2009 Eyll gzel Prenseslerimiz ve yakkl Prenslerimiz

ne çok bebişimiz oldu maşallah allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına

ay inanamıyorum. 1 hafta 10 gun ortadan kayboldum, herkes doğurmuş :)
allah yavrularınıza uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür versin inşallah

birçok kişiyi yeni gördüm, çok duygulandım. hayırlı olsun herkese

bebişleri öpün yerime :asigim:

ben hala beklemedeyim....

artık bende doğum öykümü yazayım kızlar ancak fırsat oluyor malum bebişten:)o kadar güzel bir duyguymuş ki yarabbim herkese nasip etsin isteyen.Allah'ım ayırmasın yavrularımızı bizden.kimseyi anasız babasız koymasın aile birliğimiz daim olsun ana bacı kardeş koca abi yavrularımız akrabalarımız.
28/08 gününü iple çekerek 12:30 da gireceğim genel anestezili sezeryan için geceden aç susuz yatarak hastaneye gittik 11 de oradaydık.abi,abla,anneler herkes orada hazır kamera elimizde güle oynaya bilgilerim alındı ama ne zamanki sedyeye yattım bone takıldı bi ağlama bi ağlama ki sormayın.el sallayıp ağlayarak gittim.ameliyattada uyanıncada ağlamışım doktor dedi:)kocacığımda volta atıp beklemiş filmlerdeki gibi:)canım benimmm.sonra acılar içinde (sezeryan ağrısı pek zormuş ya.kiloda var yağ dokum fazla daha çok acı çektim ama olsun bebişim kollarımdaya sağlıkla maşallah)odama geldim bebişimi gösterdiler yanağıma tuttu hemşire hanım o kadar güzeldi ki ağlamaktan bi hal oldum ama mutluluk gözyaşları.benle beraber herkes ağlıyor:)hemen emmeye başladı yavrum sarılık olma tehlikesinden takviye mama verdiler aç kaldı sütte olmayınca.uykusuzluk,acıyan meme başları,dikiş yerleri hepsiii unutuluyor onun o güzel kokusu varlığı ile.darısı tüm isteyenlere.Allah'a çok şükürler olsun yarabbiimm.28/08/2009 12:42 yavrum geldi sağlıkla.kurban kestirdik dağıttık ihtiyaç sahiplerine Allah kabul etsin inşallah.gözden dilden nazardan hasetten afetlerden her türlü kötü şeyden Allah saklasın bizleri hepizimi.maşallah demeyi ihmal etmeyin kendinizede herkesede emi canlar.herkesede dua ettim ameliyata girerken Allah kabul etsin.

Son düzenleme:
maşallah yavrulara yaa, patır patır dökülmüşler
hepsi birbirinde güzel maşallah
Allah analı babalı sağlıklı hayırla büyümeyi nasip etsin

maşallah güzel bebişlerimize... hepsi birbirinden tatalı maşallah... yerim ben onları

maşallahhh bebişlerinize güzell anneler çok tatlı küçük melekler.. sağlıcakla büyüsün bebekleriniz..

maşallah tüm bebeklerimize hepsi birbirinden tatlılar....

bu arada tatlım benim doğum haftam 37+2 eklersin..

Bebişle uğraşmaktan siteye girmeye vakit kalmıyor. Biz 9 gün yine hastanede yattık ıdrar yolu enfeksiyonuından ve böbrektede belki iltahap olabilirmiş şuan takipleri yapılıyor oğlumun.

Bu arada eylül annelerinden bebişlerini kucaklarına alanların sayısı artmış. Maşallah hepisine Allah analı babalı büyütsün acılarını göstermesin. Bizi evletlarımızla sınamasın.

Tekrar giremezsem şimdiden herkesi bayramı mübarek olsun. Hayırlara vefile olsun.

fatoşgülcğm oğlumun adı barkın canım eklersen sevinirim şimdiden teşşekkürler:1hug:

Allah tüm kuzucukları nazarlardan saklasın varlıklarını daim etsin

analarından babalarından ayırmasın sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallahhh:Saruboceq:

annemiz:agualotus2000
prensesimiz:beliz
doğum tarihi:12/09/2009
haftası:38+5
kilo/boy:2950gr/49cm
dogum şekli:sezeryan

annemiz:fatoşgül
prensimiz:mehmet yiğit
doğum tarihi:14/09/2009
haftası:39+1
kilo/boy:3300gr/49

annemiz:fussilet(tülay)
prensimiz:halilibrahim
doğum tarihi:14/09/2009
haftası:40+1
kilo/boy:3400gr/51cm

annemiz:zeytingözlü
prensimiz:efe
doğum tarihi:06/09/2009
haftası:37+2
kilo/boy:3260gr/50

annemiz:sivaslı58
prensesimiz:eylul
doğum tarihi:18/09/2009
haftası:38+6
kilo/boy:3500/51cm

annemiz:5848BL(DEMET)
prensimiz:erdenay
doğum tarihi:25/09/2009
haftası:[B42+1[/B]
kilo/boy:3960gr/51cm
dogum şekli:normal

annemiz:nino
prensesimiz:defne su
doğum tarihi:[B26/09/2009[/B]
haftası:??
kilo/boy:3340/51cm

annemiz:zeytingözlü
prensimiz:efe
doğum tarihi:06/09/2009
haftası:[B37+2[/B]
kilo/boy:3260gr/50cm

Son düzenleme:
Masallah Allah anali babali buyutsun.Ama hic normal doguran yokmu hep sezeryan olmus akannehir

inşallah ilk normal doguran ben olcam..şaka bi yana bir kişi var sanırım normal...

Merhaba benimde allah nasip ederse normal doğum olacak....37+5 günlüğüm şuan..

Sende doğum belirtileri varmı hissedebiliyomusun?

valla ben hiç bişe hissetmiyorum...sanki hiç dogurmuycakmışım gibiyim...sadece çok agırlaştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…