2009 Eyll gzel Prenseslerimiz ve yakkl Prenslerimiz

Allah hepsini analı babalı büyütsün hepsine uzun ömürler versin..Rabbim isteyen herkese böyle tatlı bebekler nasip etsin inşallah...

Bebeklerin hepsi birbirinden güzeller maşşallah..Ama üzüldüm bi tane normal doğum yapan göremedim ...

tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve güzel bebeklerine o güzel meleklerinede öpücüklerimi yolluyorum.Allah hepsini analı babalı büyütsün

tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve güzel bebeklerine o güzel meleklerinede öpücüklerimi yolluyorum.Allah hepsini analı babalı büyütsün

arkadaşlar merhaba, fbozkurt(filiz)arkadaşımızdan haber vereyim,29 ağustosta 37+4 haftalıkken doğum yaptı, kilosu 3150, boyu 50cm oğluna mert ali ismi verildi. Allah hepinizin yanında olsun kolay doğumlar diliyorum.

arkadaslar eger bilgilerinizi ve fotoraflarınızı burdan bana yollayabilirseniz ilk sayfaya eklerim....

yeni bebeklerimizin fotoğraflarıda eklenmiş:ecrin_bebekpuyorumnanaktan.hepside cok tatlı nazar değmesin inşallah

fatoşcum benide ekler misin..
31.08.2009 da 38+2 de sezeryanla kızım BADE yi kollarıma aldım.. 3100 gr 48 cm... darsısı sana.. buda güzel meleğim

Son düzenleme:
tüm bebeklere maasallah anneleri de tebrik ediyorum..darısı biz ekim annelerinin basına insallah...yalnız herkes sezeryan olmus neden ki???

maşallah eylül annelerine ve bebklerine iyiki bugün girip bakmışım bi çoğumuz aynı sorunları yaşamışız bebğim ilk gün yanıma gelkemedi hızlı nefes alıyomuş sezaryan doğumlarda cok sık görülürmüş, sarılık bizde olduk ve bi gece fototerapide kaldık yıprandım resmen ama ne kadar normalmiş

Allah nazarlardan saklasın maşallah bebişlere
son günlerin heyacanını hatırladım bakınca çok tatlı telaşlar bi o kadarda stresli
Allah doğum yapmamış olanlarıda bi avazda kurtarsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…