- 13 Ağustos 2007
- 403
- 3
- 43
yasemin inşallah sende hayırlı haberler alırsın benimkide yarınkızlar dr hemşiresi aradı 3lü testimizin sonucu akşam gelicekmiş yarına kaldı sonucunu öğrenmem fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasemin inşallah sende hayırlı haberler alırsın benimkide yarınkızlar dr hemşiresi aradı 3lü testimizin sonucu akşam gelicekmiş yarına kaldı sonucunu öğrenmem fisfisfis
Slm kızlar bu akşam kontrolüm var üçlü tarama yapılacak.veeeeeeeeee sanırım cinsiyetini öğreneceğiz. çok merak ediyorum zaman geçmek bilmiyor.
umarım bebeğim sağlıklıdır ve kapamazda gösterir.
kayraaaa murgiiiz avebruuu nerdesiniz???????:sm_confused:
günaydın kızlar....
güzel bir hafta sonundan çıkmanın ümidiyle iyi bir hafat geçiririz umarım....
aslında çoğunuz çalıştığı için temizlikle uğraşmışsınızdır tahmin debiliyorum....
neyse....
benimde size bomba gibi bir haberim var....
İLK ÇATLAĞIMIDA ÇATLATMIŞ OLMANIN VERDİĞİ ÜZÜNTÜYLE BU HABERİMİ SİZLERE VERİYORUM....
ilk başta acaba eşofmanın lastiği filan dedim ama iki gündür hep aynı yerde durunca ve mallesef acı ama gerçek olan olayla karşılaştım....:1shok::1shok:
pek belirgin değil çok dikkatli bakınca belimin hemen yan tarafında çok hafif belli oluyosırnaşık şeysırnaşık şey
yani demek istediğim her an sizinde bşınıza gelebilir..
hadi, vatana millete mübarek olsun
Kardelen bu devri de başlatan sen oldun canım, geçmiş olsun..şutarafagitti
İkinci bebişimi beklediğim için bi' şiyler yazmayı düşündüm;a.s ama Avebru' nun
anlattıkları nerdeyse benim söyliyceklerimle aynı.. Ben çatlağım olmadan ilk hamişliği noktaladım, sanırım çabamdan değil de çatlamayacağım için oldu bu.
Yalnızca banyodan her çıkışımda vücudum henüz nemliyken nivea bebek yağı kullandım o günlerde... Doktor "sitolastil jel" diye bi krem vermişti;:sm_confused:ama "bunu kullanman çatlamayacağın anlamına gelmiyor, çatlıyacağın varsa maalesef çatlıycaksın" demişti. Bu söz yüzünden krem dolapta öylece kalakaldı, ya 4 ya 5 kez sürdüm topu topu.. Ama bu defa kakao yağını kullanmakta kararlıyım, çok yerde okudum faydalarını, sen de bebek ve kakao yağını ihmal etme Kardelen' cim e mi?a.s
sağol kardelen inşallah.dua edintülaycım yasemincim hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...
kayra ne güzel manzara harika yani.buralarda bişey yok daha.inşallah sonuçlar iyidirTülay bu gün burda kar yağıyor; manzara öyle hoş ki camın önünde kalakaldım
canım.. Na' pıyorsun? :teytey:Yarın oğluşunun sonuçlarını hayırlısıyla alırsın inşallah.. Hemen yaz olur mu?a.s.
Yaseemin ikinizden de iyi haberler bekliyoruz canım..
arkadaslar bugun bi rüya gördüm..
ben rüyamda uyuyormuşum,bi kalkıyorum tuhaf bi şekılde aglamaya baslıyorum annem evdeymiş güya hemen yanıma geliyor ve nişanımın bozuldugunu söyluyor acilen hastaneye gidiyoruz ,eşimde yurtdısında oldugu için evde yokmuş,ama daha 6 aylık hamıleymişim,hiçbişeyin farkında olmadan dogumu yaptım :) eşim yetişemedi bile 6 aylık dogum yapmayı degil ama böyle sorunsuz ,agrısız sancısız dogum yapmayı isterdim :) yani kızlar hiç korkmayın dogumda bişey yokmuş :):):):) ve bi kızım olmuştu...
kayraaaa murgiiiz avebruuu nerdesiniz???????:sm_confused:
slm kizlar bende bugun ogrendim kizim olacagini dogrusu erkek bekliyordum.
cok ama cok mutluyum bir kizimmmmmmmm olacak allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
slm ben yeni üyeyim bende mayısta anne olucam 4.5 aylık hamileyim
hoşgeldin değerli bebek...
yasemincim noldu sonuçların....
cinsiyetini öğrendinmi...
gösterdi mi senin ufaklık kendini....
slm kizlar bende bugun ogrendim kizim olacagini dogrusu erkek bekliyordum.
cok ama cok mutluyum bir kizimmmmmmmm olacak allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
slm ben yeni üyeyim bende mayısta anne olucam 4.5 aylık hamileyim