2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kayraaaa murgiiiz avebruuu nerdesiniz???????:sm_confused:

Tülay bu gün burda kar yağıyor; manzara öyle hoş ki camın önünde kalakaldım
canım.. Na' pıyorsun? :teytey:Yarın oğluşunun sonuçlarını hayırlısıyla alırsın inşallah.. Hemen yaz olur mu?a.s.
Yaseemin ikinizden de iyi haberler bekliyoruz canım..

günaydın kızlar....
güzel bir hafta sonundan çıkmanın ümidiyle iyi bir hafat geçiririz umarım....
aslında çoğunuz çalıştığı için temizlikle uğraşmışsınızdır tahmin debiliyorum....
neyse....
benimde size bomba gibi bir haberim var....
İLK ÇATLAĞIMIDA ÇATLATMIŞ OLMANIN VERDİĞİ ÜZÜNTÜYLE BU HABERİMİ SİZLERE VERİYORUM....
ilk başta acaba eşofmanın lastiği filan dedim ama iki gündür hep aynı yerde durunca ve mallesef acı ama gerçek olan olayla karşılaştım....:1shok::1shok:
pek belirgin değil çok dikkatli bakınca belimin hemen yan tarafında çok hafif belli oluyosırnaşık şeysırnaşık şey
yani demek istediğim her an sizinde bşınıza gelebilir..
hadi, vatana millete mübarek olsun

Kardelen bu devri de başlatan sen oldun canım, geçmiş olsun..şutarafagitti
İkinci bebişimi beklediğim için bi' şiyler yazmayı düşündüm;a.s ama Avebru' nun
anlattıkları nerdeyse benim söyliyceklerimle aynı.. Ben çatlağım olmadan ilk hamişliği noktaladım, sanırım çabamdan değil de çatlamayacağım için oldu bu.
Yalnızca banyodan her çıkışımda vücudum henüz nemliyken nivea bebek yağı kullandım o günlerde... Doktor "sitolastil jel" diye bi krem vermişti;:sm_confused:ama "bunu kullanman çatlamayacağın anlamına gelmiyor, çatlıyacağın varsa maalesef çatlıycaksın" demişti. Bu söz yüzünden krem dolapta öylece kalakaldı, ya 4 ya 5 kez sürdüm topu topu.. Ama bu defa kakao yağını kullanmakta kararlıyım, çok yerde okudum faydalarını, sen de bebek ve kakao yağını ihmal etme Kardelen' cim e mi?a.s

Tülay bu gün burda kar yağıyor; manzara öyle hoş ki camın önünde kalakaldım
canım.. Na' pıyorsun? :teytey:Yarın oğluşunun sonuçlarını hayırlısıyla alırsın inşallah.. Hemen yaz olur mu?a.s.
Yaseemin ikinizden de iyi haberler bekliyoruz canım..
kayra ne güzel manzara harika yani.buralarda bişey yok daha.inşallah sonuçlar iyidir

arkadaslar bugun bi rüya gördüm..

ben rüyamda uyuyormuşum,bi kalkıyorum tuhaf bi şekılde aglamaya baslıyorum annem evdeymiş güya hemen yanıma geliyor ve nişanımın bozuldugunu söyluyor acilen hastaneye gidiyoruz ,eşimde yurtdısında oldugu için evde yokmuş,ama daha 6 aylık hamıleymişim,hiçbişeyin farkında olmadan dogumu yaptım :) eşim yetişemedi bile :KK43: 6 aylık dogum yapmayı degil ama böyle sorunsuz ,agrısız sancısız dogum yapmayı isterdim :) yani kızlar hiç korkmayın dogumda bişey yokmuş :):):):) ve bi kızım olmuştu...

Mügecim hayır olur inşallah ama rüyada doğum yaptığını görmek güzel şeylere yorumlanır..Sıkıntılarının biteceğine, güzel haberler alacağına yada çok istediğin birşeyin gerçekleşeceğine yorulur genelde..yerimseniben

3 lü testinin sonucunu bekleyen tüm arkadaşlar, inşallah güzel haberler alırsınız.. yerimseniben ..Ama sonuçta bunun sadece bir tarama testi olduğunu, tanı testi olmadığını dolayısıyla sonuçların güvenilirliğinin henüz kanıtlanmadığını unutmayın..İnşallah hepimizin bebişleri çok sağlıklı, sevimli ve neşeli olur :1hug: Hepside hayırlı birer evlat olur inşallah..

kayraaaa murgiiiz avebruuu nerdesiniz???????:sm_confused:

Tülaycım ben daha yeni gelebildim..Bugün öğleden sonra bütün gün temizlik yaptım ama resmen bitap düştüm, insan evde kalınca kafayı temizlikle ve yemekle bozuyor resmen..Perdelerimin bir kısmını yıkadım asmak için eşimi bekledim ama o da çok yorgun gelmiş..Bende yavaş yavaş asmaya çalışıyorum..

Kayracım ne şanslısınız ya ..Bugün Ankara resmen buz gibiydi..Biraz yürüyüş yapmak niyetindeydim ama dışarı gerçekten çok soğukmuş hemen bu fikrimden vazgeçtim tabi..Ben kaç gündür kar yağsın diye bekliyorum..Kışın Ankara'nın soğuğunu sevmiyorum ama karın yağdını seyretmek yada çıkıp kar topu oynamak çok hoşuma gidiyor...Biraz yağsada kar topu oynasak ..:dance:

hoşgeldin değerli bebek...
yasemincim noldu sonuçların....
cinsiyetini öğrendinmi...
gösterdi mi senin ufaklık kendini....

hoşgeldin değerli bebek...
yasemincim noldu sonuçların....
cinsiyetini öğrendinmi...
gösterdi mi senin ufaklık kendini....

yok tatlım bugün 3lü testin sonucunu alıcam sadece ultrasona girmicem girmiştim göstermemişti ya :eek: 3 de gidicem öğrenmek için yarın yazarım inşallah

X