2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

elifcim hoşgeldin yine gel özletmeee :))

yasemincim seni görmek de çok güzel..sen de özletme kendini canım hemşehrim...mahmut ve mert nasıllar?umarım her ikisi de sağlıklıdırlar..

slm kızlar. bayaaadır bende yoktum:) oğluşumla, evle, işle güçle günler geçip gidiyor anlamadan.. haydutum vaktimin neredeyse tamamına yakınını alıyor naparsın. :) akşamları yatırdıktan sonra kendimize vakit ayırabiliyoruz, e günün yorgunluğuyla da bişey yapmaya mecalim kalmıyor.. ama Allahım'a şükürler olsun dünyanın en tatlı çocuğuna sahibiz. opuyorumnanaktan herkes için yavrusu öyledir tabii biz ona öyle diyoruz, şımarıyor welet:))))
hepinize sevgilera.s.
ara ara yazarım..

haklısın canım arkadaşım..aynı duyguları paylaşıyor aynı şeyleri yaşıyoruz..Rabbimin emanetleri onlar bize ve canımızdan öte seviyoruz..bak ben de muhammedi daha şimdi uyutabildim ve sizleri merak ettim...eşim de eli kulağında işten dönmek üzere..evet ara ara yazmanı bekliyoruz canım özletme kendini öpüldünüz..

ben geldimmmopuyorumnanaktan kızlar nasılsınızz hepinizi cok özledimm 1haftadır giremiyodum nete berke saolsun hiç otutrturmuyo bilg basına hepinizi öpüyorum hasta olan kuzulara acil sifalar diliyorummm

canım iyiyiz biz inşallah sen ve yumurcak da iyidir...aynı tatlı dertten muzdaribiz ve birbirimizin halinden anlayabiliyoruz canım..

herkese merhabalar arkadaşlar
ev dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ya sitede ya beni netimde problem var..
uzun uzun yazamayacağım
Allah olmayan herkese gönlüne göre ev versin inşallah...

canım sen de uzun zamandır bir görünüp bir kaybolanlardansın..kitap okuduğunu söylemiştin...anlat bakalım neler okudun bugüne kadar..valla ne yalan söyleyim ben okumaya fırsat bulamıyorum..eşim her gün neredeyse bir kitap bitiriyor..azmine hayranım..kitap okumayı çok seviyorum ama okuyamamak beni çok kötü hissettiriyor..hele hele de eşimin ben seni aldığımda böyle değildin..demesine çok bozuluyorum..
 
elifcim seni inan çok özledik bir an önce dönmeni ve o güzel yazılarını bizlerle paylaşmanı dört gözle bekliyorum..seni mercanı ve kayrayı öpüyorum..Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım.sen herşeyin en güzeline layıksın..tüm fedakar ve cefakar anneler gibi..
 
gülhancım çocuklar nasıl..eşinin işleri yolundadır umarım..nete girmekte zorlanıyorum malesef hergün merak edip bakıyorum aslında ama cevap yazmak konusunda o kadar şanslı olduğum söylenemez..

sağol canım iyiler çok şükür eşimin işleri şöyle böyle işte dün yine onunla beraber işe başlayan 4 kişiyi çıkarmışlar pamuk ipliğine bağlı:KK43: oluyo canım bende her baktığımda yazamıyorum arada ii olduğunu bildir yeter:))
 
ridacım kitap okumayı bende çok seviyorum ama bir gözüm tembel olduğu için okuyamıyorum hemen yanıyo sulanıyo yazılar çiftleşiyo:KK43:( çocuklarıda cuma günü göz dr götürcem muayene için umarım bişeyleri yoktur bazen genetik olabiliyo gerçi benim ailemde kimsede yok doğuştanmı sonradanmı onu bilebilmiyorum 20 yaşındaydım öğrendiğiimde:))) kızlar buarada hepinize selamlar çiğdem selma derya ışıl yasemin elif ayperin gizem adını hatırlayamadığım arkadaşlarım hepiniz öptüm kendinize ii bakın
 
arkadaşlar herkese slm..bugün alanyada yağmur ve fırtına vardı..okullar tatil edildi..çalışanlar için de oldukça zor bir gündü..bazen evde olduğum için şükrediyorum..

gülhancımmmmmm çocukların gözlerinde inşallah bir problem yoktur canım..
gizemcim biz de sizi öpüyoruz.arda inşallah düzelmiştir..sağlıklı günler herkese..hepinizi öpüyorum hoşçakalın
 
bu arada gülhancım eşini dilerim işten çıkarmazlar..Rabbim evlatlarının rızkını bol versin...
 
güzel anneler hepinize sevgiler. Soğuklarda kendinize bebişlere çok iyi bakın kendiniz salgın hastalıkladan koruyun. Çok korkuyorum şu domuz gribinden kalabalık ortamlardan kaçınıyorum. Kimseyle öpüşmüyorum. ecrinide kimsenin öpmesini istemiyorum. Evde de kendimize yasak getirdik kimse ecrini öpmüyo artık. Kendinize dikkat edin özelliklede şuan hamiş anneler. Sevgiyle kalın..
 
sorma canancım ya demin annemde dedi çocuklar hastaneden virüs kapabilir diye canım sıkıldı elimizden geldiğince uzaklaşalım ama olmuyoki dün evde kendi kendime uyudum sıkıntıdan pazara çarşıya çıksak kalabalık hem bazı rahatsızlıklarım için sskyı bekledim eşimin iş durumunun ne olacağı belli değil bazen kendim için ecelim o yoldansa ölürüm diyorum ama çocuklara benim yüzümden bulaşırsa vicdan azabı çekerim çok zor günlerde yaşıyoruz daha neler çııcak bakalım:KK43:(((
 
sayfamız gerilerde kalmış geneee...
nerelerdesiniz güzel mayıs anneleriiii...
ela alttan 4 diş birden çıkarıyor yavrum benim böylece toplamda 16 dişimiz oluyor sizin inciler kaç tane oldular??
kızlar çok yoruluyorum hafta içi okul malum benim yol da var en az 1 saat git 1 saat gel...
arkadaşlarımla dışarda biyerlerde oturup kahve içip sohbet etmeyi özledim yaaa.
bazen şikayet gibi oluyor ama allah yokluklarını vermesin asla da çocuk ne zormuş..ne kadar bağlayıcıymış...inanamıyorum halen...uyuman bile onun uyumasına bağlı sabah kalkman vs..
 
evet selmacım 2010 mayıs anneleri bile neredeyse bize yetişmiş....sayfamız fazla ilerleyemiyo afacanlar sayesinde :)) tabiki çalışan annelrimizde var sağlık olsun gönüller bir olsun yeter benden de hepinize kucak dolusu sevgiler.
 
hepinize iyi pazarlar kızlar,
okulda 10kasım töreni bana aitti akşamları ondan sonra helin yatarsa ben de nete geçip program hazırlığı yapıyordum nihayet programı oluşturdum cuma günü ilk provamız vardı çok kötüydü ellerindeki kağıttan yazılanını dahi okumakta zorlanıyorlar üstelik bunlar 4 ve 5. sınıf. artık karar verdim ben öğrencilerle ilgili beklentilerimi yüksek tutuyormuşum böyle bileni de bilmeyeni de geçiren bir sistem olduğu sürece beklentilerimi minimuma indirmem gerekiyormuş :kızgın:
ridacım senden başlayayım. sen ve kuzuların nasıl? herşey yolundadır umarım.
gizecim arda nasıl oldu? herhalde artık yaramazlıklara da başlamıştır? gamyoncuiremsu
gülhancım inşaallah eşinin işiyle ilgili bir sıkıntı yaşamazsınız. bir de çocukları izmitte hangi göz doktoruna götürecesin biz de şubat tatilinde izmite geldiğimizde helini götürmeyi düşünüyoruz sağ gözünde sanki hafif bir içe doğru kayma var emin olmak istiyoruz
canancım dediklerinde haklısın ama bu kalabalıktan kopması mümkün olmayan meslek grupları için kendimizi korumak çok zor hele ki temzilik alışkanlığı olmayan çocuklarla iç içeyken daha da zor ne kadar uyarsak da ne kadar anlatsak da aileden gelen temizlik kültürü olmayınca boşa kürek çekiyorsun geçen gün gripli bir öğrencime okula gelmemesi konusunda uyardığımda ne dese beğenirsiniz "öğretmenim ben gelmek istemesem de babam zorla gönderir" buyur burdan yak.adam ahırındaki ineğinin kümesindeki tavuğunun sağlık kontrollerini, aşılarını aksatmaz ama iş çocuğuna gelince heyhey de heyhey :kızgın:
selmacım sen de tam yarama tuz bastın ya... en sevdiğim şeydir okul çıkışı arkadaşlarla bir yerlere oturup kahvemi içmek gerçi burda da köy yerinde onu yapamam ya oda ayrı bir sıkıntı..
gülhancım o 2010 mayıs annelerinin en rahat dönemleri tabii şıkır şıkır yazarlar onları iki sene sonra görelim :)
tüm 2008 mayıs anneleri hoşçakalın sağlıkla kalın
 
günaydın kızlar
kader cim sana katılıyorum çalıştığım bu yeni başladığım okulda eğitim öğretim seviyesi o kadar düşük ki bu benim 5.okulum en fenası diyebilirim..2.sınıfı okutuyorum 4 tanesinde hiç okuma yazma yok..birleştirilmiş sınıf gibi onlara en baştan ses veriyorum okuma yazmalarıyla ilgileniyorum bu arada ötekiler kuduruyor tabi. ilgilenmesemde bir türlü şaşırdım vallahi.
gülhan cım bence de 2010 ların en rahat dönemleri meğer karnımızdayken ne iyilermiş..şimdi ela her isteğini yaptırmaya çalışıyor bazen anlatamıyor derdini gösteremiyor başlıyor ağlamaya:)
 
günaydın kızlar kadercim ben izmitin ilçesindeyim gebzede ama istersen özel yüzyıl hastanesi var dr.Efdal Gömülü herkes çok beğeniyo buarada muharremi muayene ettirene kadar canımız çıktı kapıdaki herkes seferber oldu yok korkuyo ben odaya girmem dedi yerlere yattı sinir oldum deli etti beni nasıl olduysa b ara ikna oldu onda sorun yokmuş çok şükür alperen küçük olduğu için 4-5 yaşlarında bi daha götürcem kadercim inşallah helinin gözündede bi problem yoktur

kızlar işiniz zor valla büyükleri okutmakmı kolay küçüklerimi tartışılır ama bende çok isterdim nasip olmadı Allah yardımcınız olsun bol bol sabır versin ne diyyim diğer mayıs anneleri hepinizi öpüyorum burada sohbet etmek güzelde sofram bile ortada alperen uyumuşken biraz toparlayayım
 
kızlar gdo lu ürünler diye bir topic açılmış okudunuz mu ben okudum sabahtan beri başıma ağrılar girdi..
süt içtikçe mutlu oluyordum meğer pastörize sütler ne fenaymış ne yapacağımı şaşırdım bütün adana yı aradık günlük süt bulduk. onu içireceğim ve hergün günlük süt bulmaya çalışacağım ne bu ya o zararlı bu gdo lu ne yiyip ne içeceğiz ne içireceğiz bu çocuklara...
biz böyle mi büyüdük..ne olacak bu nesil...ooooooooooooooooooof of
 
Kizlar nasilsiniz?Bugun cok mutluyum.Mercan'imin dogum gunu bugun 4 yasini bitirdi..4 sen onceyi dusunuyorum da ...Ilk dogumun heyecani ve korkusu..Su saatlerde dogum sancilarim baslamisti..N ecabuk gecti seneler
 
canım mercanın doğum gününü kutluyorum ve daha nice doğum günlerini görmenizi diliyorum iyi ki doğdun mercan a.s. bu çiçekler mercana....
 
güzel mercanım iyiki doğmuş anneni ve babanı mutlu etmişsin. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin sana ve ailene. Ecrinle seni öpüyoruz.
 
elifçim mesaj gönderdim ama burayada yazmak istedim mercanın doğum günü kutlu olsun Allah nice yıllara erdirsin inşallah iyiki doğdun mercan.....
kızlar saçlarım döküldüğü için cildiyeye gittim vitamin ve kan hapı verdi:KK43:( zaten kilom kaldı şimdi bi 10 kilo daha alırım bakalım faydası olacakmı
 
X