- 8 Mayıs 2023
- 356
- 232
- 23
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebeliğimde 6+2 de duymuştum kalp atmını ama bu defa belki geç döllendi bilmiyorum
Yaa maşallah gözün aydın canımKızlar 6+2 bebek oluşmuş kalp oluşmuş çok şükür![]()
9aralık. Ama benim Sata göre değil hesaplarima göre 19ocaktan sonra gibi geliyor tabi Allah bilir de cok gec oldu. Sadece betanın bu kadar yüksek cikmasi şaşırttı.Son regl tarihin ne zamandı
Allah sağlıcakla versinKızlar 6+2 bebek oluşmuş kalp oluşmuş çok şükür![]()
cok güzel darısı saglıkla kucagına almaya insallahKızlar 6+2 bebek oluşmuş kalp oluşmuş çok şükür![]()
En iyisi aç gitmek o zmaanbana ilk doktor aç gel şekere falan bakalım demişti sonra kendi doktorum ultrasonda net görünmesi için su iç idrara sıkışık ama aç gel dedi
Yani 9 aralıksa normaldir. Benim 11 ocak 1500 küsür çıkmış. Bence kafana takma 19 ocak diye neden Düşündüğünü anlamadım9aralık. Ama benim Sata göre değil hesaplarima göre 19ocaktan sonra gibi geliyor tabi Allah bilir de cok gec oldu. Sadece betanın bu kadar yüksek cikmasi şaşırttı.
Ayy maşallah kalp atişini duydunmu kuzumKızlar 6+2 bebek oluşmuş kalp oluşmuş çok şükür![]()
Cünkü korunuyorduk. Adet gecikmesi her ay yaşadığım bişey ve ben nasıl olsa adetim gecikti diye korunmayı atladım saldım diyelim. O sebeple zaten eğer 9aralığı baz alırsak benim 10haftalik falan gebe olmam lazim. Ama kese bile zor göründü bugün. Ne bebek ne kalp atısı gözükmedi.Yani 9 aralıksa normaldir. Benim 11 ocak 1500 küsür çıkmış. Bence kafana takma 19 ocak diye neden Düşündüğünü anlamadım
Yaa çok geçmiş olsun keseyi gördünüz mü inşallah sıkıntısız geçer herşey çok güzel ilerlerBende doktordan geldim. Tam 6 haftalık. Ama kanamam oldu baya yoğun ondan gittik. Kalp atışını gördük duymasak da.. umarım tutunur bebik
Benim de 5 haftalık. Ve ben 3,5 senedir hamile kalamıyodum burda süt ve maydanoz buharı diye bişey okuyup denedim ertesi ay hamile kaldım yani şoktayım olmaz diye düşünüyodum. Çok karışık duygular içindeydim. Hemen bebek isteyen bi arkadaşıma da yap dedim bakalım o da deneyecek. Allah herkese sağlıklı bi hamilelik süreci ve sağlıklı evlatlar nasip etsinBana 5 haftalık tam dedi Eki Görüntüle 3537754
O zaman geç döllenme mi oluyor acaba bu. Sizin kaçıncı bebek olacak inşallahCünkü korunuyorduk. Adet gecikmesi her ay yaşadığım bişey ve ben nasıl olsa adetim gecikti diye korunmayı atladım saldım diyelim. O sebeple zaten eğer 9aralığı baz alırsak benim 10haftalik falan gebe olmam lazim. Ama kese bile zor göründü bugün. Ne bebek ne kalp atısı gözükmedi.
Nasipse 3. olacak. İnan ben de şaşkınım nasil birsey doktor bile tam anlam veremedi. O yüzden bebek ve kalp atisi görmek icin 10gün sonrasina çağırdi. Betam da ilk zamanlara göre yüksek geldi bana 5binlerde. Ama araştirdim olabilirmis bazi gebeliklerde. Bekliyorum bende ne olacagi 10gün sora belli olacak umarim hersey saglikla ilerler.O zaman geç döllenme mi oluyor acaba bu. Sizin kaçıncı bebek olacak inşallah
bende eryamandayımsimdilik zahide kücük e gidiyorum. ilk kızım hüseyın pehlivan a gitmiştim.
Zahide Küçük görmüştüm ben de özel poliklinikte sanırım o ücretleri nasıl. Eryaman hastanesinde daha önce bir doktora gitmiştim gebelik öncesi hiç memnun kalmadım diğer doktor hakkında da iyi okumadım pek orayı tavsiye etmem. Ben medicalpark ta Ayşegül ve Aysun hoca gittim şimdilik bir de lokman hekim sincanda Özgül hocaya gideceğimbirde devlette yenimahalle yıldırım beyazıt unıversıtesı hastanesınde senem mine ve sinem ece diye ıkı doktor var ikiside okadar tatlı ki tavsıye ederim özelden farkı yoktu ilgilerinin ben cok sevdım
sağlıkla kucağına da alırsın inşallahKızlar 6+2 bebek oluşmuş kalp oluşmuş çok şükür![]()
Kanama için ilaç veriyorlar sanırım kanaması olup sağlıklı ilerleyen çok duydum sizde strese girmeyin ve yormayın kendinizi iyi olur inşallahBende doktordan geldim. Tam 6 haftalık. Ama kanamam oldu baya yoğun ondan gittik. Kalp atışını gördük duymasak da.. umarım tutunur bebik
eryaman hastanesi gerçekten kötü ama. zahide kücük 2600nakit 2900kart canımZahide Küçük görmüştüm ben de özel poliklinikte sanırım o ücretleri nasıl. Eryaman hastanesinde daha önce bir doktora gitmiştim gebelik öncesi hiç memnun kalmadım diğer doktor hakkında da iyi okumadım pek orayı tavsiye etmem. Ben medicalpark ta Ayşegül ve Aysun hoca gittim şimdilik bir de lokman hekim sincanda Özgül hocaya gideceğim
sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Kanama için ilaç veriyorlar sanırım kanaması olup sağlıklı ilerleyen çok duydum sizde strese girmeyin ve yormayın kendinizi iyi olur inşallah
Belki ikizdir :)Nasipse 3. olacak. İnan ben de şaşkınım nasil birsey doktor bile tam anlam veremedi. O yüzden bebek ve kalp atisi görmek icin 10gün sonrasina çağırdi. Betam da ilk zamanlara göre yüksek geldi bana 5binlerde. Ama araştirdim olabilirmis bazi gebeliklerde. Bekliyorum bende ne olacagi 10gün sora belli olacak umarim hersey saglikla ilerler.
Cok zor olur benim için. Allah bilir elbet ama acıkcası pek istemem. Hem hamilelik zorlar hem kızım biraz nazlı zor bi çocuk düsünemiyorumBelki ikizdir :)
2 hafta sonraya randevu verdi doktor canim ben dun duydum 7 haftalık 9 hafta olunca tekrar gel dediKeseyi ve kalp atışını duyan arkadaşlar bir daha ultrasona ne zaman gideceksiniz