2009 Eyll gzel Prenseslerimiz ve yakkl Prenslerimiz

Kızlar oğlumun resmini ekleyeceğim umarım başarırım. Adımız Koray oldu. Düzeltirseniz seviniriz.

Son düzenleme:
edacım maşallah oğluna
artis artis kurulmuş anakucağına, safanız olsun
Allahım hayır güzellik sağlık versin size

Kızlar oğlumun resmini ekleyeceğim umarım başarırım. Adımız Koray oldu. Düzeltirseniz seviniriz.

maşallahh koray a canım nasıl kurulmuş şimdiden anakucağına bundan sonrada ordan inecek gibi görünmüyor :)))))
Allah analı babalı büyütsün inşallahhh

maşallahhhh tüm bebeklerimize yaa hepsi birbirinden güzellerrr
gulnazı görmemiştim sadece çok şeker görünüyor oğluyla maşallahhh :)))
fatoşcum ayfer mesajla atmış bana resimlerini ama ben ekleyemiyorum özgenin albümünde vr aynı resim istersen ordan ekleyebilirsin tatlımm
tekrar ellerine sağlık topik için

Maşallah maşallah maşalah annelerimizede bebişlerimizede bebişlerimizin hepsi çok tatlılar ve annelerimizin hepsi çok mutlular daha güzel birşey olabilirmi?rabbim analı babalı büyütsün hepsini inşallah

selam kizlar allah bebisleri anali babali buyutsun.bende 27den beri hastanedeyim bebisimi bekliom normal isdedigim icin beklemekdeyim 1hafta daha bekliyecem galiba agri var ama acilmam yok.suni sanciylada yapmak isdemiom bizimki babasina cekmis 42 haftalik olcak galiba mafoldumben kacak olarak girdim neyse kendinize iyi bakin ben sizi haberddar ederim.

kızlar çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.biraz üzüldük kalp üfürmesi varmış bebişte ve sarılık .Allah'ım inşallah geçer hayırlısı ile.kilomuz 3600 gr'a düştü ama normal dediler.darısı bebeğini bekleyenlere bu güzel duygu harika birşey.

hepsinede maşallah eylül kuzuları bunlar:nazar::nazar::nazar:

bebklerın çogu annelerine benzıyo anacı olcak bu bebişler

fatoşcum senınde ellerıne saglık

bebişlerin hepsi birbirinden tatlı maaşallah:nazar:allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin:Saruboceq:

X