• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Anaya bak ana hirsizlik yapmis 🤯
O paralar cocugunun hakki! Annenizi arayin da getirmezse sikayetci olacagini söyleyin.

Alt katında oturuyorum ayrılınca eşimden buraya taşındım annem onlara yardım etmek için uğraşıyor hala üstelik ikisi de çalışıyor kazanıyor yine de yemek yiyecek vs götürüyor ben de ona yardım edeyim istiyor o kadar kızdım bağırdım hala anlamamış gibi
Anlamamıştır zaten. Onların ogullari biricik. Kapının kilidini değiştir ya da evde kilitli kasan olsun

İkiz bebekleri olunca gelin işten çıktı paraya ihtiyaçları oldu diye para da istediler verdim saf saf sonra altınları aldı annem en son bileziklere kadar geldi yani bileziklerden haberim de yoktu evet malesef hırsızlık ben eşiöden ayrıldım çocuğumla yaşıyorum kendim maaşımla geçiniyorum. Annemin bu yaptığı beni çok üzdü ben salak yerine kondum resmen ben sana vericem söz bunlar benim borcum diyor
Kendı kendınıze annem benı cok üzdü dıyecegınıze polise ihbar edin
Kımseye boyle ana lazım değil

Ya bu senaryo bana tanidik geldi. Benzer isler yuvasi dagilan evladi basarisiz gibi gorup yuvasi dagilmayana akitma yapmak ustelik tek basina gecinmeye calisan bir kadindan. Sizi hazir da bosanmisken kendine bakici abinize de maddi destekci olarak goruyor gibi geldi kusura bakmayin onyargi belki ama yakinimin birebir biyle

Yorum attım ama içim sogumuyo bence siz aramayacaksiniz boşuna bizi de sinir ediyorsunuz.o parada çocuğunuzun hakkı var kendinize acimiyorsaniz ona aciyin.daha öncede para vermişsiniz geri vermemişler yine aynı şey olacak
Konuyu babamla halledicez hepsni söke söke alıcam destekleriniz için çok teşekkür ederim

Kıyameti koparın. Ne biçim anneniz var ya sizi düşüneceği yerde böyle birşey yapıyor. Ben olsam abi yenge herkesin içinde yaparsım. Söke söke de alırdım. Zırnık eşyanızı emanet etmeyin.

Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Yok artık sizin haberiniz izniniz yokken nasıl böyle bişey yapabilir, abinizin evine gidin annenizide çağırın alın altınları izi, benim haberim olmadan izinsiz annem vermiş diyin . Anneniz sizi gerizekalı mi ne saniyor tövbe yarabbim

Öncelikle sakin olun. Siz annenize ait bir evde mi oturuyorsunuz

Öyleyse lütfen sakin olun buradan aldığınız gazla hareket etmeyin.

Annenizle konuşun. Borçlarını, aldıklarını ne zaman vereceğini öğrenin.

Öncelikle sakin olun. Siz annenize ait bir evde mi oturuyorsunuz

Öyleyse lütfen sakin olun buradan aldığınız gazla hareket etmeyin.

Annenizle konuşun. Borçlarını, aldıklarını ne zaman vereceğini öğrenin.
Evet sakin olmalıyım çocuğumun yanında kavga olmasını istemiyorum ama çözmem gerek evet

Ben çocuğumla annemlerin alt katında oturuyorum müsatakilnevimiz eşimden ayrılınca taşındım
Müstakil evlerinde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Kira sorununuz yok bakın bu bile iyi bir şey . Bazı aileler boşanan kızını evinin önünden geçirmiyor, kabul etmiyor.

Annenize ait bir evde mi yaşıyorsunuz?
Evet annemle babamın kendi emekleriyle yaptırdığı evimiz var iki katlı ben altta onlar üstte oturuyor
Müstakil evlerinde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Kira sorununuz yok bakın bu bile iyi bir şey . Bazı aileler boşanan kızını evinin önünden geçirmiyor, kabul etmiyor.
evet ama beni soymasını gerektirmez bu tabiki

Evet annemle babamın kendi emekleriyle yaptırdığı evimiz var iki katlı ben altta onlar üstte oturuyor

Annem zaten nasıl olsa senin maaşın var evinde de oturuyosun bişeye ihtiyacın yok modunda

Babanla konustun mu?
Hic ama hic o zaman verecem bu zaman verecem demelerine kanma. Hemen bu aksam gelecek de. Paranida kredi cekip geri ödesin abin

Tabi annenizi

Tabi ki yaptıkları çok yanlış. Sizden habersiz alması bunu desteklemiyorum. Ama öfkeyle değil güzellikle alın her şeyinizi.

Belli ki anneniz sadece abimize değil size de destek oluyor

Bir evladınız var öncelikle onu düşünün. İleride çalışmak istediğinizde annenize güvenip ona baktırirsınız. Bırakın anneniz size kendisini affettirsin.

Back