- 2 Kasım 2023
- 1.863
- 2.918
- 53
- 31
Oğlunun evine de çift maaş giriyor. Çok arsız annenizAnnem zaten nasıl olsa senin maaşın var evinde de oturuyosun bişeye ihtiyacın yok modunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlunun evine de çift maaş giriyor. Çok arsız annenizAnnem zaten nasıl olsa senin maaşın var evinde de oturuyosun bişeye ihtiyacın yok modunda
O zaman tek maaşlılardı şimdi ikisi de çalışıyor yazın tatile bile gidiyorlarOğlunun evine de çift maaş giriyor. Çok arsız anneniz
Şikayetçi olsam suç sayılırmı ki aile içi yaAnaya bak ana hirsizlik yapmis
O paralar cocugunun hakki! Annenizi arayin da getirmezse sikayetci olacagini söyleyin.
Sizce haksız mıyım diye sormanız dışında haksız olduğunuz bi nokta yok. Kızgın olmanızın yanında bi de kıyamet koparmanız lazım haberiniz olsun.Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Abim kirada babam ödedi bikaç sene ondam da para istediler abimin işi yoktu onlara para verdi yardım etti şimdi ikisi de çalışıyor işleri varAnnenizin altınlarınızı çalmasının hiç bir bahanesi yok olamaz da zaten ,ama zihniyetleri büyük sorun, şimdi akılları sıra size ev verdiler oturuyorsunuz ya, illa çıkaracaklar sizden bunu bir şekilde.
Abiniz kira da mı oturuyor?
Sizin oturduğunuz ev boşmuydu?,kira vs
Ben çok üzülüyorum ya bazı ailelerin böyle kızlarına verdikleri üç kuruşun, iki yardımın gözlerine batmasına.
Tavsiyem anneniz arsız belli ki siz de öyle olun, ödesin altınları , evi de tepe tepe kullanın , bende araba alacağım bana da para bul deyin,şimdi gurur yapmanın zamanı değil bence.
Ne münasebet kadın haber bile vermeden almış. Oturduğu ev annesinin olsa ne olur çalmasına hak mı verir bu? Aynı evde otursalardı mesela tüm gelirini almaya hak mı kazanırdı annesi? Borç morç değil direkt hırsızlık bu. Hakkını da aramalı.Öncelikle sakin olun. Siz annenize ait bir evde mi oturuyorsunuz
Öyleyse lütfen sakin olun buradan aldığınız gazla hareket etmeyin.
Annenizle konuşun. Borçlarını, aldıklarını ne zaman vereceğini öğrenin.
YuhAnnem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Arabayı gelin hanım kullanacaksa gayet de zorunda. Parası yoksa almaz olur biter. Annenin işgüzarlığına katılıyorum ama.Bir de araba için, gelin hanımda altınlarını bozdurmak zorunda değil, anneniz işgüzar.
Tabi ki sayilir.Şikayetçi olsam suç sayılırmı ki aile içi ya