- 18 Mart 2007
- 676
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar....
güzel bir hafta sonundan çıkmanın ümidiyle iyi bir hafat geçiririz umarım....
aslında çoğunuz çalıştığı için temizlikle uğraşmışsınızdır tahmin debiliyorum....
neyse....
benimde size bomba gibi bir haberim var....
İLK ÇATLAĞIMIDA ÇATLATMIŞ OLMANIN VERDİĞİ ÜZÜNTÜYLE BU HABERİMİ SİZLERE VERİYORUM....senağlamasenağlama
ilk başta acaba eşofmanın lastiği filan dedim ama iki gündür hep aynı yerde durunca ve mallesef acı ama gerçek olan olayla karşılaştım....:1shok::1shok:
pek belirgin değil çok dikkatli bakınca belimin hemen yan tarafında çok hafif belli oluyosırnaşık şeysırnaşık şey
yani demek istediğim her an sizinde bşınıza gelebilir..
hadi, vatana millete mübarek olsun
Kardelencim sana da günaydın..Ne erkencisin, bende bu saatlerde hep ben buralarda olurum sanıyordum..Demek ki senin göbiş artık alarm vermeye başladı :roflol: Ben lise döneminde çok hızlı boy attığım için zaten vücudumun bilimum yerlerinde ziyadesiyle çatlağım var o yüzden yenilerini pek dert edeceğimi sanmıyorum ama henüz çatlamaya başlamadım yani belki başlamışımdır da hiç incelemedim kendimi çatlıyormuyum diye..yerimseniben Sana kakao yağını tavsiye ederim..The body shop'un öyle bir kremi var ama fiyatını bilmiyorum.. Armada ve Ankamall da The body shop'un mağazası var..
Gerçi kakao yağını aktarda bile bulabilirsin sanırım..Hamile bir arkadaşım badem yağının kötü koktuğunu o yüzden kullanamadığını zaten etkisinin anlık olduğunu söyledi galiba normal kremlerle karıştırıp etkisini artırmak yada karışımlı krem almak gerekiyor..Ama birşey varki kremler çok fazla etkili olamıyormuş yani çatlayacaksan zaten çatlıyormuşsun artık bizde çok çatlarsak doğumdan sonra başka yöntemlerle kurtulmaya çalışırız napalım..
ebrucum ben bir yaprak dökümü dizisi delisi olarak bu şarkıya bayılıyorum...
ve bu dizideki bütün şarkılar...
beni bambaşka yerlere götürüyor...
ben ki 20 yaşına kadar hiç ailemden ayrılmayan......
3yıl ailemden çok uzakta yaşamış olduğum için çok etkileniyorum....
hasretlik çok zor çeken bilir derler ya....
ay ya sabah sabah ağlıycam şimdi......senağlamasenağlama
Ay kıyamam ben sana :1hug: Ailen nerde şu an peki kardelencim..Gerçi benim ailem de Beypazarı'nda..Ama ben 19 yaşından beri hem okul hemde iş nedeyniyle bazı dönemleri saymazsak hep ailemden uzaktaydım..Hatta senin yaşındayken Ankara-Eryamanda tek başıma 1+1 bir dairede yaşıyordum..Yalnızlık çok zor ama senin eşin var ve bebişin olacak, bana göre çok daha şanslısın tabi yerimseniben..Artık tam bir aile olacaksınız yerimseniben Gerçi ben annemlerle nerdeyse hergün konuşuyorum telefonda..Özellikle hamile kaldıktan sonra anneme olan düşkünlüğüm arttı birden bire..
tatlım ben ilk ankaraya evlendim...
6 ay sonra eşimin işi nedeniyle doğuya gittik..
ağrının bir ilçesine....
3 yıl orada kaldık...
allahıma şükürler olsun bu yaz tayinimiz ankaraya çıktı yine...
ve bebişimizi hep batıda dünyaya getirmek istedik..
doğunun o zor şartlarında gerçekten çok zor....
benimde anneme düşkünlüğüm zaten çok fazlaydı ve şimdi dahada çok arttı....
Eşin asker galiba dimi kardelencim..
Kızlar bebekler hareketlenmeye başladı mı ? Benimkinde hiç hareket yok artık bu haftalarda başlaması lazım bakalım kimin bebişi erken davranacak :)
berçem inşallah hayırlı haberlerle gelirsin benim sonuçlar yarın belli oluyor inşallah bi sorunSlm kızlar bu akşam kontrolüm var üçlü tarama yapılacak.veeeeeeeeee sanırım cinsiyetini öğreneceğiz. çok merak ediyorum zaman geçmek bilmiyor.
umarım bebeğim sağlıklıdır ve kapamazda gösterir.