- 12 Eylül 2007
- 3.601
- 5
Murrrgizzz, ne yapıcaz canım böyle yaa..:sm_confused:
"Bulantılardan rahatladım, lekelenmeler bitti" sevincini yaşıyamadan şimdi de bel ağrıları sardı.. Ayy bi hayırlısıyla doğursak da bizden kurtulsalar...:teselli:
Kuyruk sokumundaki ağrı için doktoruna danışmış mıydın? O belki de ayakta kalmaktan olabilir. Dünkü gazetede kadınların hamilelikteki ağırlık dengeleme olayının bel omurlarının alt kısmının "kama" şeklinde olmasından kaynaklandığı yazıyordu. Bilmiyorum ki, şimdiden sonra meşhur kamalarımız devreye girer de bizleri azcık da olsa rahatlatır mı!!! Uyku esnasında bilmeden nasıl tatlı tatlı geriniyorum görsen!!sırnaşık şey
Ama herkes "gerinme" diyor ya; herhalde bundan sonra daha dikkatli uyurum canım benim..a.s.
kayracım dimi yaaa hamişliğin bukadar zor olacağını tahmin etmiyordum biliyosun çok şükür bulantı trzında şikayetlerim olmadı ama benim küçük yaramaz bi süre bizi korkuttuyasakkelimeyinede çok şükür ağrım çok olmuyo bazı günler oluyo tab, dra gittiğimde sorcam herhalde magnezyum ilacı verecek bu ağrılar için ,dediğin gibi ayaktada kalıyorum meslek olarak bakalım laelaelaelaelaecanım sende daha az gerin en azından gündüzlleri,,,,,,,,,bende zaten farkında olmadan geriniyom uykuda ama uyanıyom hemen ama korkuyom o anda ya bide ben yatarken korkuyom sürekli huzrsuzu yanlşmı yatıyom diye sola bazende sağa yatıyom ama yatarken sanki karnımın üstüne yükleniyomuşum gibi hissediyorum bebişe bişiy olcak diye korkuyorumklava:herkes diyo korkma ama iştee