tatli olmus maşaAllah :)

bende kacayim eşim geldi camiden..bi kahve yapayim :)

Kolay gelsin cnm sağolasın, sizde güzel bir yeni yıl başlangıcı yapmışsınız, Rabbim hep beraber nice mutlu yıllar nasip etsin inş
a.s. tabi kağanişimin o resimlerde görünmeyen bide o parlak süsleri yeme olayı varkiiiiii nasıl elinden alacağımızı bilemedik :))))) heee bide yeni yıl kararlarımızıda aldık, güzel bi başlangıç oldu :))))

burcu ne güzel eğlenmişsizi
kağan da çok şeker maşallah

Sağol cnmmmm kız senin yazdığını okurken gördüm şimdi senin doğumgününmüydü yeni yıl :)))))) ayy ne güzel yaaaa, ikisi bir arada , bak herkes senin dğum gününü kutluyo gibi oluyo ne güzel, ösleemmmm kızzz ne güzdel biri yanında biri karnında, sana biraz zor olacak ama birsenin ki gibi ikisi birden aradan çıkmış olucak, ay bide zeynep abla olucak ya :)))

defdefcikin yeni dişi hayirli olsunnnn a.s.

burcucum kaganda cok tatli olmus maşaAllah :)

bende kacayim eşim geldi camiden..bi kahve yapayim :)

Sağol cnmmm, afiyet lsun bende yapıcam şimdi senden canım çekti :)))

canım benim çok teşekkürler,inş iyi olur,zeynepde küçük olduğu için takmıştım hem de maddi yönden ne yapalım oldu bi kere,herşeyi düşündümama kıyamaıyorum ya,ne suçu ne günahı var,canını vermedim ki alayım,haksızmıyım ama:uhm:

evet cnm doğum günümdü,hiç unutulmayacak olması güzel,herkes hatırlıyo yılbaşı olunca
evet ya kuzum abla olacak,bakalım bu hafta bi gidelim de dr.a hayırlısyla,analtırım yine size
yarın annemlere gidicem bu akşamda misafirim var,okul falan işte anca hafta ortasında gelirim eve,sonra haber veririm size yine

hava rüzgarlı ama güzel,zeynebi biraz dışarı çıkarayım,sonra görürüşüz

merhaba hepinize bacılar. huzurlu mutlu bir yıl geçiririz inşallah kuzularımızla beraber!!
bizim de misafirlerimiz geldi dediğim gibi. yedik içtik.(kola ile fanta:)) arkadaş bağlama çalıyor, beraber türküler söyledik. gece 3 filandı uykumuz geldi. o saatten sonra evlerine göndermedik.onlarında küçük bebişi var. yazık üşür( sabah kahvaltıdan sonra (yani öğlen:)) beyler namaza gitti. döndüklerinde arkadaşları yolcu ettik. çookk uykusuzdum. 4 saat filan ancak uyuyabildim. azcık dinlendim. daha evimi bile toplamadım. akşama başka misafir gelicekmiş.kafamçokkarıştı Özay'a söyle nolur yarın gelsinler dedim. hen yorgun,hem uykusuz,hemde evim pis-tatlicadiarzu- neyse yarın gelecekler. işte bizden de bu kadar bacılarŞeniz ama biz fotoğraf çekinmeyi unuttuuk:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…