• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

Ben gelini bu kadar masum göremiyorum. Konu sahibinin annesi altınların kaynağını sakladıysa masum. Ama aksi takdirde ben olsam açar teşekkür ederdim görümceme, bu arada da rızası dışında alındığını öğrenince aynen iade ederdim.

Bilmez mi gelin hanım annesinde altın olup olmadığını. Ayrıca tek başına çocuk büyüttüğünü bildiğim görümcemin altınlarıyla araba alamam hele de kendi altınlarım varken ar ederim. Kesinlikle bende masum bulmuyorum. Hepsi de gayet biliyordur.

Ara abini yengeni iste altınları diyenlere cevap vermemiş konu sahibi o yüzden haberleri var mı yok mu bilemedim.
Çalıntı altınla araba alacak kadar alçalır mı insan diye beynim kabul edemedi galiba yoksa size sonuna kadar katılıyorum benyeniyimgaliba benyeniyimgaliba

Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Yok artık. Anne resmen hırsızlık yapmış. Altınları geri isteyin, anneyle de araya iyi bir mesafe koyun.

Ara abini yengeni iste altınları diyenlere cevap vermemiş konu sahibi o yüzden haberleri var mı yok mu bilemedim.
Çalıntı altınla araba alacak kadar alçalır mı insan diye beynim kabul edemedi galiba yoksa size sonuna kadar katılıyorum benyeniyimgaliba benyeniyimgaliba
Annem bilmiyorlar diyor tabi onları korumak için bence bu benim borcum ben aldım onlarla alakası yok diyor onları aradan çekiyor güya

Konuyu babamla halledicez hepsni söke söke alıcam destekleriniz için çok teşekkür ederim
Altınları babanız ödeyecekse ne anlamı var o zaman 2 katını ödesin. Anne de bildiğin hırsız. Yaranacak gelinine. Az daha yalakası olsun hatta maaşı abiye verin direkt

Annemizin yaptığını yanlış buldum ama konumuzda bir de problem başka bir şey gördüm. Ellerde ne gelinler var. Demek ki böylesi kök söktürüyor. Benim de görümce hiçbir altınını bozdurmamıs her gün paramız yok diye ağlar abisine yalvarırdı benim de bütün altınlarımı 1 hafta sonra koca benden habersiz bozdurmuştu. Benden habersiz bozdurdugunu söz konusu edince de paragöz olmuştum. Demek ki sizin gelin gibi yapmak gerekiyormuş. Vay be hayattttttt. Abinizden altınlarınızı isteyin. Vermezlerse polise bildireceğinizi iletin.

Gerçekten insanın inanası gelmiyor. Bak gelini vermedi aralari açılmasın diye sizden çalmış, peki sizin eşinizle aranızda sorun olması onun icin hiç önemli değil mi

Gerçekten insanın inanası gelmiyor. Bak gelini vermedi aralari açılmasın diye sizden çalmış, peki sizin eşinizle aranızda sorun olması onun icin hiç önemli değil mi
Eşimden ayrıyım canım çocuğumla yaşıyorum

Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Senin annen hırsız, kocanız ne diyor buna? Şok oldum ya, bu ne kepazelik.

İkiz bebekleri olunca gelin işten çıktı paraya ihtiyaçları oldu diye para da istediler verdim saf saf sonra altınları aldı annem en son bileziklere kadar geldi yani bileziklerden haberim de yoktu evet malesef hırsızlık ben eşiöden ayrıldım çocuğumla yaşıyorum kendim maaşımla geçiniyorum. Annemin bu yaptığı beni çok üzdü ben salak yerine kondum resmen ben sana vericem söz bunlar benim borcum diyor
Ne büyük bir sıkıntı ya huu. Yani ben olsam anneme hem gönül koyar hem de konuşmazdım. İnsan böyle bir şeyi evladına nasıl yapar yaa.

Allah kimseyi kimseye düşürmesin. Abine durumu anlat ve geri iste.

Ay hırsız resmen. Malına sahip çık, eger yapabilecek biriysen abini arayip iste. Annenle de fazla muhatap olma ve guvenme derim.

Back