2009 anne adayları doğum takip çizelgesi

Benim tahmini doğum tarihim 13 temmuz cinsiyet kız başlangıç kilom 62, şuanki kilom 69,7. Hayııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir küçücük içi dolu limoncuk oldum 5 ayda. 9 aylık halimi hic düşünemiyorum ama bi insanın gece 12 de canı bişiler çekerse sonu bole olur, adam dikkat kızlar benim gibi olmayın

Akdaşcım bende 52 kilo oldum .Bide mavi rengimizi yapmışsın sağol bide erkekimi yazarsan çok sevinirim canım. :1rolleyes:

dr. banada 17 .haftamda erkek dedi ama emin olmaddığı için yazmadım 10 gün sonra kesin sonucu söyleyecek 2 oğlum var kız istiyordum ama ne yapalım hayırlısı şimdilik erkek yazın listeye değişirse söylerim 63 ile başladım şuan 66 kiloyum 20. haftamdayım ayrıca doğum şeklim sezeryan

merhaba canım benim doğumumu doktor 18 temmuza yazdı sezeryan olduğu için gününden 1 hafta önce yapılıyormuş 18 ayarlarsan sevinirim teşekkür

kızlar çocuklarınıza isim seçerken bir gün bir sıfat aldıklarında yakışırmı onu düşünerek isim seçin yanını hanımı ekliyerek seslenmeyi düşünün yada beyi ona göre meslek sahibi olduklarında isimleri garip kaçmasın yakışsın

bizim bebişimzle mtd 3 temmuz kızım olcak inş=) 58 kilo ile başladım hamileliğime şimdi 64 kiloyum

akdascım bende erkek bebek bekliyorum gamyoncuiremsu60 ile basladım suan 64üm.normal dogum istiyorum ismimizde salih olucak heralde babası öle diyokafamçokkarıştı

listeye beni de eklermisiniz lütfen :)

doğum tarihi 31 temmuz, erkek, 60 kilo ile hamile kaldım şu anda 62,5 kiloyum. bebeğimin ismi aras olsun istiyorum. eğer doğuma kadar vazgeçmezsem normal doğumdan yanayım :)

63 kilo ile başladım şimdi 65 kiloyum.20haftalık hamileyim .21 temmuz da oğlum olacak

kızlar b ben 11 temmuzda dogurucam sanırım. butun gunler dolu..ama 11 temmuzda sadece benim kızımın dogumu gözüküo..ah canım kızım beniiiiimmmm:=)

bugün cinsiyetimizi öğrendik.
kızım geliyor:CüvCüv:
adı da nurdan olacak
bu arada ben biraz kilo aldım. 55,5 oldum.

Benim muhtemel doğum tarihim 17 temmuz 58 ile başladım 62 yim.Normal düşünüyorum Kızımkaydirigubbakcemile3 olacak Ben Zümra koymayı çooook istiyorum.Babası ne olur "şu çooook istiyorum" kısmını gör...

canımcım benimde bilgilerim değişti.el attığında benide değiştiriver bi zahmet
cinsiyetimiz belli oldu kızmış kilomda 71 di 74 oldu ismimizde elif galiba
kolay gelsin canım

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

yeni güncellenmiş liste kızlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…