• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese Etrafında Kanama Alanı Olması

Benim 6. Haftada göründü endişelenmeyin bazen 7 haftadada görülebiliyormuş allah hakkınızda hayırlısını naaip etsin saglıkl inşallah . Kanama alanım benimde var bi aydır gecmedi hâlâ bende iğne ve fitil devam bebeklerimiz iyi olsun yeter şükürler olsun 🤲🏻🌸
Amiiin sağlıklı bebeklerimizi kolaylıkla kucağımıza almak nasip olsun 🥹 inşallah yolk oluşur dua ediyorum sürekli. Sizin de kanama alanınız geçsin kolaylıkla sağlıkla doğsun bebişiniz 🥹🙏🏻

Amiiin sağlıklı bebeklerimizi kolaylıkla kucağımıza almak nasip olsun 🥹 inşallah yolk oluşur dua ediyorum sürekli. Sizin de kanama alanınız geçsin kolaylıkla sağlıkla doğsun bebişiniz 🥹🙏🏻
Amin inşallah allah gönlümüze ferahlık versin hayırla sonuclaninşallah ama endişelenmeyin gözükmemesi cok normal 5 haftada anca kese gözüküyor 1 hafta sonra bebiş gözükür 🤲🏻🫶🏻

Benimde kanamam var 3 gündür. Dün kanamam arttı gittik kese duruyor 5+3 üm. Doktor iğne verdi ama hala çamur gibi kahverengi akıntım devam ediyor. Böyle olup gebeliği sağlıklı ilerleyen çok mu acaba ?

Benimde kanamam var 3 gündür. Dün kanamam arttı gittik kese duruyor 5+3 üm. Doktor iğne verdi ama hala çamur gibi kahverengi akıntım devam ediyor. Böyle olup gebeliği sağlıklı ilerleyen çok mu acaba ?
İlk aylarda cok oluyor sanırım burdada cok okudum Cok var benimde 11+4 te oldu kanamam lekelenmelerim devam ediyor insallah hayırlısıyla saglıkla alırız kucagımıza🤲🏻

Merhaba 10+3 haftalık olduk salı günü çok az bi kırmızımsı leke geldi sonra kahverengi hastaneye gittik hemen doktor hemen baktı çok ufak bi sıyrılma var kese dışında dedi serum verdiler iğne yaptılar5/6 saat dinlendirdiler hastane de beni 5 gündür yatıyorum sadece tuvalete gidiyorum progestron 200 mg verdi günde 2 tane çok korkuyorum salı yada çarşamba gidicez kontrole kızlar

Merhaba 10+3 haftalık olduk salı günü çok az bi kırmızımsı leke geldi sonra kahverengi hastaneye gittik hemen doktor hemen baktı çok ufak bi sıyrılma var kese dışında dedi serum verdiler iğne yaptılar5/6 saat dinlendirdiler hastane de beni 5 gündür yatıyorum sadece tuvalete gidiyorum progestron 200 mg verdi günde 2 tane çok korkuyorum salı yada çarşamba gidicez kontrole

Merhaba 10+3 haftalık olduk salı günü çok az bi kırmızımsı leke geldi sonra kahverengi hastaneye gittik hemen doktor hemen baktı çok ufak bi sıyrılma var kese dışında dedi serum verdiler iğne yaptılar5/6 saat dinlendirdiler hastane de beni 5 gündür yatıyorum sadece tuvalete gidiyorum progestron 200 mg verdi günde 2 tane çok korkuyorum salı yada çarşamba gidicez kontrole
Benim kanamam 6 gün sürdü şimdi durdu çok şükür ama bebek ne durumdadır bilmiyorum henüz gitmedim. Dinlenirsen sorun olmaz inşallah

Amin inşallah Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah bidaha ki doktor kontrolünde kalp atışlarını duyarız inşallah Allah’ın izniyle hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲

İlk aylarda cok oluyor sanırım burdada cok okudum Cok var benimde 11+4 te oldu kanamam lekelenmelerim devam ediyor insallah hayırlısıyla saglıkla alırız kucagımıza🤲🏻
Merhabalar kanamanizin nedenini ogrendinizmi bende Dün gece 11 haftamda yoğun kanamayla acil servise gittim bebekte kesede sorun yok ama kese çevresinde yoğun kanama alanı var denildi günlük iğne ve progesteron fitil kulaniyorum şuan kanamam durdu ama içim bıçak yarası gibi agriyor

Merhabalar kanamanizin nedenini ogrendinizmi bende Dün gece 11 haftamda yoğun kanamayla acil servise gittim bebekte kesede sorun yok ama kese çevresinde yoğun kanama alanı var denildi günlük iğne ve progesteron fitil kulaniyorum şuan kanamam durdu ama içim bıçak yarası gibi agriyor
Merhaba öncelikle cok cok gecmiş olsun allah gücünü kuvvetini artırsın canım seninde bebişininde Bir neden belirtemiyorlar olabiliyormuş ben doktoruma sordum bu dönemlerde olabiliyor bir sebep belirtemiyoruz dedi bunun için istirahat et yat dinlen ilaçlarını kullan canım geciyor agrın falan varmı ne dediler hastanede

Merhaba öncelikle cok cok gecmiş olsun allah gücünü kuvvetini artırsın canım seninde bebişininde Bir neden belirtemiyorlar olabiliyormuş ben doktoruma sordum bu dönemlerde olabiliyor bir sebep belirtemiyoruz dedi bunun için istirahat et yat dinlen ilaçlarını kullan canım geciyor agrın falan varmı ne dediler hastanede
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Yani şu şekilde ağrım var sanki içimde bıçak yarası var ara ara geçip gelen banada net bişey söylemediler kanama alanı var ama sebep yok bebekte ve kesenin seklindede sorun yok sadece yatmak beni zorluyor ikizlerim var okula gidiyorlar ilgilenemiyorum diye uzuluyorum

Evet oldu 3 gün hastanede yattım sonra kendi rızamla çıktım. Şu anda sürekli lekelenmelerim oluyor
Kahverengi lekelenmeler olması iyi bişey aslında kanama alanının bitmesi için ya dışa çıkcak yada vücut kendi emiyormuş o kanı bu sürecleri o kadar cok yasadımki kanlı idrar yaparken kan gelmesi falan cok zor çok yıpratıyor ama bitiyor zamanla bebişlerimiz bize sımsıkı tutunuyor güclü olmaya çalış canım 🌸

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Yani şu şekilde ağrım var sanki içimde bıçak yarası var ara ara geçip gelen banada net bişey söylemediler kanama alanı var ama sebep yok bebekte ve kesenin seklindede sorun yok sadece yatmak beni zorluyor ikizlerim var okula gidiyorlar ilgilenemiyorum diye uzuluyorum
Elinden geldiğince dinlen. Bende de oluyor o ağrılar amam bebek sağlıklıysa bişey olmaz inşallah

Back