- 26 Kasım 2007
- 2.214
- 4
- 43
elifcim hoşgeldin yine gel özletmeee :))
yasemincim seni görmek de çok güzel..sen de özletme kendini canım hemşehrim...mahmut ve mert nasıllar?umarım her ikisi de sağlıklıdırlar..
slm kızlar. bayaaadır bende yoktum:) oğluşumla, evle, işle güçle günler geçip gidiyor anlamadan.. haydutum vaktimin neredeyse tamamına yakınını alıyor naparsın. :) akşamları yatırdıktan sonra kendimize vakit ayırabiliyoruz, e günün yorgunluğuyla da bişey yapmaya mecalim kalmıyor.. ama Allahım'a şükürler olsun dünyanın en tatlı çocuğuna sahibiz. opuyorumnanaktan herkes için yavrusu öyledir tabii biz ona öyle diyoruz, şımarıyor welet:))))
hepinize sevgilera.s.
ara ara yazarım..
haklısın canım arkadaşım..aynı duyguları paylaşıyor aynı şeyleri yaşıyoruz..Rabbimin emanetleri onlar bize ve canımızdan öte seviyoruz..bak ben de muhammedi daha şimdi uyutabildim ve sizleri merak ettim...eşim de eli kulağında işten dönmek üzere..evet ara ara yazmanı bekliyoruz canım özletme kendini öpüldünüz..
ben geldimmmopuyorumnanaktan kızlar nasılsınızz hepinizi cok özledimm 1haftadır giremiyodum nete berke saolsun hiç otutrturmuyo bilg basına hepinizi öpüyorum hasta olan kuzulara acil sifalar diliyorummm
canım iyiyiz biz inşallah sen ve yumurcak da iyidir...aynı tatlı dertten muzdaribiz ve birbirimizin halinden anlayabiliyoruz canım..
herkese merhabalar arkadaşlar
ev dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ya sitede ya beni netimde problem var..
uzun uzun yazamayacağım
Allah olmayan herkese gönlüne göre ev versin inşallah...
canım sen de uzun zamandır bir görünüp bir kaybolanlardansın..kitap okuduğunu söylemiştin...anlat bakalım neler okudun bugüne kadar..valla ne yalan söyleyim ben okumaya fırsat bulamıyorum..eşim her gün neredeyse bir kitap bitiriyor..azmine hayranım..kitap okumayı çok seviyorum ama okuyamamak beni çok kötü hissettiriyor..hele hele de eşimin ben seni aldığımda böyle değildin..demesine çok bozuluyorum..